Автор Тема: Свободната енергия и генератори  (Прочетена 456165 пъти)

0 Потребители и 20 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Re: Свободната енергия и генератори
« Отговор #135 -: Май 29, 2006, 16:35:05 pm »
Аз си мисля че въпреки всичко трябва да се направи някаква организация - тоест не всеки сам да прави готовия продукт, защото не всеки има възможността да го направи. Аз бих предпочел да си го купя от някой самоук майстор например ако това което продукта върши е задоволително ;)

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Публикации: 87
  • Една Земя за всички
    • Направи сам Енергийна революция
« Отговор #136 -: Май 29, 2006, 16:36:09 pm »
Горещо ви препоръчвам да гледате два филма за:
  • It Runs on Water - В този филм ще видите няколко реални работещи устройства, които добиват (подобно на GEET Pantone) енергия чрез разпад на водата.
    можете да го свалите оттук
  • Free energy - The race to zero point - Това е филм посветен на учените и изобретателите в сферата на т.нар. "Безплатна енергия", "Енергия от вакуума". В него ще видите много РЕАЛНИ работещи устройства, които извличат енергия от невидимият физически вакуум, също така и интервюта с техните изобретатели и тяхната история от времето на Никола Тесла.
    Филма можете да изтеглите оттук. Субтитрите ще намерите на този адрес.
  • Tesla - Master of lightning - Прекрасен филм за живота на гениалният изобретател, откривателя на свободната енергия, Никола Тесла. Свалете го оттук. Няма български субтитри.
« Последна редакция: Май 29, 2006, 19:18:44 pm от ludmil »

Неактивен Sikozu®

• Четящ
  • *
  • Публикации: 144
  • Resistance is futile. You will be assimilated.
    • Aur0ra
« Отговор #137 -: Май 29, 2006, 16:48:19 pm »
Аз си мисля че въпреки всичко трябва да се направи някаква организация - тоест не всеки сам да прави готовия продукт, защото не всеки има възможността да го направи. Аз бих предпочел да си го купя от някой самоук майстор например ако това което продукта върши е задоволително ;)

Ехооо ето мееее аз нали уж уча бизнес. Само ми дайте технологията и утре излизам на пазара за "свободна енергия"
Сериозно ви казвам дайте ми само технологията, познавам хора с пари и такива с техническите знания да направят почти всяка технология. Даже за съфорумците ще е на полувин цена :)
Тъп съм не ме слушайте.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #138 -: Май 29, 2006, 16:54:09 pm »
Преди имаше много писания че по някое време ще се появи черен пазар или по точно скрит пазар на подобни неща в който хората ще си разменят технологии. Но за да действа той трябва да остане скрит и да не става публично достояние защото иначе ще бъде унищожен в зародиш. Поне засега аз незнам за подобен пазар. Иначе има такъв пазар за технологии който обаче е на съвсем различно ниво пригоден най-вече за бандити с много пари и технологии които да убиват или да помагат да се приготвят оръжие. На нас ни трябва един друг вд мрежа за разпространение.
« Последна редакция: Май 29, 2006, 16:56:06 pm от Alien »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #139 -: Май 29, 2006, 16:54:48 pm »
Айде бе - давайте масовото производство! :P Организация и сме готови!!!

Неактивен TRADEKTOM

• Четящ
  • *
  • Публикации: 100
  • KILLUMINATI WARRIOR
« Отговор #140 -: Май 29, 2006, 17:43:33 pm »
искам да ви предупредя, НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ ДА МИСЛИТЕ ЗА ПАРИ защото нищо няма да излезе, за да се получи нещо реално което да работи и то да е FREE ENERGY

1. направете го в достатъчно големи количества
За да не се изгуби по пътя

2.Подарете го поне на около 100-200 човека и да видите какво става в реални работни усливия
И след това евентуално започнете сериино производство иначе ате обречени както всички до сега
Махатма Ганди, Млаколм-Х,  Мартин Лутер Кинг, Джон Ленон, Джон Ф. Кенеди, 2Pac Всички те, умряха в и

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #141 -: Май 29, 2006, 17:54:46 pm »
TRADEKTOM х10
/На Sikozu® нищо не давайте!/
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен TRADEKTOM

• Четящ
  • *
  • KILLUMINATI WARRIOR
« Отговор #142 -: Май 29, 2006, 18:10:50 pm »
нищо лично но просто се вгледайте в исторята и не правете едни и същи грешки, ще е много глупаво аз ако успея да направя моята машина един ден ще направя така
Махатма Ганди, Млаколм-Х,  Мартин Лутер Кинг, Джон Ленон, Джон Ф. Кенеди, 2Pac Всички те, умряха в и

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #143 -: Май 29, 2006, 18:16:43 pm »
TRADEKTOM, то като гледам май ти си наясно по въпроса, тъй че действай! Казвай какви затруднения имаш, пък все някой ще се обади за помощ.
А за т.1 и 2 си много прав, чини ми се това да е пътя  :D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен TRADEKTOM

• Четящ
  • *
  • KILLUMINATI WARRIOR
« Отговор #144 -: Май 29, 2006, 18:29:10 pm »
Ми за съжеление никой от вас не може да ми помогне или поне процента клони към "0" защото с мойте неща все още никой не ги е изледвал. Единствено В. Шаубергер но моята машина има много по голямо приложение и е доста по ралична като принцип на работа.За съжеление тя е много трудно технологично изпълнима заради сложноста на детайлите, иначе е супер проста.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #145 -: Май 29, 2006, 18:29:46 pm »
За мен важното първо да се направи нещо което работи и има реална полза от него. И вече след това е много важно самото разпространение така че хем този който търси подобни технологии да има достъп до тях, хем това да не е съвсем публично огласено.

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #146 -: Май 29, 2006, 19:48:17 pm »
За мен важното първо да се направи нещо което работи и има реална полза от него. И вече след това е много важно самото разпространение така че хем този който търси подобни технологии да има достъп до тях, хем това да не е съвсем публично огласено.
Ами нали затова започнах сайта www.beinsa.info -- там е представено устройство, което e лесно за направа.

Предимства:
  • евтино и лесно за направа -- струва 50-100 лева да се изработи това устройство и може да се изработи във гаражни условия.
  • изпробвано е -- във Франция и в други държави има над 200 работещи реактора, базирани на много-горивният плазмен реактор GEET, инсталирани в трактори, автомобили, яхти. Eто част от тях (по-надолу на страницата), прилежно документирани.
  • Замърсяването е почти нулево.
  • Процесът е добре описан, тесстван, документиран. Резултатите можете да намерите на www.beinsa.info

Недостатъци:
  • Не е безплатна енергия, както е с Lutec1000 или MEG
« Последна редакция: Май 29, 2006, 19:49:54 pm от ludmil »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #147 -: Май 29, 2006, 19:58:14 pm »
Цитат
трактори, автомобили, яхти

Само за изброените неща ли има приложение? Щото аз искам нещо дето да мога да си го ползвам в апартамента  :P Трактор и яхта нямам, а колата по-скоро ще я продам щото ако не я ползвам всеки ден занещо конкретно си е още едно бреме за плащане на данъци, застраховки, бензини, винетки и какво ли още не....

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #148 -: Май 30, 2006, 07:50:46 am »
Цитат
трактори, автомобили, яхти

Само за изброените неща ли има приложение? Щото аз искам нещо дето да мога да си го ползвам в апартамента  :P Трактор и яхта нямам, а колата по-скоро ще я продам щото ако не я ползвам всеки ден занещо конкретно си е още едно бреме за плащане на данъци, застраховки, бензини, винетки и какво ли още не....
Значи, това, което реактора прави е чрез плазмена реакция да превръща водата и въглеводорода във високо енергийна горивна водородна смес. Оттам нататък можеш да правиш с нея каквото си искаш, можеш и ракия да вариш на нея  8)

Неактивен Sikozu®

• Четящ
  • *
  • Публикации: 144
  • Resistance is futile. You will be assimilated.
    • Aur0ra
« Отговор #149 -: Май 30, 2006, 21:30:34 pm »
искам да ви предупредя, НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ ДА МИСЛИТЕ ЗА ПАРИ защото нищо няма да излезе, за да се получи нещо реално което да работи и то да е FREE ENERGY

1. направете го в достатъчно големи количества
За да не се изгуби по пътя

2.Подарете го поне на около 100-200 човека и да видите какво става в реални работни усливия
И след това евентуално започнете сериино производство иначе ате обречени както всички до сега

Аве пич аз съм на 20 години и съм студент. Нито съм фондация "Рокфелер", нито имам милиони, за да правя подаръци. (А ако имах тогава щях да подарявам)

А на flyDragon ще му кажа, че нещо май не разбира концепцията "free energy". Безплатна е ЕНЕРГИЯТА, а не устройството, което я провизвежда. Защото, за да създадеш нещо трябва да вложиш нещо.
Тъп съм не ме слушайте.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27