Автор Тема: Далечно Виждане (Remote Viewing)  (Прочетена 47783 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен RViewer

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 36
    • Sunbeam Intelligence
Re: Далечно Виждане (Remote Viewing)
« Отговор #120 -: Октомври 30, 2015, 15:35:09 pm »
Искам да допълня и с една теория, която ми хрумна покрай RV - теорията е по-обща и се отнася за протичането на човешкия живот и е сходна с други new age теории по въпроса. Става въпрос за следното:

При RV ние имаме цел и намерение да разкрием целта. След като намерението ни е ясно формулирано и осъзнато, започваме да получаваме информация под формата на усещания, образи(флашове), думи, звуци и т.н.

Възможно ли е, питам се, да формулираме цел от типа на "излекуване на нещо" и като създадем и осъзнаем намерението си, да започнем да получаваме информация свързана с излекуаването на това нещо? Т.е. очевидно Информацията знае всичко, следователно знае и как да се получи лекуването. И още нещо - възможно ли е вместо образи, звуци и т.н, информацията да я получим като биологични промени? Да, говоря за лекуване с мисли и намерения.Виж, процеса с целта/намерението относно зададената цел трябва да е напълно механичен, безпристрастен и роботизиран. Този 'конгломерат' се създава с практика и с нищо друго. В противен случай, силното ти намерение ще вкара в Матрицата ( информационната база данни) твоето силно желание за решаване на дадения казус перифразирано от твоя логически мозък, което е възможно да бъде силно пречупено/замърсено; в следствие на което ще извлечеш не коректна информация относно целта.

РВ не е в силата на намерението , а в практиката и стриктното следване на протокола. Нищо повече.

От друга страна обаче, Матрицата, на дълбоко свързано интимно-подсъзнателно ниво знае много добре твоята цел. И с цел да ти 'помогне', ти пуска жокери синхронизирани с инфото, което ти дърпаш с протокола. 'Синхроничностите', изразени под формата на събития, случващи се в много близък времеви прозорец от моментна на РВ работатат ти по целта, ти дават допълнителна тежест на добитите данни и ти помагат за вземане на решение за действие.


Обикновено това се случва по критично важни цели касаещи физическото съхранение на индивида.


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27