Автор Тема: Политиката на САЩ  (Прочетена 204520 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Eon

• Гост
Re:Политиката на САЩ
« Отговор #165 -: Юли 22, 2007, 10:40:50 am »
Що за издроди могат да направят това в собствената си страна!

"Страната" тук няма никакво значение, за тях USA е просто абревиатура.  ;)

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Публикации: 104
  • Има надежда
« Отговор #166 -: Юли 22, 2007, 10:48:35 am »

Съгласен съм за абревиатурата, но мислиш ли че дъртия ционист или някой от клуба на Билдербергите или някой от семейство Рокфелер или който и да е от тия отрепки ще запретне ръкави ще си плюе на ръцете и ще заложи бомбите сам? Не. Естествено тва ще се направи от ЦРУ със съдействието на всички служби от охранителния сектор и други сфери, най-вероятно под егидата на поредното масово "антитерористично учение" , което се оказва съвпадение с реален удар.  А есичките тия хубосници са американци.
« Последна редакция: Юли 22, 2007, 10:49:50 am от pavlitos »
There is a war on your mind. Wake up.

Eon

• Гост
« Отговор #167 -: Юли 22, 2007, 11:05:46 am »

но мислиш ли че дъртия ционист или някой от клуба на Билдербергите или някой от семейство Рокфелер или който и да е от тия отрепки ще запретне ръкави ще си плюе на ръцете и ще заложи бомбите сам? Не. Естествено тва ще се направи от ЦРУ със съдействието на всички служби от охранителния сектор и други сфери,
Е, да разбира се... Иска ли питане. Това е елементарно.

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Има надежда
« Отговор #168 -: Юли 22, 2007, 11:22:03 am »
А така, а аз имах пред вид под "изроди" точно тия юнаци и лелки дето ще свършат черната работа. Тва се едно наща полиция, ГДБОП и тайните служби и т.н. да взривят мръсна бомба в София и да изтрепят един квартал. Като българи те биха казали "НЕ!", според мен.

Eon

• Гост
« Отговор #169 -: Юли 22, 2007, 11:32:05 am »
Е, то дали и ония и тия са един дол дренки тъй че..  :P

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Има надежда
« Отговор #170 -: Юли 22, 2007, 11:40:20 am »
Силно се надявам да не са все още от същия дол и да поживеем още малко  :D

Но може и брятята хамериканци да се събудят и да сложат чуждо пещеристо тяло в определено ционистко-билдербергско-илюминато-масонско отверстие и да ни спасят...а ако братята мюсюлмани се включат в тоя купон...не ми се мисли после как ще сядат момчетата от Глобалния елит в килиите си в Хага... :-\

Eon

• Гост
« Отговор #171 -: Юли 22, 2007, 12:33:50 pm »
Силно се надявам да не са все още от същия дол и да поживеем още малко  :D

Но може и брятята хамериканци да се събудят и да сложат чуждо пещеристо тяло в определено ционистко-билдербергско-илюминато-масонско отверстие и да ни спасят...а ако братята мюсюлмани се включат в тоя купон...не ми се мисли после как ще сядат момчетата от Глобалния елит в килиите си в Хага... :-\

Тея тъпи дебели субекти, дето нагъват хамбургери ли? Не ми се вярва...

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 742
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #172 -: Юли 22, 2007, 14:13:31 pm »
По CNN току що даваха кратък урок - Как да направим мръсна бомба и да я взривим в центъра на Ню Йорк. Просто съм меко казано удивен!!!
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Има надежда
« Отговор #173 -: Юли 22, 2007, 14:47:16 pm »
Ау! Сериозно! По CNN!?

Нахалството на тия хора е неописуемо, нямам думи, нямам....

невероятно...

как подготвят народа за тва дето идва...господи, да знаете че ша им се върне тъпкано. Нищо на тоя свят ненаказано не остава!

А колкото до тва 4е американците били тъпи, дебели, не знам си какви...моля за доказателства. Аз изобщо не съм съгласен. Това мнение за мен е плод на дългата и повсемесна пропаганда провеждана от елита целенасо4ено от десетилетия насам. Мога примери да давам за прагматичността, дисциплината, интелигентността на американците. Какво е виновен обикновения американец за тва 4е онези са избрали САЩ за свое гнездо? Напротив това доказва 4е там са били най-добрите икономи4ески условия за развитие на новия световен ред, който вижда бел свят заради парите. Да не говорим за конституцията им във вида в, който Вашингтон и компания я създават - почти перфектното лице на демокрацията!, благодарение на което америка за отрицателно време издуха народи на по 5000 години! Но хватката на ционизма и вси4ко останало е безпощадна, ние тука в БГ го усещаме.

Тва е много сериозна тема, ако знаеха всички какво то4но става в САЩ в момента нямаше да има мнения от рода на "тъпи" и не знам какви си. Бъдещето на света едва ли не зависи от тва какво ще стане там в близките месеци.

Неактивен DasReich

• Четящ
  • *
  • Публикации: 29
« Отговор #174 -: Юли 22, 2007, 17:27:00 pm »
В страна, в която най-авторитетният източник на информация е телевизорът, можеш да режисираш дори и нападение на извънземни футболни хулигани. Между МакДоналдс, магазина, кревата и телевизора няма и да разберат изобщо благоверните данъкоплатци какво става. По въпроса за образоваността на американската нация имам особено виждане, базирано на личен опит. САЩ се крепи единствено на здравата хватка на финансовия сектор. Благодарение на страха да не останеш гол и бос на улицата без пукната пара в джоба всички си гледат горе-долу задълженията. Даскалът ми по история беше завършил благодарение на безплатното образование за военните някой от университетите на Бръшлянената лига. С нескрита гордост разказва как началото на Виетнамската война съвпаднало с началото на образованието му там и неговият преподавател още в първия час накарал всички на един лист да напишат къде се намира Виетнам и какво знаят за него. От 40 души група нито един не знаел къде се намира, а повече от половината били сбъркали полукълбото. Очаква се, че в Бръшлянената лига е цветът на нацията - най-умните, най-богатите или комбинация от двете. Същият този даскал пишеше Курск с Т накрая докато не му го написах на руски на дъската, както и селото, около което са ставали тези събития. Прекалено много очаквате от американците, особено от по-обикновените хора !  ;D
Jedem das Seine !

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Има надежда
« Отговор #175 -: Юли 22, 2007, 17:52:59 pm »
Изобщо не казвам, че всички американци са умни например като DasReich, който е имал честта да попадне сред "цвета" на нацията и то направо в бръшляна. Аз също съм срещал Американци, които не знаят къде се намира задният им двор...но ако направин съпоставка на тази огромна страна с нашата малка (но фрашкана с гении) такава ще установим, 4е като цяло ние сме далеч далеч по у газо. Достатъчно е само да видим примерно избирателната, гражданската и всякаква обществена активност и начин на живот. Аз не бих им се подигравал за нищо от ежедневието им. Я го сравнете с това на средностатистическия българин...малеее за кво говорим.

А тва за телевизора...отдавна няма такова нещо. Интернет и алтернативните медии са далеч пред едновремешните предавания като например "Добро утро Америка', което уж има 8 милионна аудитория, а за последните 2 седмици е получило едва 20 мейла от зрители и няколко телефонни обаждания. Това се вижда и в статистиките на рейтингите на Конгреса, на бате Буш, на 4и4о Чейни, одобрението на външната и вътрешна политика, войната в Ирак и т.н. които се сриват буквално със седмици. Американците се събуждат! Бъдете информирани, не раз4итайте на шаблонни клишета отпреди 5-10 години, които сте 4ували в мас медиите. Нали за това е тоя форум, да се обсъжда истината и то обективно и без злоба и присмех и то без всякакво основание? Аз имам познати които от 5 години живеят в САЩ и изобщо не знаят за какво става въпрос. Всичко е много относително, а всеки си мисли че това което е видял в америка е чистата истина. Все едно да живееш в София или Пловдив и да твърдиш че България е пълна с модерни интелигентни и образовани хора, а в останалата част от страната си е скръб сиротна. Иди в някоя елитна гимназия с репутация и задай същите въпроси за Виетнам, за Курск на учениците, може и даскала да питаш, да видим кво ще стане. Ако искаш нещо по близко до нащо съвремие питак ги къде се намира Ирак или Афганистан (наще нали са и на двете места) без да гледат картата. Говорим си празни приказки.
« Последна редакция: Юли 22, 2007, 17:59:51 pm от pavlitos »

Eon

• Гост
« Отговор #176 -: Юли 22, 2007, 19:13:27 pm »
Придържайте се към темата моля.

Неактивен veselqk-U

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 255
« Отговор #177 -: Юли 22, 2007, 22:20:02 pm »
Ако след всичко казано от този човек по радиото хората им се вържат на въдицата,каквито и да са последствията си ги заслужаваме.Аз се чудя другите силни държави как така толерират действията на администрацията на Буш те станаха прозрачни вече.

Малко офф:

Павлитос,за това че хората в провинцията не са модерни не значи,че са скръб.Хора са. Вярно е че хората в Америка се събуждат,но болшинството така са притиснати от ежедневието си,че им е по-лесно да слушат приказките на Буш.Има едно филмче казва се Sicko на Майкъл Мур  гледай го и виж за какво става въпрос,и тогава сравнявай ежедневието на българина с тяхното.Ти говориш с презумпцията,че техният начин на живот е по-добър,откъде-накъде.Питай хората.

Eon

• Гост
« Отговор #178 -: Юли 22, 2007, 23:32:09 pm »
Аз се чудя другите силни държави как така толерират действията на администрацията на Буш те станаха прозрачни вече.

Очевидно или имат изгода от това, или ги е страх, или са притиснати от икономически фактори.
Ти например знаеш ли колко процента от електричеството на България идва от САЩ?

Ако ти кажа, няма да ми повярваш...  ::)

Я поразпитай да видиш  ;)

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #179 -: Юли 23, 2007, 01:59:24 am »
Ти например знаеш ли колко процента от електричеството на България идва от САЩ?
Не е ли малко далечко, че оттам да взимаме? И как става този пренос?
Не мисли като човек!-Крион

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27