Разбира се почвам със себе си, тъй като се опитвам да намеря обяснение на случката която ще ви разкажа.
Човек който много обичам, и много уважавам един ден почина.
Този човек никога не е вярвал в паранормалното, нито в каквато и да е религия, и не беше комунист, беше изключителен хуманист и много добър критик.....такъв си беше баща ми.
Всички знаехме за приближаването на този ден в семейството, така че нямаше изненада и шок.
Шока беше след, и по време на погребението.
предишната вечер на погребението сънувам, че ще има вода на дъното на гроба, което много ще пречи на практическата част, и така и стана.
Ами сигурно случайно, така казахме всички, понеже бях споделил с другите в семейството, добре ама след погребението в къщи стана нещо ненормално.
Едно куче започна да вие като вълк, ние сме на 9ти етаж, и това куче виеше все по силно и силно, то просто се приближаваше към нашият апартамент, един час по късно започна да драска по вратата, като вече спря да вие, аз изтръпнах защото ме беше страх да отворя вратата, ама не беше страх от кучето, а страх от това да не би това куче да прилича на кучето от съня ми снощи, онова беше с наполовина глава черна наполовина бяла, помолих брат ми да отвори.
Беше същото куче, седеше и ни гледаше право в очите, един по един.
Хвърлихме му нещо за ядене, не го докосна. Продължаваше да ни гледа, затворихме вратата, и след половин час, същото, не беше изял нищо и седеше пред вратата и не мърдаше и ни гледаше в очите, чак след час изчезна и беше похапнал малко от яденето.
Това може ли да е случайно?
и ако не е случайно, какво ли е?
Редактирано от Black Adder
/случката е интересна, но наблегни в свободното си време на правописа/