Автор Тема: Феномен лично с Теб  (Прочетена 40820 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 521
 • *terrafim*
Относно: Относно: Феномен лично с Теб
« Отговор #15 -: Януари 08, 2009, 16:31:11 pm »
Моята случка не е трогателна, вероятно даже е банална.
Когато бях на около осем години, видях в градината на баба животно, което струва ми се не съществува в нашия свят. Беше малко 4-5 сантиметра. Тялото му беше почти като гребен на петел с по-блед цвят, по-скоро розов. Имаше, доколкото помня, две тънки дълги крачета и изпъкнало синьо око ( беше полегнало на една страна и виждах само едното му око). Въпреки погнусата, която ми вдъхваше съществото, побутнах го с една пръчица. То не направи опит да избяга, не би и могло, с тези неестествено тънки (паешки ) крачета, само ме гледаше злобно. Освен погнуса изпитвах и ужас. Не исках повече да го гледам, но не можех и да се махна, докато то беше там. Сякаш ме беше хипнотизирало. Извиках възрастните да дойдат да го видят. Никой нищо не видя. Насила ме помъкнаха към къщи.
Вероятно наистина съм видял нещо, но дали съм го видял в истинския му вид? Нали децата на около 4-годишна възраст губят способността си да възприемат тънкия свят. (Ако приемем, че наблюдаваното същество принадлежи към него.)

Много подобно нещо ми се е случвало два пъти. В трети клас веднъж сам, веднъж със сестра ми видяхме прилеподобно нещо, цялото черно с форма на птица и с опашка на птица, но с ципести криле, изключително наситено сини очи да пърха около балкона, вторият път като повикахме родителите, те не можеха да го видят и казаха, че си фантазираме. Аурата на животното, защото определено не беше птица, беше изключително зла...
« Последна редакция: Януари 09, 2009, 19:29:01 pm от Mirotvorec »

Неактивен Oxus

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 22
  • Езотеричен Разум
Re:Феномен лично с Теб
« Отговор #16 -: Март 22, 2009, 00:09:48 am »
  Много интересна тема и поздравявам Salito, защото много хора се вкарват във няк'ви си техни филми и ги е страх от редица Не страшни неща, а просто непознати за човешкия мозък. Но както детето се страхува от тъмното заради непознатото и ние така. Отделно за страшната сцена с кучето искам да кажа моето мнение:  Това което Salito ни показваш на нас е повърхността на нещата... търси смисъла в съня.. коя беше преобладаващата емоция... и ако имаш опит в тълкуването на сънищата ще разтълкуваш случката, а според мен е изключително интересна (sun).Сега искам и аз да допълня и споделя някоя друга случка от моя живот за тази тема тук:

  Първо като за загрявка да разкажа една история която показва силата на сънищата:

  Бях сигурно пети клас когато сънувах една нощ че бия едно момче от училището ми. На другия ден се срещнахме двата класа някъде в междучасието по коридорите и може би защото се чувствах като в Дежаву не райгирах и нищо не направих, а един мой съученик го ступа. След това още същия ден дойде майката на жертвата и с четири пръстена на ръката доста добър бой понесе моя съученик за един петокласник. След това съученика ми си изкара медицинско.. съдиха се дълги година и т.н. Та за този сън все още съм благодарен  :P . А м-у другото съученика ми който пое моята роля беше най-кроткия в класа.. никога не се бе сбивал преди това ,а и след това не го стори също, остана си същото кротко момче и до ден днешен.

  А сега един миг вечен от моя живот, който мисля че само в Xnetbg не съм го споделял  :D

  Бях ученик десети клас сигурно. компютъра някак си го бях монтирал така че да можеш да си лежиш нa спалнята и да си го ползваш удобно, и не пречеше на спането. Тъкмио се бях прибрал от морето и бе хубава лятна сутрин. По пътя си бях взел сочни, български праскови и бях окостил за закуска няколко вече. Лежейки си играех готино на Heroes III и се вживявах в мистични земи, герои и чудовища. Слушах една много нежна и релаксираща музика .... бях отворил прозорец от източната и от южната страна и си влизаше от едната страна , и излизайки през другата чист ветрец. А това аз много го обичам.. в затворени помещения имам нещо като клаустрофобия от непроветливия въздух.. не че се обривам, не мога да стоя или нещо такова, просто си е друго като усетиш полъха на вятъра по лицето си.. тогава наистина съм жив :D . И както си играех почнах да чувствам музиката която свиреше. Беше много нежна ,а и имам слабост към ориенталския инструмент Канун. Някъде към след третата минута това чувстване се преобразува в топлина в корема.. мнгоо силна... няма дума за това чувстване в българският език ,а и в много други... Най-бих го сравнил от екстаза на оргазъм и полов контакт и топлината на глъдка алкохол в корема :D . Така лека по лека установих че идва от дишането и е най-силно когато вдишаш, по-слабо като издишаш и най-слабо, остатъчно в другото време. в самото начало го можех това само легнал по гръб и с изпънати крака.. после почнах да го правя без значение как съм легнал. В града не можех... почнах и там след практика и общо взето когато си поискам можех д аго повикам... С времето разбрах че е много лековито и аз макар да не боледувам... след кавга ми помагаше и главата спираше да ме боли след няколко минутки дишане. Веднъж прибирайки се от училище чух две жени да си говорят в рейса че техна приятелка открила нек'ва супер лековита билка.. всичко оправяла  ;D . Казах си наум да знаете аз какво съм отркил  :D .. само че парадоксалното е че трябва да си здрав за да дойде при теб (sun).
   Седмица след като го открих го загубих, според мен защото взех да се мисля за Бог и в една ситуация изпуснах доста гняв и от тогава макар да са минали около три години все едно вчера беше (sun) .

   Това беше от мен, поздрави и успех в матрицата на самоусъвършенстването  O0
   

 

 

   
« Последна редакция: Март 22, 2009, 03:40:31 am от Oxus »

Неактивен BAYO

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 232
Re:Феномен лично с Теб
« Отговор #17 -: Март 22, 2009, 01:46:01 am »
В града не можех... почнах и там след практика и общо взето когато си поискам можех д аго повикам...

Е това не го разбрах, честно  :-\
Let your fears go, you might find that you’re not lost!

Неактивен moisseus

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 11
Re:Феномен лично с Теб
« Отговор #18 -: Март 29, 2009, 16:37:14 pm »
Не разбирам що никой не ще да даде мнение по случая на Салито??? :---
Човека повдига въпрос, на който иска отговори, без значение под формата на предположение или каквото и да било друго, щото е ясно че само неописуемо голям идиот,би отговорил с подигравка на такава история-въпрос. Мисля че, Салито, е на ясно че може да прочете какво ли не, относно своята история, и е готов, задаваики този въпрос да се сблъска с всякъкъв род предположения, които да премисли, обработи, и избере /което му пожелавам/
най-логичното и приемливо за него предположение, което да приеме за отговор. Защо никой не му отговаря??? - че и с обяснения нямащи нищо общо, възпрепятствате отговорите на имащи желанието да кажат нещо по въпроса, впредвид това че може да го приеме различно, да не разбере правилно, да се засегне и други такива.
Салито! Ако смяташ, че съм прав, и си готов да чуеш всичко без значение лошо или добре ще ти повлияе, и мислиш че ще се справиш с това /аз мисля че ще!-защото ако не, нямаше да търсиш отговор в интернет, където всички знаем, всеки дрънка щяло и нещяло/,
просто пиши тук, -Да , Моисей е прав! Помисли пак преди това, и ако е така, Аз,
пръв ще ти забия моето предположение по твоя въпрос, защото няколко дни чета историята ти, и все едно и също изплува в главата ми!!!

Неактивен Salito

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 219
 • ТАЙНАТА Е В ХРАНАТА
Re:Феномен лично с Теб
« Отговор #19 -: Март 30, 2009, 00:14:41 am »
-Да , Моисей е прав
най-добрият приятел на човека остава самият той, въпреки предателствата понякога.

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 521
 • *terrafim*
Re:Феномен лично с Теб
« Отговор #20 -: Април 01, 2009, 02:17:53 am »
смисълът на фините преживявания е в самите тях. няма нужда да замърсяваме преживяванията с обяснения. те са просто пролуки към друго съзнание :)

Неактивен :)

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 44
 • Ако има нещо, няма нищо! :) Не се предавай никога!
Re:Феномен лично с Теб
« Отговор #21 -: Април 08, 2009, 00:15:05 am »
Аз сънувах и баба ми и дядо ми как почиват, точно една седмица преди да починат и 2мата по отделно.
Разрушавайте системата по всеки един възможен начин!!!

Неактивен Lola

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Re:Феномен лично с Теб
« Отговор #22 -: Юли 17, 2009, 21:47:59 pm »
Странно нещо се случи и на мен, макар че често ми се случват това беше необяснимо и ако някой може да ми каже ако знае нещо по въпроса със удоволствие ще го изслушам(изчета :P )
Попринцип имам страх от тъмно( и аз не знам защо) и си спя на включен телевизор и лампата в кридора свети. Заспах. Събудих се от тежест в гърдите. Първото странно нещо беше, че всичко беше изгасено, непрогледен мрак. Тази тежест беше още там дори и след като се събудих, напипах ръка върху себе си !!! Първо опипах китката после като стигнах до пръстите наистина се стреснах и се изправих светнах всичко, а нямаше нищо. Ръката ме беше обгърнала всмисъл все едно някой лежеше до мен и ме беше прегърнал в такава позиция беше.И  беше близо до сърцето ми. Направо тръпки ме побиват само като си го спомня...  ::) :-\
Дали някой знае на какво може да се дължи това?
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 21:51:41 pm от Lola »
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gav

Max

 • Гост
Re:Феномен лично с Теб
« Отговор #23 -: Декември 27, 2009, 12:50:34 pm »
Не разбирам що никой не ще да даде мнение по случая на Салито??? :---
Защото заглавието на темата подвежда да бъде възприемано като покана към всеки да разкаже свое лично преживяване.

Неактивен sesiliq

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 290
 • ТРОЯНА
Re:Феномен лично с Теб
« Отговор #24 -: Декември 27, 2009, 13:13:11 pm »
А като какво трябва да се възприема.
...и нека Силата бъде с теб. [img]http://img383.imageshack.us/img383/290

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 166
Re:Феномен лично с Теб
« Отговор #25 -: Декември 28, 2009, 16:04:34 pm »
  Привет. :hi:
  Темата е интересна и дано повече хора споделят своите свръхестественни, мистериозни и феноменални и т.н сънища и случки и срещи с паранорланото и пара ненормалното, които през зимният период зачестяват особенно през декември. Това се базира на моите наблюдения разбира се. В крайна сметка затова е и темата и няма смисъл да се пишат подобни преживявания в други теми, както виждам напоследък разбира се това не е забележка или искане, а просто съвет.
  Във случая със Salito искам да кажа, че всичко това което се е случило не е случайно, а е предизвестие за настъпилите след това събития, моите съболезнования за което. Също не е случайно и това в разцветките на кучето и въобще самото куче, което се е появило. В него има дълбока символика. Всички знаем  на какво е символ в древен Египет. Няма да задълбавам натаък дано някой с повече пара, екстра или мега способности хвърли поне малко светлина по случая.
  Що се отнася до моите феноменални или свръх и безвръх-естественни случки имам, както всеки 2-ри човек.
Няма да се спрам конкретно на някои. Но случвало ми сее два пъти първият път беше по реално разбира се. Както си лежиш да ти се хвъли нещо върху теб като сянка или невидмо тяло. Или пък някой те гали по бузата. Или пък как някой диша тежко и равномерно в стая цяряща ябсолютна тишина.
Иначе срещи с духове "шегобийци" имам дузина и не само аз разбира са но не са  нищо особенно. Няма да се впускам в подробности за сега само изброявам накратко например: Натискане дръжките на вратите по няколко пъти, похлопвания потраквания ;D, събаряне и изкривяване на различни метални и др. предмети, мощно шумолене и мачкане на хартия. Изчезване и появяване на различни предмети и други подобни щуротийки. На една приятелка даже нещо си там и изсвири цяла мелодия и такива работи.  :boredom:
« Последна редакция: Декември 28, 2009, 16:17:29 pm от fishbone »

Неактивен Roswell

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 285
 • They are already among us!
Искам да споделя
« Отговор #26 -: Декември 28, 2009, 20:40:15 pm »
Здравейте! Бих искал да споделя с вас,че на 25.12.2009 г. Около 01:30 мин. през ноща си гледах ДВД филм на лаптопа в моята стая и изведнъж щорите в моята стая започнаха да се удрят,ама наистина силно (нямаше вятър,времето беше нормално). Родителите ми се събудиха и дойдоха бързо в стаята ми да проверят какво е станало. Прозорците бяха ужулени. След това,след като си легнахме към 2 часа..все още бях буден,не можех да заспя (въртях се) и изведнъж чекмеджетата на бюрото ми започнаха да се отварят(ама с трясък). Не могат да се отворят от само себе си....незнам как да си го обесня.Някой да е преживял нещо подобно?Мерси за вниманието!Не беше Дядо Коледа,не искам коментари от този тип ;D ;D Ако някой има въпрси нека ги зададе :)
Roswell
« Последна редакция: Декември 29, 2009, 00:02:43 am от H. »
Извънземно е онова същество, което живее в синхрон и хармония с истинската природа на своя генетичен

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 166
Re:Искам да споделя (Roswell case)
« Отговор #27 -: Декември 28, 2009, 22:38:10 pm »
 Roswell днес писах ,че съм имал дузина такива преживявания, не съм ги описвал но бях свидетел и на подобно на твоето преди години в една къща много стара. Ставаха доста странни неща. Та тогава всички аудио касетки то тогава сидита почти нямаше както си бяха на рафта изхвъчха на замята всичките но много силно излетяха пред очите ми. друг път в гардероба накои страшно мачкаше някви хартии врати се отваряха и затваряха сами и такива дребни неща все са... абе усешаше се чуждо присъствие , а и ракията редвно се разливаше. ;D
Чувал съм, че това са духове на хора, които не са могли по една или друга причина или са нямали достатъчно енергия да се изтрелят в латераланото пространство и са останали да скитат по земята. Нямало кой да се помоли за тях за да се завърнат там където трябва да отидат и е много възможно да е така.
Направих си нещо като собственна анкета в която участват хора с подобни преживявания и се оказа, че се активизират и особенно около декември особенно по коледа.
« Последна редакция: Декември 28, 2009, 22:39:52 pm от fishbone »

Неактивен devil4e

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 89
Re:Искам да споделя (Roswell case)
« Отговор #28 -: Декември 28, 2009, 23:06:49 pm »
Полтъргайст друго няма какво да е !  изведнъж щорите в моята стая започнаха да се удрят,ама наистина силно и изведнъж чекмеджетата на бюрото ми започнаха да се отварят(ама с трясък)
най вероятно полтъргайста е бил раздразнен от нещо за да започне да прави такива "бели,пакости" Розуел на колко си години  :blush:

Неактивен Roswell

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 285
 • They are already among us!
Re:Искам да споделя (Roswell case)
« Отговор #29 -: Декември 28, 2009, 23:07:47 pm »
В профила ми пише ;).Слава богу,че не са били извънземни ;D ;D .Хубавото е,че Полтъргайста не може да ме нарани физически,или се лъжа?
Roswell
« Последна редакция: Декември 28, 2009, 23:09:07 pm от Roswell »
Извънземно е онова същество, което живее в синхрон и хармония с истинската природа на своя генетичен

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27