Z-931, ти ако смея да попитам коя степен имаш щом си толкова навътре в нещата? Можеш например да се явиш на конкурс по най-дълго изречение без особен смисъл на духовна тематика.
Айде няма да се заяждам, но такива като теб с тройка по Български ми говорят за недостижимите познания за ума. Следващият път опитай да дадеш някакъв аргумент и прескочи момента с околоплодните води на майка ми. Такива елементарни нападки последно слушах в трети клас.
Може и хиляда пъти да го кажа, ама никой няма да се пречупи да си го признае. Човешкият ум е ограничен и податлив на халюцинации! Не му вярвайте толкова сляпо! Мислете! Не си започвайте изреченията с "вярвам че..." или "усещам че...". Пораснете!
Не се стряскай! Исках само да те накарам да мислиш не като пеленаче и затова и дадох примера с "околоплодните води". Разбрах, че подобни резки методи са твърде ефективни и ефикасни в процеса на отключване на заключени съзнания.
И сега те поздравявам с примера, който даде за най-дългото изречение, знаех си от самото начало, че само с такива като тебе, може да напредне и евоюлира човешката мисъл и съзнание.......

.
Ако беше чел повече класицити, отколкото техническа литература, щеше да устновиш, че ме конкурират по-дължина на изречението. Сега обаче ме караш да отворя нова тема в раздел "Контрол над съзнанието" и мислите, наложени от рамките на филолозите. Разбирам и защо се нуждаеш от прости изречения. Нужно ти е на части да смелиш и обработиш, подадената информация, в противен случай ти е трудно да я приемеш и асимилираш... ;D
Сигурно, когато в съзнанието ти тече поток от мисли, започваш да ги възпираш с точки, тирета и запетаи, което те възпира да разбереш смисъла на истинската информация, която ти е подадена, поради това че си закодиран от граматични правила......

Влизаш тук във форума и нагло започваш да обясняваш на хората, че си атеист и не вярваш в бог, щот съзнанието ти не може да фрагмементира йерархиите на творението по-твоята закодираност. И започваш да ги убеждаваш в неща, през които те вече са преминали в своята еволюция, а на теб ти предстои тепърва да преминеш. Смешно, но факт !
След, което ги обвиняваш в масови халюцинации, вкл. и моята учителка по бълг.език, която сигурно е била под халюцигенни, когато ми е писала 5 в дипломата..... ;D
Ако трябва да ти дам мои лични аргументи и доказателства за това, дали бог съществува или не , подкрепени с факти и събития, ще наруша цялата ти " илюзия " в съзнанието за това което до сега си градил в него. Така, че съветът ми е по добре не ги търси, защото в момента в който ги откриеш за себе си ще бъдеш съкрушен от тях.
Или по-точно казано, отвориш ли вратата....свърши !