Добре, че са уикендите, за да може човек да се наспи

Днес сутринта имах ИТП/ОИТ и то две последователно, макар и кратки и непълни. Случи се следното. Привечер ходих на фитнес, така че бях уморен, а после пих вино и то ме довърши. Преди да си легна си създадох намерение "тази вечер да имам ОИТ, която да е елегантна и комфортна без вибрации и подобни неща". Нямаше ги обичайните вибарции към 2:30 сутринта този път.
Към 7:20 тъкмо е съмвало леко. Бях леко буден, но тялото ми беше заспало (като парализирано). Казах си "айде да ставам" и... станах. Усетих как реално ставам от легнало положение и сядам на ръба на леглото, обаче се чудех защо не виждам нищо. Тогава осъзнах, че сигурно това е ОИТ и се сетих че в една от статиите за ОИТ пишеше като не виждаме по време на ОИТ просто да си помислим "Яснота сега!" или "Зрение сега!". Е пробвах, ама не стана.. стоях си така и не виждах нищо. Обаче не ми беше неприятно, нямаше вибрации или дискомфорт. След малко си помислих, щом не мога да видя, то дали поне мога да пипна материалното си тяло, което спи до мен и тогава се върнах в него. Връщането беше придружено от кратък шум и веднага отворих очи. Направих кратък анализ на случилото се - нямаше дискомфорт, вибрации и подобни, даже беше приятно. Пак заспах.
Второто ми излизане се случи малко след като заспах. Сещам се, че този път пак не виждах, но исках да летя - обаче нищо не се получи - само се обърнах в леглото (така че главата да ми е там където са краката на материалното ми тяло). Краката ми по едно време ги усетих много леки и усетих как се издигат, но не успях да се издигна целия. По-странното беше обаче, че същевременно чувствах и материалното си тяло и даже знаех, че то сънува. Малко объркана история е но излиза, че съзнанието ми се е било раздвоило и едната част е останала в материалното тяло, а другата се е опитвала да лети. И си спомням и двете части какво са правили.
Най-хубавото в цялата работа е, че нямаше никакви вибарции или дискомфорт при тези преживявания. Единственото странно физическо усещане при мен бе краткотраен шум в ушите при връщане в тялото. Този шум съм го имал много пъти през живота си при събуждане, което ме навежда на мисълта, че много пъти съм излизал от тялото си без да си спомням.