Ох, сега се будя от 1 тежка нощ

Първо сънувах от онези симпатичните сънища при които все едно се будиш, но не може да се мърдаш. Беше адски реално, на всичкото отгоре видях как през стаята притича 1 сянка, имаща човешка фигура с размерите на дете, и това го гледам и не мога да мръдна... През цялото време осъзнавах, че сънувам, ама не мога да се събудя... С всячески сили успях да си размърдам тялото и отидох в другата стая при при брат ми, след което се събудих в кревата... Доста трудно заспах после, но след като го направих се случи нещо найстина много странно, котката ми се е разгонила и само мяука и естествено като измяука 1 път доста силно и ме сабуди, погледнах към стола си за компютъра ,понеже тя там лежи обикновенно и видях формация от въртящи се зарчета адски много на брой, бях буден 100% съм сигурен, защото включих телевизора, а зарчетата независимо дали си затвярям очите, гледах на други страни и т.н. си седяха и сигурно, чак след около минута изчезнаха напълно... Заровете бяха доста на брой, не много големи, но по-големи отколкото тези за игра, групирани в снопове по няколко. На цвят целеникави, не знам как да ги опиша, все едно като си съсредоточите погледа известно време в 1 точка и погледнете в стената или другаде виждате силуета на обекта, самоче сега образа беше доста по-чист, пък и в стаята ми е тъмница и няма как да се случи подобно нещо...