Не исках да засегна Никой с думите си, а просто да го накарам да се позамисли: що за неуместна идея е да се шегуваме с езотериката. С нея шега не бива, драги !
Последните, които са си позволили да го направят са попаднали в капана на собствената самопсихираща парадигма, спускайки се все по-дълбоко в "измеренията" на Аза, винаги своя собствен Аз.. ( достатъчно е да прочетем няколко реда от Кроули, Блаватска, Рьорих или Ошо, примерно...)
Така че, съветвам приятелите си в този форум да стоят далеч от елементаризиращи програми в стил 'Матрицата 5', и да избягват езотеричното шегуване, защото има истински правила, и в тях няма място за ню-ейджърски шегички..
Ако целта на живота ни беше да бъдем дуалистични, то глупостта щеше да ни се отразява все по-добре с времето. Обратно на това, животът показва истинското лице на ненавременните ни майтапи, тъкмо когато най-малко подозираме... И впрочем, не мисля, че най-важното в живота е да накара човека да се усмихне и 'отпусне'... Вместо това, мисля че е важно човек да бъде нащрек, именно в тези финални и така фатални времена...
В този смисъл подкрепям
asdfghjkl напълно ! Когато едно нещо е тъпо, то добре е да се прекрати. В противен случай ставаме отново роби, само че (макар и ) облечени в коприна...
Аз от учтивост не казах колко зле е цялата работа. Има моменти, когато нещо е толкова несмешно, че чак ти става смешно. Има моменти, когато нещо е толкова несмешно, че подминава тази фаза и те оставя с
? в главата. Съжалявам, по - добре да го чуеш от нас ;D