Автор Тема: Свободната енергия и генератори  (Прочетена 456199 пъти)

0 Потребители и 14 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Re: Свободната енергия и генератори
« Отговор #120 -: Май 25, 2006, 00:02:36 am »
Кажи сега какво е ВЕИ... ако е свързано с вятъра аз съм навит. Ако е свързано с водата...нямам наблизо ,така ,че няма да ми е полезно.
:D Възобновяем Енергиен Източник e.c. Слънце, вода, вятър... повечето от т.нар. методи за свободна или както аз я знам безплатна енергия.

Ами да има подобни проекти лично аз участвах в подобен. А относно free energy мисля че е по-правилно да се превежда свободна а не безплатна енергия.

Да така е.

Неактивен TRADEKTOM

• Четящ
  • *
  • Публикации: 100
  • KILLUMINATI WARRIOR
« Отговор #121 -: Май 27, 2006, 18:51:05 pm »
имам познат който има разработен от него и работещ ел. двигател при който отдаваната механична мощност е по голяма от входящата ел. енергия, но все още не съмна ясно точно на какъв прицип работи, знам само много малка част от приципа на работа, в къщи имам един малък мотор събира се в рълата ми, а той като ми го даваше каза че е мощен около 35 кс за сега не знам защото не мога да му набавя входящия ток с много сшецифични характеристики е, но търся някой да ми направи траф ама в пловдив все не се намира 
Махатма Ганди, Млаколм-Х,  Мартин Лутер Кинг, Джон Ленон, Джон Ф. Кенеди, 2Pac Всички те, умряха в и

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #122 -: Май 27, 2006, 19:02:46 pm »
Пиши ми на лични какви данни трябва да има трафчето, пък аз ще питам брат ми дали може да го направи.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Hermes

• Четящ
  • *
  • Публикации: 80
  • Хармонията е ЛЮБОВ, която носи МИР!
« Отговор #123 -: Май 28, 2006, 18:29:08 pm »
Ако не знаете ;) малко инфо за ограмотяване http://www.pozitron.ru/sposob.htm#13.Това не е много за даване ,но нали сме наши хора http://www.tokbg.bgfree.com/
« Последна редакция: Май 28, 2006, 18:36:55 pm от Hermes »
ТЕЗИ КОИТО ПОБЕЖДАВАТ, СА ОНЕЗИ КОИТО ЗНАЯТ ЧЕ МОГАТ!

ssi

• Гост
« Отговор #124 -: Май 28, 2006, 19:11:32 pm »
Точно това имах предвид  :) Номер13.
Искат да се плаща.... не много хубаво, но поне дават обяснения и твърдят ,че дори и новите електронни електромери се лъжат.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #125 -: Май 28, 2006, 19:21:32 pm »
Сега остава някой да го изработи и ... аз се нареждам на опашката да си купя  :P
Не мисли като човек!-Крион

ssi

• Гост
« Отговор #126 -: Май 28, 2006, 19:35:05 pm »
Изработката не е проблем.Все още не намирам свястна схема (не ,че много съм търсил  :) ).
Времето ще е проблем специално за мен.. След направата ще има тестове и донастройки.Ако има и гадни трансформатори ще трябва да се навиват...
Май достигнахме едно ниво на говорене при което трябва да комуникираме на ЛС.  :P
Току виж ни разгадали и дотърчат в къщи със заповед за обиск под предтекст ,че крада ел.енергия !!!

Bradara

• Гост
« Отговор #127 -: Май 28, 2006, 19:59:04 pm »
Имам някъде по харда схемите за Способ 13 и Способ 1.

Дайте мейл ще ви ги пратя. Не съм достатъчно грамотен технически, за да съм убеден, че схемите са ефективни. Но от опит глава не боляла.

Неактивен Hermes

• Четящ
  • *
  • Публикации: 80
  • Хармонията е ЛЮБОВ, която носи МИР!
« Отговор #128 -: Май 28, 2006, 20:02:13 pm »
изпращай :)то от проба глава не боляло  ;D
ТЕЗИ КОИТО ПОБЕЖДАВАТ, СА ОНЕЗИ КОИТО ЗНАЯТ ЧЕ МОГАТ!

ssi

• Гост
« Отговор #129 -: Май 28, 2006, 20:40:54 pm »
[email protected] мерси предварително

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #130 -: Май 29, 2006, 13:50:36 pm »
Хидратите са твърди структури, образувани от вода и газ, устойчиви единствено при ниска температура и голямо налягане.

28 Май 2006

Специалисти от Националната лаборатория Брукхейвън (Brookhaven National Laboratory) съобщиха, че смятат да изследват възможностите за добив на перспективно, но труднодостъпно гориво – хидрати на метана. Огромни количества от него се намират на дъното на океана. Учените успяват да пресъздадат условията, в които се образуват тези съединения.
     Хидратите са твърди структури, образувани от вода и газ, напомнящи лед. Те са устойчиви единствено при ниска температура и голямо налягане. Поради тази причина те бързо се разрушават след извличане от дъното. Ръководителят на групата от изследователи Девиндер Махаян (Devinder Mahajan) отбелязва, че залежите на природен газ и хидрати на дъното на океана се по-големи от всички останали източници, използвани за добив в момента. От един литър “твърдо гориво” може да се получат до 168 литра газ.
     Махаян и колегите му се създали съоръжение, чрез което може да се наблюдава поведението на хидратите на метана при високо налягане и ниска температура. С нейна помощ неустойчивите съединения може да се синтезират и след това да се изследва кинетиката на разлагане.
     Учените смятат, че добивът на новото гориво може да започне най-рано след десет години. С помощта на създадената инсталация може да се разработи технология за добив за промишлени приложения.

Източник: http://www.bgfactor.org

Всичко става най-рано след 10 години, нали >:( А че има технологии, с които Земята ще ликува се мълчи >:(

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Публикации: 87
  • Една Земя за всички
    • Направи сам Енергийна революция
« Отговор #131 -: Май 29, 2006, 16:19:11 pm »
Хъхъ, имах предвид нещо дет да мина без да давам пари :P :P :P
Предлагам моят модел -- къща изолирана с 4 см. фирбан отвън, гората на 200 метра до мен, пълна с дърва, локално парно с камина с водна риза, бойлер със серпентина и слънчев колектор. По-безплатно от това здраве му кажи...

Моята къща мечта :). Камината с водната риза ме съмнява да са ти излезнали безплатно или поне водната риза де ;) , но иначе се нанасям у вас само да разбера къде живеш. Като се заговорихме за изолации в момента са на мода точно естествените изолации, например мъхове и тн (но пък и са доста скъпи).Исках да те питам няколко въпроса, но тесе получиха повечко, та ще съм благодарен, ако ми отговориш поне на някои от тях.

Мислил ли си идеята за подово отопление, захранвано от слънчевият колектор? Тази идея ме е грабнала от миналата година още, когато видях подобно чудо.

Как се държи колекторът през зимата? Ако не источваш хладилният агент от него.

С какъв хладилен агент е пълен колекторът и за какво точно го ползваш?( предполагам че топли водата, в бойлерът)
отговорих ти с ЛС

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #132 -: Май 29, 2006, 16:20:56 pm »
Какво му е чистото на една камина, колко кубика дърва се изгарят годишно от едно семейство за отоплението на 100 квадрата, колко време растат тези дърва - в общия случай бук или дъб. Преминем ли всички на дърва - кофти за гората.
Е да, но знаеш ли колко много нападали дървета има в гората, докато в същото време дървосекачите режат живи гори. Аз затова и не купувам дърва а си ги събирам. Иначе с 6 кубика суха липа изкарваме цялата зима а това не е много -- 2-3 паднали дървета.

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #133 -: Май 29, 2006, 16:21:34 pm »
За последната зима ми бяха необходими 10 кубика, което хич не е малко.
Преди да сложа изолацията горях по 11. Сега ми стигат 6.

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #134 -: Май 29, 2006, 16:26:39 pm »
Не съм кадърен на тази тема, но си мисля, че ако имах възможност, тихомълком бих снабдявал моите познати с такива източници на енергия. Ще ги крием, ще ги маскираме, но ще ги използваме  :P  Българската мафия "Мой човек" не е лошо да се задейства по въпроса.  :D
Затова трябва да започнем от осъществимото, нещо, което всеки може да сглоби в гаража си с части от най-близката железария. И колкото това да изглежда комично на вид то в същността си е революционна плазмена технология.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27