Автор Тема: Далечно Виждане (Remote Viewing)  (Прочетена 46593 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Eon

 • Гост

Max

 • Гост
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #46 -: Януари 16, 2010, 21:41:25 pm »
Имах един случай преди  години.
Лежах буден в леглото си, усещах възглавницата си, виждах елементи от стаята си. Не бях вдигнал щорите, беше спокоен полумрак.
Редуваха се две усещания:
1.   Лежа в леглото.
2.   Летя над нещо, което тогава помисли за английски парк.
Не знам дали съм бил едновременно на двете места или съм преминавал от едното в другото.
Отчитам продължителността като 15 минутна.

Чел съм подобен случай / съзнателно пропускам автора/
Човекът усещал себе си полседователно ту тичащ на брега, ту плуващ във водата.

Имах още 2-3 такива случая, но не ги помня.

/Далечно виждане във времето :)
Имах виждане на себе си в бъдещ момент.Бях в гръб. Опитах се да обърна видението си с лице към себе си. Успях само в профил. След време ми казаха, че не е трябвало. Ако човек види себе си лице в лице -  умира.
Когато пожелах да видя себе си в бъдещето исках да знам как ще изглеждам на 24 години. Такъв бях 3 години по-късно /на 27 години/. Абсолютно същият, всички детайли, дори дрехите ./

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #47 -: Януари 16, 2010, 21:45:20 pm »
След време ми казаха, че не е трябвало. Ако човек види себе си лице в лице -  умира.

Хахахаха! Ooo, dear...

Иначе интересни преживявания :)

Неактивен sorel

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #48 -: Февруари 24, 2010, 00:18:16 am »
 "Дистанционното Наблюдение е строго структурирана техника, която дава възможност на нашето подсъзнание да добие достъп до недостъпни цели -  относно хора, географски места, обекти или събития в миналото, настоящето и бъдещето. Сесията по Дистанционно Наблюдение започва с точно формулирано задание ( cue), което дефинира данните, които целим да придобием. Заданията варират в изключително широк спектър – от следващото използване на ядрено оръжие на земята до намиране на отдавна изгубен ценен предмет във вашия килер.   
Дистанционното Наблюдение е разработено от ЦРУ и Въоръжените Сили на САЩ н началото на 70-те години на миналия век чрез подробно изучаване на начина , по който нашия мозък извлича данни на подсъзнателно ниво. В резултат на няколкогодишни строго секретни изследвания е създаден протокол, следването на който дава възможност на нашия мозък да следва процеса на подсъзнанието за извличане на информация.  Това ново умение много бързо довело до резултати с високо ниво на прецизност, превишаващи първоначално зададените изискавания. В началото е била поставена задачата да се развие методика, която да позволява да се извличат данни с 60 – 65% достоверност. Експерименталните резултати обаче надминали очакванията - професионалните  протоколи дали възможност на добре обучен вюър да добива информация с 80% достоверност, а при работа в екип от 5 – 6 човека резултата е 100%.  Тези резултати веднага дали зелена светлина на внедряването на програмата в реални военни разузнавателни операции.
Въпреки, че много хора гледат на Дистанционното Наблюдение като на пси-умение, фактически то представлява научно разработена методика за извличане на данни от всякакъв вид. Това може да се счита като първото, изкуствено създадено от човека умение, което отключва подсъзнанието ни за постоянно добиване на точна и надежна информация относно почти всичко, което човек пожелае да научи........"

ето Ви и сайта www.remoteviewingbulgaria.com ще има курсове във София и Варна

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #49 -: Февруари 24, 2010, 02:44:24 am »
Какво би казал организатора за конфликта между Ед Деймс и Инго?

Системата на Деймс я имам и съм я пробвал - пълен бъзик за мен са тези DVD-та, супер комерсилани и неефективни.

Също така кога ще излиза Penetration и взети ли са правата за нея, ако "да" - от кого?

Неактивен RViewer

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 36
  • Sunbeam Intelligence
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #50 -: Февруари 27, 2010, 09:35:58 am »
Здравей H.,

Отговарям ти на въпросите:

1. Конфликта между Ед и Инго

За кой точно конфликт говориш? Ако е за този във връзка с цитираната книга и ако ти лично си я чел, пиши ми на мейла и ще ти отговоря това, което ме е брифирал Ед. Прекалено е специфично и изисква запознаване с книгата предварително.
Ако имаш предвид разни други 'интимни' счепквания раздухвани от разбирковци из нета, ще ти дам мейла му за да му зададеш въпроса си лично. А ако искаш да питаш Инго, трудна работа, той не подържа никаква комуникация в интернет, в същност мрази технологичните форми на комуникация, а и се е изолирал в апартамента си в НЙ, вече е доста възрастен и в момента го е грижа само астрологията....Естествено е да има конфлики между две силни личности...Не занам какво си чел, но двамата са големи приятели, Ед беше негово протежете и Инго му е предал всичките мурафети, а доста от тях Ед доразвива и изтласкава Remote Viewing на съвсем друго ниво.
Инго му е бил и главен консултант в първата компания.

2. Коментар относно системата на Ед:

Моето мнение е доста по-различно от твоето, не искам да те засегна, но бих казал, че мнението ми е точно противоположно. Аз считам, че това в момента е най-ефективната система за само-обучение в Remote Viewing. Системата не е за 'пробване', системата е за целенасочено и упорито обучение. Аз тръгнах с това и смея да твърдя, че въобще не е базик. Естествено, тя ти дава само основата. След това те чака още много, но тя ефективно, искам да подчертая отново ефективно средство, което ти дава нужната основа за да продължиш. Такова мнение ще получиш и от доста други хора, които са в този 'занаят'. Ако стрикто си спазвал инструкциите и до най-малката буква, просто няма как да се провалиш. Не ме разбирай грешно, далече съм от идеята да те засягам.
Ако имаш интерес в тази област, преговори си първото DVD за седмица-две и ми изпрати една сесия. Гарантирам ти, че мога да ти помогна и че ще шлифоваме нещата до съвършенство. Не говоря празни приказки. Но в крайна сметка ти си  решаваш.

3. Относно издаването на Penetration:

Не знам кога ще излезе на пазара, знам само, че в момента я превеждат и подготвят за издаване. Аз им дадох само едно копие като ги посъветвах, че книгата е прекалено важна, за да остане в страни от вниманието на интересуващите се в България. Относно правата - мисля, че са контактнали издателите на Инго, но не съм проверявал. Нямам време за това, всъщност всеки си дава своята лепта.

Поздрави.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #51 -: Февруари 27, 2010, 15:49:56 pm »
Здрасти, мерси за отговорите, не си ме засегнал с нищо, не се засягам от това, че хората имат различни гледни точки от моите, би било абсурдно, нали :)

Кое издателство ще пуска Penetration ако не е тайна?

Разкажи малко повече за себе си ако не е тайна и как се стекоха нещата при теб. Как попадна на RV, Ед и как реши да правиш курс в родината.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #52 -: Февруари 28, 2010, 16:34:16 pm »
RViewer, чел ли си книгата Remote Viewing By Tim Rifat и ако да какво мислиш за изказаната там теза, че дистанционното виждане силно се подпомага от изключването на вътрешния монолог чрез различни техники.

Неактивен RViewer

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 36
  • Sunbeam Intelligence
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #53 -: Март 02, 2010, 00:10:15 am »
Честита баба Марта на всички!

Н., относно издаването на Penetration, честно нямам никаква идея как се казва издателството, но щом те интересува утре ще имаш отговор (ако успея да говоря с човека), явно си в издателския бизнес...
А как тръгнах с RV - през 1997 излезе една книга по въпроса, на Къртни Браун, може би си я спомняш - "Пътешествия на съзнанието", тя ми завъртя главата. После почнах да се ровя, и лека полека, къде интуиция, къде анализ на информацията в нета, преди няколго години си купих програмата на Ед и за около месец-два я изкарах и разбрах, че това ми е пътя. След една-две години практика изкарах едни корави три седмици индивидуално обучение с един от неговите инструктори - Чериз Ривера, може да ти е попадало името. След време, помолих Ед дали може да ме учи едно към едно на про-техники, той се съгласи и изкарах една седмица индивидуално обучение с него. На края на тренинга ми предложи да работя в неговия тим и аз естествено се навих...А това за курсовете в родината, няколко приятели ме помолиха да ги уча и това спонтанно прерастна в един курс за 23-24 мераклии във Варна преди няколко месеца. Списание Осем по неведоми пътища научиха и изкараха една статия в 12/2009, която привлече интерес и доста хора ме помолиха да продължа с втори курс. Тогава ми дойде идеята да предложа пълна програма за обучение в няколко нива, която ако се следва, в рамките на 15-18 месеца може да ти даде досто солидно разбиране на нещата. Естествено, това ще е добре дошло защото ще мога да подбера от участниците 5- 6 човека, които да сформират един екип в България и да обучават след две-три години, а и да работят по разни проекти. Но за това се изисква доста хъс и отдаденост. Ще видим...Ед изкаше да рзвием нещата в Европа (няма да споменавам страни), но за момента сме доста затрупани с разни неща...а и в Европа няма инструктори обучени от Ед.
Естествено, има и някои други обучени от Пол Смит, но те все още използват протокола разработен преди 30 години, което си е нещо като да караш тридесет годишно ферари. Не искам да прозвуча, че правя реклама на Ед, просто представям безпристрастни факти.

А относно въпроса на Alien - не , не съм чел книгата му, а и до този момент не знаех, че е водещия инструктор по RV в света. Но щом се представя за такъв , може и да е такъв, само дето не съм го чувал. Просто от интерес направих леко сърфиране - НАТО, МИ 6 и не знам си кой още го преследвали и го цензурирали...просто ще си замълча. Погледнах това, което пише за RV - имам чувството, че доста е спинкал по време на лекции, но това си негов проблем, не мой. Това, за което ме питаш - относно вътрешния диалог: не само се подпомага, но е просто задължително да не мислиш, когато правиш сесия. Мислим преди и след това, в рамките на 40- 60 минути мисленето е забранено, иначе сесията ти отива в кръглата папка. Да, има си начин как да изолираш работния процес на лявото полукълбо и да използваш само дясното, за да добиваш чиста информация чрез под-съзнанието. Процеса се нарича изолиране на AOL - изолиране на аналитичното мислене. За някои е доста трудно и се отучват да не мислят само с много бой.

Хайде, лека!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #54 -: Март 02, 2010, 00:46:17 am »
Чакам за Инго - можеш да ми пишеш на ЛС.

Иначе колко човека ще е курса през април и има ли места все още? Казваш че си постигнал успехи по системата на Деймс - за колко време постигна сам нещо сериозно (знам че е строго субективно, но все пак)?

Можеш ли да постнеш една произволна твоя сесия, би ми било интересно?

Също така какво можеш да кажеш за "нивата на виждане". И каква е методиката на Деймс да се избягват капаните, заложени за remote viewer-и по подземните военни бази и т.н. Говорил ли ви е за това изобщо?

Неактивен RViewer

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 36
  • Sunbeam Intelligence
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #55 -: Март 03, 2010, 00:38:12 am »
За 'капаните' в базите - предполагам, че говориш за руските подземни командни пунктове на Космическите им войски ( за незапознатите - Руската Федерация има и такъв род войски). Защитени са с 'устрйства' които не позволяват астрално проникване. Но тъй като Remote Viewing няма нищо общо с астралния шпионаж развит от руснаците, капаните не влияят до никаква степента на вюърите.
Причината  -извличането на данните става директно от Матрицата т.е. от глобалната банка с информация, няма смисъл да се правиш на маймуна и да подскачаш с астарлното си тяло...
В същност, няма никакъв проблем да извлечеш информация за каквото и да е било, ако щеш се наври и в HQ на Галактическата Федерация ( е естествено е ще те усетят, но няма проблем). В изключително малък процент от случаите на наблюдаваните цели не можеш да извлечеш информация заради защитни бариери поставени от високо интелигентни енергийни същности познати като ангели. Процента е много малък и касае случаи на лична карма.

Нива на виждане - не съм сигурен, че разбирам правилно въпроса ти. Ако говориш за степените в RV, преподават се 8 степени (stages), всяка, от които си има определена роля. S7 & S8 са абсолютно непознати за доста от вюърите, а даже и много от тях не подозират за тяхното съществуване. Разработени са от Инго и преподадени на Ед Деймс. От S9 нататък, говорим за фантастика, това е границата, където RV преминава в нещо друго...Всичко е засекретено, но това не означава , че не може да се извлече информация и така самия Remote Viewing  да се използва за усъвършенставане на самия метод. Аз използвах точно това, за да кракна една методика за решаване на проблема с локализиране на събитията във времето. Оказа се, че един колега е почти завършил експериментално нещата, независимо от мене.  Изненадата беше пълна и за двама ни...Продукта се казва Chronos.

Относно примерна сесия - поради различни причини ще се въздържа от това, но в сайта ще сложа за демонстрация няколко различни Site Templates ( обобщени скици на целта), това е продукта, който служи за краен анализ.

Относно успеха - да, така е, всичко е въпрос на персонални стремежи и успеха е право пропорционален на вложените усилия и време. Естествено има падения и възход, но това е част от процеса. Ще ти отговоря - когато тръгнах да се занимавам сам със системата на Ед навремето, първите ми цели бяха в десятката. Същото е и с моите ученици от първия курс - когато им разкрих първата цел, доста хора реагираха - 'мамка му, това работи'. Естествено че работи, Чичо Сам няма да се прецака и да загроби милиони долари и години време в излишни изследвания.
 
За курса през Април - не възнамерявам да обучавам повече от 25 човека - искам да имам пълен поглед и контрол върху работата на всеки един и да правя нужните корекции. А дали има места - доста се обадиха, но все още не съм им обявил да си направят финансовите ангажименти. Нали знаеш, когато човек трябва да плаща, тогава става истинското сортиране на хората... Тези дни ще им изпратя детайли - първите 25 влизат, съжалявам, но не се ангажирам с много хора, даже и тази бройка ми се вижда голяма. Който от вас има мераци, да реагира.
« Последна редакция: Март 03, 2010, 02:34:57 am от RViewer »

Неактивен lightworker

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #56 -: Март 03, 2010, 14:15:34 pm »
Имам конкретен въпрос към RViewer!
По-точно искам да получа твоето становище относно основателят на сциентологията и дианетиката Рон Хъбарт. Той всъщност е и "учителят" на Инго.
В Project Camelot (погледни тук http://projectcamelot.org/lang/en/dane_tops_en.html) има едно интервю с представител на сциентоличната църква. Той описва Хъбарт като феноменално талантлив remote viewer.Но за съжаление "тъмни интереси" подронват авторитета му и това на движението, което основава.
Въпросът ми е дали чрез лични опитности може да потвърдиш описаният в Дианетиката механизъм на прераждане на душата на Земята. Дали считаш описанието на Хъбарт правилно? Какво е отношението на съвременните remote viewers към този въпрос - за насилствената реинкарнация на земята, за изтриването на паметта от току-що преживеният живот, за това, че земята се явява един вид затвор.

Мнението ти по вторият ми въпрос...
По време на дълбока медитация (а това знам се счита като едно от основните подготвителни упражнения за remote viewing) пред очите ми се отвори екран и видях следната картина: в далечината планета, около нея космически кораб и на преден план (т.е. най-близък от моята переспектива)нещо като сателит с огромен прожектор. Този сателит като че ли реагира на това, че е надблюдаван от мен, обърна прожектора си в моя посока и присветна много ярко (като сравнение-нещо подобно на ефекта на светкавица на фотоапарат). Вследствие на това и на шока от видяното, отворих очи и за няколко секунди бях тотално загубила памет - нямах представа нито къде се намирам, нито какво правя, дори и името си не си спомнях!
Може ли да ми кажеш с какво може да съм се сблъскала?  
И за да не се влиза в спекулации, че е нормално след като съм излязла от дълбока медитация да нямам ориентир за пространство и време, искам да подчетая, че тази загуба на паметта бе изключтелно вследствие на влиянието на прожектора. Като че ли това проблясване не само оказа въздействие на "очите ми", но и на целия ми мозък!
« Последна редакция: Март 03, 2010, 15:00:40 pm от lightworker »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #57 -: Март 03, 2010, 15:06:07 pm »
lightworker, относно интервюто, този Дейн Топс твърди че Инго е ходил на Луната чрез съвсем различен метод (излизане извън тялото) и е бил в действителност там а после го е предствил като RV. Самата теория за "затвора" също не е извлечена чрез RV а чрез "аудитинг" на много хора които си връщат спомените от предишни инкарнации. Всъщност това което се твърди в интервюто както и при някои други алтернативни материали за сциентологията е че преди тайните служби напълно да ги инфилтрират в началото на 80-те години и да заменят технологията за аудитинг, голяма част от хората практикувайки я са получавали различни свръхестествени способности.

RViewer , какво мислиш относно за начините за влизане в "тета" честота на мозъка (което благоприятства RV). На някои места се споменава че за военни цели дори  се ползват машини които директно да приведат мозъка до подходящите честоти.Като това в миналото е била практика на руснаците.

Неактивен RViewer

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 36
  • Sunbeam Intelligence
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #58 -: Март 04, 2010, 03:03:59 am »
Alien,


Този Дейн Топс не го знам какъв е, но преди малко разлистих Penetration, където Инго описва случая с Луната и ти гарантирам, че анализирайки цялата история, мога да твърдя, че Инго е използвал Remote Viewing протокол , за да опише това, което е видял, а не се е метнал с астралното си тяло. По подобна цел аз също съм работил преди около година и 'наблюдавах' същата, прилична на небостъргач изкуствена структура, гранирана на това отгоре и с две дисковидни тела наоколо. Подобна цел дадох и на моите курсисти преди време - резултата е същия. Говоря за 'цели' разположени в кратери на обратната страна на луната. Обектите са с височина около миля и ги има на някои нецензурирани снимки на НАСА.
Прегледах файла, който дава lightworker относно интервюто с Топс и се натъкнах на една голяма неточност в изказванията му за RV, a когато имах една пукнатина, не бих повярвал и на останалото. Съвета ми е: не приемайте нещо за чиста монета щото само ви звучи толкова екзотично и реалистично едновременно. А това, че сциентологията разработила и използвала RV...просто нямам коментар! Толкова за Луната.

Относно тета вълните и за това дали подпомагат RV, също и медитацията спомената от lightworker - аз имам едно такова CD, което има звуци стимулиращи тета вълните, но никога не съм го използвал. Както не използвам и медитация преди сесия. Това са измислиците на Къртни Браун и Джо Мак Монигъл. Единия подгонен от егото, след кратък курс с Ед,  направи институт по RV, а другия иазгонен от армията за непристойно поведение и после изкарващ се за вюър номер едно в света в автобиографичните му книги, още ме е яд, че навремето си хвърлих парите на вятъра за тях, още се търкалят непрочетени.
Ед го нарича синдрома на Къртни Браун.
Малко се поотклоних - с една дума, нито медитацията, нито тета стимулирането са препоръчват от сериозните хора в RV бизнеса. Имаме си токлова съвършен мозък, за какво да го стимулираме излишно. Тези простотии идват, от времето когато всички военни вюъри са преминавали през Монро за обучение и след това някои от тях са експериментирали с обединяването на двата щата. В крайна сметка - нищо. Това са две различни техники, съвсем противоположни и принципно взаимно изклчюващи се като изпълнение. Не можем да ги обединяваме.
Това, което Ед ми наби в главата , а и което аз правя с тези, които обучавам - RV трябва да можем да го изпълняваме във всяка една ситуация, дали си в палатка и около тебе стрелят талибаните или си във влака или в кръчма (както ми се случи днес например)няма значение - взимаш лист и химикал и следвайки протокола си вършиш работата. Не ти трябва да правиш предварително нито медитации, масажи, слушане на тета стимулиращи звуци и прочие.

lightworker, извини ме, но ще ти отговоря по въпросите утре, налага ми се да свърша нещо друго в момента. А и ти да осмислиш Камелот и твоите преживявания. Можеш ли да ми нарисуваш как изглеждаха кораба, сателита и планетата, плс? Детектира ли някакви звуци?

Неактивен xnet_user

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 315
Re:Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #59 -: Март 04, 2010, 04:29:34 am »
Въпрос към RViewer: Има ли за цел тази система да върже умовете на хората към Колективното съзнание?

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27