Здравей, hrist и благодаря, че споделяш от къде черпиш тази информация. Странно или не като мисъл ми премина , когато пишеше в темата за Свару, и след това в темата за свободата енергия , че точно от там имаш информация. Когато съжали, че истинската Свару е отлетяла с кораба си далеко от земята....сякаш нещо е отнесла изгубено за човешката цивилизация.
Не знам, колко реално е това същество Свару за теб в реалният свят. Но ако имаш информация, за негов истински семинар на земята с хора срещнали го не онлайн ще е интересно да разкажеш.
Относно математиката ме подсети за една моя много любима учителка, професорка в унито, която винаги ни обясняваше математика и матриците с прости примери от живота си, защото явно я беше разбрала истински. Казваше , че във Вселената има n-измерения и никога не ни натоварваше с информация от която житейския ни път няма нужда. За разлика от асистентките си, които влизаха с голяма тетрадка и почваха да четат хиляди глупости, които и те самите не разбираха.
А, тя влизаше само с един тебешир и
и се впускаше в реалният стандарт на животът с тебешира на дъската. Та и за тва бе любимка на всички. И не знам дали още е жива, но ни даде много естествени познания от математика , имаше и прекрасно чувство за хумор, което я правеше истински човек. Бяха я избрали за една от 500- те -най-добри математички в света.
п.с.
И като сподели желанието си за междузвездни пътувания из космоса, без да знаеш какво точно е този космос и че имаш нужда от тези технологии и свръх технологии за развитие...си спомних и за един много ..много мъдър човек...
Думите му бяха :
Учете се от животните и природата и ги наблюдавайте....следвайте.
Което, като се замисли човек изключва нуждата на технологиите и намесата на извънземни.
Изгубеният Рай на Земята.