Форум за конспирации, уфология и мистика.

Специални категории => Мнения, препоръки и въпроси => Темата е започната от: AU в Май 05, 2006, 23:41:32 pm

Титла: Въпрос относно
Публикувано от: AU в Май 05, 2006, 23:41:32 pm
Значи аз бих ви попитал всички членове на този форум :  :--- :--- :---

Понеже не ми се занимава с преводи : >:(
Бихте ли се радвали ако ви слагам тук линкове и теми, текстове на английски език???

ЕЗК ;D

 
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Alien в Май 05, 2006, 23:46:35 pm
Обикновено на друг език слагаме само когато сме започнали коментара по някой въпрос и се  търси специфично инфо от някой по темата. Иначе то материали бол  ;) Все пак превода е донякъде  и  авторство а и  така става достъпен до всички. Има  излезли книги  вече които са  чисто и просто преводи на статии от интернет.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: H. в Май 05, 2006, 23:57:29 pm
esoundc тъкмо щях да отварям подобна тема :P
Само че да се слагат текстове, за да се превеждат от ентусиасти.
Иначе мога да задръстя сайта със статии :)
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: AU в Май 06, 2006, 00:03:24 am

  супер ,. :P
 значи аз  членувам в няколко форума ,. където се пише доста за НСР ,. но повече са разследвания от /разни музиканти и видео артисти свързани и посветени на борбата с НСР .,.... нещо като раследваща журналистика ,. написани  от разни младежи ,...
  бих се радвал да можем наистина да слагаме линкове и статий ...  ;D
   

 ЕЗК
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: H. в Май 06, 2006, 00:18:40 am
А ще превеждаш ли :P Щото нали ти казах - толкова линкове и статии мога да сложа, че ще ми се завърти собствената глава :D
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: AU в Май 06, 2006, 00:29:28 am
А ще превеждаш ли :P Щото нали ти казах - толкова линкове и статии мога да сложа, че ще ми се завърти собствената глава :D
  :-*
  това с превеждането за сега е сложно ,.
  но след врееме може и да започна да го правя ,.  :-*

  сега нямам нет ,. и се надявам да си пусна ,..  :-[


  ЕЗК 

 
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: fisk в Май 06, 2006, 00:51:56 am
Alien, как така ще стане един вид авторски, автор на копието?!, какво щеше да бъде  ако бяхме англоговорящи?! Никаква разлика. Общо взето всеки еедин от повечето сериозни материали тук представляват целия живот и труд на авторите им, това някак минава незабелязано..
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Alien в Май 06, 2006, 09:29:07 am
В нета има доста материали които саанонимни  или с някакъв псевдоним и са просто предоставени за масово ползване. Но понеже езика ограничава донякъде  не всички могат да се възползват от тях. Казах че вече има книги на български, които са чисто и просто превод на статии от интернет обединени по някакъв признак. Колкото до авторството понякога да се преведе нещо си е толкова достойно колкото и ти сам да си автора. Пример Урантия. То и това е смисъла. информацията да се разпространява. Не всички търсят комерсиалното!
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: AU в Май 06, 2006, 15:23:47 pm

  значи темите за който говоря аз са като тук ,.
  поства се нещо ,. и после всички дават линкове и информация ,.
 по принцип във много музикантски форуми от Запада ,. има доста интересни теми ,.
 истановища ,.
 по - малко за мистика и уфология ,. повече за НСР.  :P

  лошото е че са на Англиийски ,. но има изумителни статий ... :-X

  ЕЗК   ;)
 
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: fisk в Май 06, 2006, 15:32:55 pm
Ее, айде стига, това е повече от смешно, не знам от чувство заз самоизява ли го пишеш/ пишете?! 100% го знаеш, но нейсе. Пак повтарям, ако бяхме англо-говорящи какво???!?!?! Не искам да изпадам в пререкания, моите уважения, но нещо се полу4ава разминаване в принципите на идеята, какво те еня за авторството, като откриеш, изработиш, допринесеш за нещо, тогава си сложи името от долу!
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Май 06, 2006, 16:55:15 pm
esoundc

ако ще пускаш статии пускай ги на БГ, няма смисъл на английски.
Ако пък са толкова важни и са на английски сложи им линкове. Това е достатъчно.
Но гледай да не правиш например 50 теми с по един линк всяка.
Като сигурно 49 от тях ще стоят без отговор.

Ако искаш преведи и постни, ще се радваме..

Рспкт.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Alien в Май 06, 2006, 18:07:29 pm
Fisk  въпроса е в това че има хора които не искат  техни материали да се публикуват включително и в нашия форум ако не им се плати за това! Ако материала е на български и  го копнеш - това си е чиста кражба (поне от гледна точка на  автора) В нета има доста материали за които не се претендира че трябва да се плаща нещо и затова идеята беше да се превеждат такива материали! А се оказа че и дори комерсиални автори когато бъдат попитани се съгласяват техните изследвания да бъдат превеждани без да се заплаща на един такъв непопулярен език като нашия. Веднага давам пример със статията за Изкуствената Луна около Сатурн - Яспетос. Автора разреши да бъде преведена и публикувана в интернет. Ако бяхме англоговорящи щеше да е друго ама не сме и това променя доста неща. Превеждането на един текст продължавам да твърдя че е творчество - осбено ако превода е класен  както в случаите с поезия.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: milenski в Май 07, 2006, 18:47:13 pm
fisk,  фактът, че изключваш творческия елемент при превода, лично за мен означава, че никога не си се занимавал с нещо подобно и просто не си наясно какво представлява. Не става въпрос само за поезия, художествена литература и други подобни. В подкрепа на тезата ми е самият закон за авторското право и сродните му права, който защитава както автора, така и преводача на текста. Поставянето на името на преводача под преведения текст е повече от желателно, защото в някои случаи, колкото и обективен да е, преводът малко или много представя гледната точка на преводача, който не е застрахован от неправилно тълкуване на текста. А авторът си е автор и никой по никакъв начин не може да му отнеме изключителните заслуги за създаването на въпросното произведение.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: fisk в Май 07, 2006, 18:53:38 pm
 Не никога с нищо подобно не съм се занимавал,  между другото не знам защо се обръщаш към мен, не виждам връзка между репликирането ми с Alien и твоята намеса!!!!
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Xpuctoc Muxaul в Май 10, 2006, 15:37:29 pm
Повдигнали сте интересна тема. Аз се занимавам с подобни неща и горе-долу са ми ясни. Обаче ми се ще да ви питам как се отнасяте към такива хора, от типа на всякакви видове приемници на телепатична информация под формата на ченълинг в частност, които се ползват от, да ги наречем висши личности от други измерения, за да спуснат някаква информация до повече хора чрез такива посредници, а после изведнъж се оказва, видите ли, че въпросните "посредници"  се изживяват като автори на информацията и имат претенции към книги и прочие.
В тази връзка питам аз: чии са авторските права на материали от типа "ченълинг" - на онзи, или онова, дето диктува информацията и които не се интересуват от жалките човешки мераци за права и плащането им, или на човешкия посредник, който приема и записва? Ами те самите "посредници" без своите източници са едно нищо, какви права могат да имат тогава?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: H. в Май 10, 2006, 18:52:37 pm
Според мен ченълингите (истинските и чистите стават все по-малко) трябва да се пускат свободно в интернт, споменавайки приемника. Нищо повече. Чистият канал би го записал 1 към 1 и не би променил и дума.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Alien в Май 10, 2006, 21:25:31 pm
За съжаление има много дезинформационни ченълинги напоследък. И то се спекулира  точно с личности, които са светли и чрез тези фалшиви послания те се дескридитират. Иначе аз също съм на мнение че всички приети послания трябва да се разпространяват свободно. Според мен се спекулира с факта че  когато са на хартиен носител  заради разходите за издаване на книгата се слага цена, но винаги се  търси и някаква печалба доколкото виждам. Иначе например този който пуска чанългите на Крион  освен че си продава книгите, ги е пуснал и свободно в интернет тези послания.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: AU в Май 10, 2006, 21:43:54 pm

  ЕЗК  е на добри канали ,. ;D


  ЕЗК 
 
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Alien в Май 10, 2006, 21:46:25 pm
Абе аз нещо съм пропуснал тва ЕЗК какво точно означава ;)
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: AU в Май 10, 2006, 21:49:55 pm

  ЕКОЛОГИЧЕН ЗВУКОВ КОРПУС
  ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ЗВУКОВИ КОЛАЖИ ...

  има и разни значения на английски ,.
 ама ще стана банален ,...  :-X :-*

  ЕЗК 

   
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: H. в Май 10, 2006, 22:08:44 pm
Да не говорим, че някои сами си ги пишат вече - т.е. - имат чисто земен характер.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: milenski в Май 10, 2006, 23:21:49 pm
Да, и на мен ми е доста чудно колко ли от т.нар. "контактьори" са наистина такива и колко са хора, които поради липса на авторитет се опитват да пробутат идеите си като предадени им свише. Не мога да твърдя, че съм добре запозната с ченълинга, но в огромна част от случаите информацията се предава чрез картини, подсъзнателни внушения и телепатия, т.е. не е формулирани с думи. Самото "обличане" на посланието в думи се прави от самия контактьор и тук вече идва субективността, избирателността на предаването на информацията и подсъзнателното желание за манипулиране на масите, било то и с благородни намерения.
Колкото до авторските права, нека да не влизаме в ролята на съдници и да не забравяме, че и контактьорите са хора, и те имат нужда от покрив над главата си и храна (ако не са се научили да фотосинтезират, както предрича Дънов) и правата над написаното с тяхно посредничество са един от начините да си осигурят някакво нормално съществуване. Пък и ако авторските права не са техни, все ще се намери някой находчив американски бизнесмен, който да си ги присвои  :P
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: AU в Юни 10, 2006, 11:17:23 am

  само да си пусна интернет, и ще започна с разни преводи , а тук таме може и по някоя статия и от мен  :-*


  ЕЗК 
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Alien в Юни 10, 2006, 12:14:58 pm
Ченълинги има много из нета както и други ценни материали само да има желаещи за превод  :P
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Mirotvorec в Юни 10, 2006, 12:35:40 pm
Лошо няма, ама не вярвам и нещо добро да произлезе  :(  При регистрирани 446-пишат едва 10-ина. Всички останали нямат ли нужда от диалог, ако не друго-просто за разтоварване? Или само сеир ни чинят...?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Юни 10, 2006, 13:05:58 pm
Лошо няма, ама не вярвам и нещо добро да произлезе  :(  При регистрирани 446-пишат едва 10-ина. Всички останали нямат ли нужда от диалог, ако не друго-просто за разтоварване? Или само сеир ни чинят...?
Говорили сме го това много пъти. Но какво да се прави това е положението за добро или лошо.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Albinoni в Февруари 16, 2007, 15:18:26 pm
Моите  часовници  ли са все с 5 мин. назад / вкл. и на комп./, или часовника във форума е напред с времето :D?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: H. в Февруари 16, 2007, 17:18:15 pm
Часвоника на форума вие си го нагласяте сами от "Профил" ;)
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Albinoni в Февруари 16, 2007, 17:21:02 pm
Голямо "МЕРСИ", черпя голяма боза  ;) :P
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Gabaro в Февруари 24, 2007, 13:09:00 pm
Сигурно тук е мястото да попитам защо изтрихте темата ми за пирамидите в китай? Ако е заради липсата на цитат смятах да го дам днес. Ако е заради това че се обосновавам на даден автор - Христо Маджаров ми много ви здраве имам право да чета каквото си искам. Темата беше сериозна а не някъф глупав офтопик и действително исках да разбера нещо повече по въпроса. >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: H. в Февруари 24, 2007, 14:31:26 pm
Защото тема има вече такава. А и да нямаше, пак щях да я изтрия, защото няма абсолютно никакво място в "Български конспирации".
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Gogo в Февруари 24, 2007, 15:37:41 pm
пирамидите в китаи са важни.за тях почти няма никаква информация!каква е била информацията която е затрита?гадно е да има сто хиляди спамерски теми за сто хиляди глупости а нещо за което не се знае почти нищо да се трие
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Февруари 24, 2007, 15:48:05 pm
пирамидите в китаи са важни.за тях почти няма никаква информация!каква е била информацията която е затрита?гадно е да има сто хиляди спамерски теми за сто хиляди глупости а нещо за което не се знае почти нищо да се трие
Gogo,  стоте хиляди спамерски теми и стоте хиляди глупости, ние си ги правим, така че недей да обвиняваш никoй.
Аз ако бях и аз щях да я изтрия темата. Очевидно е че колкото и да е била важна информацията, ако инфо за китайските пирамиди е било сложено в БГ конспирации, то се вижда колко внимавате да не оспамвате форума.

Можеш да си поискаш инфото на ЛС от Габъро. И  престанете да ревете като деца за всеки изтрит пост.

Щом е бил изтрит поста значи е имало причина.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Alien в Февруари 24, 2007, 16:34:43 pm
Темата за китайските пирамиди се дискутира в "Уникални снимки от Гугъл"  ;) Даже съм постнал една нова  :P

http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=2020.90
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Gabaro в Март 03, 2007, 22:51:29 pm
Мерси за уточнението за пирамидите.
Имам приятел, който иска да се регистрира но не му изпраща мейл за потвърждаване. Защо? Пробвано е с няколко различни пощи.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: WhiteRider в Март 03, 2007, 22:55:40 pm
хехех кармата на админа :)
и аз имах проблеми с активацията, това ми е втори акаунт, на който съм си записал паролата на три места, защото на първия след ръчна активация от страна на админа (пак поради липса на мейл) пък нещеше след време да ми изпрати мейл за забравена парола.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: neven в Март 04, 2007, 11:29:30 am
Защо не работи "Експертно търсене"?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: SkilucK в Октомври 28, 2009, 12:21:11 pm
Здравейте,

Виждам, че последният отговор в темата е чак отпреди три години, но това няма да ми попречи да попитам дали се търсят преводачи от английски на български и обратно. Ако да, много ще се зарадвам. Срещу труда си не очаквам нищо.

Ако администраторите на сайта са заинтересовани, моля да се свържат с мен на ЛС.

Поздрави и благодаря,

Ski
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: merulious в Септември 30, 2010, 14:11:05 pm
Вълнува ме, любезни ми админи, един малко теоретичен въпрос  :blush:... Ако даден потребител е избрал от настройките в профила си да бъде известяван чрез и-мейл за нови лични съобщения, ако същият този потребител бъде баннат, ще му бъде ли възможно да вижда личните си съобщения от мейла си?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Visitor в Септември 30, 2010, 19:21:56 pm
По принцип трябва да може.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Октомври 05, 2010, 08:40:09 am
Темата е за Христос и фактите около него, не за християнството и църквата.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: marhs в Октомври 05, 2010, 22:19:05 pm
Темата е за Христос и фактите около него, не за християнството и църквата.

Е нали всичка започва от Христос-християнство, църква и т.н.
Ние просто допълваме темата (според мене) за Христос.Или просто отваряме скоби.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: cassio в Октомври 05, 2010, 22:47:25 pm
Има си отделни теми за тях.

Отделните теми, може би не пречи да се комплицират и по някакъв начин свържат с конкретната. Предвид, че и самата тема е супер хипотетична, защото Фактите за Христос не бихме могли да ги докажем в това измерение-време-пространство.
А интересността им е въпрос на въображение.
Факт е например, и то повече от интересен, че на база историята-живот на Христос- самото Християнство доста е успяло както да манипулира така и да създаде милиони поддръжнаци, които да Вярват без конкретно основание с факти.

Но ако искаме да сме `интересни`, на мен лично ми е любопитно, ако всеки един се въплъти в "ролята" на Христос как би се чувствал и какво би направил?
Аз например, никога нямаше да позволя да ме разпнат.
Щях да убедя всеки фарисей и цар да покаже личен пример, след което да го опровергая, че Жертвата му не заслужава и грам, защото никой не я разбира.
Казах! :yes:
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Октомври 06, 2010, 08:24:40 am
Добре, ще слея темите за християнството с темата за Иисус. Ще добавя темата и за Дева Мария в тази обща тема, защото все пак тя му е майка. Но освен това Христос е бил евреин, или както е модерно сега да се казва "еврейн", затова ще взема да слея темите за евреите в тази обща тема. Но тъй като християнството е свързано с много конспирации по света, например икнвизицията, тайните на фатима, ще взема и тях да ги слея в тази тема, и мисля, че всичко ще дойде на мястото си. Но най ще е добре да слея целия форум в една тема, така поне никой няма да е офф-топик, какво ще кажеш cassio?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: dragonn в Октомври 06, 2010, 09:05:03 am
Хаха така ще се избегне спама и няма да има нужда от модератори... в последствие от администратори, и накрая няма да има нужда от форум, защото ще настане анархия.  ;D
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: cassio в Октомври 06, 2010, 12:10:38 pm
Добре, ще слея темите за християнството с темата за Иисус. Ще добавя темата и за Дева Мария в тази обща тема, защото все пак тя му е майка. Но освен това Христос е бил евреин, или както е модерно сега да се казва "еврейн", затова ще взема да слея темите за евреите в тази обща тема. Но тъй като християнството е свързано с много конспирации по света, например икнвизицията, тайните на фатима, ще взема и тях да ги слея в тази тема, и мисля, че всичко ще дойде на мястото си. Но най ще е добре да слея целия форум в една тема, така поне никой няма да е офф-топик, какво ще кажеш cassio?

Ще кажа: благодаря за вниманието.
Но не е нужно да правите това ЗА МЕН. Ако някой ден ми хрумне нещо интересно, за което да Ви помоля и да знам, че и Вие с цялото си желание и воля ще направите, непременно ще Ви уведомя Еон.
До тогава, ако позволите- и случайно сте се осъмнил в моя респект към повереният Ви форум- ще отбележа, че не е нужно да намесваме майката на Исус- човекът (Вие него имате предвид, нали?) Понеже аз лично не знам ТЯ майката-човек да има нещо общо с божествената същност на Христос-Бог. Да- католицизма я почита, тя е светица, НО не и Богиня. Ако все пак сте чували за някоя Богиня, която е живяла по времето на Исус-човекът- може да стане наистина интересно и да го включите в темата.
Също така евреите не са ми интересни.
Интересен ми е Христос като бог в Човешко тяло. И ако пак сте чували за някакъв такъв народ по онова време, който е бил обединен или всеки един от този народ е имал нещо божествено...също би ми било интересно, ако се сподели в тази тема.
И накрая най-интересно ще ми е, ако някой се опита да тълкува и без това достатъчното факти. А не да е като в бюлетин от пресата:

Днес: 6 октомври 2010 година
Еон написа две мнения и половина в мистичен форум
Касио му отговори
Митко се зачуди но и той отговори
Драконът предложи форумът да се закрие
Форумът беше закрит
Край.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Октомври 06, 2010, 15:04:30 pm
До тогава, ако позволите- и случайно сте се осъмнил в моя респект към повереният Ви форум- ще отбележа, че не е нужно да намесваме майката на Исус- човекът (Вие него имате предвид, нали?)

- cassio, не съм се Усъмнявал в твоя респект или поверения ми форум (за пръв път чувам, че някой ми го е поверил, но както и да е), и не е това нещото, което исках да кажа.

Приемаш много буквално думите ми и не разбираш какво искам да ти кажа. Затова нека да не намесваме сега и майката на Исус. Дадох ти я просто като пример за друга тема. Няма нужда сега да разискваме и да философстваме за това нещо. Не се хващай за всяка сричка от писаното.

Цитат
Понеже аз лично не знам ТЯ майката-човек да има нещо общо с божествената същност на Христос-Бог. Да- католицизма я почита, тя е светица, НО не и Богиня.

Честно да ти кажа, въобще не ме интересува дали майката на Исус е богиня. Но това не пречи да отвориш тема, в която да го разискваш с другите колеги от форума.

 
Цитат
Ако все пак сте чували за някоя Богиня, която е живяла по времето на Исус-човекът- може да стане наистина интересно и да го включите в темата.

Можеш да отвориш нова тема за това.

Цитат
Също така евреите не са ми интересни.

Все ми е тая. И на мен не са ми интересни. Но може и за тях да отвориш тема. Въпреки, че май има доста теми за тях.

Идеята ми зад тези няколко реда е чисто деловодителска (колкото и скучно да звучи това, е полезно).

Влизам аз в тема за паметник на US загиналите летци и чета за руската армия, и за захари стоянов...

Влиза в темата факти за Исус и чета за Анунаки и разни плеядианци.

За мен това не е нормално. И това е част от задълженията ми като администратор. Чисто деловодителска и класьорска функция. А не дискусии за евреи, деви марии и т.н.

Моля ви нещо напълно елементарно и веднага след молбата, почват някакви спорения, философии, разтягания на локуми. Защо всичко трябва да става толкова трудно не мога да разбера?

1000 пъти съм го казвал. Четете заглавието на темата преди да натиснете бутона "Публикувай". Ако искате да отговорите на някой в темата, но отговора ви не е по тази тема, цитирайте му мнението и му отговорете в друга подходяща тема. Или ако няма такава, просто я създайте, като преди това проверете дали вече няма такава. Деца да бяха от 1-ви клас щяха да го научат.

Толкова ли е трудно за правене?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: cassio в Октомври 06, 2010, 18:38:43 pm
Благодаря, че отдели отговора тук. Това показва уважение, което ме впечатли.
Разбрах контекста на това, което изискваш и нямах намерение да се хващам за срички и да отговарям буквално. Малко се подведох от твоя стил на отговор и затова така излезе и патоса.
Иначе не знам какво да кажа, освен, че лично аз ще се старая, но все пак си мисля, че само с моето старание не се получава. И спрямо мен. Но това е друга тема.
Така или иначе е наистина по-приятно темите да са по ясни, а не объркващи.
Приятна вечер. :)
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Октомври 06, 2010, 20:30:21 pm
Оценявам старанието. Нека има старание. Тогава всичко ще е наред, аз ще имам по-малко работа и всеки нов, който влезе тук ще му е по-лесно да се ориентира. А второто е много по-важно. Именно затова го правя на проблем това.


И да добавя: Раздела, който слабо администрирам са Философски мисли поради самото му естество. Там е ясно, че няма как просто да се администрират теми наречени:

"Животът", "Какво ни кара да се смеем", "Какво е духовно извисяване" и т.н.

Поздрави на всички.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: konstantin2007 в Октомври 07, 2010, 12:36:36 pm
Има си отделни теми за тях.

Отделните теми, може би не пречи да се комплицират и по някакъв начин свържат с конкретната.

http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F

Таа...кво викаш за комплицирането?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Октомври 07, 2010, 12:53:22 pm
компилират.

Сега доволен ли си?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: dragonn в Октомври 29, 2010, 10:41:01 am
Тези рангове със звездичката под името Начинаещ потребител, Напредващ и т.н. на какъв принцип се дават? За заслуги, престой във форума, брой публикации, започнати нови теми, спонсорство или други?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Октомври 29, 2010, 10:51:12 am
Май за брой постове, но ако ви дразнят можем да ги премахнем.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: dragonn в Октомври 29, 2010, 11:18:26 am
На мен не ми пречат, просто ми беше любопитно.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Октомври 30, 2010, 02:49:16 am
Administrator -(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/staradmin.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/staradmin.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/staradmin.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/staradmin.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/staradmin.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/staradmin.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/staradmin.gif)
Global Moderator - (http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/stargmod.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/stargmod.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/stargmod.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/stargmod.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/stargmod.gif)
Начинаещ потребител - (http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif) - 0-249 мнения
Редовен потребител - (http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif) - 250-499 мнения
Напредващ - (http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif) - 500-999 мнения
Старши потребител - (http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif) - 1000-1999 мнения
Експерт?!? - (http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif)(http://forum.xnetbg.com/Themes/xtheme/images/star.gif) - над 2000 мнения

Така са го измислили тези, които са написали кода на форума (SMF), така сме го оставили и ние, за да има все някаква ориентация на потребителите.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: marhs в Октомври 30, 2010, 17:35:16 pm
Мен лично никога не са ме интересували звездичките и броя на отговорите, а какво допринасям за сайта и темите на сайта. :)

А обяснението, което дава Black Adder по-горе, става ясно кат се поогледа човек малко из сайта.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Октомври 30, 2010, 20:23:52 pm
Обаче, само ако  има желание да проучва, къде-къде по-лесно е да се пита за очевадни неща ;)
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Visitor в Декември 12, 2010, 08:49:52 am
Докога ще се заключва темата за Уикилийкс? И поради каква причина? (Заради Папата, заради мнението на Папата за Турция или заради agrippa???!!) Ако няма да има повече такава тема в този форум - кажете го! Пиша, пиша и накрая "не можете да публикувате..."  :D

Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Декември 12, 2010, 10:52:40 am
Ами говорим за Уикилийкс и всички почнаха да говорят за папата и за членството на Турция в ЕС.

Ей сега ще ги разделя и ще направя нова тема.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: hobbs в Декември 12, 2010, 10:52:53 am
а може би администратора си има проблеми с нашето правителство !
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: marhs в Декември 12, 2010, 11:33:38 am
а може би администратора си има проблеми с нашето правителство !

Става въпрос, просто да не се смесват теми. В тая се поотклонихме за папата ;)
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Visitor в Декември 12, 2010, 11:50:36 am
Ами говорим за Уикилийкс и всички почнаха да говорят за папата и за членството на Турция в ЕС.

Ей сега ще ги разделя и ще направя нова тема.

И за какво да ги разделяш?! Нещо не мога да те разбера, Еон! Не четеш ли препратките, за да видиш защо се говори за Негово Величество Папата и Турция? Да обясня, щото явно не си - според документите, които УИКИЛИЙКС пусна(т.е. сме си съвсем по темата) Папата е един от ревностните защитници Турция да не бъде част от ЕС, позовавайки се на Конституцията на Европа, подчертавайки "християнските корени" на всички членки. Па сега нямаме право да коментираме тази част от документа ли? Че Папата ще се обиди, че Турция ще се засегне?

Направо затрий и двете теми, щото може и да обидим изнасилените жени в Швеция, че го обсъждаме този тип.  :yes:  :hi:
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Декември 12, 2010, 12:02:53 pm
Обяснил съм защо ги разделям. По-ясно не мога да се изразя. Не ме интересува, кой с какъв пост кого обижда. Аз просто спазвам правилото темата да се дискутира за Уикилийкс.

Нямам нужда ми обясняваш за документите като на малко дете. Нима мислиш, че съм толкова тъп, че трия нещо ей така без да знам какво трия?

Никъде не съм казал, че нямате право да коментирате документите. Ако нямахте право, нямаше да ви има като потребители. Вместо да седя тук и да се обяснявам за милионен път. Не ме интересува дали Папата ще се обиди или Турция ще се засегне.

Има си тема за членството на ЕС, там на воля си дискутирайте членството и коментарите на папата.

Нямам нищо против и да си отворите тема за изнасилените жени в Швеция. То и без това Хнет стана жълт вече. Пълно е с идиоти и ненормалници.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Visitor в Декември 12, 2010, 12:07:19 pm
Уважавам чувството ти за хумор, но сложи един емотикон, че ме плашиш... Не се сърди, Еон, темата е хубава (уикито), не я заключвай и не я разваляй! Имаш ЛС.

edit:

Обясних ти на лично ... и не принадлежа нито към идиотите, нито към ненормалните. Няма нужда да ме обиждаш.  :)
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Декември 12, 2010, 16:16:30 pm
а може би администратора си има проблеми с нашето правителство !
Кой точно Администратор визираш и от къде точно черпиш сведения?

Драги провокатори, не се ли уморихте, не разбрахте ли, че вашата матрица тук не вирее ?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: dragonn в Януари 13, 2011, 00:14:40 am
Къде изчезна бутона за редакция на съобщението? Искам да си редактирам един пост, но само ми показва бутона за цитат без други.

Edit: Ха, в тази тема ми го дава, а тук http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,16897.msg225118.html#new (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,16897.msg225118.html#new) не.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: agrippa в Януари 14, 2011, 17:40:48 pm
Вчера получих странно съобщение по Е-мейл от екипа на форума, което съдържа следния текст:


************************************************************************************

old4 е публикувал нов отговор в тема, към която си абониран.

Прегледай отговора тук: http://forum.xnetbg.com/index.php?topic=17013.new;topicseen#new

Прекрати абоната си към този форум като кликнеш тук:
http://forum.xnetbg.com/index.php?action=notify;topic=17013.0

Няма да можеш да получаваш Е-мейл известия за нови отговори към тази тема, докато не я прочетеш.

Поздрави,
Екипът на Форум за конспирации, уфология и мистика..

************************************************************************************

Първо искам да уведомя екипа, че точно в тази тема никога не ми се случвало да пиша и съответно да попитам, какво означава това да прекратя абоната си в този форум  :)

Поздрав!

Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: sedere в Януари 14, 2011, 18:42:33 pm
Обикновено това се получава когато на дадена тема се натисне Извести.

Къде изчезна бутона за редакция на съобщението? Искам да си редактирам един пост, но само ми показва бутона за цитат без други.

Edit: Ха, в тази тема ми го дава, а тук http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,16897.msg225118.html#new (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,16897.msg225118.html#new) не.

Ето тук http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,13431.msg199060.html#msg199060 е обяснено защо е така.  ;)
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: agrippa в Януари 14, 2011, 19:00:18 pm
Цитат
Обикновено това се получава когато на дадена тема се натисне Извести.


Благодаря sedere и на мен ми се стори, че има нещо нередно, та и за това попитах от админите ли ми е съобщението или от някой дето контролира сървъра  ;)

Sorry  :hi:

Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Януари 15, 2011, 14:42:34 pm
Да бе, те админите си нямат друга работа, само седят и чакат някой да натисне грешен линк, та да почнат да му пишат на ръка е-майли  :writer:
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: marmozana в Януари 26, 2011, 10:05:28 am
Искам да попитам как се вгражда видео примерно от vbox7? Пробвах какво ли не и нещо не ми се получава, явно днес съм тъпа  ;D
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Януари 26, 2011, 11:28:28 am
Тема: УРОЦИ: Вмъкване на YouTube и VBOX7 филми. (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,13577.0.html)
 :hi:
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: marmozana в Януари 26, 2011, 11:42:09 am
Благодарско! Уж търсих ама явно днес наистина съм тъпа...
:hi:
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Януари 26, 2011, 16:08:37 pm
Хайде сега пък - тъпа, никой не се е родил научен.
Боядисай се руса и ще свикнеш хората да се надпреварват да ти помагат  ;D
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: agrippa в Април 19, 2011, 12:28:30 pm
Защо се трият актуални теми свързани с НСР?
А блудстват неадекватни теории с инвънземни инвазии на контрол от линкове във форума?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Април 20, 2011, 01:42:57 am
Я си прочети пак писанията, изясни си какво не ти е наред, пък после питай пак.
Нещо взе да ми омръзва всеки втори да се счита за автор на гениални теми, базирани на 1 ред несвързани писания подкрепени с линк от руски или български жълт вестник па след това да се обявява за поборник, потискан от злите администратори.
Ако ви се четат жълтини, що дирите тук? Да ви изредя любимите ви линкове в отделна тема ли?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: agrippa в Април 20, 2011, 16:38:07 pm
Ставаше въпрос за  темата , която вчера обсъждахме - разпрата между ВМРО  и Свидетели на Йехова в Бургас. Това имах предвид в поста си, че се трият актуални теми свързани с НСР. Според мен си беше точно на мястото в раздел „против сектите" и отразяваше с факти нещата, т.е. не бе поредната жълта новинарска клюка измислена от някой журналист....
Как да е няма да спорим...минало - заминало, няма да питам повече  :hi:, исках само да уточня  коя тема конкретно имах предвид, а линковете от жълтите сайтове дето напълниха форума са си направо за кошчето  и няма какво да ги коментираме - трий!!!
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Iveta в Април 23, 2011, 23:29:44 pm
Привет!

И аз имам въпрос - откъде намирате средства за поддържане на форума? Има те ли спонсор или го правите на доброволни начала в името на Х, т.е. неизвестното?

Светли великденски празници!
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Maq в Април 24, 2011, 12:21:58 pm
Да и аз задавам същия въпрос като Ивета.
Как се издържа форума?От малкото си престой забелязах,че няма смс дарения или реклами.Малко ми е странно в цивилизация като нашата базирана на икономиката да има форум в пространството, който не изисква нищо, а само да се пише :).
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Април 24, 2011, 13:38:30 pm
Казвано е многократно в различните теми.
Таксата за сървъра се плаща от Admin, поддръжката, администрирането и модерирането са на доброволни начала.


Странно ми е, че задавате такива въпроси, вместо да седнете и да се замислите малко!
Ако имаше 'спонсор' не би ли присъствала негова реклама навсякъде в сайта, за да си избие парите?

Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: teni в Април 24, 2011, 14:23:10 pm
Някои дами започнаха да търсят под вола теле. Спонсори, реклами/вероятни конспирации-такъв подтекст виждам/ и още не знам какво си. Не е ли по-важно общуването и контакта с най-различни, свободомислещи и четящи хора. Някои не могат да си представят, че може да има личности работещи за идеята. Поне аз така мисля. Честит празник. :drinks:
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Maq в Април 24, 2011, 16:31:47 pm
Не може ли човек да попита?Какво толкова станало,сякаш ви разследват за убийство.
Black Adder, благодаря за отговара.Да,замислих се и за това попитах.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Април 24, 2011, 18:16:17 pm
Скъпа Maq, виждам че с ентусиазъм приемаш форума, но един приятелски съвет, правиш лека грешка, хвърляйки се тутакси да пишеш и да изказваш мнения. /та даже да се сърдиш за някои изказвания/
След като форума ти харесва, прочети темите в него. Тук норма няма, когато успееш - тогава, защото те наистина са много, все пак 6 години събирани мнения не са малко и си  трябва време да бъдат прегледани поне основните.
Четейки мненията, ще опознаеш и хората които са допринесли за тези теми, а след това ще ти бъде по-лесно да разбираш техните отговори.

Това важи и за другите нови потребители  @---
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Mildo в Септември 17, 2011, 11:04:38 am
Black Ader: получих забележка..не знаех къде да пиша,няма опция за лс. Та правописните ми грешки създавали негативни емоции?!? Извинявам се но тва форум за езотерика и уфология ли е или за български език и комплекси?! Темите ли се гледат или кво и как се пише? Ми може да съм без образование..висше ли кво някви нива образование ли се изискват за форумите вече? Щото разбираш ли грешките водели до негативни емоции?!? Не вярвах че мога да прочета подобно нещо в този форум..

Пс: чат,интернет живота води до перфектно пунктоационно и правописно комуникиране....
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Mirotvorec в Септември 17, 2011, 13:35:34 pm
Ще отворя отделна тема със заглавие "Чат,интернет живота води до перфектно пунктоационно и правописно комуникиране...". В нея ще предложа на вашето внимание мнения от форума, в които липсват главни букви и елементарните препинателни знаци "." и ",". Не знам вече на колко човека съм отправял молба чрез ЛС да бъдат така добри и да ги използват, защото това тук е форум, а не чат. Имайте уважение към свещения български език, защото във всяка една дума(правилно изписана)е кодирана много мъдрост! Имайте уважение и към четящите, които не са малко! Елементарни усилия са нужни, за да покажете и уважение към самите себе си като към истински българи.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Mildo в Септември 17, 2011, 15:28:12 pm
Миротворец уважавам мнението ти,но за мен то е някъв стереотип пълен с его и гордост...аз не съм българин не съм американец и т.н сложени титли..аз съм човек живеещ на земята. :hi: нима форум подкрепящ свободата налага такива правила и етикети?!
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Tangrata_ в Септември 17, 2011, 16:17:30 pm
Ако става въпрос за моята забележка, в нея нямаше нито дума за "негативни емоции".
Просто обясних очевидното, че човек с такива правописни грешки трудно ще ме убеди в тезата си, защото грешките са символ на доста неща за мен, включително липса на отговорност, прецизност, недостатъчно внимание, прибързаност, и не на последно място НЕМИСЛЕНЕ.
Може и да издребнявам, разбира се, но такива сме хората, дето си живеем в интернет.
Между впрочем, пиша без правописни грешки и на английски. А на другите езици, се старая до колкото мога, макар да не се получава винаги. И това няма нищо общо с това дали си българин или американец, а е въпрос на лично уважение, и уважение на четящите след теб. За уважение към българския език, пък, не говорим.
До колкото си спомням, висше образование за български език не се изисква. Учи се някъде в 4-5-6 клас. Въпроса беше, че дори който НЕ е учил тогава, ако е чел книги по-късно, от четенето се поемат правилния правопис и пунктоация. Или поне би трябвало ...
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Септември 17, 2011, 22:51:27 pm
Tangrata_, младежа говори за моя забележка под неграмотните му писания.
Факта, че не е успял да намери ЛС за мен е показателен. А и щом мисли, че правописа няма общо с този форум, значи мястото му не е тук.
Дадох му 30 дни за размисъл, ако намери истината, ще може да пише пак /ама надали/
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Iveta в Септември 20, 2011, 22:56:18 pm
Българският език в училище е задължителен предмет от 1-ви до 12-ти клас, но както знаем задължителните неща в България в повечето случаи се игнорират и не се обръща толкова голямо внимание.
Няма начин, човек, който не е учил през училищния период да обикне книгите, да прояви любов към тях на по-късен етап и да му правят впечатление правописът, пунктоацията, граматиката, стилистиката и т.н. Най-напред се започва с писане и повторение, за да се придобие опитност. Няма как да се научи езика само с четене, не познавайки основните правила. 
Правилното писане, познаването на езика е уважение най-напред към самите нас, после към езика и родината.

Парадоксът е, че все повече изказваме мнения по различни теми, спорим, налагаме позицията си, правим се на велики колко езици знаем... пишем по форуми, а същевременно не можем да напишем едно правилно граматически построено изречение без грешка на родния си език!?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: voodoogoo в Септември 21, 2011, 13:42:11 pm
 От известно време подписът под публикациите ми е непълен.Опитах да го оправя но не става.А той е :
      Мрежата е, за да се хване рибата.
Хване ли се рибата — мрежата се забравя.
Примката е, за да се улови заекът.
Уловен ли е заекът — примката се забравя.
Целта на думите е да се разбере смисълът.
Разбран ли е смисълът-думите се забравят.
Къде е човекът забравил думите да си поговорим?
 

  Незнам дали това значи нещо за вас,опитвам се да комуникирам във форума,допускам грешки често в думите ,защото нямам кирилица на клавиатурата ,а тези които написах с маркер отдавна се изтриха и никога не проверявам ,защото си мисля че важно е какъв смисъл носи написаното.Напоследък  повече чета грамотно написани послания ,кухи като тенекия от старо сирене ,или носещи повече информация за егото на автора ,отколкото за някоя тема.Да не говорим за т.н. празни постове.Все още се въздържам да се заяждам с участниците,мисля и че не е редно.Приемам ,че повечето активни форУМци са млади и незнаят много за материята,а другите са стари и изкукали,търсещи признание на идеи,респект или удоволствие да мачкат вместо да помагат.Къде е истината?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Tangrata_ в Септември 21, 2011, 15:37:12 pm
Дам, за мен значи нещо. Това е от Лао Дзе. Едва ли не най-добрата нагласа.
Все пак забележи, че понякога Лао Дзе говори за светски живот, и понякога за тоя на мъдреца. Та е хубаво да се прави разграничение. Най-вече за тебе самия. Въпрос на искренност към себе си.
Аз лично не съм тръгнал по пътя на мъдреца, и не съм посветил на това живота си. Не вярвам и някой от форума изобщо да е тръгнал на там и да има подобни амбиции.
Има много хора, дето го мислят заобиколно да стане, ама не става така.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Септември 21, 2011, 19:10:50 pm
От известно време подписът под публикациите ми е непълен.
Не е нормално да се слагат за подписи големи снимки или дълги изречения и цели стихотворения. Най-малкото е некоректно подписа да е по-голям в много случай от самото изказване. Той затова се нарича и подпис и не случайно е ограничен до 300 знака /което ми дава идея да го огранича в близките дни до 100/
Представи си, че някой шегобиец реши да си сложи като подпис "Героите не Шипка"?!?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: voodoogoo в Септември 21, 2011, 20:05:30 pm
Да прав си.Той е по малко от триста и е резнат на място ,ама целта му е да внушава какво значи написаното по горе ,а именно смисълът на думите е започнал да се губи в публикациите и то до степен ,че вече вместо причини ,като доказателства се дават следствия. :hi:
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Iveta в Октомври 02, 2011, 20:48:31 pm
Кога ще пуснете отново подфорум Философски мисли :D?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Октомври 02, 2011, 21:09:51 pm
Не планираме да го пускаме.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Iveta в Октомври 02, 2011, 21:18:21 pm
Защо?

Емотиконата пред НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ "ФИЛОСОФИ" е ухилено човече, на мен не ми изглежда сериозно затова питам?

А и наблюдавам затъпяване на повечето теми, езотериката е копи-пейст, липсва диалог.
А философията провокира мисленето и стимулира четенето. Раздел е от ДУХОВНО, а нали точно него трябва да се опитаме да запазим и продължим..!

Странно решение.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Октомври 02, 2011, 22:08:16 pm
Защо?
Защото така. Защото този който прави нещо, не дължи обяснение никому. И както 1001 пъти поне сме казвали - Защото сме решили - философията не се явява част от този форум в сегашният му вид. А защо навремето е решено да го има - питай тези Администратори, които напуснаха форума.
Странно решение.
Странно, загадъчно, това е положението. Както многократно съм казвал, който не харесва как изглежда форума, да си направи по-добър.
Спокойно  можеш да си направиш сайт, форум, магазин или МОЛ на точно за любимата ти философска тема.
/даже навремето предложих БЕЗПЛАТНА помощ при внедряването на такъв един сайт и форум, само и само да не се споменава тази тема тук. /
А далаверата от такъв един сайт ще е голяма, щото явно си личи, че хората /и то предимно жените/ без работа просто се чудят къде да оползотворят мисловната енергия дето ги напъва от вътре.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Октомври 02, 2011, 22:36:50 pm
Чукча писател, чукча не читател  :)

http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,15815.msg235506.html#msg235506
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: ARRI в Декември 15, 2011, 20:48:40 pm
Само да попитам. Какви са тези рейтинги? Какво означават?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Декември 15, 2011, 20:49:48 pm
Значи, че ако някой не те кефи може да му сложиш минус или обратното. Има тема по въпроса.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: ARRI в Декември 15, 2011, 20:58:37 pm
Явно сме писали по едно и също време. Не са хубави тези рейтинги. У форума на Дневник е така. Става страшно. Само минуси се цъкат, пък дори и да си съгласен с коментара на другия. С тва трупане на рейтинги се изкарват демоните от човека...злоба, завист и пр. От опит го знам. Преди да въведат рейтингите, си подхвърляхме добронамерени коментари и закачки, а след това, започнахме да не се понасяме и да се слагаме на отбягване......ей такива гадорийки......Някак си не му подхожда на този форум да има рейтинг. Не е хубаво да се настройваме един срещу друг. Ама Вие си знаете де.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Декември 15, 2011, 20:59:44 pm
Е именно де. То от вас зависи това нещо :)

Тъкмо да видим колко сте духовно извисени  :P
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: ARRI в Декември 15, 2011, 21:18:55 pm
Еми тук само на думи са духовни някои, ама тва е друга тема ;). Сетих се, и най-важното предназначение на + и - у Дневник. Нали той по принцип е новинарски форум. Ако имаш повече +++++++ коментара ти се оцветява в розово, ако имаш повече -----, ти посивява коментара . Та от там идва и манипулацията. Ако ти случайно влезнеш у форума да си четеш новините и попрегледаш на бързо коментаритве, веднага ти се набиват на очи тези в розово и тях четеш. Другите ги подминаваш. И напримерно прочиташ 25-30 коментара възхваляващи дебеловратия рапон, запшочваш да се чудиш дали нещо не си наред.....за теб не е нормално да има толкова луди негови фенове......Под друга статия пък попадаш на камара розови коментари колко са велики цоцЯлистите, а дебеловратия и костов колко са зли, мутри....и пр. И така някой обикновен човечец става луд...чуди се какво се случва...А истината е, че у дневник 80% от коментарите се пишат от платените подлоги на партийните централи......А там се правят и анкети, които после попадат в разни представителни извадки....та можеш да разбереш как се манипулира общественото мнение .... За това казвам, че тук рейтингите не са подходящи, тук никой не иска да манипулира обществото :).

п.п.АЗ от сега заявявам, че не искам да играя на тази игра. Нито ще слагам + и -, нито пък искам да ми слагат. Отказвам да си го меря с някой извисен, преизвисен....и пр. духовно същество..... :drinks:
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Декември 15, 2011, 21:27:31 pm
Споко, ние няма да правим проучвания, анкети и представителни извадки, нито ще оцветяваме постове. Те са си достатъчно цветисти :)

Може да го махнем след време, ще видим какво ще се получи.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Декември 18, 2011, 12:25:24 pm
П.П. Към админите - След като написах поста близо два часа по-късно се усетих, че съм написал глупост и реших да редактирам.. обаче нямаше бутон редакция?! Що така?

http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,13431.0.html
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Monolith в Януари 13, 2012, 03:21:02 am
Имам една молба - темите за Марс (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,17.0.html) и за Луната (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,41.0.html) да се обозначат като "важни". Основополагащи са в много отношения. :yes:
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Iveta в Януари 19, 2012, 21:00:28 pm
Много бих искала да получа отговор на следното, защо копи-пейст текстове са с огромни заглавия в червено или черно, и то с удебелен шрифт?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Януари 19, 2012, 22:00:44 pm
Ми щото такива са ги направили пишещите.  Защо не ги питаш тях на ЛС?
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Iveta в Януари 19, 2012, 22:16:10 pm
Защото шефа трябва да знае всичко.
Титла: Re:Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Януари 20, 2012, 20:40:59 pm
Май скоро не сте чела правилата на форума (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,18246.0.html), драга ми госпожо или пък ви гони склерозата.
Та като си ги припомняте, наблегнете на т.1 и т.11
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: x_name41 в Май 25, 2012, 19:18:11 pm
Извинявам се но бих искал да попитам администратора какво означава този надпис "наблюдаван" изписван отвреме навреме под аватарите на някои потребители?
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Май 25, 2012, 19:41:37 pm
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,20605.0.html
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Yoda в Юни 21, 2012, 22:35:39 pm
Искам да се извиня, ако с вчерашното си мнение в "Бисери" е бил обиден или засегнат някой. Мое неправилно преценяне и квалифициране на "бисер" може би.

Но санкционирането на други и изтриването, ме карат да се чувствам като причина и повод, което не ми е приятно.
Нека моето мнение само остане изтрито. Другите не са виновни, че се поддадох на провокация, на която ми се стори справедливо да отговоря. Щом е против нечии правила, съжалявам и отново се извинявам. Като ви моля да не набеждавате други невинни за моите мнения. Знам, че ще го изтриете, но исках да се извиня и да ви помоля да не го "отнасят" невинни.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Princess_Deja в Юни 21, 2012, 23:05:37 pm
Сега разбирам. Ясно.
Спокойно, аз съм свикнала да ми трият мнения. Без притеснения, да се доверим на Администраторите. Те знаят :)
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Princess_Deja в Юли 01, 2012, 19:38:00 pm
как се  вмъква "flash" или по-точно "параметрите"(някакви числа) в скобичките , чрез които линкът ти става видим като клип и може да си го пуснеш от самото мнение, без да се отделя на отделна страница? /не знам дали го обясних ясно  :unknown: :o :( :-X колкото ми позволява "женското" ми полукълбо...
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Юли 01, 2012, 22:03:50 pm
5 (пета страница в тази тема):
Тема: УРОЦИ: Вмъкване на YouTube и VBOX7 филми. (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,13577.0.html)
 :hi:
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: torino в Юли 09, 2012, 01:22:28 am
Спорт и Здраве сменил ли си е акаунта или просто вече не влиза във форума ?
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Monolith в Юли 18, 2012, 00:45:14 am
Форумът отдавна "навърши" 8 години, а правилата са променени още преди няколко месеца. Малко странно е надписите да продължават да стоят като "новини".

"Новини: Уважаеми потребители, ЧРД - форума навърши 8 г."
"Новини: Уважаеми потребители, добре дошли в обновения форум. Най-важните промени съм отразил в темата ТУК"

Казвам това, защото обичам да си запазвам по-интересните страници на компа (вероятно и други хора го правят), и когато по някое време ги отворя - навсякъде ще се набиват на очи тези съобщения, сложени най-отгоре.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: sTaTix в Юли 18, 2012, 11:46:14 am
та и аз да направя едно запитване като никогаш до сега - днеска написах два поста и след това вече под името ми пише "наблюдаван"
WTF?
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Юли 20, 2012, 23:27:28 pm
Значи точно това което пише.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: sTaTix в Юли 21, 2012, 09:22:23 am
Хахаха е аз все още мога чета,но от кой наблюдаван и за какво?
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Eon в Юли 21, 2012, 11:26:33 am
Прочети правилата и нововъденията във форума.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Mirotvorec в Юли 21, 2012, 20:22:41 pm
Хахаха е аз все още мога чета,но от кой наблюдаван и за какво?

Цитат
не съм от там за съжаление ходихме преди често на разходка вече почти няма време:(
Продължаваш да пишеш неграмотно, без главни букви и препинателни знаци и се чудиш защо си под наблюдение. Освен това сигурно си забравил едно твое мнение написано на шльоковица. Това е несериозно отношение към форума и неуважение към четящите го.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: gm67 в Август 04, 2012, 20:37:28 pm
Защо при грешна парола или име се изписва "Не си въвел име"
Да,в английския няма  обръщение "Вие",но все пак сме в България,пък и не всички сме близки приятели :)
Мисля,че е по удачно "Не сте въвели име"
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: kalan в Август 04, 2012, 22:08:12 pm
 gm67, защо пък на Вие? Ние тук сме си кат семейство. Джафкаме си се на воля. Близки сме си, макар и виртуално. ;)
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Black Adder в Август 04, 2012, 22:48:39 pm
Защо при грешна парола или име се изписва "Не си въвел име"
Да,в английския няма  обръщение "Вие",но все пак сме в България,пък и не всички сме близки приятели :)
Мисля,че е по удачно "Не сте въвели име"
Щото ако накарам сървъра на форума, дето се намира в Германия, да Ви отговаря на ВИЕ, когато ВИЕ си сгрешите паролата, ще се оплаче на немската комисия по дискриминация и току-виж ни треснали 2-3 глоби, та после ще трябва да вдигаме таксата за вход.
Та драги ми gm67, aко искате да си говорите на ВИЕ с телевизора или радиото а те да ви отговарят в същият дух - не ви спирам, но по-добре си записвайте паролите след като не помните, вместо да пълните форума с неадекватни оплаквания.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Monolith в Септември 06, 2012, 22:29:09 pm
Black Adder, защо се правиш на баннат? :unknown:
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: konstantin2007 в Септември 07, 2012, 12:03:17 pm
Black Adder, защо се правиш на баннат? :unknown:
Ъ..и аз тва се чудя.. :unknown:
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Monolith в Септември 13, 2012, 09:24:23 am
Eon също носи аватарът на баннатите?! :o  Това ми изглежда по-странно и от житните кръгове в Англия... :unknown:
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: bojinkata в Септември 13, 2012, 10:41:32 am
Какво се чудите, колеги.  ::)Явно админите някъде са объркали конците, я спам, я нещо друго и сега се самобичуват.  Аааааа, сетих се и друго - Еон е баннал Бляка и той отвръща на удара. Евалла. :-*
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: sineglazka в Септември 14, 2012, 01:45:30 am
Мисля, че "вдигнаха ръце" от нас.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Monolith в Септември 14, 2012, 03:57:32 am
Може би това ще е събирателния образ на двамата :unknown::

http://forum.xnetbg.com/index.php?action=profile;u=12339
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Princess_Deja в Септември 14, 2012, 04:46:51 am
не само на тях. А на всички, които искат да се чувстват значими и да разберат каква отговорност и напрежение е да се контролира един форум!
Така че, очаквайте неочакваното, както се казва.
И по-важното, когато нещо зависи от ВАС самите, да ви видим колко сте компетентни и добри.

Всеки си има граници и никой не понася отговорност, ако не пожелае. Само гледайте! И нека ... видим кое ще възтържествува.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Iveta в Ноември 08, 2012, 01:27:26 am
Към Администраторите

Писна ми да Ви чета драмите, колко сте недоволни от потребителите, темите и всякакви други подробности.
Такова арогантно поведение към потребителите ми е много чудно до какво искате да доведе? Във всеки случай не и до нещо градивно! Всеки път заплахи с банове, явно казармата и социализма много липсва на някои хора!

Нищо добро няма да се случи освен до още повече китайска имитация с добавка от куп фабрични дефекти!

Предполагам, че за втори или трети път ще ми сложите бан, за да си решите проблема с моя милост. Та поне да съм първа този път.

С най-добри спомени :D
(http://provikmarket.com/web2/wp-content/themes/shopperpress/thumbs/7days1_0030_Layer3.jpg)
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: cassio в Ноември 08, 2012, 01:55:38 am
Защо да ти слагат "бан"? Въпрос на достатъчно осъзнато отношение към потребители, които естествено биха оставили, за да не умре така любимият им и поддържан Форум.
Всичко беше въпрос на време да се само-изложат... упс- покажат, колко Важни и значими са, техни величества!
Да не ти пука за блокиране-то, и аз съм в листа на препознатите. Само те да могат да се наслаждават на величието си.
Щото явно не се получи като са обикновени потребители...
Но предвид всичко, остава поуката, че естествено потребителите са лошите.... А можеха, неим костваше нищо, ако наистина им пукаше, а не заради статусът на "поддържащи" да направят нещо от добра воля или настроение поне. Но явно не им пука.

Все тая. Въпросът, за мен е , че ще са никои- дори да ме блокират... са жалки!
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: fishbone в Ноември 08, 2012, 02:02:45 am
Не ти ли омръзна тоя блокаж ....
тва ти било е крастата значи.? ???
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Martin в Ноември 08, 2012, 06:27:07 am
Към Администраторите

Писна ми да Ви чета драмите, колко сте недоволни от потребителите, темите и всякакви други подробности.
Такова арогантно поведение към потребителите ми е много чудно до какво искате да доведе? Във всеки случай не и до нещо градивно! Всеки път заплахи с банове, явно казармата и социализма много липсва на някои хора!

Нищо добро няма да се случи освен до още повече китайска имитация с добавка от куп фабрични дефекти!

Предполагам, че за втори или трети път ще ми сложите бан, за да си решите проблема с моя милост. Та поне да съм първа този път.

С най-добри спомени :D
(http://provikmarket.com/web2/wp-content/themes/shopperpress/thumbs/7days1_0030_Layer3.jpg)
Присъединявам се към Ивета.
От много време администрацията очевидно е преминала изцяло на тъмната страна и сега виждаме последствията, но както си и очаквах, виновни са отново потребителите (Това е като да малтретираш цял живот едно дете и после да го обвиняваш, че се е превърнало в психопат), а не посоката, в която е воден форумът толкова дълго време (Виновните потребители на практика са именно тези, които подкрепяха и продължават да подкрепят предишното състояние на форума. По ирония, точно те, разбира се, са тези, които нарушават правилата). Точно както при социализма. 50 години репресии и премахване на неудобните, а след това като обществото западне, комунизмът ни лук ял, ни лук мирисал, и "по онова време си беше по-добре".

Не може да искаш много от хората след като ти самият тролиш и обиждаш, и си за бан. Не може да искаш хората да се аргументират защо искат да се регистрират при положение, че стъпването в такъв форум е началната стъпка и много хора чак след това се ориентират и си дават сметка за много неща (Аз също съм от тях). Не може да заключваш философски раздел, защото много се философства в него. Не може да действаш по този начин, ако искаш да привлечеш мислещи и положително настроени участници или смислени дискусии. 

Честно казано започват да ми се въртят някакви конспиративни мисли в главата, че всичко това не е случайно и не е не-конспиративно, но тъй като нямам никакви доказателства, спирам дотук.

Жалко за форума - явно няма да го бъде (И е време да бъде прекръстен на "Форум за злоба, подхранване на егото и задоволяване потребностите на администрацията"), но все пак си запазвам частица оптимизъм и ще му хвърлям от време на време по едно око  (Или по-точно на този и долния раздел) с надеждата нещо да се е променило, както правех по-рано.

Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: вещичка в Ноември 08, 2012, 08:28:45 am
От много време администрацията очевидно е преминала изцяло на тъмната страна и сега виждаме последствията

 :lol: :lol: :diablo:

Да ти издам една тайна: и тъмната, и светлата страна са еднакво неприемливи. Докато не постигнеш Баланс си за никъде!  ;)
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Martin в Ноември 08, 2012, 08:41:58 am
:lol: :lol: :diablo:

Да ти издам една тайна: и тъмната, и светлата страна са еднакво неприемливи. Докато не постигнеш Баланс си за никъде!  ;)
Така е, още повече, че в общия случай вторият вариант е непостижим; но важното в случая е, че наистина балансът тотално отсъства и положението е именно "неприемливо".
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: fishbone в Ноември 08, 2012, 10:10:53 am
:lol: :lol: :diablo:

Да ти издам една тайна: и тъмната, и светлата страна са еднакво неприемливи. Докато не постигнеш Баланс си за никъде!  ;)

Абе кой ви ги насажда У мозъците тез умозаключения..."незнам".
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Monolith в Ноември 08, 2012, 12:56:37 pm
Не се случват за пръв път подобни работи:

http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,3831.0.html (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,3831.0.html)
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: вещичка в Ноември 08, 2012, 13:52:56 pm
Абе кой ви ги насажда У мозъците тез умозаключения..."незнам".

В моя мозък такива умозаключения няма  :o. Да си ме видял някъде да пиша нещо за някого? Не виждаш ли, че се смея на коментара на потребителя? Или понеже не пиша обидно и не се зачита...

Наистина взе да ми писва поголовната простотия вече! Айде със здраве  :hi:

П.С. Думата "не знам" се пише отделно! Поне езика ни уважавайте!
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: fry в Ноември 08, 2012, 14:09:59 pm
В интерес на истината,сами решаваме дали да го посещаваме форума или не.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: cassio в Ноември 08, 2012, 14:27:41 pm
това е ясно, но аз си мисля друго свързано с нашето отношение към самия форум и участието ни тук.

Понеже "Монолит" услужливо е сложил линк към подобни обстоятелства със същия патос и настроение, ми стана интересно (освен за меренето на астралните пишки  :lol: :lol:) дали всеки участник влиза, за да допринесе с нещо? Да си помогне за нещо? без задължително активно да комуникира ...

Честно казано, аз напоследък загубих интерес към този форум. Снощи буквално се насилих да пиша в темата на eses, но ... то просто не преливаща чаша, ами яко запушен и бълващ кенеф се беше получило (извинявам се за сравнението)

Струва ми се, че няма да е голяма загуба и драма, ако много от хората спрат да пишат, останалите с логореята бъдат поетапно блокирани и в един момент ще се получи някакъв мечтан Рай от създателите.

В същото време е някак ... (сладко-наивно) заслужаващо внимание този ентусиазъм все пак, ама чист ентусиазъм. Без оглед или някаква далновидност, за възможните варианти, при които 50 общуващи няма как да се разберат. И да помагат само с материали, новини и съществени научни разисквания ...

Това е реалността- на който му харесва успява да извлече нещо полезно, на който не му си намира друго място и си прекарва по-приятно времето :)
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: konstantin2007 в Ноември 08, 2012, 14:37:31 pm
Хм..Май не ви се понрави"експериментът"....Е така е..Докато го мислехме форума за слободия,се заформи егати надпреварата кой по-голямо и миризливо да го.."сътвори"..А па сега вече изведнъж загубихте интерес към форума и админите от пичове станаха"жалки"..Дали пък не е заради наближаващата зима,която задължително идва с мирис на портокали и..."банани" 8)
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: kalan в Ноември 08, 2012, 14:55:15 pm
(http://img.zamunda.net/bitbucket/svoboda-na-slovoto.jpg)

Обърнете внимание на червения текст.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: cassio в Ноември 08, 2012, 15:11:23 pm
Хм..Май не ви се понрави"експериментът"....Е така е..Докато го мислехме форума за слободия,се заформи егати надпреварата кой по-голямо и миризливо да го.."сътвори"..А па сега вече изведнъж загубихте интерес към форума и админите от пичове станаха"жалки"..Дали пък не е заради наближаващата зима,която задължително идва с мирис на портокали и..."банани" 8)

А на теб понрави ли ти се? Май да!  :yes: За твоя темперамент (без да те познавам лично) може и да е приемливо да използваш и участваш в подобни експерименти, но моето разбиране и ценности са малко по-различни.
Така че, аз лично не бих казала, че съм заформяла големи и миризливи, още повече съм се възползвала от лошата страна и съм използвала момента да си рекна всичко на всекиго според заслугите.
И да, загубих интерес. Такава съм- претенциозна и нетърпяща ниските нива на циклене и боксуване. Жадна съм за истински интелектуални дискусии между зрели и интелигентни хора. Ако искам да слушам и чета махленски дрязги ще изляза пред блока или ще си пусна някоя псевдокомедия по кабеларката.
И колкото и да ми се иска и аз да се старая, то ... човек пробва с добро, пробва веднъж, ма то ... да не съм от желязо, баси!!! Писва ми и губя интерес. Да тръгна да се овъртя още повече, не мерси.

А и всичко започна през есента, зимата също е добре да се излиза навън на разходка, вместо да се кисне пред мониторчето в очакване да отстреляме някоя заблудена патица ...
Дори това е идея. Тая зима може да се науча да карам сноуборд ... 8)
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: fishbone в Ноември 08, 2012, 15:37:42 pm
В моя мозък такива умозаключения няма  :o. Да си ме видял някъде да пиша нещо за някого? Не виждаш ли, че се смея на коментара на потребителя? Или понеже не пиша обидно и не се зачита...

Наистина взе да ми писва поголовната простотия вече! Айде със здраве  :hi:

П.С. Думата "не знам" се пише отделно! Поне езика ни уважавайте!

Вещичке не се засягай. Не това ме подразни, че си писала нещо за някой. Това най-малко ме интересува. Нито пък , че се смееш на накой си, а 'догмата' или по скоро идеологията с тъмните и светлите и баланса между тях. ОК?
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: вещичка в Ноември 08, 2012, 15:44:39 pm
fishbone,

не се засягам, просто пояснявам! А тази така наречена догма, не е нито догма, нито идеология. Вярвам в това, което говоря и не си ти човекът, който би ми променил мнението. В същност не е това темата за разискване на този въпрос, а и в която и да било тема не бих го разисквала. Отвореното съзнание е привилегия явно...

 :hi:
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: xнещо в Ноември 08, 2012, 16:15:37 pm
Истинския баланс е в силата и ума.
Който няма ум ,компенсира със сила,и обратното.

Преполагам ,че мозъка на форума наистина има важни мотиви.Може и дори правителствени мотиви да имат ,знае ли се.
Както каза един от колегите ни ,форума е много важна отправна точка за хората които имат нужда от тази информация,и да ограничаваш правото и личното мнение по подобен начин е грубо и в разраз на цялата идея.....
 Емоциите в случая са излишни,това е истинския експеримент .
Хленченето е проекцията на злото дето ние самите си  правим.Никой да не хленчи,защото никой не заслужава този подарък.
Няма нужда  да заплашваме и съжаляваме,всичко си е наред.Никой не може да спре знанието,нито хората които искат да общуват.
Предполагам,че който е готов за раздяла,не би трябвало да има чак толкова емоции.
Резултатите от експериментите,ще излязат много по- късно защото експеримента продължава,и никога не е свършвал.
Бъдете горди с разума си ,не с емоциите.
Нормално е едно нещо като започне да свърши. :hi:
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: konstantin2007 в Ноември 08, 2012, 16:55:44 pm
А на теб понрави ли ти се? Май да!  :yes
Ами ако трябва да бъда честна..Да.Разбрах до къде мога да си позволя да изпростея в едно виртуално пространство..Изпитах,така да се кажа собствената си граница..И в тоя ред на мисли,да кажа едно истинско"Благодаря от сърце!"на тоя,у чиято глава се е заформила тая идея.Научих нещо ново за себе си,което ми хареса.Разбрах,че не ми е нужна сопа,за да си слагам някви спирачки..Е,има кво да се прави по накладките,ма и тва го видях пак благодарение на"експериментът"..Абе всички се пуснахме по нанадолното..Ама кофтито е,че някои направо се"изпуснаха"..
 :drinks:
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: konstantin2007 в Ноември 08, 2012, 17:39:53 pm
Обаче днес отчитам особено"завишена активност" от страна на потребителите..Има нЕма...разписани 3-4 теми и тва е..
Ясвно манифеста е прочетен ... :D :D :D :D
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: fry в Ноември 08, 2012, 17:41:25 pm
Обаче днес отчитам особено"завишена активност" от страна на потребителите..Има нЕма...разписани 3-4 теми и тва е.. :D :D :D..
Нали?! Явно,всеки знае защо!
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: kalan в Ноември 08, 2012, 17:53:50 pm
Ами ако трябва да бъда честна..Да.Разбрах до къде мога да си позволя да изпростея в едно виртуално пространство..Изпитах,така да се кажа собствената си граница..И в тоя ред на мисли,да кажа едно истинско"Благодаря от сърце!"на тоя,у чиято глава се е заформила тая идея.Научих нещо ново за себе си,което ми хареса.Разбрах,че не ми е нужна сопа,за да си слагам някви спирачки..Е,има кво да се прави по накладките,ма и тва го видях пак благодарение на"експериментът"..Абе всички се пуснахме по нанадолното..Ама кофтито е,че някои направо се"изпуснаха"..
 :drinks:
Признат грях - половин грях. Или беше признат грях - не е грях.   :D  :hi: :drinks:
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: old4 в Ноември 08, 2012, 18:11:47 pm
Абе всички се пуснахме по нанадолното

Девойче младо това да ти говори нещо, или Есесчето те е заразило  ;) :blum1:.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: eses в Ноември 08, 2012, 18:42:42 pm
Не разбирам какво толкова са ви направили администарторите.По точно дори си мисля ,че са абсолютно прави, защото форума прилича на детска градина.Много от вас говорят за практики,за дисциплини,постоянство ,упоритост и прочие,но в същия момент нямате елементарна култура за спазване на правила.Не можете да водите нормален диалог,да излагате становища и източници, защото ви е по интересно да говорите за някой друг, да демонстрирате необузданото си его и неспособността си да общувате.Вие сте от хората които пресичат на червено и които винаги гледат как да минат метър.Никой не ви е длъжен и правило номер едно в едно общество е да можеш да спазваш реда и не само да го спазваш а и да го подпомагаш.
Относно експеримента, той беше само част от нещо много по голямо, което аз усещах и дори в една тема загатнах. Усещах ,че в последно време цари хаос във много системи, и форума беше една от тях.Затова,че днес когато видях ,че е приключило всичко,се зарадвах на заключената си тема.Първо защото за мен това е сигнал,че хаоса, които цареше си отива и второ защото и тя като всички други се превърна в пълен бул шит.
Поздрави на завръщащия се ред  :hi:
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: konstantin2007 в Ноември 08, 2012, 19:16:27 pm
Девойче младо това да ти говори нещо, или Есесчето те е заразило  ;) :blum1:.
:blush: :blush: :blush:...Уууупс....Веднага се коригирам..Бяхме едно 80%.. :hi:

Каланче,няма грехове.Има опитност..Де сладка,де горчива.. :drinks:
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Tangrata_ в Ноември 08, 2012, 19:51:20 pm
Не разбирам какво толкова са ви направили администарторите.По точно дори си мисля ,че са абсолютно прави, защото форума прилича на детска градина.Много от вас говорят за практики,за дисциплини,постоянство ,упоритост и прочие,но в същия момент нямате елементарна култура за спазване на правила.Не можете да водите нормален диалог,да излагате становища и източници, защото ви е по интересно да говорите за някой друг, да демонстрирате необузданото си его и неспособността си да общувате.Вие сте от хората които пресичат на червено и които винаги гледат как да минат метър.Никой не ви е длъжен и правило номер едно в едно общество е да можеш да спазваш реда и не само да го спазваш а и да го подпомагаш.
Относно експеримента, той беше само част от нещо много по голямо, което аз усещах и дори в една тема загатнах. Усещах ,че в последно време цари хаос във много системи, и форума беше една от тях.Затова,че днес когато видях ,че е приключило всичко,се зарадвах на заключената си тема.Първо защото за мен това е сигнал,че хаоса, които цареше си отива и второ защото и тя като всички други се превърна в пълен бул шит.
Поздрави на завръщащия се ред  :hi:
Кое по-конкретно те обиди, че фучиш толкова? Ти пък кога си се аргументирала със становища и източници? Аз не съм забелязал нито един такъв случай. Ако има, цитирай, моля!
И ако възприемаш като заяждане, точните ми въпроси право в целта, към душевните ти конфликти, които така се стараеш да не си задаваш, и се правиш, че ги няма, то си остава единствено и само за твоя лична сметка.  :D
Та по същество!
Конкрено от какво се обиди? Цитати!
И защо не отговори на нито един мой въпрос? А после кой не може да общува?
Всяка твоя тема се превръща в "бул шит", щото се държиш като в детската градина. Задаваш въпроси, а не си готова да чуеш отговорите. И започваш да се оплакваш, че не е това, което искаш да чуеш.  :flag_of_truce:

След 43 дена е 21 декември 2012та.
Кажи какво да очакваме, и какво си усетила, че ще идва, че да видим в крайна сметка кой си измисля, лъже или се заблуждава, и кой говори истината! Щото иначе си е пълно лицемерие и фурнаджийска лопата. Днес така, а след 45 дена иначе. И това ми било умения за общуване. Да не си стоиш зад думите.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: konstantin2007 в Ноември 08, 2012, 20:49:53 pm

Кажи какво да очакваме, и какво си усетила, че ще идва, че да видим в крайна сметка кой си измисля, лъже или се заблуждава, и кой говори истината! Щото иначе си е пълно лицемерие и фурнаджийска лопата. Днес така, а след 45 дена иначе. И това ми било умения за общуване. Да не си стоиш зад думите.
Тангра..фалша и лицемерието за съжаление,нямат почивен ден.Аз лично отдавна се убедих в голословието и"искреността"на"философката"..
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Monolith в Ноември 08, 2012, 21:27:33 pm
Тангра... фалша и лицемерието за съжаление,нямат почивен ден. Аз лично отдавна се убедих в голословието и "искреността" на "философката"...

То да беше само eses...
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: konstantin2007 в Ноември 08, 2012, 22:08:37 pm
То да беше само eses...
И ти си прав..
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: eses в Ноември 09, 2012, 10:12:58 am
Tangra
Цитат
Кое по-конкретно те обиди, че фучиш толкова?
Защо реши,че съм обидена?На какво да съм обидена,на липсата ви на възпитание ли?За разлика от вас аз не се обиждам,заради некомпетентностите на другите.
Цитат
Ти пък кога си се аргументирала със становища и източници? Аз не съм забелязал нито един такъв случай. Ако има, цитирай, моля!
Темите които ме интересуват по същество,не изискват доказване и далеч не са новости и въпреки това ще ти дам няколко мой такива публикации.
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,11671.msg181799.html#msg181799 (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,11671.msg181799.html#msg181799)
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,17427.msg229405.html#msg229405 (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,17427.msg229405.html#msg229405)
Имам още много други,но не съм поставяла линкове,а и не ми се преглеждат 60 страници с мой мнения ,че да ти доказвам, все пак ако толкова държиш прегледай си ги сам,така или иначе живо се интересуваш от мен.
Относно лицемерието вие твърдяхте,че каквото виждам в другите всъщност е мое, та аз лицемерие не виждам ,вие виждате,затова ,че по вашата логика,лицемерни сте вие ,а не аз.Да не говорим,че въобще не разбирате смисъла на лицемерието.
Не съм медиум и не знам какво ще стане след 43 дни, но не ми пречи да предполагам и да споделям усещанията си, откога това не може да се прави?
Въобще Тангра,доказваш това което казах по горе, не можеш да общуваш,като махленска клюкарка си, все искаш да обсъждаш хората и друго не можеш.Какво толкова те вълнувам не мога да разбера, не спираш да ме обсъждаш,ква съм,що съм,пък кво мисля  8) в края на краищата хора различни,като те дразня,не ме чети, блокирай ме и си гледай кефа.Ама ти не можеш,просто защото си интригант.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Borislava в Ноември 09, 2012, 10:46:57 am
Няколко мой -няколко мои
мой мнения -мои мнения
Висше образование-пародия!Елементарна граматика-необходимост.
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: Monolith в Ноември 09, 2012, 11:07:18 am
Tangra - ти наистина ли си интригант и клюкар, или това са само инсинуации на eses? :unknown:

Че eses е лицемерка - то е ясно. :D
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: konstantin2007 в Ноември 09, 2012, 11:09:55 am
TangraЗащо реши,че съм обидена?На какво да съм обидена,на липсата ви на възпитание ли?За разлика от вас аз не се обиждам,заради некомпетентностите на другите.Темите които ме интересуват по същество,не изискват доказване и далеч не са новости и въпреки това ще ти дам няколко мой такива публикации.
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,11671.msg181799.html#msg181799 (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,11671.msg181799.html#msg181799)
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,17427.msg229405.html#msg229405 (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,17427.msg229405.html#msg229405)
Имам още много други,но не съм поставяла линкове,а и не ми се преглеждат 60 страници с мой мнения ,че да ти доказвам, все пак ако толкова държиш прегледай си ги сам,така или иначе живо се интересуваш от мен.
Относно лицемерието вие твърдяхте,че каквото виждам в другите всъщност е мое, та аз лицемерие не виждам ,вие виждате,затова ,че по вашата логика,лицемерни сте вие ,а не аз.Да не говорим,че въобще не разбирате смисъла на лицемерието.
Не съм медиум и не знам какво ще стане след 43 дни, но не ми пречи да предполагам и да споделям усещанията си, откога това не може да се прави?
Въобще Тангра,доказваш това което казах по горе, не можеш да общуваш,като махленска клюкарка си, все искаш да обсъждаш хората и друго не можеш.Какво толкова те вълнувам не мога да разбера, не спираш да ме обсъждаш,ква съм,що съм,пък кво мисля  8) в края на краищата хора различни,като те дразня,не ме чети, блокирай ме и си гледай кефа.Ама ти не можеш,просто защото си интригант.

Много си подпалила  :flag_of_truce: успокои се всеки има право на мнение.
Съвет, не обиждай хората, това че не знаеш техния живот,начин на мислене и че тяхното мнение се различава от твоето не значи че са каквито и да било.Човек вижда в другите това което вижда в себе си.
Значи..Ако все още има някой който да не е разбрал смисълът на лицемерието показвам нагледно..  :D
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: eses в Ноември 09, 2012, 11:19:10 am
Чесно казано,не ми се играе повече тая игра,то това не е игра дори  :negative:
Мислете ме за каквато искате, ама хич не ме интересува,вероятно и това ви дразни,нооо в края на крайщата като се дразните п..... ли се? :D
Титла: Re: Въпрос относно
Публикувано от: konstantin2007 в Ноември 09, 2012, 11:38:10 am
Есес,Есес..Простотията всички знаем,няма почивен ден,но все пак..Гледай да си почиваш от време на време...Току виж,човечеството открило светлинката в тунела по време на почивният ти ден.. :drinks: