Добре, ами за "пророческите" сънища, които са изцяло символични?
Как можем да ги тълкуваме?
От една страна знам, че сънуващият ги трябва "да си знае", да има някакъв усет, и така да достига до същността им. Обаче човекът, за който говоря много рядко се случва да сънува нещо буквално. Попринцип си има от години този вид сънища и се убедихме, че не е случай или два, или някаква предубеденост у нас, която е съвпаднала с някакво събитие.
Освен това сънуващият
не иска да сънува такива сънища, защото са предимно трагедии. Нито пък са насочени по някакъв начин към определен кръг от хора или..
Понакога дори са такива, че въпросния човек не може да направи нищо, за да промени това, което ще се случи, или вече се е случило, но той разбира в сън..
Все едно ги получава като уверение, че наистина означават нещо!
Поне може да разпознава кога са от типа сънища, които ще се случат.. има някакво усещане..
Та въпросът ми е цялата тази символика как да я проумеем?
Сънищата ще вземем да ги запишем подробно и да ги човъркаме, пък и да не се загуби нещо.
Също да добавя, че човекът е от семейство, в които необикновените неща са факт постоянно. Има интерес от инопланетяни, има разни "сили" около тях, за които не искам да давам предположения...
При всички членове от семейството има по нещо.. и малко или много ги тормози психически цялото това "положение". А не са хора, които ще седнат да се ровят по темата, не разбират какво става, а и не искат много много да знаят.
В случая със сънищата въпросът е дали могат да променят нещо, за да не пострада някой иначе. Та затова споделят и търсим решение.
Като цяло всичко това ги побърква и не искат да знаят, с изключение може би на един член от семейството. Но все пак психически не са много подготвени...
Казвайте какво да правя...
Имам чувство, че около мен хората се оказаха с доста причудливи истории, които досега просто не са искали, може би, да споделят.
А не е да съм ги привлякла с интерес в тази сфера или нещо от сорта, познаваме се от сто години!

И изведнъж ми започват "На мен веднъж.. да не ме помислиш само за луд/а.."
Даже не знам дали да ви разправям.

Аз им вярвам, няма да седнат да ме баламосват.
Но по темата..

Пък всичко по реда си.
П.С. - Сега цялата идея ме наведе на мисълта, че сякаш тези сънища се "изпращат" някак си до въпросния човек.. ама.. ?!?!?!