Уважаема Касио, ако имахте познания във физиката, щяхте да знаете, че цитирам основен закон в термодинамиката/за енергията става въпрос/.Иначе добре сте го написали с големи букви.Поне аз, нямам основание и не виждам причини да го ревизирам. С Вашите знания не може да ми бъдете полезна.Четете повече.Сори. @---
Изчервяващи се емотиконски глави с розички ще помоля да изпращате на Кони-то, аз предпочитам смислени думи навързани в сравнително логично изложение, за да има за кво да си губя времето да отговарям. Както прави впечатление и на останалите Вие не сте отговорил на въпросите, които съм задала. Може би ... не можете? Защо ли не можете? защото не знаете. Защо не знаете? Защото не се замисляте. Защо не се замисляте? Щото е по-лесно да се плещят тъпотии, упс, безМислици.
Основния закон на Айнщайн не разбирам с какво помага на комата Ви и прераждането. Как доказва, че има или няма прераждане? Въобще физиката какво общо има с прераждането, за да ми споменавате физици и разни изплуващи от тук от там откъслечни именца на тесла и Едисон без конкретна връзка с темата. Интересно защо смятате, че с моите знания АЗ БИХ ИСКАЛА да съм Ви полезна?

нещо сте се объркал. С моите знания аз мога да ви се аргументирам по много начини и все интересни свързани с прераждането, а вие с Вашите едва ли. В такъв случай и без Вашия съвет аз не спирам да си чета, нямам нужда нито от разрешението Ви нито от подкрепата Ви за това толкова елементарно действие. Мислете повече! защото за това аз наистина не мога да Ви помогна, ако не Ви се отдава априори.
Нищото не е празнота и не е липса на нещо. Мисля че
Iris достатъчно ясно и добре е обяснил какво е нищо. Именно невидимото и недостъпно във видимия свят. Интересното е, че това невидимо /за очите/ ни всъщност не е толкова невъзможно да се опознае. Сложността се изразява в това, че принципно действителността и реалността са времево-пространствени определения на един свят, в който само видимите неща въздействат и създават или променят тази действителност. А невидимите няма как да отразим въздействията им и поради това остават като "фон" по-скоро на който изпъква всичко останало. В този ред на мисли аз не смятам, че нещо невидимо /тежащо 21 грама/ би имало силата и възможността да се прероди, ако не е претърпяло и елементарно развитие- ама не да стане от 21, 22 грама, а да създаде/прокара/ "път" или начин /метод/, по който да се развива нещо следващо.
Аз дори не изпитвам любопитство да отида на тия реинкарниращи сеанси, защото ми е ясно, че там евентуално могат да се инсценират много малка част от минало мое съзнание, оето с времето, за да е това, което е в момента е претърпяло подобрени качествени изменения, които дори нямат пряка връзка, а са на осемнайсто нивоо от осемнайстия подраздел в десета група...