Воладори? Те при Карлос Кастанеда ги има...общо взето неговият вариант на егрегори,мафлоци и тям подобни
Благодаря ти !Точно така се казваха,но и аз имах усещането,че става въпрос за едни и същи неща.
А сега да обясня и защо питам.Имаше един известен период в,в който звех да усещам,че нещо ми източва енергията.Спях много неспокойно и през ноща много често си правих риалити чек и все търсех нещо из стаята.Усещането беше за присъствие на нещо от което понягока ме е страх.В повечето случаи се чувствах все едно нещо се опитва да ми окупира тялото или ме дърпа за главата(там където е фунтанелата).След няколко месеца положението стана непоносимо и се събуждах изтощена колкото и дълго да съм спала.Не беше само физически,но и в ежедневието нищо не вървеше и ставаше от лошо по-лошо.

Тъй като се интересувам от Фън Шуй първото нещо което направих една сутрин,беше да проверя с компаса в каква точно посока ми е сложено леглото.Оказа се,че главата ми сочи север,което за мен с моята рожденна дата и елемент е six kiling (не знам как да го преведа на бг това)
Това е най-негативната посока за мен и след справка с учебника и всички други помагала реших да си сложа леглото да сочи североизток.Тази посока е благоприятна за здравето ми.Не ме спря това,че леглото трябва да стои на ъгъл и изглежда доста странно по този начин в стаята.Зад главата си имам ъглова етажерка на,която съм подредила някои неща,като купа с кристали,кристален лотус,кристален глобус,3 статуйки на смеещия се Буда и една на медетиращ Буда.Също така имам един медальон,който е на червена връвчица и е с метално топче,нарича се майан бол и служи за протекция.Вечер като го свалям го оставям на етажерката зад главата си.Постарах се да подредя в спалнята си всичко според изискванията на Фън Шуй и какво се случва първата нощ като лягам..... Пак спах неспокойно,но само половината нощ.Точно преди да се събудя имах доста странен експириънс,който ми се раясни благодарение на прочетеното тук и един приятел.Сънувам,че ме сърби ужасно главата и започвам да се чеша,ама много жестоко.В един момент си поглеждам дясната ръка и виждам в нея една черна топка,голяма колкото ми е голяма шепата.Заглеждам се в тази топка и с ужас установявам,че е пълна с гадинки и мърда.Червеи,буболечки,бръмбъри и какво ли още не.Самата топка беше под парче кожа от скалпа ми,но кожата беше все едно се е олющила,точно така както като изгориш лятото на морето.Захвърлих топката настрани и отидох в бянаята да си мия главата с шампоан против пърхут.Продължавах да усещам този сърбеж,но и болка на мястото от където съм изтръгнала тази черна топка от главата си(фунтанелата).Събудих се моментално,плачеща и усещаща всичко това и на физическо ниво.Направих същото,като в съня си и си измих главата.Не се чувствах комфортно през целия ден,гледката от съня не ми излизаше от главата и изпитвах ужасна погнуса.

Няколко нощи след това отново усетих присъствието им и пак имах усещането за дърпане на главата.Много се ядосах и честно казано ги напсувах(не псувам) с надеждата да се махнат.После започнах да си казвам молитвата ''Отче Наш"',но нещо все едно ми каза :''Няма смисъл!''.Тогава това което интуитивно направих,беше да се успокоя напълно и им се изсмях,както Нио направи в Матрицата(не знам защо асоциацията беше моментална).И за мое голямо учудване изчезнаха на секундата.Не са ме притеснявали от тогава,мина повече от месец.В мометна се възстановявам енергийно и последния уикенд,който мина ми се спеше почти постояно.Все още не знам каква е била причината да ги привлека,но си спомням какво ми каза приятелят ми,когато споделих за този сън.Каза,че били 4-ри на брой и всяка нощ ме приканвали да изляза от тялото си,не съм била аз тази,която го прави,а те са ме дърпали.Моето усещане беше същото.Също така каза да не изпитвам никаква емоция и ако ги виждам само да ги наблюдавам.Щели да си тръгнат,но това зависело от мен.Надявам се да съм се справила!!!