sedere, един съвет от мен, изобщо не вярвай на тези книжки и филмчета, те са за хора поддаващи се на манипулация.
Аз въобще не съм почнал да чета такива книжки първоначално. Всичко започна когато бях 5-ти клас и си четях една енциклопедия там беше и обяснено как сме произлезли според Дарвин тогава вътрешно усетих, че нещата не са така. Започнах да чета най-различни митологии и приказки , които успея да намеря. Тъй като по принцип съм в училище с рисуване, започнах да разглеждам, всякакви картини, фрески и скулптори от древните народи и не само от тях, но и от по съвремието. Открих скулптора на рептил и сив извън земен и на още една странна фигурка. Открих даже като разглеждах в египетските картини една рисунка как от една машина излизат хора(бебета) и после отиват при извънземните и те ги отглеждат.
Също открих картина изобразяваща промиването на съзнанието как влизат в някаква постройка и излизат дезориентирани от там. Тези неща и още доста ми дадоха да стигна до извода, че много неща не са наред в официално котираната история и теория. Стигнах сам до извода, че всичко на тази планета е произлязло изкуствено.
Чак в последната година се запознах с тези книжки както се казват и много неща си ми дойдоха на място. Много нови неща също имам да разбера от тази
първа книга която чета за такива неща.
Лично аз до основата на нещата съм стигнал
сам!
SunMoon Между клонирането и "създаването" има разлика.
Взето е генетичен материал от маймуна както е трябвало да се вземе и от работник анунак. Обаче вместо от него учена по произход е сложил негов. Така това си е кръстоска между два генетични материала. Това си е кръстоска както се прави и от нас между растения и животни и се създава трети вид
притежаващ качествата на другите два .
sedere говориш ми за "страст" ?! Между страст и душа има разлика. Плюс това "страст" произлиза от една друга емоция. Страст е емоция, а не ДНК нишка.
Така ДНК-то ни има 96 % процента неизползваемост(макар това да не е така и нищо няма в тялото което да е излишно ако беше така просто нямаше да го има)
само 4-ри процента са активни и това било генетичната ни памет. Пък и като сме кръстоска значи сме наследили нужната част в която позволява вече да се влива жизнена енергия и душа. Просто след това сме получавали актуализации

и се получило така, че сме по-добри и от двата вида от които сме произлезли.
На мнение съм, че всичко е създадено от Абсолюта (или както някои го наричат Бог, Творец и т.н) тогава как извънземните надминават своя Творец ?! Не са го надминали, все едно както ние сме създали офцата Доли както и правим кръстоски между животни и хора. Да не кажа и секретни лаборатории и хора и клонинги и роботи, които могат да мислят и тн.
А щом не са ни създали рептили как ще обясниш това?
Цитат
Human embryos have a tail that measures about one-sixth of the size of the embryo itself.
Ретилите просто са по низша класа така да се каже в тяхното общество и не са участвали в процеса на създаването. Можеше поне да преведеш това едно изречение, не разбирам английски и едва ли ще се озориш да го направиш.

Или постави снимка на това което искаш да кажеш.
mitko Те са си произлезли от естествената еволюция. Както и милиони други цивилизации в галактиките.