Автор Тема: Форум срещи?  (Прочетена 118483 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Re: Форум срещи?
« Отговор #150 -: Август 14, 2012, 07:39:10 am »
... се наемам да организирам общонационална сбирка на място отдалечено на не повече от 3 часа път дори от най-крайните дестинации в България, като най-подходящото време би било в периода Септември-Ноември)

Сбирка на Бузлуджа ли имаш предвид?    :D  Височко е там и ще е студенко за палатки.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #151 -: Август 14, 2012, 16:08:28 pm »
Mirotvorec, то ако на Бузлуджа ще е студ, може да се направи в долината на царете. Например на яз. Копринка. Хем и риба ще половим ако има мераклий, хем и Бузлуджа и Шипка се виждат, а ако някой разполага с водолазен костюм може и до Севтополис да се гмурне... :D.

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
« Отговор #152 -: Август 14, 2012, 21:12:52 pm »
А току-що ме светнаха за реалния географски център на България- хижа Узана  :drinks:

http://www.bulgarian-mountains.com/Huts/Stara/Uzana/

Чакаме организация :) аз ще си нося парапланера  :P и  :---
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен Black Adder

• Администратор и Собственик на XNETBG.NET
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 783
« Отговор #153 -: Август 14, 2012, 22:38:33 pm »
Най-подходящите места за сбирки, където бих могъл да организирам са две/три/:
Троянският балкан - м.Беклемето или с. Чифлика, пак там.
На около 170 км от София, на също толкова от Пловдив и Пазарджик, на около 400 от Варна, около 200 от Русе.
Има ЖП Гара, 6-8 лв е таксито от Троян до Чифлика.

За предпочитане е обаче варианта - Комплекс - с.Варвара, Пазарджишко. - минерален плаж, бунгала за преспиване и ресторантска част за похапване.
Организирал съм там два пъти сбирки на друг един форум, доволни останаха хората.(къде 45 човека)
На стотина километра е от София, на 50-60 от Пловдив, на 360 от Бургас. На близо има и ЖП Гара, за пътуващите с влак.

Ако се прави сбирката, добре е да е преди началото на зимата, но след края на лятото. Т.Е. в периода - 22 септември-30 ноември.

А ако се съберат повече от 15 сигурни, задвижвам процедурата по уточняване на дните и цените.
Ще изисквам обаче предплата, за да не се отметне някой в последният момент.

Вие сте на ход. :D
« Последна редакция: Август 18, 2012, 22:41:15 pm от Black Adder »
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #154 -: Август 15, 2012, 07:46:36 am »
Охоооо,Блеки сериозна работата.. :drinks:

Пу,първа! :-*

Неактивен Терес

• Четящ
  • *
  • Публикации: 101
« Отговор #155 -: Август 15, 2012, 09:41:52 am »
Пазарджишко е далеч за "морските".Особено за Варна и прилежащите й шуменско търговищко.Троянско май е най добре.
Дошло е време робите да преброят господарите!

Неактивен Black Adder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 783
« Отговор #156 -: Август 15, 2012, 18:01:49 pm »
Съществува разбира се и вариант да се направи лагер в планината. НО:
1. Надали всички имат и са свикнали да употребяват палатки и спални чували
2. Организацията на такова едно събиране изисква поне месец-месец и половина, което за тази година прави неприложимо такова едно мероприятие
3. Мястото трябва да е подходящо за поне 10-15 човека, а повечето достъпни места са пренаселени особено в почивните дни, което автоматично води избора до място, което е труднодостъпно, но пък тогава ще отпаднат още от желаещите ;)
4. Предимство е, че може да се пекат пържоли, кюфтаци, тиквички и какво ли още не на скарата и огъня, да се пият проверени напитки и всичко това не би излязло повече от 12-15 лв на човек на ден.

Та този вариант ще го оставим за напролет, ако успеем да съберем нужният брой желаещи.

Пазарджишко е далеч за "морските".Особено за Варна и прилежащите й шуменско търговищко.Троянско май е най добре.
Затова споменах алтернативи. Но те би трябвало да зависят от броя желаещи. Не е редно ако 15 човека от София и Южна България изявят желание, а 2 от Варна и 1 от Русе, да караме 15-те човека да пътуват повече, за да е по-удобно на 3-мата, нали така :)

Та както виждам, до тука има 1 сериозен (админите не ги броим) - konstantin2007.
И за да е по-весело, нека крайният срок за обявяване на потенциално желаещите (без това да ги обвързва за сега с нищо) да е
26 август - неделя.
След това, в зависимост от бройката, или прекратявам проекта за сбирка за тази година или започваме уточненията за деня и мястото.

За незапознатите с тънкостите на Националните форумни срещи ще направя кратко описание:
Те протичат в 2 или 3 дни, в зависимост от разположението и желанието на срещащите се.
Обикновено тези дето са по-близко и имат възможност, пристигат още в петък вечер, правят кратка разпивка и леки неангажиращи разговори. На другия ден, лека полека почват да прииждат останалите участници.
За целта, пристигналите първи са заели подходяща маса и се започва акредитацията на новопристигналите. Следва настаняване на новопристигналите и леки и непринудени разговори по групички или индивидуално.
Ако някой иска и е подготвил лекция, това е момента в който я изнася пред насъбралото се множество, друг показва забавни експерименти които е правил - левитация, медитация, трети може да каже стихотворение или да разкаже виц и т.н.т.
Надвечер се пристъпва към съществената част - посяда се на софрата. Разпиват се люти ракии и минерални води, ядат се блажни мръвки и се водят спорове от всякакво естество. Неусетно разпивката преминава в бурни хора, ръченици, кючеци на и под масата, споровете преминават в бой  и така докато има хора.
На сутринта всеки става кой кога се събуди, пият се кафета, чайове, бири, бози и пр., стягат се багажите и кой от къде е.

Следва прибиране по родните места и изстипосване на всичкото това във форума във вид на снимков материал за яд и почуда на недошлите.
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #157 -: Август 15, 2012, 18:18:50 pm »
Ми ето начи...Мен ме бройте+1 придружител(да ми пази страх).Демек..Ще дойдем двама.

Почвам усърдно да работя върху техниката си за левитация.. :bye2:

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
« Отговор #158 -: Август 15, 2012, 19:52:36 pm »
Бройте още един  8) Почвам да гледам бокс и други бойни спортове, за да съм рефер при създали се конфликтни ситуации в крайната фаза!  :-X
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен buden

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #159 -: Август 16, 2012, 19:07:35 pm »
Които сме от Североморска България може да се организираме заедно с 1-2-... коли.

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #160 -: Август 17, 2012, 15:42:17 pm »
Аз след 3 месеца ставам баща, така че ме използвайте докато можете:)
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #161 -: Август 17, 2012, 15:56:19 pm »
Аз след 3 месеца ставам баща, така че ме използвайте докато можете:)
Честито!Ще имаш повод да черпиш! :drinks:

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #162 -: Август 17, 2012, 16:58:08 pm »
Като гледам къв е наплива .......  :D, я бургазлии да си вдигнат ръката да ва видя колко бройки сте :D.
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #163 -: Август 17, 2012, 20:33:46 pm »
Тази тема е за FUN - в конспиративен форум да се договаря  среща на всеослушание ...    :lol:
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен karina

• Четящ
  • *
  • Публикации: 78
« Отговор #164 -: Август 17, 2012, 20:45:25 pm »
И аз съм кандидат, надявам се ще е в събота или неделя ?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27