Минах да ви се изплезкам

!
Много се Радвам, че някой (то се вижда кой) следи хронологията на мненията ми (и не само);D и "засича" енергийните потоци, самозабравяйки се, че се намира в "Езотерични шегички". Видно е, че чуроликащите по Жицата се взимат отново насериозно (защо ли?), повече, отколкото е здравословния макс, независимо от мнението им дали това Е ТАКА или не!
"Пояснението" със сигнализацията, от което си лъха заплаха, много ми хареса-посмях се от сърце ;D
Ще има да се плезкам цяла Вечност!Е, поне сте наясно, че от шеги не разбирате. Какви са тези пред-инфарктни състояния?
По-здравословно би било, темата да се прехвърли в "Глобални Конспирации" или "Тайни окултни братства", за да си дойдем на думата.
Наистина, ЗАЩО не престанете с тези истерии и това лицемерие? Ето една добра тема за размисъл...
http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3251.0.html П.С. Да доуточня специално за H., който не пропуска (по навик) да ме посъветва и да мисли вместо мен: с приятелите си, НЕ СЕ съветвам, с тях СПОДЕЛЯМ!
Да си Бе поел дълбоко въздух, да Бе отворил широко очи... Благодаря ти,
Ирида
..ето отново гнусните ми и свалящи вибрациите "шегички"...
Ми не

"Шегичките" бяха представени като свалки. Не случайно, разбира се! Също така, не случайно, свалките се представят в момента като "шегички"...
И тъй като бях поканена (то се затри естествено) публично да обясня, дързостта си да изразя собствено мнение, и в резултат на което ми бе прикачен етикет "псевдо възвишена", ще повторя отново:
ДА, свалки от какъвто и да е род, не могат да пробудят
НИКАКВО чувство на
РАДОСТ у мен...Толкова по темата със свалките, и моля, думите ми да не бъдат така услужливо изкривявани! "Свалящите вибрации" се отнасяха за на Тинчето заклинанията и клетвите! Нека си ги качи да ги погледаме!
Надявам се, че този път свободата ми да изразя себе си, ще бъде уважена!
Тъжно...Някой просто си е изцапал Снежната премянка

Боже, Божеееееее, Колко Мъка Има По Жицата! ;-)