Автор Тема: За Сънищата, Осъзнатите Сънища и Опитностите Извън Тялото  (Прочетена 305915 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Max

• Гост
Имам обаче друг вид сънища, които намирам за по-интересни, но не ги наричам осъзнати, а БУДНИ сънища. И да се каже сънища не е съвсем точно. Да се каже че са неща от нормалното ми ежедневно състояние- още по-малко.
С една дума в тези сънища съм с будно съзнание.Тялото ми е в леглото, съзнанието някъде другаде, от будно, по-будно.
НО ТОВА НЕ БИХ НАРЕКЪЛ ОИТ.Дявол знае какво е.

Неактивен kossev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 190
  • http://www.pristabg.com/
Летачески ум може да е

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
  Най-приятно в ОС, е да се завърнеш в съня си. Събуждаш се отпочиваш мислиш каква ще я вършиш, какво искаш да питаш някой, или да направиш и пак се завръщаш там. Но точно там не някъде другаде.

Max

• Гост
  Най-приятно в ОС, е да се завърнеш в съня си. Събуждаш се отпочиваш мислиш каква ще я вършиш, какво искаш да питаш някой, или да направиш и пак се завръщаш там. Но точно там не някъде другаде.

Случвало ми сее когато събуждането е кратко и успея да заспя отново, без да си  раздвижа главата.При мен движението на главата е ключов момент в контрола на всички неща свързани със сънуване и съноподобни състоянияи влизане/излизане от тялото.

Max

• Гост
Летачески ум може да е
Да бе,пуснат ви една муха и хуквате след нея.

Много им се връзвате на тез книги бе. :)
« Последна редакция: Януари 23, 2010, 19:31:57 pm от Raven »

Неактивен fishbone

• Доста Писал
   В крайна сметка  достигнах до извода, че ползата от ОС е минимална и не виждам с какво могат да бъдат полезни. Познавам един голям френд, които много експирементираше и ползваше някои окултни източни практики. Беше много задобрял. Ходеше където си поиска "насън". В един момент явно разбра, че файда няма дори напротив през деня се чувстваше скапан и не само това. Мисля, че това е в  разрез с нашата природа, и единственната полза е развитие на накои функции на подсъзнанието.

« Последна редакция: Януари 23, 2010, 20:25:25 pm от fishbone »

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
Raven,направи нещо по- простичко- иди в магазина- след съня и със сигурност ще си намериш нещото. Преди години и аз имах подобни сънища- имаше едно списание което харесвах, но не винаги можех да си купя, вечер сънувах и или го виждах или беше затворено- на сутринта ЗНАЕХ, че ще го намеря или не. Такива сънища се наричат видения- или така виждаш какво ще се случи и ако благодариш и обърнеш внимание тази ти способност може и да нарастне - ако имаш желание за това, но от сърце, а не от разума. Приятни сънища
ФИШБОНЕ, АБСОЛЮТНО СИ ПРАВА, НЯМА НУЖДА ДА СИ ОСТАВЯШ ТЯЛОТО БЕЗ КОНТРОЛ- ВРЕМЕНАТА НЕ СА ПОДХОДЯЩИ, НО ВЕЧЕ КАЗАХ СЕГА НИВОТО НА СЪЗНАНИЕТО И НА ВИБРАЦИИТЕ НИ СА ВИСОКИ И ТЕЗИ МЕДИТАЦИИ НЕ СА НУЖНИ ЗА ДА ПОЛУЧИМ ДОСТЪП ДО сВЕТЛИНАТА- ЧИСТАТА МОЛИТВА- ДАВА ПО-ДОБЪР РЕЗУЛТАТ

Неактивен ThreeFaces

• Четящ
  • *
  • Публикации: 137
  • Omnia ab Uno
Имам обаче друг вид сънища, които намирам за по-интересни, но не ги наричам осъзнати, а БУДНИ сънища. И да се каже сънища не е съвсем точно. Да се каже че са неща от нормалното ми ежедневно състояние- още по-малко.
С една дума в тези сънища съм с будно съзнание.Тялото ми е в леглото, съзнанието някъде другаде, от будно, по-будно.

А преди това спомняш ли си как си излязал от тялото, сънна парализа или вибрации?

Малко е трудно да ги нарека вибрации, по -скоро треперя от горещина. С всеки изминал път става все по -поносимо, но си е все така неприятно.

Понеже имам дълга практика в ОС, мога да кажа, че двете състояния се различават коренно. Например, в ОС изкуствената светлината си е светлина, в ОИТ я виждам като материя, нещо като лека жълтеникава мъгла, която струи от източника си (лампата).

В ОС можеш да моделираш "реалността" и резултатите според желанието си, в ОИТ можеш да променяш единствено местоположението си.

Както изглежда ОС си е продукт на мозъка, а в ОИТ мозъкът спи и изобщо не му дреме какво се случва. :diablo:

« Последна редакция: Януари 28, 2010, 03:37:57 am от ThreeFaces »

Неактивен b.boy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
  • Музиката е нещото което ме прави щастлив!
    • The Mystery
Аз си имам моя теория която гласи: Винаги когато спим,всяка вечер нашето астрално тяло излиза от физическото,осъзнато или не това се случва.Има хора които могат да контролират това,има и такива които не могат.

Просто аз мисля така - винаги когато имаме сън Душата ни е вън от тялото и всъшност сме някъде другате ( друг свят,друго време ) Защо иначе ми се случва това:
не сънувам нищо цял месец и Оп...изведнъж сунувам 1-2 съня свързани с извънземните :) !?  :unknown:

Неактивен SiriusAngel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 170
  • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
Да бъда откровенна преди година не се бях замисляла относно осъзнати те сънища ОС или каквото и там да било.
От последната година на сън започнах да контролирам по голямата част от сънищата си. Когато се събудя от сън се чувствам сякаш съм участвала във реален филм!
Имала съм момементи когато знам че мястото е реално но в друго измерение,знам че сънувам но продължавам,защото искам да разбера точно какво се изисква от мен или е сън за да ми покаже или предопреди за нещо в живота ми било лично или професионално.
По някога се събуждам от съня и пак затварям очи при което се прехвърлям на същото място и съня ми просто продължава без прекъсване.

Щаслива съм да сънувам, мисля че е невероятно нещо, невероятна наука за иследване в дълбочината на невидимото и мистериозното.

Експерименти не си правя с нищо, било на енергийно,физическо или ментално, астрално ниво. Аз лично вярвам че когато трябва да става промяна ще стане искаш или не искаш, усещаш или не то си става.

Ние сме родени да бъдем това което сме,да оценим себе си и тази магическа енергийна сила която сме и която може да усъвършенства ме в себе си. Да развием с времето максимално нашите способности и да се завърнем в къщи и да бъдем нашето истинско АЗ.
Но това предполагам няма да стане без нашата майка земя да се промени. Тя е тази която ще направи или вече е направила първите стъпки и ние сме тези които ще я последва ме.

Понякога нямам търпение да заспя защото знам че се отървавам от този свят тук и сега който е един друг сън и една друга илузия
която не харесвам но трябва да я мина и прикюча с този живот(урок).
Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

Неактивен Lenks

• Четящ
  • *
  • Публикации: 18
Ох, сега се будя от 1 тежка нощ  :boredom: Първо сънувах от онези симпатичните сънища при които все едно се будиш, но не може да се мърдаш. Беше адски реално, на всичкото отгоре видях как през стаята притича 1 сянка, имаща човешка фигура с размерите на дете, и това го гледам и не мога да мръдна... През цялото време осъзнавах, че сънувам, ама не мога да се събудя... С всячески сили успях да си размърдам тялото и отидох в другата стая при при брат ми, след което се събудих в кревата... Доста трудно заспах после, но след като го направих се случи нещо найстина много странно, котката ми се е разгонила и само мяука и естествено като измяука 1 път доста силно и ме сабуди, погледнах към стола си за компютъра ,понеже тя там лежи обикновенно и видях формация от въртящи се зарчета адски много на брой, бях буден 100% съм сигурен, защото включих телевизора, а зарчетата независимо дали си затвярям очите, гледах на други страни и т.н. си седяха и сигурно, чак след около минута изчезнаха напълно... Заровете бяха доста на брой, не много големи, но по-големи отколкото тези за игра, групирани в снопове по няколко. На цвят целеникави, не знам как да ги опиша, все едно като си съсредоточите погледа известно време в 1 точка и погледнете в стената или другаде виждате силуета на обекта, самоче сега образа беше доста по-чист, пък и в стаята ми е тъмница и няма как да се случи подобно нещо...
« Последна редакция: Февруари 21, 2010, 06:10:46 am от Lenks »

Max

• Гост

А преди това спомняш ли си как си излязал от тялото, сънна парализа или вибрации?
Малко е трудно да ги нарека вибрации, по -скоро треперя от горещина. С всеки изминал път става все по -поносимо, но си е все така неприятно.

Не. Съзнателното излизане от тялото при мен започва с вибрации, които аз обаче предпочитам да наричам бързи вълни.При мен те понякога са съпроводени със шум като в машинна зала.
Будните сънища започват с внезапно събуждане почти веднага след заспиване.
Възможно е да става дума за едно и също нещо, като в единия случай има прескачане на етапи.
За вибрациите искам да добавя, че при мен това е като усещане, че енергията ми е като вода в съд, който някой е разклатил.Течността започва да се движи, като вълни на течност в бутилка, които постепенно се ускоряват, докато мога  да ги нарека вибрации, след това понякога чувам шум, който най-често ме плаши и ме кара да се опитвам да спра този процес преди да се е стигнало до излизане от тялото. Самият процес  с всичките му етапи, никога не съм успял да го проследя съзнателно. Или нещо ме е плашило и съм го спирал /при мен това става с движение на главата/ или съм идвал на себе си, когато всички етапи са преминати и вече съм извън тялото. Съзнателен контрол върху това нямам, съзнателен в ежедневен смисъл. А иначе нещо в мен съвършено контролира нещата, защото те именно така и трябва да се случват, с внезапно събуждане извън тялото, без поетапни действия.
« Последна редакция: Февруари 21, 2010, 19:06:12 pm от Max »

Неактивен fishbone

• Доста Писал
Тази сутрин сънувам, че баща  ми иска едно хапче за корем(стомах). И се виждам в съня си как ставам вадя го от блистера и му го давам. Това супер ясно го виждам.
Така :o ставам след 10 мин, а след още 5мин, всичко това се случва на яве но точно както го бях сънувал. Даже му казах, викам тва го сънувах преди 20 мин. едно към едно.
« Последна редакция: Март 16, 2010, 14:41:37 pm от fishbone »

Неактивен SiriusAngel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 170
  • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
Предполагам си възприела информаицията и си я трансформирала в сънят си преди да се случи.
На мен не ми се е случвало в съня но ми се случва постоянмо през деня. дори хора които искам да ми се обадят просто си помислям за тях и като чели те приемат моят сигнал или пък аз приемам това преди да ми се случило. Дори ежедневни ситуации.(преди да се случи аз вече го знам) Това започна на скоро ежедневна практика да ми става. Дори усещам преди да звънне телепхона ми аз просто го гледам и тои звъни. Много интересно.
Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

Неактивен събирачът на души

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4
Ще се опитам максимално да съм кратка :hi:
Като малка сънувах всяка нощ един и същи сън в продължение на години,след това изведнъж спрях да сънувам изобщо,сънищата се завърнаха отново когато станах на 14години и от тогава до сега все си сънувам,във всички сънища хем виждам себе си от страни,хем усещам себе си в смисъл примерно вървя усещам че вървя но в същото време се и гледам отстрани като дух-това не мога да си го обясня.Сънувам също  често едни и същи сънища,които на всичкото отгоре примерно сънувам с продължение като- сериал само че примерно в разтояние на години-сънувам нещо и след това след две,три години сънувам продължение на съня ми :-Xтова не зная как да си го обясня,както и не мога да си обясня защо винаги сънишата ми са свързани със одавна отминали векове-по точно средновековието ::)
А за "пророческите" сънища :-Xами какво да ви кажа много често ми се случва това което сънувам да се сбъдне само че в настоящето,също и в първия момент когато се случи наяве си казвам че изпитвам "дежа вю"и в следващия момент се сещам че всъщност съм го преживяла вече но чрез сън.Шантава работа общо взето,ще бъда много благодарна ако някой ми помогне да си отговоря на терзаещите ме въпроси :blush: но ще ви помоля ако някой има идея за какво става въпрос да ми го разясни с по простички слова че не съм наясно с терминологията която се шири в този сайт-не се обиждайте :-*.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27