Повече от 1-2 нощувки няма да е.
Написал съм го още 2 страници напред, ама понеже знам, че не обичате да четете, да ви го обясня пак:
който може - идва в петък вечер, който не може - в събота следобед. Какви са тия 3-4 дни, това да не ви е пионерски лагер.
т.е - имате 1 нощувка и една вечеря.
Пример: пътуват 4 човека от София. Пътя е към 100км + 100 връщане. Ако не са с джип, разхода е 36-40 лв за бензина.
Нощувката - 55 лв за двама, хапването и пийването, в зависимост от лакомията - 30-40 лв за двамата.
т.е ако 4 човека се натомпорят в една кола и се домъкнат от София излиза приблизително 140 лв /4 = 35 лв на калпак
Другия път казваш дата и място, който иска да идва, който не иска - здраве да е.
Без запазване на стаи и предплата, не организирам даже посещение в Зоологическата градина, щото ша си кесам сам като ветропоказател.
Датата не може да се определи преди да се съберат желаещите и да е удобна за всички. /знам, че няма да се съберат нужния брой, но сте ми забавни

/
И по-забавното е, при една сбирка на друг един форум в софия, как след първият час народа като подпийна и почна да се провиква за национална сбирка, едва ли не след 1 седмица. Добре че беше навалял сняг та се отложи.
И после, тези дето най-настояваха, естествено не дойдоха

Дойдоха си редовните, дето и в София и в Троян и в Пловдив да е, пак си се качваха на колите и идваха.
Та така

Изложих ви в предишното си мнение, защо няма наплив точно тук да дращят активистите