Извинявам се но RV не значи ли контролирано виждане.За мен това е по точно ,защото си мисля че няма аспект в който да не може да се вникне.
Искам да попитам, дали някой е посещавал вече проведените курсове по Remote Viewing в България? Да сподели мение и наблюдения. Дали се постигат желаните резултати. Не се съмнявам в реалността на метода, но мнение на човек минал курса ще е от полза.
Здрасти колега,искам да споделя нещо,което си мисля че е абсолютна истина.
Продават ни знанието,защото вече сме започнали така или иначе да го правим.
Всички ние все по често имаме усещането че се случва нещо станно.Това е началото.След това лека полека ще започнем да виждаме не мога сега да ти докажа че това е така,но чесно ти казвам ,усещам го все по силно в мен.
Вникването в реалността е естествен процес на съзнанието.
Мисля си че всичко започва когато откриеш себе си в логическите вериги.(това не знам кво значи).
Убеден съм че ако ние всички тук във форума започнем по активно да споделяме намеренията си ,ще отворим доста стабилен канал който постоянно ще усилва това наше естествено състояние.
Когато отидем на този курс ще се сетим че ние така или иначе сме тръгнали на там.Така че той със сигурност ще е полезен.(за някои)
Всички ние сеем намеренията си наввсякъде.Много от нас вече вярват в това което мислят(не спират да мислят).
В един момент се получава усешането за канал.По точно получава се усещането че задаваме въпрос,а реалноста ни отговаря.
Вътрешните ни гласове се превръщат в диалога с господ.
Получава се усещането че няма нещо което да не можем да разберем.
Мисля си че всеки който е допуснал това като вероятност в съзнанието си автоматично е вече там.Както се казва в една реклама,едно парченце,и си там.ИЛи по точно както казват в Матрицата........Отпусни се отговорите идват.
Имало е причина курса да е забранен.Той трябва да стане плод на съзнателна воля,на на провокирана.Иначе явно има проблем.
Отговорите наистина идват,а доказателствата са доста вдъхновяващи.
В това вярвам .

Според мен ,след така очаквания от нас преход(много скоро за някои) .ще се случи това естествено нещо и ще започнем да се сещаме всичко що сме били и искали да знаем.

Тука едва ли има някой който е правил репликация с друго време(пътувал физически).И едва ли ще дойде някой който да ни даде нещо наготово и без пари.

Не го мисля ,знам го.

Незнам как ще свърши всичко ,знам как ще започне....
Третото око ще се отвори,след това ще се сетим как беше.
Споделяйте.