Сега като анализирам случката мисля, че най-интересният момент от нея е факта, че в момента в който осъзнах, че това не може да е луната и започнах да я търся с поглед, нея вече я нямаше...Този факт ми дава препратка към нещо, което бях прочел някъде, а именно, че малките деца, както и различни животни виждат неща от други реалности и че ние нормалните хора не сме способни да ги видим заради нашата нагласа и възпитанието ни- (Това е такова...Онова е онакова...Това е истинско...Онова не е)- което ние всички получаваме като деца.
Напълно е възможно....И аз, ако веднъж не ми се беше случило подобно нещо /тролей да ми изчезне пред очите призори/, и аз може би щях да съм скептична....Но аз знам какво ми се случи на мен и напълно вярвам, че описаното е възможно.
Така както е възможно хората да не вдигат поглед нагоре към небето и да не забелязват кемтрейлса, както е възможно да се подиграват все още с доказателствата за съществуването на живот след смъртта, както се подиграват с доказаното съществуване на извънземните на земята и т.н. Но наистина, поне в този форум би трябвало човек да не се налага да се оправдава, че не е луд когато сподели за някой от гореизброените феномени.
Не ме бива много с астрономията, но има хора, които ги бива. Изчислете къде е била луната в тоя ден и час и как е трябвало да изглежда, и, ако не отговаря местоположението и и вида и на описаното наблюдение...просто приемете факта, че Е възможно.