Преди доста време бях постнал тук един мой сън за огнените топки от небето, през последните две седмици този сън, както и други подобни започнаха да се повтарят всяка нощ. Всичките ги помня, което обикновено рядко ми се случва.
Първият е за огън от небето или по точно огнени кълба, които удряха Витоша. Това се случва привечер, дори си спомням от коя улица го гледам (кръстовището на стамболийски и опълченска) Чуват се сирени, няма пукнат човек по улиците. Много пушек и дим навсякъде. Витоша е черна като въглен. Жертви или мъртви хора обаче не видях. Огънения дъжд не идваше от планината , а отстрани като че ли...
Вторият сън е някакъв голям вулкан, не мога да разпоная коя планина е или къде се намира, но имах чувството през цялото време, че е в България. Имаше хора около мен, които говореха български.Много писъци и паника цареше наоколо.
Третият ми се стори най-странен. Сънувах някакъв напълно непознат град на морето, беше особено красив и живописен - много озеленен с градини, палми и др.,бреговете бяха бетонирани, някои от улиците обаче продължаваха навътре във водата, тук -таме стърчеше по някоя друга порутена панелка в откритото море. Много ми хареса този град, чак ми се прииска да остана тамо но се събудих

Сори ако звучат суховато и объркано, но в главата ми е хаос след като се събудя, защото ги сънувам един след друг по 3-4 всяка нощ и губя представа кой какъв е точно.
Имам и други подобни но не искам да досаждам...