Автор Тема: Вегетарианството  (Прочетена 307852 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Re:Вегетарианството
« Отговор #180 -: Март 09, 2006, 21:09:58 pm »
Я да попитам, тъй де, покрай вегетарианството, с какви храни може да се вдигне кръвната захар?
Не мисли като човек!-Крион

coroviev

• Гост
« Отговор #181 -: Март 09, 2006, 21:24:19 pm »
 Със захар.

fisk

• Гост
« Отговор #182 -: Март 09, 2006, 21:25:22 pm »
Личния избор си е личен избор, а да тръгнеш да учиш другите много трябва да си вярваш :D ако пък  така се доубеждавате сами ОК.  :D,  не съм особено съгласен с генералното налагане на  мнения не само в тази тема но и в основните. Очевидно причина заа всичко може да се намери. А за вегетарианството, прочетете малко за човешката биология, и последните 5000 год. Еволюция  пък си живейте като слоновете  :D

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #183 -: Март 09, 2006, 21:31:05 pm »
Хахах ми аз си мсиля че меда би свършил същата работа
Меда ми омръзна, сега не искам да го видя, а иначе-обичам го.  :D

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #184 -: Март 09, 2006, 21:33:28 pm »
Тогава яж сладки плодове или сушени такива като фурми и стафиди

coroviev

• Гост
« Отговор #185 -: Март 09, 2006, 21:36:59 pm »
 Хапвай въглехидрати бе , бял ляп ,кифли,мифли , шоколади, моколади  и всякакви захарни изделия.Захар е обща дума за въглехидрати(поне аз си я разбирам :P). Каквото и захарно да рупаш , пак ще останеш без зъби ! Бирата също дига захарта , бяло вино също.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #186 -: Март 09, 2006, 21:39:27 pm »
Да ама от половината неща дето изреди най мноо да пипне някоя боллест  :P

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #187 -: Март 09, 2006, 21:44:36 pm »
Сега вече ми стана ясно, защо обичам повече бялото вино  :P     Хубавото е, че човек като мине една определена възраст, сладкото нито му помага, нито му вреди  >:(
Alien, ти за каква болест хортуваш, бре?

coroviev

• Гост
« Отговор #188 -: Март 09, 2006, 21:44:48 pm »
 Да не намекваш за бирата?! Казах ти вече , че с такива богохулствени приказки рискуваш безсмъртната си душа!!! >:( >:( >:(

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #189 -: Март 09, 2006, 21:50:58 pm »
Неее, как за туй божествено питие ще изръся такава глупост  :o    За сладките работи, за тях ми беше думата  :P

coroviev

• Гост
« Отговор #190 -: Март 09, 2006, 21:52:32 pm »
  Това беше насочено към Елиън.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #191 -: Март 11, 2006, 05:22:41 am »
, бял ляп ,кифли,мифли , шоколади, моколади  и всякакви захарни изделия.

Eй за тези нещица стааше въпрос :) Докато е млад човека организма успява да ги усвои много по - добре а и вредните  им останки още не са се натрупали в големи количества в тялото така че на пръв поглед нищо не се забелязва. С течение на времето разбира се индивидуално ако се продължи с яденето им в същите количества, което обикновено става поради навика, неминуемо ще се породят някакви хронични  болести или организма ще стане по податлив на грипни инфекции и след тва ще ходите при чичко доктор. Чувам Коровиев приема с 50% намаление заради нездравословните съвети които дава  :P
« Последна редакция: Март 11, 2006, 05:24:25 am от Alien »

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #192 -: Март 11, 2006, 09:32:38 am »
ахахахахахахахаа :P :P :P :P :P
тазо спор излиза от всякакви граници!!!!
musica universalis

coroviev

• Гост
« Отговор #193 -: Март 11, 2006, 10:14:06 am »
Цитат
Докато е млад човека организма успява да ги усвои много по - добре а и вредните  им останки още не са се натрупали в големи количества в тялото така че на пръв поглед нищо не се забелязва. С течение на времето разбира се индивидуално ако се продължи с яденето им в същите количества, което обикновено става поради навика, неминуемо ще се породят някакви хронични  болести или организма ще стане по податлив на грипни инфекции и след тва ще ходите при чичко доктор. Чувам Коровиев приема с 50% намаление заради нездравословните съвети които дава  Tongue
А цялата шльокавица дето я дишаш и пиеш? То ако вземеш да се ослушваш за всяка отрова , направо трябва да се гръмнеш! А ако мислиш ,че щеживееш до дълбоки старини с тези здравословни навици , дълбоко се заблуждаваш.Неможеш да спреш да диша-това е достатъчно.

П.С. Ти как си представяш ,някой да бъде оставен да умре без медицинска помощ? Естествено , че ще се дават такива съвети, и ние трябва да ядем! :P

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #194 -: Март 11, 2006, 10:41:05 am »

Цитат
А ако мислиш ,че щеживееш до дълбоки старини с тези здравословни навици , дълбоко се заблуждаваш.Неможеш да спреш да диша-това е достатъчно.

То от гените зависи тва. Има такива гени дето квито и боклуци да ядеш и дишаш нямаш проблеми. ПО съшия начин мишката колкото и здравословна храна да яде пак ще живее с пъти по-малко от човека! Аз като извънземен обаче не са знай кви точно гени обаждам така че

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27