Автор Тема: Форум срещи?  (Прочетена 118709 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Black Adder

• Администратор и Собственик на XNETBG.NET
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 783
Re: Форум срещи?
« Отговор #165 -: Август 17, 2012, 20:46:19 pm »
И аз съм кандидат, надявам се ще е в събота или неделя ?
Петък-Събота-неделя ;) Нали съм го описал в проекто-дневния ред

« Последна редакция: Август 18, 2012, 22:39:56 pm от Black Adder »
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен reply

• Четящ
  • *
  • Публикации: 137
« Отговор #166 -: Август 17, 2012, 21:21:10 pm »
Бройте ме и мен засега :)

Неактивен monk

• Четящ
  • *
  • Публикации: 128
  • And darkly bright are bright in dark directed.
« Отговор #167 -: Август 18, 2012, 19:15:54 pm »
 :drinks: Готов съм и аз.

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #168 -: Август 18, 2012, 22:23:23 pm »
Като гледам къв е наплива .......  :D, я бургазлии да си вдигнат ръката да ва видя колко бройки сте :D.
Аз както казах съм временно в Бургас. Въпреки натоварения график може да се видим на едно кафе с който е съгласен.
А вторник, сряда, четвъртък ще съм в София. Там също може да се видим с който иска, но също ще е доста натоварено.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Passiflora

• Четящ
  • *
  • Публикации: 210
« Отговор #169 -: Август 21, 2012, 09:42:54 am »
За предпочитане е обаче варианта - Комплекс - с.Варвара, Пазарджишко. - минерален плаж, бунгала за преспиване и ресторантска част за похапване.
:good:
Бройте още двама!  8)  Само искам да знам предварително точната дата, защото ми е доста запълнен графика с пътувания.
Ако допускате и извънфорумци, но с перфектни певчески и музикални способности, може да дойдем цяла тайфа!  :D

Неактивен buden

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #170 -: Август 26, 2012, 17:43:09 pm »
Днес е 26-ти, отпада ли барбекюто?

Неактивен Black Adder

• Доста Писал
« Отговор #171 -: Август 26, 2012, 23:09:33 pm »
1. Black Adder         1
2. Buden                 1
3. konstantin2007   2
4. Princess_Deja     1
5. Oberon е писал не е потвърдил
6. karina                  1
7. reply                    1
8. monk                    1
9. Passiflora             2
----------------------------------
Общо                      10 желаещи

При богатият ми опит от организиране на всякакъв род събирания, съм установил че броя записани и броя дошли е към 60%

Не мисля, че за 6 човека си струва да организираме събиране за 2 дни, а за съжаление, за 1 ден могат да се съберат само хора от едно населено място. 

Така, че въпреки желанието ми, най-мащабната за сега акция по организиране на сбирка пропадна.
Нищо, напролет ще опитаме пак ;) Този път - на палатки.
 :drinks:

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
« Отговор #172 -: Август 27, 2012, 15:41:06 pm »
хъм! Защо така броя на батковците Админи рязко спадна?  :(

От друга страна, логично, повечето потребители и четящи ползвайки почивката си, не могат редовно да влизат и да се информират. Така че, щеше да е добре- датата за записвания, малко да се удължи.

Но щом ... така е решено, да бъде!  :) До пролетта я камилата я някой друг ... по-мотивиран "шейх" или по-смел админ от друг форум...
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен Black Adder

• Доста Писал
« Отговор #173 -: Август 27, 2012, 23:02:10 pm »
Епизодични опити за срещи има откакто е създаден форума.
Просто показах, че дори при перфектна организация всичко зависи от желаещите. И 3 месеца да го направим записването - резултата ще е същия, повярвай ми ;)
Повечето дето влизат тук се правят на много знаещи, на много разбиращи, на много начетени. На практика - копират, преписват, измислят си разни глупости.
Е, а като седнат на масата, дето няма copy-paste, дето няма 'пищови', ами всеки си носи умствения багаж със себе си, какво ще говорят? Какво ще споделят?
Затова е постен списъка.
Колкото да Администраторите - то това е друга бира, ама какво ли пък ще могат да научат те от една такава сбирка, че да пожелаят да дойдат?

Неактивен del

• Пишещ
  • Публикации: 518
« Отговор #174 -: Август 27, 2012, 23:52:02 pm »
Black Adder,
 Едва ли е от значение, но аз бих дошла на подобна среща. Въпроса е, че за момента физически не ми е възможно. Ще се радвам, ако в близко бъдеще предложиш нова дата, за да се срещна с всички Вас, с които си пиша, или чета. Даже намирам това за необходимо.
   Имаш вариант, да пуснеш анкета, в която що годе точно да се разбере кога е удобно на повечето желаещи. Или да определиш дата, съвместно с администраторите, която да е ясна от по-дълго време и да стане като събитие за Форума. Знам ли... Аз си имам причини от години да предпочета този Форум, макар и от скоро да пиша тук и искам да познавам участниците очи в очи.
До скоро.  :hi:

Неактивен Passiflora

• Четящ
  • *
  • Публикации: 210
« Отговор #175 -: Август 28, 2012, 10:17:00 am »
Е, а като седнат на масата, дето няма copy-paste, дето няма 'пищови', ами всеки си носи умствения багаж със себе си, какво ще говорят? Какво ще споделят?
Е, ама за същите неща ли ще си говорим?  :D  Що да правим тогава сбирки?

Мисля си, че проблемът е другаде. Малко хора влизат в тази тема. Аз я открих случайно, просто щото онзи ден се чудех к'во да правя и се поразрових из форума.
Така че има и други хора, които дори не знаят за съществуването на темата. Измислете друг начин за информиране. Примерно може да се пусне от админите на всеки потребител по едно лс и тогава да се броят пилците.

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #176 -: Август 28, 2012, 18:57:54 pm »
Опа, ако е тази събота, 01/09, аз съм за!
Ама къде е събитието? Я другаря ЕОН да ми се обади, като се организирате:)
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #177 -: Август 28, 2012, 19:17:31 pm »
Е някак си набързо я организирахте. Може би трябва наистина да се предупреди два или три месеца тъкмо да се съберат повече хора. Ето аз нито можех да се освободя, нито пък финансите да си осигуря. А ако знам по-рано ще знам оттам ша крадна или оттук и ще събера парички. :D
Ма Black Adder много безпочвени обвинения :P Аз копирам, но предимно вицове. А кат копна нещо си казвам откъде е.
Но колкото сме повече толкоз по-добре.

Неактивен Black Adder

• Доста Писал
« Отговор #178 -: Август 28, 2012, 21:50:16 pm »
Другарки и Другари, скъпи съотечественици.
Кой чел - чел, кой писал - писал. Не смятам да давам обявление в Държавен вестник или да плащам за реклама у Google, щото някой си не бил чел, пък друг не влизал, а трети можел само на 1 септември.
Опа, ако е тази събота, 01/09, аз съм за!
Е, аз на 1 септември имам друга среща, за мен по-важна от тази, да чакам и да моля някой от форума да благоволи да иска да се срещне с другите.

Passiflora, не знам за какво ще си говорим, скоро на една сбирка на друг форум, след като без да искам се отпуснах за 30-40 мин,  една мома зададе въпроса "ама няма ли да си говорим и за кактуси"/щото форума беше с такава тематика/.
Та обикновено на такива сбирки темите идват от самосебе си. Край теб хора, които виждаш за пръв път в живота си (повечето), а ти се струва, че сте израснали от малки. Един каже едно, друг - друго и не усещаш как е станало 2-3 часа, а не ти се ляга. /да ме заплюе някой, ако е бил с мен на сбирка в който и да е форум  и да каже, че не е вярно  :D/

kalan, само за вицове не говори на сбирките, щото всичките ги знам "по друг начин" ;)))

Хайде, понеже ме разчувствахте, удължавам срока за записване до 15 септември, но това е последната дата за тази година.
Датата не срещата ще бъде уточнена в зависимост от желанието на желаещите, но следва да е между 1 октомври и 31 ноември.

Всички, извън изброените в списъка, могат да потвърдят желанието си в тази тема, след мен.

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #179 -: Август 28, 2012, 22:27:32 pm »
Ми хубаво няма да разказвам вицове, обаче ти ще ми разказваш пък.  :blum1:
А колко пари трябва да заделя горе долу ми кажи да почвам да пълня бурканбанк?
Иначе си мисля, щом konstantin е сериозна и ще идва да се лепна за нея и да дойдем заедно, че сме от един град. :)
Ако е съгласна де. И колко време ще продължи. Няколко часа или дни. Виж за дни не съм сигурна.
Но първата половина на октомври ще съм заета и ако може и останалите са съгласни да е по-към края или ноември примерно.  :blush:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27