Автор Тема: Телекинеза  (Прочетена 8460 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Roswell

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 285
 • They are already among us!
Телекинеза
« -: Февруари 02, 2010, 17:43:43 pm »
Възможността да се въздейства върху неживи предмети (например, да се премести стрелката на компас, предмети да се издигат във въздуха, да се огъват метални изделия, да се гаси пламъка на свещ от разстояние и т.н.) се разглежда от парапсихологията като явлението телекинеза.Някои изследователи твърдят, че въздействието се поражда за сметка на образуването на мощни физически полета (регистрирано е, че при телекинеза се генерират силни импулсни полета с електромагнитен произход и акустични сигнали с продължителност 0,1-0,01с). Други предполагат, че въздействието се постига благодарение на мисловно усилие (психокинеза), при това мисълта се разглежда като нематериална субстанция, оказваща влияние на нематериалните същности.

Най-вероятно към явлението телекинеза могат да се приложат и двете концепции, макар че изхождайки от това, че мисълта все пак е материална, следва да се говори за влияние на материални фактори върху материални предмети.

Бъдещите експериментални изследвания ще помогнат да се разкрие тайната на телекинезата. До тогава може само да се направи констатацията, че пси-енергия съществува и да се признае участието й в явлението телекинеза. Досегашния практически опит позволява да се отиде и малко по-далеч - да се разкрие механизма на въздействие върху неживите предмети и да се овладее телекинезата.

Ако желаете да развиете у себе си телекинетични способности, преди всичко, трябва в съвършенство да усвоите упражненията за усилване и акумулиране на биоенергията и да овладеете техниката на самовнушението. Чак след това можете да пристъпите към целенасочено систематизирано развитие на телекинетичните способности. Предлаганото тук упражнение е един от вариантите за постигане на това.

Първо трябва да си направите много лек спираловиден конус от хартия, да го завържете на капронова връв и да го закачите да виси. После трябва да седнете в жреческа/молитвена поза (или просто да се настаните удобно)и мислено да се опитате да почувствате енергията в слънчевия си сплит. Постигнете ли това се опитайте да насочите тази енергия към върха на пръстите на дясната ръка, а после и на лявата. Щом почувствате потока от енергия между дланите, разтворете ги на разстояние около 30 см. Би трябвало да усетите плътността на въздуха между ръцете и тръпки по дланите си. След това, насочете енергията обратно към слънчевия сплит. Повторете това упражнение 15-20 пъти. За да приключите, насочете за последен път акумулираната енергия към върха на пръстите и на двете ръце и без да напрягате физически китките, се опитайте да я изпратите към хартиения конус и да го завъртите в произволна посока.

След като усвоите това упражнение и си починете 5-6 минути, направете пълно енергийно зареждане и пристъпете към по-сложна задача - въздействие върху радиометър. Поставете прибора на масата и се опитайте да му въздействате. След няколко месеца “успешна работа” ще бъдете подготвени да влияете и на стрелката на компаса.

Упражненията за трениране на телекинетични способности трябва да се провеждат редовно, но при първите признаци на умора трябва да се спира за почивка. Не бива да се допуска преразход на енергия в организма, за това задължително след упражненията трябва да се извършва презареждане на организма. (б.р. - за съжаление не е посочено как се извършва презареждането)

Тези, които усвоят до съвършенство включването на чакрите, могат лесно да овладеят и техниката за деформация на метални предмети (лъжици, вилици и т.н.). Тук е необходимо да се отправи едно предупреждение - хората със заболявания на сърцето не бива да се занимават с подобни практики.

При много деца се забелязва проява на спонтанни телекинетични способности. В този случай родителите трябва да се отнасят много внимателно към “упражненията” на децата, да следят да не се стига до претоварване на организма и последващи нежелателни последици.

При механизма за въздействие върху метални предмети участват три чакри - Анахата, Муладхара, Аджна. Вземете предмет в лявата ръка, а с показалеца и палеца на дясната започнете леко да го поглаждате в най-тънката зона. Пълвоначално визуализирайте Анахата-чакра, концентрирайте се върху нея и се стремете да постигнете ясен образ на нейния цвят, после едновременно с образуването на конуса на тази чакра изпратете енергията към краищата на пръстите на лявата и дясната ръка. Изпращането на енергията трябва да бъде меко, като едновременно с това трябва да си внушавате: “Моята енергия въздейства на молекулите и атомите на веществата и аз мога да проминям тяхната структура”. Тази мисъл трябва постоянно да присъства при провеждане на експеримента.

После започнете да визуализирате Муладхара-чакра, изпращайки енергия (при ясна визуализация на цвета й) от върха на конуса й, спираловидно през гръбнака до върха на конуса на Анахата, после спираловидно до основата на конуса на Анахата и най-накрая към дясната ръка. След това трябва да визуализирате Аджна-чакра, изпращайки енергия надолу по гръбнака към Анахата, като я насочвате спираловидно и обратно на часовниковата стрелка. Следва отново насочване по спирала към краищата на пръстите на лявата ръка.

Изпълнявайте това упражнение докато предмета не се деформира. Както показват наблюденията, изпращането на енергията по тази схема води до огъване на предмета надолу. Ако промените втората час на описаната схема, т.е. да изпращате енергията от Муладхара-чакра обратно по часовниковата стрелка към лявата ръка, а от Аджна-чакра - по часовниковата стрелка към дясната ръка, то предмета би трябвало да се огъне нагоре.

Забележка: Не всички хора притежават добре развити сетива за контрол на енергията, за това не се разочаровайте, ако не постигнете нищо от първия път. Малцина ще успеят :)

П:п Ако някой има повече информация за Телекинезата (Психокенезата) моля да сподели много ще се радвам.
Roswell
« Последна редакция: Февруари 02, 2010, 17:47:25 pm от Roswell »
Извънземно е онова същество, което живее в синхрон и хармония с истинската природа на своя генетичен

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re:Телекинеза
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2010, 18:15:04 pm »
Можете да видите истинска демонстрация на телекинеза от Нина Калугина на тези линкове:


Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Re:Телекинеза
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2010, 19:22:03 pm »
Преди като бях пет годишен си местих предмети като моливи,химикалки,листове и четки за рисуване.Не ми трябваше никакво усилие просто насочвах намерението си да се преместят и те се местиха.Това без никакво усилие от моя страна,но по едно време видях,че никой не прави така пък и родителите ми се караха,че си играя те мислеха че си ги бутам с ръка или с духам уста за да се местят.По-късно когато бях вече към четиринадесет годишен гледах междузвездни войни и от там си припомних  местенето на предметите.Като опитах нищо не стана бях загубил това нещо,а преди с такава лекота го правих.Не знам на какво се дължи това.Сигурно като съм видял другите хора,че не могат и вече съзнанието ми се е затворило за това нещо.Сигурно с желание и намерение може пак да се придобият.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Roswell

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 285
 • They are already among us!
Re:Телекинеза
« Отговор #3 -: Февруари 02, 2010, 19:47:24 pm »
Психокенезата е нещо нормално,както и телепатията,но ние просто не сме стигнали нужното духовно ниво..има хора които се раждат с увеличено духовно ниво..например децата Индиго.Нарочно постнах и изречението "Малцина ще успеят",за да покажа,как хората като дават пример слагат пред себе си една стена-Уж казват,че е възможно уж,че не всички ще успеят.Според мен всеки е роден с тези способности,но ТОЙ самия трябва да избере дали да си сложи бариера или не...и природата да те е дарила с нещо (говоря по принцип),ти щом го отхвърляш си слагаш една бариера пред себе си и наистина става НЕВЪЗМОЖНО..
Roswell
Извънземно е онова същество, което живее в синхрон и хармония с истинската природа на своя генетичен

Неактивен Roswell

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 285
 • They are already among us!
Re:Телекинеза
« Отговор #4 -: Февруари 02, 2010, 20:26:02 pm »
Телекинезата е способността на ума да мести предмети, чрез концентрация. Това не е лесно и ще ви е нужна силна аура. Всички ние имаме тази дарба, но през вековете силата на ума е закърняла. Нужно е отдаване и търпение с времето ще става все по-лесно и по-лесно. Всичко на тази земя притежава енергиино поле или аура, дори неудушевените предмети. С практикуването на телекинеза, вие трябва да свържете вашата собствена аура с тази на предмета, който искате да преместите. Силата на вашето енергиино поле ще определи успеха на практиките ви. Следните упражнения спомагат за развитието на силата на ума. Трябва да сте напреднали в манипулирането на енергията и да имате мощни чакри на ръцете. За това ще са от полза “енергиината медитация”и “медитацията за отваряне на чакрите на ръцете”

1. За да започнете, окачете махало пред вашия поглед. В края на връвта може да има всичко от малък молив до топче за пинг-понг. Всичко малко, леко и гладко ще свърши работа. Трябва да е пред вас за предпочитане на плоска повърхност, най-добре маса където можете да седнете и да се отпуснете. Поставете махалото така че да няма допир с нищо.

2. Поставете ръце на около 2-3см от махалото. С длани обърнати към него, насочете енергията си по посока на обекта чрез чакрите на ръцете.

3. Сега опитайте да избутвате предмета. Ще видите аурата си да избутва махалото или да го издърпва (добре решете какво ще правите с махалото, не е добра идея по време на упражнението да сменяте постоянно намеренията си) Визуализирайте вашата аура да се свързва с тази на предмета. Не помръдвайте дланите си! Щом се почуствате готови да помръднете предмета. Отдалечете ръцете си далеч една от друга. Следващата стъпка е да мръднете махалото с енергията излизаща от вашите пръсти. Номера е в това да спазвате дистанция от обекта. Следващата стъпка (която е само за изключително напреднали) е да използвате силите на третото ви око и да преместите обект като свържете вашата аура с неговата, карайки го да помръдне. Не се разочаровайте. Това изисква усилена концентрация, силен ум и аура, но с достатъчно практика и търпение, времето в което ще задобреете ще се скъси. Когато се научите да използвате тази област във мозъка ви и когато я подсилите ще става все по-лесно и по-лесно.Първите няколко пъти са най-трудни. Може да отнеме няколко сеанса, понякога дори седмици, но не не невъзможно. Ето някои напътствия:
1. Определено помага ако виждате аурите. След отварянето на третото око, това ни дава възможността, но трябва да се научим да виждаме. Това е аналогично на атлетите. Ако някой притежава сила и гъвкавост, потенциала е там, при усилени опражнения мускулите се развиват, същото е и със съзнанието.
2. Започнете с леки предмети. Кристали, малки пръстени и т.н.
3. Телекинезата е най-успешна след “силовата медитация” след която аурата е най-всеобхватна.
4. Телекинезата е като всяко друго умение, трябват всекидневни упражнения за да се усвои. Не спирайте с успешните резултати върху малки предмети, замествайте с все по-тежки и по-тежки предмети.
Roswell
Извънземно е онова същество, което живее в синхрон и хармония с истинската природа на своя генетичен

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re:Телекинеза
« Отговор #5 -: Февруари 02, 2010, 22:55:57 pm »
Преди като бях пет годишен си местих предмети като моливи,химикалки,листове и четки за рисуване.Не ми трябваше никакво усилие просто насочвах намерението си да се преместят и те се местиха.Това без никакво усилие от моя страна,но по едно време видях,че никой не прави така пък и родителите ми се караха,че си играя те мислеха че си ги бутам с ръка или с духам уста за да се местят.По-късно когато бях вече към четиринадесет годишен гледах междузвездни войни и от там си припомних  местенето на предметите.Като опитах нищо не стана бях загубил това нещо,а преди с такава лекота го правих.Не знам на какво се дължи това.Сигурно като съм видял другите хора,че не могат и вече съзнанието ми се е затворило за това нещо.Сигурно с желание и намерение може пак да се придобият.

Типичен пример за това, как социума осакатява.

Неактивен ALive

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 106
 • :::::::swwxe20a40:::::::::::::
Re:Телекинеза
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2010, 16:47:06 pm »
Преди като бях пет годишен си местих предмети като моливи,химикалки,листове и четки за рисуване.Не ми трябваше никакво усилие просто насочвах намерението си да се преместят и те се местиха.Това без никакво усилие от моя страна,но по едно време видях,че никой не прави така пък и родителите ми се караха,че си играя те мислеха че си ги бутам с ръка или с духам уста за да се местят.По-късно когато бях вече към четиринадесет годишен гледах междузвездни войни и от там си припомних  местенето на предметите.Като опитах нищо не стана бях загубил това нещо,а преди с такава лекота го правих.Не знам на какво се дължи това.Сигурно като съм видял другите хора,че не могат и вече съзнанието ми се е затворило за това нещо.Сигурно с желание и намерение може пак да се придобият.

Типичен пример за това, как социума осакатява.
 :lol:
Цитат на: Roswell
Тези, които усвоят до съвършенство включването на чакрите, могат лесно да овладеят и техниката за деформация на метални предмети (лъжици, вилици и т.н.). Тук е необходимо да се отправи едно предупреждение - хората със заболявания на сърцето не бива да се занимават с подобни практики."
 Това за което си написъл ми напомя отказа от филма Матрицата. В сцената преди Нео да се срещне с оракола ,среща момче което има способност да  огъва лъжица - там единствено съм гледал какво представлява нагледно ,техниката за деформация на лъжица . 8)
Ако съществува така наречената телекенеза ,психокенеза,паракенеза и т.н., значи това което ни намекват в филма се потвърждава - :dance:
« Последна редакция: Февруари 06, 2010, 19:38:16 pm от ALive »

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Re:Телекинеза
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2010, 18:44:26 pm »
Естествено,че съществува.Друг е въпросът дали ще я развиеш или загубиш както аз не,че съм я загубил безвъзвратно,но нещо не ме влече да я имам поне на този етап.Има хора,които си я запазват,други я развиват в последствие трети като мен я загубват или както Нина Калугина.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен secunden

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 31
Re:Телекинеза
« Отговор #8 -: Септември 27, 2010, 22:41:07 pm »
Смело напред. Забравихме кои сме всъщност ,настъпи момента всички заедно да си припомним кои наистина сме!
ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ!

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
56 Отговора
30746 Прегледи
Последна публикация Юни 07, 2010, 21:44:01 pm
от insomnia1304
26 Отговора
22467 Прегледи
Последна публикация Декември 01, 2009, 16:24:53 pm
от Alien
26 Отговора
17848 Прегледи
Последна публикация Май 20, 2011, 14:57:50 pm
от adani
50 Отговора
36777 Прегледи
Последна публикация Май 26, 2013, 15:44:41 pm
от Schicksal
4 Отговора
6974 Прегледи
Последна публикация Януари 03, 2010, 18:15:10 pm
от Морфей

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27