Защо се карате

Всеки има право на мнение. За един има Бог, за друг няма такова ''животно''(по шопски). Реално погледнато, тези които са с двата крака в съвременния свят го отричат. А тези, които са по-навътре в духовния свят го приемат и даже го намират във всяко живо и не живо растение и предмет. Живеем в дуален свят, все пак

. Според мен, понеже съм човек на крайностите, при който няма средно положение, е най добре планетата Земя да се раздели на две части. В едната част да останем да живеем материалистите-капиталисти, а в другиата част да живеят духовните същества . Естествено, няма да строим берлинска срена по между си, а ще си ходим на екскурзии и на гости свободно. Нека всеки сам да избере къде да живее. А не като сега, да се хапем до кръв, да се нараняваме и обиждаме, като спорим кое е по-право и праведно. Тва е. АЗ лично си признавам, че нито мога да живея с духовни същества, нито пък и искам. Сигурен съм, че и те не ме понасят. И за това не бива да си пречим, и най-добре е пътищата ни да се разделят. Планетата е за всички, и за всички има място под Слънцето. Въпросът е как да стане

. Ей тва е въпросът, а не, има ли Бог, няма ли......кой строй е по-добър, комунизма или капитализма........геьове или хетеросексуални.... бедни-богати.....и пр. До като ги разрешим тези въпроси, той животът ни, ще оттече. За тва трябва да мислим по разделянето ни. Заедно не можем да живеем, поне на този етап. След няколко стотин години, нашите поколения като еволюират достатъчно може и да се обединят. Ама за сега е най-добре да си живеем по отделно. Сорри, мое мнение

. Много се отклоних от темата, ама да се върна и да Ви кажа от мое наблюдение и анализи, че Бог има, ама на него не му пука за нас до като сме тук на Земята. Обаче съм сигурен, че един тъжен за роднините ни ден, когато отидем там горе за да му цапаме царството небесно, Той ще ни потърси сметка за делата, които сме вършили тук. А до тогава, всеки трябва да си живее живота според нуждите му и обкръжението. Не може АЗ да се правя на кротка офчица сред вълци, и да се оставя да ме изяждат. Е па не може. Ставам чакал и ги изяждам още преди да са ме погледнали. Факт. И за тва Ви казвам, че трябва да се разделим. Има една стара приказка - ''Покрай сухото, гори и мокрото'' . Напускайте до де е време нашия свят, и се крийте в джунглите, горите, църквите......и пр. тихи и на завет места за да не пострадате, и ще се срещнем там горе . И Вие мъчите нас, ние мъчим Вас. Факт. Всеки който се е обърнал към духовното е пострадал от някой вълк или чакал. За да не си причиняваме взаимно неудобства е редно да си разделим територията Земя и по - малко да страдате. А отделен е въпросът, кой Ви излъга, че сте духовни същества, и че във Вас има божия частица и пр. лукуми, сега няма да го коментираме. Важното е, че сме толерантни и Ви даваме право на избор. Свободен избор, при това. Вместо да ревете от нас бездуховните материалисти, да си тръгнете с добро и да си живеете в не материалния свят. Ама как ще стане, не знам

Само знам, че трябва да се разделим

. Усещам го с всяка клетка на тялото си. И държа да бъда разбран правилно. АЗ не Ви гоня от мойта територия, а Ви предпазвам от лошите като мен. АЗ не вярвам в карма, марма, ама Вие вярвате, и за да не заработвате лоша карма, се снижавате и Ви изяждат и употребяват такива като мен, и след това страдате. Да. И след това обвинявате нас, лошите, за своето нещастие и страдание. А ние не сме виновни. Вие сте си виновни, че го допускате. А кой Ви прави слаби и се оставяте да Ви хапват, е друг въпрос

. На кого са нужни покорни оффффци, Вие си знаете ......... ;D ;D ;D
П.П. АЗ съм сигурен, че няма да обърнете внимание на поста ми и това, което Ви казвам, защото сте прекалено заслепени от манията Ви да се правите на добри, хрисими и богоугодни. Ама давате ли си сметка, че доброто и злото, са създания на един и същ Творец

. И ако се изправим пред Твореца АЗ и Вие(добрите), той кой ли ще предпочете? Вас, които сте си навели доброволно в този живот главите, или Мен и ятаганат ми, който Ви е посякъл

? Бог ОБИЧА СИЛНИТЕ

. Утре ако му се наложи да свормира армия, кой ще предпочете

. Не си мислете, че и Той си няма дертове. Не сме му само ние на главата, има и по-сериозни дела там горе. Никой не залага на губещи и наведени глави. Всеки, дори и Той, търси силния отбор на когото да се довери. Светът не започва и не завършва със нашата Вселена все пак......има много Вселени.....Тва, че са се промъкнали ''врагове'' във нашата вселена и промиват мозъците ни със религии, христосковци, доброта, филма ''тайната'', карма, буда.... и пр., не означава, че с това свършва Света. Тва е само отбора на добрите пешки. А пешките оттичат първи

. И все пак, ще следя темата, за да видя колко зомбита са успяли да привлечът в своя отбор. Щото манипулацията сега е тотална ;D.