Изненадана съм, Спорт-Здраве4, че по толкова уродлив начин представяте нещата. Вие лично доказахте не веднъж, че самата тема не ви интересува като такава, а най-вече кой какви доводи има да приложи към своята теза. Като последните дори не четете! Това е стандартен подход на страдащите от липса на знания безаргументници. Но поне е свидетелство за правилна преценка на собствените сили и ( подсъзнателно) уязвимостта на идейната позиция.
Винаги проверявам и анализирам доводите на опонентите си, като се старая максимално да не ги обиждам (нещо, с което вие Спорт-Здраве4, не можете да се похвалите). Никой не ви кара да уважавате събеседниците си, но е стилно да не показвате лична агресия, защото последната доказва само собствената ви истерия и нищо повече.
В този смисъл:
Аз просто отказвам да споря с някого, който ми изкарва един след друг научни материали, които ...
Вие нито отказвате да спорите, нито действително имате какво да кажете.
И тъй като обичам нещата да са ясно представени, когато имам кардинално несъгласие с нечия теза, ето заповядайте фактологията на това,
това, което казва другата страна!
Хронология на събитията:
Empistosunh - откъде мили боже неврологията знае, че това и това прави това и това? Само не ми казвай, че е на базата на глупави опити и резултати, без никакво директно доказателство!
"Това и това" може да означава всичко, Спорт-Здраве4.
Ако не сте забелязал, вашият въпрос е повече от общ. Освен това, той никак не настоява за отговор. По няколко причини. Едната е, че хем питате какво неврологията (забележете, че това е медицинска дисциплина) е изградила като свои убеждения, хем отхвърляте нейните (пак на същата неврология) методики за анализ и резултат. Ако за вас "глупави опити и резултати" не дават директни доказателства към дадена теза, то какво друго действие бихте нарекли "директно доказателство"?
Затова ви посочих методите за диагностика, с които неврологията работи. Вие просто питате за нея.
След което:
Под "директно доказателство" и "глупави опити и резултати" имах предвид - дали медицината има онази предпоставка, която задължава съответния дял на мозъка да реагира, или разполага само с наблюдение върху реакциите на съответиня дял при дадени обстоятелства.
Коя онази предпоставка да има медицината? "Това, което прави онова"? ;D
И тука пак, забележете, не настоявате за отговор. Защото:
1. Не сте дори прочел диагностичните методи. Ако го бяхте сторил, ако не Ликворология, то поне Предизвикани потенциали би ви се сторило достатъчно, за построите адекватно втората част от цитираното изречение.
2. Нямате нито навикът да проверите опонента ви на какво базира тезата си. За вас нещата се изчерпват с ваши действия, които не налагат никакво елементарно любопитство (да не говорим за познания).
Затова и така ви отговорих - лаконично. Очаквах да уточните с някакви по-конкретни въпроси естеството на на вашата теза. Но вместо това, отново имаме:
И тогава кое задължава онзи дял да запомни майчината реч?
"Онзи" дял, Спорт-Здраве4, въпреки, че съм споменала името му, за вас е повече от ненужно да уточните за кой говорим. Освен това под "кое" вие не си правите елементарният труд да специфицирате действие поне. Приличате малко на онзи, който искаше да съм му писала по-разбираемо, тъй като собствената му неграмотност му пречи да ме разбере.
И ето тук нещата стават уродливи в достатъчно добра степен, че да ме откажат да ви обърна вниманието, за което видимо настоявате.
Вие отказвате да се самообразовате, очаквате може би да го сторя вместо вас. И ако за останалите четящи темата стана ясно, че неврологията достатъчно е усложнила предмета на своята дейност, за да бъде преразказан в няколко поста, то за вас изглежда няма значение. С "кое" изчерпвате въпросът си и толкова. ;D Тук аз и другите да разберем какво питате точно, при това да ви го поднесем изчистено от ненужни информации, като предварително знаем кое ви е нужно и кое не ви е. При това без помощта на кристална топка или друг гадателски инструментариум.
Следва:
Спорт-Здраве4 , не очаквайте да ви преразкажа цялата неврология. Но от любезност ще ви кажа - Еволюцията го задължава.
Не знаеш.И си мислиш, че отговорът със сигурност е някъде из тоновете материали по неврология.
Но не е.
Защото онези, които пишат тоновете материали по неврология, си мислят същото - че отговорът е в това, което е написано до сега.И ако не той, някой го знае.
Но никой, който го търси там, не го знае.
Толкова ли е ленив умът ти, за да направиш поне едно предположение? Хайде опитай се.
Ето тук вече си вадя извод, че темата не ви е интересна сама по себе си. Защото в първия си цитат, позволете ми да припомня:
Empistosunh - откъде мили боже неврологията знае, че това и това прави това и това?
Питате за неврология. Единствената дума, която не е "това" и "онова" е именно думата "неврология". Но същевременно:
Не знаеш.И си мислиш, че отговорът със сигурност е някъде из тоновете материали по неврология.
Но не е.
Явно и за неврология не питате. Но не стана ясно за какво точно тогава говорим.
Имам предвид изобщо вие какво точно искате да кажете? Но за сметка на това аз имам ленив ум...
Жив и здрав да сте.

По-нататък цялата ви теза изглежда по същият начин. Но не мога да си позволя да губя времето на останалите. Темата е прочетена над 600 пъти и сама по себе си е по-интересна от нескопосаният ви опит за диспут в нея.
Отгоре на всичко се имате и за капацитет! Ориентатор тук някакъв. Семафор и регулировчик, при това груб и зъл.
Пуистословен параерудит бих казала.
Само ви моля да не правите останалите на глупаци...
Екстатични състояния породени от илюзорни факти не са нищо друго освен видиотена екзалтация. И стига да бяхте поне грамотен, екзалтацията ви би изглеждала по-добре.