Живо и здраво на всички.
И напрао по темата.Не видях някъде да е обсъден следния факт. Има го в В коментарите към линка пуснат от fry.
Става въпрос за това че тъй наречения контрейл (нормална следа)остава следа при определени обстоятелства.И това е така.Това обаче не значи че не се разпада.
На снимките липсва ефекта време, има само фрагмент .Никой не може да докаже че следите не се разпадат след 5 -10 мин.
Снимките не са доказателство.Ако учените доказват появата на контрейл като нормална е така.
Ами да,ето така заблуждавате хората и ги въвличате в тази конспирация!Това е масова зараза...разпространява се от хора като вас,поне е хубаво че някои си дават сметка и не се хващат на манипулацията.
ЗДрасти ,моите уважения към теб и мнението ти .
Имам един проблем ,не разбрах нищо, .Не щото нещо имаш вина,аз не съм много наясно с английйския,преводача пък ми праи некви каши,бе изобщо голема боза.
Незнам дали ще имаш време за такива като мен да разясниш малко ако може с твои думи,така както ти го разбираш.На мен това ми е по интересно......
Незнам що учени трябва да ми умозаключават като могат да ми споделят хора които не са учени,,но въпреки всичко разбират нещата.(в случая ти).

На мен ще ми е достатъчно ако можеш да обясниш накратко как доказват неразграждането на контрейла.
Преедварително се извинявам ако някъде си написала такова нещо .Аз не открих.