Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978250 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1785 -: Октомври 03, 2012, 19:38:53 pm »
В темата съм поместил снимки с ХС от 1989 година от щата Тексас. Рау, прави си сметка от кога ни ръсят. Нашата тема е от 2005 година. Явно тогава са били забелязани/направили впечатление/ за първи път от  /на/  Хорос. А ние, забили глави в земята, значително по-късно и то благодарение на сайта.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #1786 -: Октомври 03, 2012, 19:46:27 pm »
 Аз,пък ти поставям това.....от 2та световна http://contrailscience.com/wwii-contrails/

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #1787 -: Октомври 03, 2012, 20:08:00 pm »
Гледам, че спорите за пръскалки и такияти работи, направо ето ви 2 скици със сичките им принадлежности :)

Повече по темата тук:
http://www.fourwinds10.net/siterun_data/environment/humans/chemtrails/news.php?q=1348492307

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1788 -: Октомври 03, 2012, 20:16:48 pm »
mitkosven, благодарско. Нещо ново в темата. Ама те американците си извадили и патент № 7134545 за това как да тровят небето и земята. Браво на тези момчета. Няма шменти-капели, всичко се патентова, за да не бъде откраднато от конкуренцията. Типично по американски. От техническа гледна точка, като инженер, свалям им шапка. Всичко това е върхова технология, насочена обаче срещу природата и човека. Перфектни са.
            А сега босфор тв да приказва сутрин глупости.
            Освен Джъмбото, реконструкции има и на самолетите цистерни КС-135/май беше тази цифра/. При тях е дори по-лесно. И те  събират сериозни количества. Това не пречи и на обикновени граждански самолети да се слагат контейнери с вместимост от 200 литра или 50 галона/това число ми е останало в паметта/, които изпълняват същата задача. Според някои наблюдатели досега само алуминия, пръснат над  земята е около 15 милиона тона. С малки количества, но редовно. Като ТОТОТО. :hi:
« Последна редакция: Октомври 03, 2012, 20:37:38 pm от bojinkata »

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
« Отговор #1789 -: Октомври 03, 2012, 20:20:50 pm »
Ето един  от патентите за,който говориш:

Ето и една шеговита карикатура:

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #1790 -: Октомври 03, 2012, 20:22:31 pm »
Абе,общо взето малоумни хора няма..има такива,които не искат да научат повече защото разбираш ли ще е голям шок за тях,като разберат че са грешили.Не можеш да доказваш нещо,като ми поставяш снимки на така наречените "пръскачки"като ти самия не знаеш какво всъщност е това.Не разбирате ли,че ставате смешни като показвате такива уж доказателства,като например на много места видях снимки на противопожарни самолети.....
fry Ето какво билооо...Противопожарни самолети!!!
"Дали не разбираме, че сме смешни".
Рядко срещано самочуствие. И от висотата на какви собствени достойнства си позволяваш токова поведение?
Не смятам,че на това провокативно поведение е нужно да се отдава повече внимание.
« Последна редакция: Октомври 03, 2012, 20:56:37 pm от atila777 »
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #1791 -: Октомври 03, 2012, 20:37:53 pm »
fry значи според теб това са следи от двигатели на пожарен самолет, така ли?
Въъъй...Много пожари стават напоследък  :shok: ...
Абсолютно неадекватен коментар!

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #1792 -: Октомври 03, 2012, 20:40:57 pm »
Това,че има патент за нещо не означава че се изпълнява изобщо!

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #1793 -: Октомври 03, 2012, 20:45:04 pm »

И ние сме едни опитни мишки :nea:

:D   :D   :D

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #1794 -: Октомври 03, 2012, 20:58:51 pm »
Гален,благодаря че ми напомни.....да,преди години и аз повярвах наивно без да проверя как седят нещата!

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #1795 -: Октомври 03, 2012, 21:03:06 pm »
Това между другото е страхотно умение. Провокираш болшинството (болшинството за дадената тема), без да изкажеш аргумент, без да обориш нито едно от наличните доказателства и факти. И след това успяваш така да извъртиш нещата, че изисваш доказателства от другите (болшинството) да ти докажат, че са прави в това което твърдят. :) Т.е. вместо да оборваш това с което не си съгласен, изискваш от другите да ти докажат, че са прави, а ти грешиш. Ей това се казва майсторлък - а, де. :)
Не е майсторлък, а чиста проба енергиен глад на енергиен вампир. Като по учебник е ситуацията.  :D Енергийният вампиризъм е болест, която не се лекува. Въпросните екземпляри са всеядни : хранят се с енергията на конфликта, жадуват го, преминават от лунен в слънчев тип вампиризъм и обратното: според случая  /изгодата/. Водещ мотив е глада. При тях няма конструктивност.
Ето линк - тази книжка трябва да е настолно четиво още в детската градина: хората трябва да се учат да разпознават енергийните гладници...
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%E5%ED%E5%F0%E3%E8%E9%ED%E8%F2%E5+%E2%E0%EC%EF%E8%F0%E8
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
« Отговор #1796 -: Октомври 03, 2012, 21:04:27 pm »
То хич не си личи,че не се изпълнява  :D.Кога за последно си виждала чисто и ясно небе с нормални облачета, даже ще ти дам пример:
Нормалното небе!

А сега мръсното Химическо небе:

Не гледай следите, погледни облаците,вече са изкуствени и мръсни, няма я красотата на истинскито ясно синьото небе и отразяващите се пухкави облаци, няма и да ги има,за напред само такива ще наблюдаваме, затова е хубаво да запазим спомена за хубaвото небе.
Потова личи само колко влият химическите следи,плюс това се пръска най-много на места с много ниска влажност.

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #1797 -: Октомври 03, 2012, 21:06:26 pm »
Гален,благодаря че ми напомни.....да,преди години и аз повярвах наивно без да проверя как седят нещата!

Ти взе за канарчета повечето потребители. Браво!
 :D
Радва ме как ги провокираш да ти надуват шушоните...
 :D

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #1798 -: Октомври 03, 2012, 21:07:20 pm »
Не е майсторлък, а чиста проба енергиен глад на енергиен вампир. Като по учебник е ситуацията.  :D Енергийният вампиризъм е болест, която не се лекува. Въпросните екземпляри са всеядни : хранят се с енергията на конфликта, жадуват го, преминават от лунен в слънчев тип вампиризъм и обратното: според случая  /изгодата/. Водещ мотив е глада. При тях няма конструктивност.
Ето линк - тази книжка трябва да е настолно четиво още в детската градина: хората трябва да се учат да разпознават енергийните гладници...
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%E5%ED%E5%F0%E3%E8%E9%ED%E8%F2%E5+%E2%E0%EC%EF%E8%F0%E8

Айде сега,енергиен вампир...като нямаш аргументи това ли ти дойде на напишеш?Много остроумно ха ха..

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #1799 -: Октомври 03, 2012, 21:10:38 pm »
То хич не си личи,че не се изпълнява  :D.Кога за последно си виждала чисто и ясно небе с нормални облачета, даже ще ти дам пример:
Нормалното небе!

А сега мръсното Химическо небе:

Не гледай следите, погледни облаците,вече са изкуствени и мръсни, няма я красотата на истинскито ясно синьото небе и отразяващите се пухкави облаци, няма и да ги има,за напред само такива ще наблюдаваме, затова е хубаво да запазим спомена за хубaвото небе.
Потова личи само колко влият химическите следи,плюс това се пръска най-много на места с много ниска влажност.

Ами,да ти кажа честно небето и облаците са си съвсем нормални!До тук съм убедена ,че нито един който пише и коментира тази страница не си направи труда да прочете какво съм поставила...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27