Вчера по BBC даваха репортаж за осакатено палестинско 4 год.момиченце,простреляно от израелски войници най-хладнокръвно(в краката и никога няма да проходи отново,момиченцето се усмихваше,слава Богу жива.).Намеригха я в египедска болница и след това журналиста отиде в Газа да търси родителите,които не знаеха,че детето им е живо.След недълго разпитване и показване на снимката откриха бащата :'( ,тук става покъртително....
бащата разказа,другите две сестрички т.е.другите му деца са били хладнолкръвно разстреляни от израелски войници, и между другото те се смеели и похапвали шоколад(израелските войници) >

...Побеснях ,откъде на къде смърта на хиляди палестинци ще е статистика ,а смъртта на изрелски войник(убит от приятелски огън на сънародниците си),ще е трагедия....?!
В безсилието си вечерта пред телевизора се запитах,кво да направя......и аз имам дъщеря.....,защо тия хора не оказват организирана съпротива,защо се примиряват,как става това,....защо не се борят,тоя баща,защо стои....,и нищо не прави,какво е това овчедушие на тия хорица.......помислих,но мисленето ми бе помрачено явно...
.....................BBC са доста по коректни от CNN очевидно,целия свят гледа...,негативите към израел надхвърлят границите на допустимата омраза към това племе,чудя се кога ли кармическата чаша на справедливоста ще прелее,и как ще си платят скъпо за безчинствата,и камък върху камък няма да им остане,Богопротивно племе покайте се.........
от смърт към Живот, от омраза към Любов,от лъжа към Истина,от глупост към Мъдрост,от безправие към Правда,от страх към Безстрашие,.....
да помълчим в почит на невинните жертви загинали в това безумие......
пс.четете и многоточията...........