Здравец,за хора като теб дето някой винаги им е виновен за собствената несгода има един израз:на крив....хайде по цивилизовано,на крива ракета Космоса и виновен
Бъркаш ме с някой друг Life. Нямам несгоди и според гражданяшките критерии за сполука, съм над средното ниво...

Защо не каза нещо за Брамс,Нютон,Айнщаин,или пък Сахаров или Пастиор или Нострадамус,или те не са евреи?
Защото няма нищо общо с темата.
Създаваш си тема-"Велики евреи" и чакаш коментари.
Няма и тук да забиваме в девета глуха...
За теб не знам,аз съм градски човек и съм свикнал и обичам да ми мирише на бензин,да чувам сутрин трамвая и тнт и тнт...някой обичат да им мирише на оборска тор сутрин,...
Тя и маймунката в зоопарка е родена зад решетки/затвор/ и не знае какво е да е родена свободна в джунглата. Радва се животинчето на внимание и щедро подвърлени пуканки, но речеш ли да я пуснеш в нормалната й среда, ще врещи уплашена и ще се чуди в кой ъгъл да се навре на клетката с която си я транспортирал.
Как може да кажеш "свикнал и обичам", като си роден и израсъл в еврейското гето-град. Ти не знаеш другото...из основи, да ги сложиш на равна везна с гетото и тогава да кажеш "обичам/избирам/ това".
Други... са "избрали" вместо теб...!...това обаче не виждам каква връзка има със палестинските мизерии
Има, защото ги обвиняваш за налагането на техният начин на живот в Европа и продължаваш да не виждаш от къде се корени проблема.
===========
На ционистките Лъжи, зомбирали повечето хорски мозъци и които ти повтаряш тук по-горе, отговаря Палестинският д-р Фарес Фарес, който от "хубаво" живее в България:
"И друга глупост която се твърди е, че Палестина беше пустиня и евреите са направили от нея рай. Тук трябва да отбележим, че израелците описват всеки район в Палестина, който е населен с палестинци, а не с евреи, като пустиня ! ! ! Такива глупости се разпространяват даже от израелският вестник “Алйаум” , който излиза на арабски от дирекцията на просветата към министерският съвет, и насочен към “арабите на Израел”. Същото нещо казва Голда Маер, четвъртият министър председател на Израел/дошла от Украйна през Милуоки- Америка/ по - късно пред в. “Съндей таймз” на 15.06.1969: “Няма палестински народ. Нещата не стоят така като, че сме дошли да ги прогоним от домовете им и да завземаме страната им. Те не съществуват”. Девизът на еврейските организации към Палестина и палестинците беше “повече земя , по - малко хора”. Гъстото палестинско население в сектора Газа и в Западния бряг на р.Йордан и липсата на еврейски заселници в тези райони ги спаси да бъдат част от държавата Израел, която беше обявена през 1948г. Израелският терор продължава и обхваща също палестинците, които станаха израелски граждани. Продължава и изгонването на палестинците от собствените им домове и земи , някои в други села вътре в границата на Израел , други зад граница в съседна арабска държава.
На 05.11.1948г. бяха изгонени палестинците от село Икрит в съседно село. Десет дни по - късно бяха изгонени селяните от съседното село Кофор Бор‘ом в друго село. До ден днешен селяните от тези две села живеят близо до своите села като бежанци в собствената си родина. Всички опити да се върнат обратно в собствените си домове бяха неуспешни. Нещо повече , когато тези селяни се обърнаха към върховния съд на Израел и той нареди да бъдат върнати , израелската армия взриви цялото село Икрит. Другото село Кофор Бор-ом беше бомбардирано от израелската военна авиация. Единственото останало в тези села са двете черкви. И понеже палестинците от тези две села са християни, и за да бъде подигравката пълна, бомбардирането стана в деня на Рождество христово. На палестинците е позволено само да посещават черквата в селото, в случай на погребение или на сватба. Но ако някой се опита да откъсне един плод от собствената си земя, той ще бъде осъден за кражба. Остана само да кажем на любителите на футбола , че корена на двамата бразилски известни футболисти братята Сократис и Рай е от село Икрит и те са го посетили преди няколко години .
На 04. 02. 1949 г. същата беше съдбата на палестинците от село Кофор Анан , с малката разлика, че половината от тях са изгонени зад границата. И когато останалите се обърнаха към върховния съд израелската армия разруши селото напълно.
На 28.02.1949 г. 700 палестинци от различни села бях докарани с камиони до границата с Йордания и под куршумите на израелски войници бяха принудени да пресичат към Йордания.
На 17.08.1950 г. бяха изгонени палестинците от градчето Маждал и изхвърлени в сектор Газа.
В началото на февруари 1951г. бяха изгонени палестинците от 13 села в района наричан “триъгълник” и изхвърлени зад границата.
На 30.10.1956 г. племето Албаккара, които живеят в северна Палестина, бяха принудени да пресекат сирийската граница .
В момента броят на палестинците, които живеят в лагери за бежанци в държавите около Палестина и вътре в самата Палестина след 50 години от създаването на тази държава Израел, е вече близо 3 милиона..." ============
Това, което пише той, го пишат и други непалестинци от цял свят така, че не може да бъде обвинен в пристрастност.
Това са Фактите!Време е за кратка образователна програма на заблудените, с малка част от Кървавата Истина.
Четете!!!
"Кратка история на палестинския проблем"http://iztokzapad.com/files/palestine.htmИ по-нататък в темата да няма "ама аз не знаех" и тем подобни увъртания!