За мен лично, всичко което се дава през ченълинг, телепатия и от този сорт, е интересно, но винаги е с повече от 1 на ум, тъй като минава през човешкия ум и приемателя винаги си оставя и своя отпечатък. Винаги си следвам моето вътрешно аз и да имам грешки, са си само моите. Обожавам вълшебните приказки. Не ви ли се струва, че ченълингите, както и фентъзито са като вълшебни приказки! Навсякъде има зрънце истина и в най-нескопосаните на пръв поглед работи.
А това, което го дадох е по темата, защото там е посочена информация за някои от имената, посочени в коптския текст, който Джули е превела толкова добре.
По начало за произхода на Земята има много и различна информация, сякаш една с друга неприличаща си, но истината е някъде в далечината, по Пътя, който ни води към Безкрая. И сякаш е винаги само частичка по частичка от нея, а голямата истина за всеки човек е различна. Както, май от изток принадлежи казаното, че "Колкото хора на земята, толкова пътища към Бога".
Джули, има ли още текстове за София, Барбело и другите имена, споменаващи се в публикуваните от Вас текстове?