Coroviev, само един последен въпрос: замислял ли си се защо месоядите ядат най-вече тревопасни животни и почти се въздържат от кучета, вълци и други хищни зверове? Ще ти дам моя отговор: защото са разбрали, че месото на месоядните същества е отвратително - за това!
Няма какво да му мисля , това е научно доказано. За кучетата грешиш. Питай Виетнамците дали не са вкусни.
След цялата тази критика по мой адрес и възхвала на вегетарианството само ще добавя следното: Не забравяйте ,че един от най-големите палачи в световната история Адолф Хитлер е бил вегетарианец.И то убеден , и краен!
Друго зло,върл вегетарианец от близкото минало е другаря Иван Костов. Ще продължаваме ли диспута за връзката вегетарианец-висш дух или спираме до тук? ;D
П.С. Абе за миризмите не получих адекватен отговор?!
...................................................................................................
..........................................................
Дъвиан , не вярвам в изпитание на волята свързана с месоядство и вегетарианство.Това не е отказване от пушенето, че да изпадаш в абстиненция. Е , поне за мен не беше. И съм убеден , че не е важно какво ядеш , а как ядеш.
И леко да залитна встрани: Има една страхотна рецепта за орехови кюфтета! Съмнявам се , че стари пушки като вас няма да я знаят , но ако има незнаещи ,ще я постна.Баща ми беше убеден ,че яде диво прасе м/у другото. ;D