Другарки и Другари, скъпи съотечественици.
Кой чел - чел, кой писал - писал. Не смятам да давам обявление в Държавен вестник или да плащам за реклама у Google, щото някой си не бил чел, пък друг не влизал, а трети можел само на 1 септември.
Опа, ако е тази събота, 01/09, аз съм за!
Е, аз на 1 септември имам друга среща, за мен по-важна от тази, да чакам и да моля някой от форума да благоволи да иска да се срещне с другите.
Passiflora, не знам за какво ще си говорим, скоро на една сбирка на друг форум, след като без да искам се отпуснах за 30-40 мин, една мома зададе въпроса "ама няма ли да си говорим и за кактуси"/щото форума беше с такава тематика/.
Та обикновено на такива сбирки темите идват от самосебе си. Край теб хора, които виждаш за пръв път в живота си (повечето), а ти се струва, че сте израснали от малки. Един каже едно, друг - друго и не усещаш как е станало 2-3 часа, а не ти се ляга. /да ме заплюе някой, ако е бил с мен на сбирка в който и да е форум и да каже, че не е вярно

/
kalan, само за вицове не говори на сбирките, щото всичките ги знам "по друг начин"

))
Хайде, понеже ме разчувствахте, удължавам срока за записване до 15 септември, но това е последната дата за тази година.
Датата не срещата ще бъде уточнена в зависимост от желанието на желаещите, но следва да е между 1 октомври и 31 ноември.
Всички, извън изброените в списъка, могат да потвърдят желанието си в тази тема, след мен.