Автор Тема: В Мексико откриха миниатюрно извънземно  (Прочетена 29592 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Re:В Мексико откриха миниатюрно извънземно
« Отговор #45 -: Септември 26, 2009, 01:14:33 am »
Ей рядко се виждат толкова заблуди на едно място, като всяка е за себе си, без да прави смислена връзка с другите.
marhs, не забелязваш ли понякога, че имаш склонността да интерпретираш фактите по начин, лишен от всякаква най-базова логика, само и само интерпретацията да отговаря на въображението ти?

От тази твоя гледна точка си прав, щом си го разбрал така.Ключовата дума за мен беше кошерно съзнание.А за нас не се говори така.
 Но искам да поясня, че такива изводи направих (наистина и с въображението си) четейки последнита големи постове на Н. Тъй като досего нямах ясна представа за обществото им, просто се опитах да си го обясня.
Радвам се, че си проявил такова конкретно отношение по въпроса.Дали обаче и ти си прав, трябва още някой да потвърди.Не, че не ти вярвам, но все пак трябват поне още две-три мнения, за да се уверя.Аз съм на принципа-човек се учи цял живот-особено за Космоса ;)
« Последна редакция: Септември 27, 2009, 12:14:27 pm от marhs »

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
« Отговор #46 -: Септември 26, 2009, 17:03:41 pm »
Цитат на: marsh
Ключоната дума за мен беше кошерно съзнание.А за нас не се говори така.

Ние също сме кошерно съзнание, но на нашите Висши Азове.
Пътят на индивидуалния ни преход е нож с две остриета.
Какво имам в предвид?
Колкото по-вече се абстахираме от нещата и се опитваме да ги запазим само за себе си, толкова по-далеко оставаме от самите себе си взети, като едно цяло.

....Или...неосъзнатата "ТАЙНА", която пазим от хората и от самите нас не е нищо друго освен поредният защитен  щит на противника на човечеството да не бъде разкрит!
ЖАЛКО ЗА ВСИЧКИ ,ОБРЕКЛИ СЕ В ТАЙНСТВЕНОСТ  :D
« Последна редакция: Септември 26, 2009, 17:04:55 pm от Z-931 »

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #47 -: Септември 26, 2009, 18:04:58 pm »
Цитат на: marsh
Ключоната дума за мен беше кошерно съзнание.А за нас не се говори така.

Ние също сме кошерно съзнание, но на нашите Висши Азове.

В моите очи, това е ГРЕШКА на всички, запознати с Матрицата 5, и е предизвикана от неспособността на човек да си представи как функционира една едновременност.

Неактивен Sasho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 90
« Отговор #48 -: Септември 26, 2009, 19:08:13 pm »
хмм... ако спорт-здраве е прав, значи в главите на влечугите се въртят същите мисли, които са и в наще. Това значи ли, че ако хората се осъзнаят и рептилите ще могат... и сигурно ще се осъзнаят като нас, цялата система ще рухне- (защото разбирам, че и те биват управлявани в робство като нас) и ще заживем дълго и щастливо? :unknown:

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
« Отговор #49 -: Септември 26, 2009, 19:59:22 pm »
Не това исках да кажа.

Тяхното съзнание си е кошерно, те не познават индивидуалността така, както ние я познаваме.Те са съвършените комунисти.Ако комунизма трябваше да има ангел-хранител, това би била рептилия.

Ние от друга страна сме строго индивидуални и в действителност едва ли ще можем да си представим в пълнота какво е кошерно съзнание и как изглежда света през кошерните очи.

Само че е голяма грешка да се възприема висшия аз и инкарнациите му като кошерно построение.Това идва от невъзможността да си представим какво означава едновременност.Много често се прави тази грешка(за мен това е грешка), когато въображението просто все още не се е справило с изграждането на ситуацията и първата асоциация, до която стига, е кошерният модел.

Но не е така - чисто и просто, защото всяка инкарнация е строго индивидуална.Съзнателната матрица на кошерното съзнание е нещо различно от висш аз...тъй като всяко последователно същество представлява ЕДИНЕСТВЕНАТА инакрнация на един висш аз.А всички висши азове заедно участват в матрица на кошерно съзнание.
Докато едновременните същества може да имат много инкарнации, но висшият аз не участва в кошерна матрица.Просот метафоризирането на висшия аз и инкарнациите му като кошерене моде ле неуместно, защото инкарнациите са много индивидуални и общото между тях и доста малко.То е съществено, но е иглата в копата сено.

Нещо такова е:
-едновременните същества представляват множество преплетени купи сено, и в точката им на преплитане има една игла, обща за всички.
-кошерното съзнание е матрица, имаща много ЕДНАКВИ купи сено, като всяка има различна игла.
« Последна редакция: Септември 26, 2009, 20:05:18 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #50 -: Септември 26, 2009, 21:37:13 pm »
Не това исках да кажа.
Нещо такова е:
-едновременните същества представляват множество преплетени купи сено, и в точката им на преплитане има една игла, обща за всички.
-кошерното съзнание е матрица, имаща много ЕДНАКВИ купи сено, като всяка има различна игла.

Чакай сега Спорт-Здраве4.Намирам логика в думите ти, но я обясни по-ясно и недвусмислено какви същества сме ние хората и какви рептилиите.Едновременни, постоянни същества-кои сме ние и кои рептилиите. ::)
Друго доколкото разбрах от думите ти-при нашите инкарнации има една матрица-едната игла за всички "купи сено".А за рептилиите има за всяка "купа сено" по една матрица (по една игла)-така ли да го разбираме.??? и дай някакъв по-прост пример.Ако и ти си го асимилирал :hi: :hi:
« Последна редакция: Септември 26, 2009, 21:38:05 pm от marhs »

Неактивен sesiliq

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
  • ТРОЯНА
« Отговор #51 -: Септември 26, 2009, 21:56:50 pm »
Според мен трябва пак да се върнем на темата за малкото извънземно.Да вярно ,че човешкият морал играе важна роля ,но вие се отклонихте твърде много :diablo: .Сега е важно да определим към коя група спада това извънземно и какво е правило там?
...и нека Силата бъде с теб. [img]http://img383.imageshack.us/img383/290

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
« Отговор #52 -: Септември 26, 2009, 22:04:55 pm »
Според мен трябва пак да се върнем на темата за малкото извънземно.Да вярно ,че човешкият морал играе важна роля ,но вие се отклонихте твърде много :diablo: .Сега е важно да определим към коя група спада това извънземно и какво е правило там?

И дали е извънземно.На Земята има страшно много нерегистрирани и невиждани видове.Предвид, че Земята е куха, представи си колко има горе и колко има долу.И колко са още неоткритите.Ха! Та наскоро бе открито човешко племе, което никога до сега не е имало досег с цивилизацията(някъде в южноамериканската джунгла) и едва ли знае за съществуването на каквото и да е от нашия свят, какъв е шанса да има животни, за които не знаем?

А и ако съм честен, ако тая жалка картинка е извънземно, представям си как бих се смял на евентуалната му цивилизация.Айде, сивите поне имат някакъв вид и до сега не ми е известно някой да е могъл да го убие с камъни.
А тва нещо е отчаяно жалко.Не ми казвайте, че някой смята, че е способно на галактическо пътуване.

Според мен най-мистичният вариант е, да е пещерен животински обитател на кухата Земя.В най-обичайния - някъв местен вид, който не обича светлото и всезнаещата наука го е пропускала в продължение на стотици години.

П.П.
Marhs,
Прочети това:
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,11713.0.html

После прочети това:
Рептилите са последователни висш аз с кошерно съзнание.Всяко рептилско тяло отговаря на един Висш Аз, а матрицата на мислене(норми, характер, лична конституция  мислене) е обща за всички рептили.

Неактивен sesiliq

• Малко Писал
  • **
  • ТРОЯНА
« Отговор #53 -: Септември 26, 2009, 22:09:06 pm »
Да и това може да е.НО може да  е и то интелигентен вид.Все пак незабравяи ,че и ти можеш да се хванеш в капан и да те пречукат с камъни.Няма да се очудя ако тея живинки си имат и компове. :rofl:

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
« Отговор #54 -: Септември 26, 2009, 22:12:11 pm »
Еми да си интелигентен, да имаш комп и да се разхождаш по пишка във фермата на землянин, е тъпо.И аз бих го пребил с камъни, даже да бях от неговия вид.
А и се споменава, че имало кроп съркъли в местостта.А съркълите ги правят с облъчване от космоса, като лъча носи информационен код, предназначен да изменя Земното поле.Може да е жестоко облъчена маймуна.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #55 -: Септември 26, 2009, 22:15:51 pm »
Да и това може да е.НО може да  е и то интелигентен вид.Все пак незабравяи ,че и ти можеш да се хванеш в капан и да те пречукат с камъни.Няма да се очудя ако тея живинки си имат и компове. :rofl:

Може. Но още се чудя защо ходят голи, тоест по козина де.Нормално е интелигентните видове да имат някакво облекло. Пък знам ли.
 ;D ;D Едно време (виц) емблемата на СССР беше голо ангелче с лък и девиз "Голи, но въоръжени"  ;D ;D

Неактивен sesiliq

• Малко Писал
  • **
  • ТРОЯНА
« Отговор #56 -: Септември 26, 2009, 22:24:45 pm »
Ако за теб голотата е табу то за други раси може да не е.Ако искаш помоли Заан да те въведе в тази история.А и ако беше от това облъчване до сега да гъмжи от  такива същества.

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
« Отговор #57 -: Септември 26, 2009, 22:26:23 pm »
Е, не че е задължително.В моята представа за цивилизация човек също няма нужда от дрехи.
Само че тоя боклук не ми прилича, като да е от съществата с подобна ориентация, а по-скоро да е ниско-духовно, технологично ориентирано.на това напомня цялата му конструкция.
Форма-майнд патърн.
« Последна редакция: Септември 26, 2009, 22:27:24 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #58 -: Септември 26, 2009, 22:28:17 pm »
Еми да си интелигентен, да имаш комп и да се разхождаш по пишка във фермата на землянин, е тъпо.

Ти пък откъде го видя. ;D ;D Може да е било женско бре. ;)
Или пък нудист  :rofl: :rofl: Кво сега, нудизмът си е нормално явление.

Еми да си интелигентен, да имаш комп и да се разхождаш по пишка във фермата на землянин, е тъпо.И аз бих го пребил с камъни, даже да бях от неговия вид.

:o :o
Връщаш се в средновековието. :flag_of_truce: Къде ти е християнската обич към всичко живо  :) ;D

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #59 -: Септември 27, 2009, 11:56:10 am »
В тази тема може да споменем за Кащимския Альошенка:

За него:
http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-06-43/40-2008-07-27-20-28-03/452-2008-08-24-07-17-26.html

още, но на руски:
http://fox.ivlim.ru/showarticle.asp?id=1786#03
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27