Преди вярвах, че каквото и да правя, каквото и да прави всеки човек , той малко или много развива съзнанието си и върви напред.
Дали е така вече не съм сигурен. Дали изобщо има смисъл да развивам съзнанието си също не съм убеден. Може би след няколко десетки години както и да си живял, ще е минало и ще е все тая. А дали го развивам, също не съм убеден. Кой може да знае, в действителност колко напредва (Е разбира се суетата нашепва, че е с много, но кой да и вярва)
Преди вярвах, че от всяка болка има смисъл, че от всяко изпитание има полза. Сега на моменти го вярвам, а на моменти не. Сега, докато пишех последния ред си спомних, че преди правех едно тежко упражнение, траещо час или два. И като мине доста време, докато го правиш, изведнъж съвсем сериозно почваш да си мислиш, че това няма смисъл, че напразно се мъчиш, че така и така нещо не правиш правилно и усилията ще идат нахалост, и по добре да спреш веднага. Интересен феномен

Може би и сега е същото. Може би за това ми се вижда безмислено - защото все още не съм довършил упражението, все още съм в самия процес. Може би наистина смисълът ще се разбере накрая.
Стана ми интересен поста на Миротвореца. Чел съм подобни неща и преди, но някак ми хареса.
Все пак, как може да го направи някой твой близък дух, след като можеш да го намразиш (по погрешка) и да предизвикаш едно затворено колело от карма.
Ами какво ако този човек, дори в момента те мрази ?
Към Тина: Ако наистина можех да разговарям с въпросния човек, далеч нямаше толкова да боли. Има хора, които не желаят да им се говори истината.