Здрасти m2f,
много ме радва начина ти на мислене!
Искаше ми се да сложа нова табла от същия вид, за да видя дали ще се повтори този феномен след няколко месеца, обаче леглото го взех през 2007 или 2008 от един приятел Австралиец с български произход, който продаваше австралийски водни легла, и това беше последното от този модел. (между другото, останало му е още едно--от друг модел--и цената мисля че не надхвърля 1000 лева, а водното легло е страхотен кеф - утрепало се е за медитиране.)
Стената отзад е преградна - между апартаменти, и е от тухла-четворка. Това което ме дразни в момента е, че за да погледна гърба на таблата, трябва да източа 500 литра вода, за да мога да поместя леглото. Но съм почти 100% сигурен, че този ефект "на омекване" е само от лицевата страна.
Един от въпросите който ме мъчи, е защо това омекване е станало във форма на ПОЛУ-ЕЛИПСА, и единственото ми обяснение е, че водата в леглото е екранирала, или поела по някакъв начин, енергията от долната част. (Приемам че Аурата има форма на яйце, което е сплескано по оста корем-гръб - както човешкото тяло е сплескано...)
А аз от години бях забелязал, че с ръка съм "обгорил" лака на пощенската ни кутия, когато бъркам през дупката на вратичката, за да проверя за писма. (Вратичката на пощенската кутия е сходна с таблата - естествено дърво, покрито с лак.) Ама за пощата може да се спекулира - Австралиеца ме бъзикаше: "Абе Емиле, мий си по-често ръцете бре!" ;D ) Обаче "обгарянето", не е там където се опират пръстите, а около пръстите!
Шантава работа, едно време като тинейджър, много ме кефеше книгата на Стивън Кинг "Firestarter" от 1980, а сега нещата отиват на реална пирокинеза, и направо не ми го побира главата.
m2f слушай си Серафима (Водач, Ангел Пазител, Щастлива Звезда или както още ги наричаме), и хич не се шашкай ако до няколко години започнат съвсем ясно да ни дават акъли, идеи и насоки.
За мое голямо съжаление, явно моя череп е трудно пробиваем за съвети, защото най-важните съобщения в живота ми са идвали чрез приятелки. Определено жените са по-чувствителни към Духовния Свят. Да сте ни живи и здрави, и да направите Земята по-добра. @---