Форум за конспирации, уфология и мистика.

Духовно => Езотерика => Темата е започната от: H. в Юни 08, 2006, 20:47:00 pm

Титла: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юни 08, 2006, 20:47:00 pm
Следващото е откъс от книгата "Вселенските Матрици" 2 и е от изключително значение за всички ни. Прочетете и не се отказвайте заради прекалената дължина на текста. Изключително фундаментално е!!! Накрая ще закача и самият документ, за да го разпространявате! На 2-3 места има глупости - не им обръщайте внимание ;) Приятно четене!

Н.


Психогенетично програмиране чрез енергийно-информационните пространства, създадени от човека

Отдавна е известно, че мислите ни притежават огромна сила. Те могат да се превръщат от дематериализирана, идеална информационна форма в материални вещи, предмети и структури. В енерго информатиката действа много прецизно космическият закон за подобието, в чиято основа лежи следната характеристика на торсионните полета: едноименните торсионни заряди (едноименните спинове - само десни или само леви) се привличат, а разноименните (ляво дясно) се отблъскват. Подобното се привлича от подобно. В съответствие с този закон мислите на всеки човек привличат своите подобия. Информационно-мисловните вълни на един човек притежават удивителното свойство при съответните условия да притеглят към себе си същите вълни на друг човек с приблизително еднаква дължина, честота, енергия и кодове. Нашият свят функционира според принципа на био резонанса и подобието. Например бандитите се събират в банди, писателите - в Съюз на писателите, художниците – в Съюза на художниците и т.н.
Чрез своите желания, мисли, думи и действия човекът създава личното си енергийно-информационно пространство - рай или ад.
Например стаята на актьора с многобройните снимки на филмови персонажи и кумири позволяват на стопанина й свободно да ги копира, да влиза в образите на героите си и така да повишава непрестанно актьорското си майсторство. Умението да се включва и да „влиза” в енергийно-информационните канали (полета) на другите хора му позволява да копира с лекота техните маниери, мимики, жестове, реч и поведение - такова е великото изкуство. Обстановката в работния кабинет на учения или в деловия офис на бизнесмена подсилва вдъхновението, научните открития, кариерата, успеха и благополучието - или обратно, привлича неуспеха и разорението - в зависимост от създаденото в тези помещения енергийно-информационно поле (съдържание). Днес мнозина отделят особено внимание на елементите на фън шуй. Енергийно-информационното поле на библиотеката създава особено концентрирано „Поле на знанието”, което спомага за постигането на мъдрост и гениалност.
Картини с фантастични сюжети от бъдещето ще ни включат към тези енергии и ще ни устремят към него, давайки ни мощен допълнителен импулс и сили за осъществяване на желанията и мечтите ни.


Негативно енергийно-информационно психогенетично програмираме

Често интериорът на енергийно-информационното пространство говори за неговия обитател, за характера, навиците и начина му на живот. И обратно, проявата на определени качества у човека оформя съответното поле около него и на мястото, където живее или се намира. Например егоизмът, себелюбието, самодостатъчността, личната изгода, проявяващи се като апатия, мързел и депресия, създават съответното енергийно-информационно пространство. Това поле вибрира в резонанс със стопанина си и започва да самогенерира неговите качества - на човека му харесва обстановката, в която живее. Нека разгледаме няколко примера за негативно психогенетично програмиране в картините на известни художници.
За картината на Иля Репин „Иван Грозни убива сина си” му позирал писателят Всеволод Гаршиц. Когато тя била завършена, писателят се хвърлил в стълбищната шахта и загинал. И ако днес има желаещи да се включат в тази енергийно-информационна програма за убийство и самоубийство, могат да го направят с помощта на умиращия царски син на тази картина.
В първия том описахме съдбата на хората, които са притежавали картината на Ван Гог „Автопортрет”, носеща програма за разорение и унищожение. Споменахме също за ревността и агресията на Салвадор Дали по отношение на бившата му любовница, заложени в същата картина, довело до ужасната смърт на мъжа й в пламъците на пожара. Известни са и някои „майстори”, които могат да предават отрицателните си програми на другите хора чрез своите произведения. Например през 1996 г. художникът Марк Куин нарисувал портрет на милиардера Алфред Хигинс и съпругата му и те скоро починали по различни причини. Великолепното семейство, излъчващо благополучие и удовлетворение от живота, останало само на картината. Надяваме се, че разбирате как ще се развие съдбата на хората, у които попадне тя, а предприемчивият Марк Куин след този случай открил нов източник на доходи. Той се обаждал на богати и високопоставени хора с предложението да им нарисува портрет. А те му плащали добри пари, за да не го направи.
Читателят трябва да се огледа и да види какви произведения на изкуството и най-вече какви енергийно-информационни програми има около него.
Например, веднъж авторът беше на гости в едно жилище, в което домакинът беше окачил по стените следните картини: първата „Деветата вълна” от Айвазовски, на която е нарисувана ужасна буря и хора, които се спасяват върху отломките на разбития кораб - тя носи съответната програма за унищожение и борба за оцеляване. Втората картина беше „Спящата гора” на Шишкин - непроходим гъсталак без път и пътека, дори без диви зверове - програма за непроходимост, застой и самота. Третата картина носеше името „Непознатата”. На нея е изобразена красива дама с надменно лице, пътуваща в дилижанс. Съдбата на дамата, по чиято история е нарисуван портретът, е била ужасна - тя била без крака - програма за осакатяване, нещастни случаи и злополуки, самота. Освен това, на почетно място в апартамента висяха рога от лос, а на масата имаше пепелник с фигурка на дяволче. Повечето хора знаят, че рогата са символ на съпружеска изневяра, а дяволът - за включване към антисвета. След като разгледа предметите, авторът разказа на домакина какво изразяват те: „Ти се опитваш да водиш хората след себе си, но житейският ти път е самотен, апатичен и непроходим като дълбока тъмна гора без път и пътека. Твоята съдба е вечна борба за оцеляване. В сивия ти самотен живот рядко проблясва светлина на общия нещастен фон от неуспехи, семейни бъркотии и изневери”. Домакинът беше потресен от мигновената психоанализа, защото съдбата му напълно отговаряше на тези енергийно-информационни програми, заложени в картините и предметите (подобното се привлича от подобно).
Той потвърди, че наистина си пробива път с борба, че няколко пъти се е развеждал поради изневери на съпругите си, а сега е сам и се опитва да води курсове по ясновидство сред хора, които страдат и затъват в негативните програми на личната си съдба. Той свали картините и рогата и на следващото ходене по огън без ни най-малко съжаление изгори в огъня тези семейни реликви, предаващи се по наследство, с намерението да промени генерално „щастливата” си съдба.
Интересен е фактът, че един известен институт за изследване на катастрофите и авариите се срути, защото там беше концентрирана на едно място свръх критична маса от негативна информация за катастрофи и аварии по цялото земно кълбо.
Авторите предлагат да се замислите какво енергийно-информационно пространство сте създали - съзнателно или несъзнателно в дома си и в работата си и как ви влияе то. Разгледайте внимателно интериора в жилището си, за да разберете какви програми са заложени в предметите и как това се отразява върху съдбата ви. Ако искате животът ви да бъде успешен, щастлив, духовен и хармоничен, освободете се от отрицателните внушения и се заобиколете с предмети, които носят само позитивни програми.
Много дреболии оказват съществено въздействие върху енергийно-информационното пространство. Празните буркани, вази, кутийки генерират онова, което се намира в тях - т.е. празнота. С други думи, вкарвате в живота си проклятието за разорение. Затова следете в тях винаги да има нещо: във вазите да има цветя (може и изкуствени), в кутийките да има бижута, пари и т.н. - тогава животът ви ще бъде прекрасен и хармоничен. Оставените дори за една нощ мръсни съдове в умивалника създават отрицателно енергийно-информационно поле, което въздейства негативно върху обстановката в цялото жилище в продължение на няколко дни. Кухнята е светая светих във всеки дом, защото тук се извършва тайнството за приготвянето на храната, която после поемаме в себе си. Ако не я поддържате в ред и чистота, вкарвате в себе си тези програми и те започват да ви разрушават отвътре. Не напразно се казва, че „ние сме това, което ядем”. Както писахме в предишната книга, препоръчваме ви постепенно да преминете на вегетарианска диета, за да не поемате програмите за унищожение (смърт), страх, животински инстинкти (насилие, агресия, похот и егоизъм) и др.
Ще отбележим, че някои напитки, хранителни продукти и „безвредни” добавки, скрити зад абревиатурата „Е...”, съдържат канцерогенни вещества и дори такива, които предизвикват уродства при новородените, чиито родители са ги консумирали. Най-известни със своята агресивност и токсичност за човека са напитките от типа на „Фанта” и „Пепси-кола”, чиято продажба е разрешена в страните от третия свят. В много от тези продукти производителите са заложили зомбиращи енергийно-информационни програми: в най-добрия случай от типа на „да не пресъхнем от жажда” (известно е, че частицата „не” не се регистрира от подсъзнанието и в резултат се материализира противоположната програма). Пример за такива зомбиращи програми са продуктите на известната компания „Хербалайф”.
Ако пия, пуша и употребявам наркотици, какви ли психогенетични програми записвам в генетичния фонд на своето родово Дърво на Живота и предавам на потомците си?
Нещата се усложняват и от факта, че когато човек яде, той се „отваря”. Тогава падат защитите на СЪЗНАНИЕТО му срещу външна енерго-информация и негативните програми без препятствено се записват в хиперсвръхфокалните му структури и могат да се материализират в живота му. Затова се препоръчва да се храним в спокойна и хармонична обстановка, когато нищо и никой не ни разсейва, като спазваме принципите на така нареченото йогийско хранене. Не бива по същото време да четем или още по-лошо – да гледаме телевизия, защото предаванията обикновено са наситени с негативни енергийно-информационни програми и зомбиращи реклами. Задайте си въпроса: Трябва ли да си записвате в мозъка програми от типа „Подчини се на жаждата” или „Опасно вкусен”?
Хората, които злоупотребяват с алкохола и цигарите, създават около себе си отрицателно енергийно-информационно пространство, свързано с пиянство, алкохолизъм и никотинова зависимост, с което заразяват и другите. Най-много страдат децата, защото те всмукват в себе си всички негативни програми. Опитайте да си отговорите на въпроса: „Ако родителите пият, пушат, дрогират се, псуват, какви психогенетични програми предават на децата си на генетично равнище?” В нещастните семейства се раждат непълноценни деца умствено изостанали или уроди. Те са генетично предразположени към пагубните пороци на родителите си. Спортните състезания от типа на кик бокса, рестлинга, така наречената „борба без правила” и всички други, които култивират агресия и насилие, създават отрицателни енергийно-информационни полета. Благодарение на излъчването им по радиото, телевизията и Интернет обхватът на пораженията от тях е достигнал заплашителни мащаби. Често отрицателните полета на унищожението (убийството), насилието и зомбирането се създават в нашите домове именно под въздействието на медиите. При това те използват цялата мощ на посочените енергийно-информационни мрежи, създадени от човечеството.
Психичното заразяване се осъществява както чрез „жълтите” вестници, списания, книги, аудио и видео продукции, така и чрез радиото, телевизията, глобалната компютърна мрежа Интернет, мобилните телефонни връзки. Понякога медиите заразяват хората с безнравственост и подтикват към беззакония, насилие, грабежи и убийства. А с помощта на съответните „шедьоври” жизнената енергия на хората се изсмуква повсеместно. Много опасни са и компютърните игри, в които се водят всякакви военни действия, извършват се жестокости и насилие. Тези игри, които мнозина смятат за „безвредни”, всъщност оказват мощно зомбиращо въздействие, особено върху детската психика. Те са лесно достъпни и се разпространяват масово на компакт дискове и в Интернет. Включването към света на смъртта и страданията (ада) се произвежда в промишлени мащаби и с високо качество. Дори мобилните телефонни мрежи стават източник на психично заразяване. Например в една от тях се разпространява играта „Пираня” - името й говори само. Новите информационни технологии и масмедиите многократно са повишили възможностите си за отрицателно въздействие върху човешката психика. Те обхващат големи групи хора и дори населението на цели държави.
Друг пример за включване към негативните енергийно-информационни пространства е еротиката и порнографията. От жените, които позират на снимките, е свалена енергийната защита (дрехите са защита), след което техните жизнени сили се изсмукват непрекъснато чрез изображенията им по еротичните плакати и филми. Както моделите, така и любителите на подобна продукция се заразяват с ниски астрални същности (ларви или мафлоци), които се хранят от излъчваните сексуални желания и актове на насилие и страдание. Това води до духовна деградация, безплодие, изхабяване на сексуалната енергия, необходима за зачеване и износване на децата, и като цяло - до израждане на нацията. Не е чудно, че днес смъртността в Русия надвишава раждаемостта: на десет ковчега се купува една детска количка.
Нашият народ постепенно измира. От 1992 г. броят на умиранията в Русия надвишава този на ражданията. И причините не са икономически. Контролът над раждаемостта, убиването на неродените деца, „сексуалното образование” на учениците, порнографията и насилието в медиите - всичко това е оръжие за масово поразяване, по-мощно от ядреното или биологичното. То е насочено към унищожаване на човека и разрушава основата на нацията - семейството.
За да се унищожи един народ, достатъчно е да се развратят децата му - и той умира. Това е известно на нашите противници, които неведнъж са се опитвали да покорят руския народ и да завладеят териториите му с всичките им природни богатства.
Не напразно в предсказанията за апокалипсиса (края на света) се казва: „В човешкото съзнание ще навлезе култът към секса, насилието, садизма и предателството. В много държави ще настъпи хаос и безредие... Честността и порядъчността ще бъдат осмивани и ще изчезне нуждата от тях. Повсеместно ще се култивират простотията и нахалството, лъжата и измамата, алкохолизмът и наркоманията, кражбите, предателството, национализмът, враждата между народите и преди всичко омразата към руския народ. Ще бъде прекъсната връзката с духовните корени, ще се унищожат основите на народната нравственост. Разложението и развращаването на младежта ще достигне своя връх. Ще се смесят крадци и светци. И само единици сред тях ще останат хора.”
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юни 08, 2006, 20:51:31 pm
Според статистическите данни в Русия през 2000 г.:

• Смъртността надвишава раждаемостта 1,6 пъти;
• На двама работещи се пада един на социални помощи;
• Ежедневно 18 хиляди деца са убивани чрез аборт;
• На едно раждане се падат два аборта;
• Едва 4 % от децата се раждат относително здрави;
• 70-80 % от децата страдат от нервнопсихични заболявания;
• Повече от една трета от донаборниците се освобождават от военна служба по здравословни причини;
• Всяко второ семейство се разпада;
• Наблюдава се стремително нарастване на туберкулозата, сифилиса и СПИН;
• 65 % от мъжете и 40 % от жените изневеряват на партньорите си;
• Официалният брой на безпризорните е повече от милион, а на сираците - 1,5 милиона;
• Около 2 млн. деца не учат никъде - по ниво на интелектуално развитие руските ученици слязоха от първо на 15-то място в света;
• Детската и юношеската престъпност нарасна 16 пъти;
• 60 % от юношите пушат, 61,5 % употребяват алкохол, повече от 20 % са опитвали наркотици;
• Много юноши започват полов живот на 13-14 г.;
• Само през 1997 г. 3,5 хиляди деца от Русия са осиновени и отведени в САЩ;
• От 10 бременности 7 завършват с аборт;
• На 100 жени в детеродна възраст се падат 124 деца, докато за възстановяване на поколението са необходими 215;
• През последните години децата са намалели с 3,7 млн.;
• Смъртността сред юношите на 15-19 г. се е увеличила с 50 %.

Основата на всяка нация са семейството и родът, където народните традиции се съхраняват и се предават на поколенията. За да е стабилна държавата, трябва да има здрави и многодетни семейства. Ако запазим семейството и възпитаме децата си в патриотизъм, ще спасим страната си. Ако всеки се грижи за жените и децата, ще престанат да се убиват ежегодно по 8 милиона деца чрез аборти. Младежите ще се научат да виждат бъдещето си в семейството, а не в търсене на сексуални партньори. Държавата ще се грижи за гражданите си, а те - за своята държава. Ние разполагаме с огромна територия, с изключително богати ресурси, мощен научен и военен потенциал. Нашата страна ще стане най-могъщата. Пред Русия стои велико бъдеще - на интелектуален и духовен лидер на планетата.
Филмите на ужасите също носят огромен зомбиращ потенциал, разрушаващ човешкото съзнание. Учените са установили, че гледането само на един такъв филм нарушава функциите на нервната и психичната система. Това въздействие продължава около две седмици при възрастните, а при децата - около месец. А редовното гледане на такива филми води до устойчиви негативни промени в човешката психика (непредсказуемо поведение, повишена агресивност, раздразнителност, лесна уморяемост и т.н.). Известен е случай, при който през 1997 г. Около 700 японци са попаднали в болница със симптоми на епилепсия след гледането на компютърен анимационен филм.
Любителите на филми на ужасите сами подхранват злото, от което после страдат. Сюжетите нахлуват в живота им - заложените в тях негативни програми рано или късно се материализират. Например, един известен режисьор, след като заснел поредния си филм, се прибрал у дома и установил, че сюжетът му се е осъществил на практика. Жена му и дъщеря му били изнасилени и зверски убити в пълно съответствие със собствения му сценарий.
Ето още един пример. Знаменитите кули на Световния търговски център в Ню Йорк неведнъж бяха взривявани в различни филми. И на 11 септември 2001 г. трагедията се материализира като терористичен акт, в резултат от който загинаха около 6 300 души. Всичко, за което помислим, се реализира. Едва след трагичните събития в САЩ забраниха филмите и компютърните игри, в които се разрушават емблематични постройки - символи - например Световният тьрговски център, статуята на Свободата и т. н. Както се казва, животът все пак ни учи на нещо, нали?
Негативното въздействие върху хората се осъществява и чрез черните секти, които използват черна магия, например енволтиране (Енволтиране - от лат. дума involer - нападам, завладявам - ритуал от черната магия, обикновено за смърт.), зомбиране (потискане на собствената воля и покоряване на чуждата), „любовна магия” и т. н.
Всяка реклама е психотронен торсионен генератор, излъчващ енерго-информация. Колкото повече реклами и билбордове има на единица площ, толкова по-голямо въздействие оказват те на безсъзнателно равнище върху подсъзнанието и съзнанието на хората. Рекламата може да има няколко скрити нива със закодирана информация, например така нареченият 25-ти кадър. Често самите й създатели не осъзнават какво негативно въздействие оказват техните творения върху хората.
В много страни, например в САЩ, рекламата на алкохол и цигари е забранена със закон, защото властите разбират каква вреда нанасят тези пагубни стоки върху здравето на гражданите, а следователно и на икономиката на държавата. Кога ще го осъзнаем и ние?
Учените са установили, че екологично агресивната среда оказва негативно въздействие върху човека и животните. Например, сътрудниците в Института по екология на Волжския басейн РАН в гр. Толиати са открили, че в замърсена вода рибите стават асиметрични. При риба, уловена в Саратовското водохранилище, в района, където се влива силно замърсената река Чапаевка, била регистрирана асиметрия в броя на люспите, перките и хрилете. Екологично замърсената среда предизвиква сериозни генетични нарушения (мутации) при рибите и те стават отровни за консумация. Не по-малко вредни са и психичните замърсявания, както и всякакви енергийно-информационни въздействия.
Ще разгледаме още един проблем, свързан с живота на човека в агресивна среда. Става въпрос за широко разпространената болест на века - нарушение на обмяната на веществата, водещо до затлъстяване. То се наблюдава при огромна част от населението - както при децата, така и при възрастните. Много фирми се занимават с решаването на този актуален проблем. Повечето от тях го виждат в така нареченото „изгаряне” на мазнините. Но те не знаят или не обръщат внимание на причината, която лежи в основата му. Затлъстяването се дължи главно на функционалния комплекс от страхове пред агресивната околна среда и защитната реакция на организма, която се проявява на равнището на инстинкта за самосъхранение. Човек подсъзнателно се опитва да се скрие и защити и тогава се включва инстинктът за оцеляване, водещ до натрупване на тлъстини. Затова простото „изгаряне” на мазнините го оставя незащитен и започва да страда психиката му. В резултат се дебалансира единната енергийна система на организма, което води до различни заболявания. А основната задача при лечението на затлъстяването е да се отстрани причината - неутрализиране на програмите на страха, насилието и унищожението, записани в човешката аура - и отстраняването им от нашия живот чрез пречистване на аурата както на отделните хора, така и на цялата планета.
Всички изброени негативни психогенетични програми са нещо като „психична инфекция”, която включва човека към пространствата на страданията, деградацията и смъртта. Това води до срив на нравствеността, до липса на култура и до бездуховност. Показатели за психично заразяване са: апатията, мързелът, депресията, синдромът на хронична преумора, болестите, безплодието, лудостта, бедността, мрачните мисли, ругатните, липсата на воля и пагубните пороци-доброволното поемане на кофеин (чрез кафето и силния чай), тютюн, алкохол, наркотици и т.н.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юни 08, 2006, 20:55:45 pm
Заразяване с психогинетични енергийно-информационни вируси чрез неприлични думи, татуировки и пиърсинг

В днешно време придоби масов характер психичното заразяване на хората чрез използване на неприлична лексика и псувни. По щандовете на музикалните магазини се продава свободно всякаква продукция на такъв език. Уличният жаргон се използва широко за рекламни цели, за да привлича потенциални клиенти.
Малко хора осъзнават колко негативно се отразява неприличната реч върху човешкото здраве и съдба. Страдат преди всичко зъбите, венците и цялата уста, тъй като когато човек ругае, псува и злослови, той създава отрицателна енергия в устната си кухина. В следващото си въплъщение такъв човек ще фъфли, заеква, мънка или ще се роди ням, а в сегашния си живот често ще страда от остри респираторни заболявания, възпаления на венците (пародонтоза), загниване, разрушаване и опадване на зъбите. Според последните научни данни, човешките зъби са пряко свързани с всички органи. Всеки зъб е индикатор на един или друг орган, като отразява състоянието му. С един зъб могат да бъдат свързани няколко органа или обратно - един орган да е включен към няколко зъба. Човекът е сложна самобалансираща се система. Докато тя се справя със задълженията си, той е здрав. Развалените зъби са причина за недобрата работа на някои органи, тъй като при дъвченето върху тях като върху екстра рецептори се упражнява механично въздействие, стимулиращо функцията им. Липсата на някой зъб води до незадоволително стимулиране на съответните органи и до хронични заболявания. Затова е много важно зъбите да се лекуват своевременно, колкото може по-бързо да се пломбират (така се възпрепятства изтичането на енергия от органа) и да се прави всичко възможно да се запазва всеки зъб, дори ако стоматологът настоява да го извади.
Хубавите зъби са показател за здрави вътрешни органи и за душевно благополучие.
Учените са установили, че ако някой ви се кара или ви ругае продължително време, върху вас се оказва силно негативно въздействие, еквивалентно на радиоактивно облъчване с мощност 50 хиляди рентгена (смъртоносната доза за човека е 600 рентгена). В такава ситуация сте се озовали в отрицателното пространство и ставате жертва на обитателите на низшите светове (мафлоците). Те се хранят с жизнената ви енергия и унищожават фините ви тела. На физическо ниво това се проявява като безразличие, апатия, мързел, синдром на хроничната преумора, депресия и опити за самоубийство.
Шеговитият и привидно „безобиден” израз „По дяволите” програмира човека за болести, страдания и разорение, тъй като го изпраща в „черна яма” или „в гроба”.
Изразът „Ще ти откъсна главата” нарушава енергийно-информационната матрица на фините тела (прекъсване на енергийните връзки, отделяне на главата от тялото) и впоследствие се материализира в болест: ОРЗ, бронхиална астма, пневмония или туберкулоза. Проклятията от типа: „Две леви ръце” или „Ръцете ти да изсъхнат” водят дотам, че във физическия свят човекът не умее да свърши каквото и да е - „Един пирон не може да забие”. При по-тежките случаи се наблюдава дори пълна парализа на ръцете. Лошите негативни завистливи мисли, излъчвани през очите, водят до урочасване и проклятие -предизвикват нарушения в енергийно-полевата структура (аурата) на човека (виж илюстрацията).
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юни 08, 2006, 20:56:23 pm
На илюстрацията са показани същностите на завистта, клеветата и осъждането. Проявявайки такива негативни качества, човекът призовава тези същности и те навлизат в аурата му, а той страда от тях.
Неприличният груб вулгарен език е психична инфекция, опасна не само за здравето и съдбата на човека, но и за Земята и за Космоса. Така става ясно защо с думи можеш както да убиеш, така и да излекуваш. Уличният неприличен жаргон (сленг) принадлежи към отрицателното пространство, затова ако човек го използва в речта си, се включва към най-низшите светове и се обрича на болести и страдания. За такива хора се казва, че нямат късмет в живота. По правилно е да се каже, че те са си създали „горчивата” съдба чрез негативни мисли, думи и действия. Затова в съветски времена псуването се смяташе за нарушаване на обществения ред, приравняваше се към хулиганството и се осъждаше като административно и дори углавно престъпление. А днес правозащитните органи си затварят очите пред използването на нецензурна лексика от гражданите - и така си има достатъчно проблеми.
Други мощни средства за самопрограмиране са татуировките, техниката „боди арт” (от англ. Body art - рисуване върху тялото), при която по кожата се нанасят рисунки със специални бои, които остават няколко дни, както и продупчването на носа, устните, езика и други части на тялото за окачване на украшения. Символиката на тези „шедьоври” е отрицателна и залага негативни психогенетични програми в съдбата на хората. Например изображенията на символи на смъртта и низшите светове (черепи, скелети, дяволи, демони и др.) привлича като магнит нещастия, страдания, осакатяване и в крайна сметка унищожение и смърт.
Изображенията на различни животни, змии, дракони и пр. програмират хората да проявяват съответните животински качества - агресия, жестокост, тъпота, инат и др.
На ниско ниво това са символи на злото и привличат астрални същности от тези светове. С времето те се материализират и на физическо равнище организмът се заразява с паразити (хелминти). Човекът започва да губи жизнената си енергия и се разболява. Това се проявява като апатия, мързел, депресия, синдром на хроничната преумора, агресия и т.н.
Тези същности, които човек е изобразил или прикачил към тялото си, го обсебват. Такова мощно негативно и зомбиращо въздействие оказва татуировката.
Наред с риска от инфекции (включително СПИН) и продължително разраняване на продупчените места по тялото, любителите на пиърсинга доброволно пробиват и всичките си фини тела, което води до енергийно отслабване на организма. Ето и някои разшифровки на символиката: единичната обица, която обичат да носят много мъже, създава програма за самота. Пръстенът в носа и на други места по тялото, какъвто някога са поставяли на робите и на животните, включва негативни програми за подчинение, потискане, насилие, зомбиране и робство. Запитайте се дали ви е нужно това?
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юни 08, 2006, 21:04:41 pm
Механизмите на негативното енергийно-информационно психогенетично програмиране

Човек сам програмира съдбата (кармата) си чрез своите желания, емоции, чувства, мисли, думи и действия. Да разгледаме как става това психогенетично програмиране.
При отрицателни емоции и чувства, негативно вербално (словесно) или мислено програмиране се разрушават енергийно-информационните матрици на СЪЗНАНИЕТО (матриците-дискети на паметта в аурата и енергийните връзки между тях. Аурата на такъв човек е изкривена и има многобройни пробиви. Негативната енергия блокира основните енергийни центрове (чакрите) и меридианите, свързващи го с 13-те зодиакални съзвездия и с целия Космос. Например, за да работи нормално, панкреасът трябва да се подхранва от всичките 13 зодиакални знака (за сравнение – на черния дроб му е достатъчен един от тях). Затова при лечението на диабета трябва да се изплатят кармичните дългове и да се възстанови енергийното захранване от всичките знаци, което е твърде сложно.
Блокирането на чакрите и меридианите нарушава нормалното енергийно захранване на психичната и нервната система, което неизбежно се отразява отрицателно върху целия организъм (енергиен глад). Този дисбаланс се записва на фини нива в хиперсвръхфокалните структури на душата, духа, монадата или свръхмонадата (в зависимост от степента на развитие на индивида) и във вълновите матрици на ДНК в хромозомите на всяка клетка от организма (вълнов геном). Той се предава генетично като вродени и наследствени болести (хемофилия, туберкулоза, психични болести, церебрална парализа, предразположеност към рак и други) или като негативни енергийно-информационни програми (наркомания, алкохолизъм, други пагубни страсти, склонност към агресия, насилие, жестокост и т. н.).
Поради нарушения в енергийно-информационните матрици на СЪЗНАНИЕТО първоначално се образува енергийният скелет на болестта - системата от прекъснати енергийни връзки на фино ниво. Това води до блокиране на енергийния поток към различните органи и дисбаланс в енергийно-информационните им матрици, след което в резултат на физическо равнище възниква заболяване.
Древната мъдрост гласи: Няма болести, а само неправилно мислене. Дори съвременната медицина започна да осъзнава, че всички болести са психосоматични, т. е. в основата на нарушенията в тялото (сомата) лежат дълбоки психологически причини. Тази проста истина, открита още от средновековния лекар Парацелз в началото на XVI в., намира все повече потвърждения и в наше време. Психологическите причини за болестите могат да се разделят на следните групи: свързани с различните нива на СЪЗНАНИЕТО (безсъзнателно, подсъзнание, съзнание, осъзнаване, знание и т.н.); вродени и придобити; вътрешни и външни и т. н.
Тази идея беше потвърдена напълно от В. М. Бронников и неговия метод за възстановяване на енергийно-информационните структури на двигателните функции. Същността му се изразява в активиране на функциите на дясното мозъчно полукълбо, отговарящо за образното мислене, творчеството, интуицията и връзката със свръхсъзнанието. След обучение по метода на Бронников хората установяват, че и двете им полукълба са започнали да работят и да хармонизират дейността на целия организъм. Разработените на тази основа технологии ги превръщат в скенери (биорентгени) - те могат да изучават живи и неживи обекти с помощта на свръхсетивно зрение. Хората се превръщат в резонансна система, в основата на която лежи свръх съзнателното възприятие на биосигналите от живите организми.
В основата на всяка болест са залегнали психологически причини, водещи до нарушаване на биополевата структура на фините тела, т. е. на енергийно-информационните процеси в аурата. Това води най-напред до функционални дисбаланси, а по-късно и до физически поражения на органите и системите в тялото.Основни психологически причини за соматичните заболявания

Взаимовръзката между негативните мисли, думи и постъпки и соматичните заболявания може да се демонстрира нагледно чрез примери - хроничните болести на престъпниците, свързани с характера на престъпленията им. Такива изследвания са правени от доста медицински институти и научноизследователски центрове както в чужбина, така и в Русия.
Разговорите с много престъпници, проведени от специално подготвени лекари в различни затвори, довели до изключително интересни научни изводи.
Невритите, частичната или пълна парализа на ръцете, са специфично заболяване на крадците. Повечето обирджии, тръгнали по пътя на престъплението, се оплакват от непрекъснати спазми в ръцете, нечувствителност или слабост на китките. Как да не си спомним старото проклятие към крадеца: „Да ти изсъхнат ръцете!”... и те наистина „изсъхват”. Механизмът за развитие на болестта е прост. Съвестта, дори натикана в най-скритите кътчета на съзнанието, продължава да измъчва престъпника и това вътрешно противоречие (макар и неосъзнато) скоро се отразява върху здравето му. Най-напред се поразяват онези органи и части на тялото, които действат най-активно при осъществяване на престъпния замисъл. При крадците това са преди всичко ръцете.
Нещо повече, тези нарушения се предават по наследство.
Известен е случай, при който на един крадец била отсечена лявата ръка от лакътя и при всичките му деца, родени след това, тя също липсвала. При зачатието бащата е предал на децата си на енергийно-информационно (вълнов геном) и генетично ниво нарушената си физическа матрица (липса на енергийно-информационната матрица на лявата ръка).
Всички престъпници живеят в непрекъснат страх. А той разрушава бъбреците. Надбъбречните жлези излъчват в кръвта повишено количество „хормони на страха” - адреналин и норадреналин. Те бързо се разлагат на отровни вещества и бъбреците трябва да ги пропускат през себе си. Като следствие възникват нефрити, пиелонефрити и дори туберкулоза на бъбреците. Страхът според учените е сигурен път към язва на стомаха или дванадесетопръстника.
В края на 80-те и 90-те години на XX в. руските затвори се напълниха с крадци от нов тип - престъпници от търговската мафия или осъдени за финансови афери. Те са трупали пари, без да си цапат ръцете, а „професионалното” им заболяване се оказало варикозно разширение на вените и упорит запек, предизвикан от риска, хазарта и лицемерието, в резултат от които се нарушава нормалното кръвоснабдяване на долните крайници. Тези емоции водят и до сериозни поражения на нервната и психичната системи, проявяващи се в постоянно раздразнение, изблици на ярост, чести нервни сривове (дори истерична невроза) и т.н...
По принцип лицемерието е много опасна черта на характера. По наблюдение на лекарите тя води до тежки нарушения в обмяната на веществата - захарен диабет, поражения на щитовидната жлеза, хипофизата и надбъбречните жлези. Такива хора доста напълняват или отслабват до състояние на дистрофия.
Добре е да си спомним древното поверие, че убиецът поема върху себе си не само греховете на жертвата (негативна карма с програма за унищожение и т.н.), но и всичките й болести (палачът и жертвата са едно). Хората, склонни към насилие, също имат достатъчно недъзи. Яростта, гневът, отмъстителността предизвикват, например, повръщане на кръв. Тези негативни качества имат нужда от интензивно подхранване с адреналин, а за да бъде той неутрализиран, е нужен калций. Организмът го „взема назаем” от костната тъкан, най-вече от зъбите. Затова зъбите на жестоките хора са развалени и опадват рано. Затова и стоматологичните заболявания са доста разпространени в затворите. Както е казал още през X в пр. н. е. в един от псалмите си пророк Давид: „Боже, строши техните зъби в устата им...”. А зъбите, както казахме по-горе, са пряко свързани с всички органи. Интересен е фактът, че престъпниците, които нараняват физически жертвите си, в ежедневието си непрекъснато получават малки травми: изкълчвания, счупвания, порязвания, синини - според кармичния закон (възмездието). А учените го обясняват с това, че хормоните на стреса, излъчвани в кръвта, предизвикват спазми на кръвоносните съдове в мозъка, което води до рязко нарушаване на функцията на вестибуларния апарат и на координацията на движенията, до поява на внезапни гърчове на някои мускулни групи, до радикулити и пр.
Лошите мисли предизвикват силно главоболие и остеохондроза. Лекарите в затворите разказват, че убийците буквално се гърчат от болки без видима причина.
Надменните, алчни и тщеславни хора страдат от хипертония. Скъперничеството води до тежки сърдечни заболявания - стенокардия, исхемична болест и дори инфаркт. Вечното недоволство от живота и от околните предизвиква мигрена.
Съвременната медицина все повече се убеждава, че всяко психично отклонение може да бъде заразно за околните. В средните векове, например, сред жените във Франция и Испания избухнала истерична епидемия. Женското население в някои села, градове и дори области страдало от безпричинна истерия. В „заразените” райони денонощно се разнасял многогласен женски вой. А в наши дни – в началото на 90-те години на XX в., когато обществото доста отчетливо се раздели на бедни и богати, в Русия се разрази истинска епидемия от завист. И както виждаме, това чувство не е само лична работа.
Завистта е заразна по природа. Сигурно и вие познавате семейства, които се състоят от злобни завистници. От този вирус могат да бъдат поразени цели села и градове!
В наши дни е нещо обикновено да се побъркаш от завист. В психиатричните клиники е пълно с „двойници” на звезди от руския и световния шоу бизнес, на политици, общественици и писатели. Много престъпления се извършват също поради завист, като започнем от първото известно в историята на човечеството, описано в Библията. Както знаем, Каин жестоко се разправил с Авел, защото му се сторило, че Бог е по-благосклонен към брат му.
Дори и да води здравословен живот, завистливият човек често страда от сериозни заболявания на вътрешните органи, като гастрит, язва, панкреатит, камъни в бъбреците, стенокардия, инфаркт и др. Други примери за заболявания, предизвикани от завист, обиди, клевети и осъждане, са хроничните екземи и псориазис.
Дори съвременната ортодоксална медицина е стигнала до извода, че особеностите на психиката, качествата на характера и най-вече душевните недъзи оказват силно въздействие върху физическото здраве на човека.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юни 08, 2006, 21:07:44 pm
Заразяване с паразитни вируси на съзнанието (Мафлоци)

Какво прави сериозните психични болести и негативните черти на характера толкова заразни, че да се проявяват дори като психична епидемия?
Днес в медицината често се употребяват термините „афганистански” или „чеченски синдром” и „психичен вирус”. Това са енергийно-информационни програми, предизвикващи много психични заболявания, например внезапни „безпричинни” изблици на гняв, омраза и агресия. С такива вируси са заразени не само участниците във военните действия, но и хората, които са контактували с тях или са попадали на местата, където наскоро са се водили бойни действия. Всеки психично болен е източник на такава инфекция. Ето защо е необходима изолацията на тези болни. Съществуват особени рискови групи, при които опасността от психично заразяване е най висока. Това са преди всичко онези, които работят с други хора: началници, администратори, продавачи, кондуктори, контрольори, учители, психолози, лекари, педагози, съдии, полицаи и други.
Вирусите на съзнанието са разрушителни психогенетични програми, които поразяват основните жизнени функции подобно на компютърните вируси. Те изкривяват човешкото възприятие и емоции; променят намеренията и самооценката; предизвикват болезнена привързаност и депресивни състояния; водят до отслабване на интелекта и паметта; провокират психични заболявания; стават причина за неуспех и болести.
Има различни видове енергийно-информационни паразити: вербални, емоционални, мотивационни, понятийни, светогледни; вируси на възприятието и паметта; вируси, поразяващи колективното безсъзнателно и много други. Методите за борба с тях са описани от С. Лайт в книгата му Вируси на съзнанието.
Психичните вируси или паразитите на съзнанието са същности, обитаващи низшите астрални светове.
Един от първите, регистрирал тези невидими енергийни субстанции, е барон Йохан фон Попел, собственик на лаборатория по експериментална фотография в Източна Прусия на 30 км. южно от Кьонигсберг. През 1937 г. той изобретил фото емулсии, които реагирали на инфрачервените лъчи и позволявали да се правят снимки при пълна тъмнина. Това давало възможност да се фотографират обекти, невидими в обикновения светлинен спектър.
При експериментите били използвани два фотоапарата едновременно. В единия имало стандартни фотоплаки, а в другия - чувствителни към инфрачервените лъчи. Още първите резултати били шокиращи. На контролните снимки, направени при пълна тъмнина, нямало нищо. На фотоплаките, покрити с чувствителна фото емулсия, ясно се виждала фигурата на Фон Попел и някакво образувание, подобно на медуза, което докосвало шията и лицето му с пипалата си. Отначало той го помислил за артефакт.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юни 08, 2006, 21:13:16 pm
Фон Попел се погледнал в огледалото и забелязал, че кожата на шията и лявото му слепоочие е леко зачервена и го сърби - точно там го докосвали пипалата на медузата от снимката.
След два дни изследователят бил сигурен, че тя не е артефакт. Зачервяването се превърнало в обрив във вид на мехурчета, които доста го болели - докторът ги определил като вид херпес. На следващите снимки, направени с чувствителната фото емулсия, се появили още такива медузи. Попел бил рационален и здравомислещ човек, затова си направил извода, че изобретената от него нова емулсия позволява да се фотографират реални енергийни обекти. Тези астрални същности - медузи наистина съществуват, но поради несъвършенството на човешките сетива ние не ги виждаме, както не виждаме радиовълните например.
Историята разказва, че по съвет на стария си слуга Фон Попел започнал да носи чесън като средство против херпеса (известно е, че лукът и чесънът прогонват астралните същности - „злите духове” и затова често се използват при лечение на много заболявания). Обривът наистина запознал да изчезва, а „медузите” се държали на разстояние от него.
Следователно, херпесът и много други заболявания са предизвикани от въздействието на някакви невидими същества върху човешкия организъм.
Ето още един пример. Когато Е. Н. Вселенски замина на експедиция с лодки в Карелия като инструктор, той се сблъска с аналогично заразяване с астрални същности, предизвикали белодробно заболяване при един от участниците. Той за няколко минути се подпря с гол гръб към една скала (това се случи през лятото зад Полярния кръг). Знаем, че не е препоръчително човек да сяда или да се опира на камък - можем да се простудим. Пострадалият обаче възрази, че скалата е топла. След половин час на гърба му се появи червен обрив, подобен на копривна треска. Той започна да кашля силно, а през нощта състоянието му рязко се влоши - появи се двустранно белодробно възпаление. Интересното е обаче, че при прослушване със слушалки дробовете му се оказаха чисти. Въпреки това Вселенски започна да го лекува като при белодробно възпаление - постави му вентузи (при полеви условия не разполагахме с медицински, използвахме обикновени чашки). Лечението помогна – на следващия ден обривът и кашлицата изчезнаха. Това не беше обикновена простуда, а заразяване с астрални същности, които бяха отстранени с помощта на вентузите. Тези невидими с просто око астрални същности се наричат още мафлоци. Те са най-елементарните енергийни полу-етерни същества. Имат само някакви проблясъци на разум, но нямат ДУША. Мафлоците са роби на по-високо организирани същности с ДУША. Последните обитават низшите астрални светове, така наречените „Кръгове на Ада”.
Орис (Сергей Василевич Цвельов) е описал прекрасно низшия астрален свят и неговите обитатели в книгата си „Живот между животите. Митарствата на Душата”. По-долу цитираме неговите думи с известни допълнения. „В някои от кръговете на Ада къщите са полуразрушени или полу изгорени по време на въстания и безредици. Тъй като основните обитатели на Ада - мафлоците - не се интересуват къде и как живеят, защото са безразлични към комфорта и уюта, те изпращат мафлоци - роби да възстановят разрушените и изгорели домове, но онези само разчистват развалините и пожарищата, без да строят нищо на тяхно място. В други райони има схлупени къщурки, набутани една до друга, които образуват нещо като нашите гета с тъмни, тесни улички и прашни площади, обрасли с бодливи трънаци, откъдето непрестанно се носят викове и ругатни, а населението се е специализирало в побоите и взаимните изтезания. Насилието, обидите, кражбите и убийствата тук са нещо обикновено и ненаказуемо. Публичните домове в „градовете” на Ада, предлагащи похот и извращения, са гадни и мръсни, пълни с всякакви нечистотии. Всичко най-лошо, на което е способна човешката фантазия, тук се смята за нормално поведение и признак на добър тон. Но господарите тук имат собствени, що-годе прилични (според извратения им вкус) местенца и къщи, където изцяло се отдават на онова, което и приживе е занимавало умовете им: похот и разврат. Природата там е различна: има области, обрасли с мрачни гъсти гори, където мафлоците се скитат като диви зверове и живеят в пещери и в дупки под земята. Тези „жилища” понякога имат по няколко етажа, а подземните тунели са толкова дълги и заплетени, че много от избягалите роби с години не излизат навън, а се крият из катакомбите и каменоломните. Освен гори се срещат и пустини, където няма нищо освен пясъци и тръни, а обитателите им живеят в дълбоки дупки-кладенци. Някои от дупките са свързани с хоризонтални „проходи” и образуват нещо като подземно градче. Тук-там се мяркат стръмни скали с пещери, а понякога и колиби със самотни обитатели, които вече са тръгнали по пътя на освобождението и преселването на места с не толкова сурови условия на живот.” Населението в астралния свят е строго разпределено по „етажи” в съответствие с нивото си на СЪЗНАНИЕ. Ако ДУШИТЕ деградират, те постепенно слизат надолу по нивата - колкото по-силна е деградацията, толкова по-надолу потъват. По повърхността на Земята в астралния свят живеят онези, които няма накъде повече да се смъкват. Тези души деградират непрекъснато и губят разумната си плазма (психичната си жизнена енергия), затова престават да се интересуват от външния си вид. В астралния свят те са голи и приемат облика на преобладаващия в тях порок. Силно омърсените ДУШИ попадат в най-ниските астрални нива, където има „котли”, натрупващи и преобразуващи грубите астрални енергии. Такива паднали ДУШИ бързо деградират и се превръщат в мафлоци, а разумната плазма и остатъците от съзнание на бившите земни хора постепенно се разтваря в тези котли-преобразуватели (инволюция). Но в битието процесите на инволюция и еволюция действат едновременно, затова низшите астрални същности могат и да еволюират, като се превръщат в по-развити същности.
Мафлоците паразитират върху хората и животните. На физическо ниво любимите им места са сметищата, помийните ями, мазетата, дупките, пещерите, затънтените улички и т. н. Финото молекулярно ниво на земната атмосфера не е подходящо за тях, защото нямат съответната енергийна система, за да я преработват. Те напълно са загубили връзката с аспектите на ДУШАТА и не могат да преработват енергия сами, за да си осигурят „прехрана”. Затова, ако нищо не ги захранва отвън, продължителността на астралното им съществуване не е повече от 20-30 земни дни. За толкова време се изчерпва целият запас от психична енергия в астралното тяло на мафлока. Поради това той се нуждае от външен източник на енергия, за да удължи живота си. Мафлоците могат да приемат облика на най-различни енергийни същности, съответстващи на негативните черти на характера и на животинските им качества - страхове, тревоги, страдания, мързел, депресия, раздразнение, гняв, ревност, пагубни пороци (наркомания, алкохолизъм, тютюнопушене, неприличен език, похот) и т.н.
Мафлоците паразитират върху хора, заразени с техните пороци. Паразитите се впиват във фините тела на жертвата със своите пипала, като използват за храна етерното тяло (отговаря за жизнената дейност), а фините енергийни тела - за да управляват психичната и нервната система, включително и центровете за болка. Любимите им места са главният и гръбначният мозък, очите, ушите, носът, сърцето, половите органи, вдлъбнатините под мишниците, в слабините и между пръстите.
Когато се впият в чакрите (енергийните центрове) и в различните органи на човешкото тяло, мафлоците предизвикват съответните болести. Навлизането им в главния мозък може да стане причина за чести главоболия (мигрена), епилепсия, шизофрения и други психични страдания. Ако се прикрепят към Вишудха (гърлената чакра), това води до възпаление на сливиците и чести остри респираторни заболявания. Пораженията върху Анахата (сърдечната чакра) предизвикват сърдечносъдови заболявания, стенокардия и инфаркт. Паразитирането върху стомашно-чревния тракт причинява гастрит, стомашна язва, панкреатит, апендицит и др. Ако се впият в чакрите Свадхистана и Муладхара, както и в половите органи, се появяват гинекологични и урологични заболявания (безплодие, възпаление на влагалището, ерозия на матката, простатит и др.). В основата на всяко венерическо заболяване лежи заразяване с мафлоци. Прикрепването им към крайниците води до гърчове и паралич на ръцете и краката, варикозно разширение на вените. Ако случаят не се лекува, може да се стигне до панариция, тромбофлебит и гангрена. Кожните болести също се дължат на тези паразити - различните гъбични инфекции (например между пръстите на ръцете и краката), пъпки, гнойни пришки, обриви, екзема, проказа и т. н. Те и техните отпадъчни продукти са причина някои рани дълго да не заздравяват. Признак за заразяване може да бъде неприятната специфична миризма от устата, от тялото и половите органи. Така миришат отпадъчните продукти (изпражнения) от жизнената дейност на мафлоците.
На долу е даден типичен пример за прикачена същност, предизвикала патологични промени в органите на физическото тяло. Ще отбележим, че биополевите структури на мафлоците могат да се регистрират с фотоапарат Полароид, който прави моментални снимки и е много чувствителен. Процедурата, по която паразитът изсмуква жизнената енергия от живите хора, е много проста. Мафлокът се впива в някой орган или част на тялото, за да набави необходимата му енергия. Тя се прелива в него и изпълва цялото му хилаво телце, което на фино ниво се раздува до неимоверни размери (дори колкото стая). Така той може известно време да се излежава безгрижно в някое скрито ъгълче, а после отново да тръгне на лов. А след продължително общуване с паразита горкият човек получава в наследство цял букет от болести, чести и продължителни пристъпи на апатия, депресия и общо физическо изтощение. Той губи интерес към живота, става ленив и тьрси все по-голямо удоволствие в пороците си.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юни 08, 2006, 21:17:40 pm
Тъй като мафлоците нямат физическо тяло, законите на кармата не важат за тях - те не отговарят за постъпките си спрямо живите хора, върху които паразитират. Душата на човека носи кармична отговорност за всички действия на тялото, в което се намира.
Ако под въздействието на прикачения мафлок човекът извършва някакви негативни постъпки, той носи пълната отговорност за тях. След смъртта на физическото тяло ДУШИТЕ на такива хора попадат в астралните нива с ниски вибрации (така наречения ад), където изживяват повторно всички събития, в които са проявявали отрицателните качества на мафлоците, докато са били инкарнирани: страхливост, ревност, агресивност, жестокост, садизъм, похот и т. н. - но вече в ролите на своите жертви.
Когато паразитът стигне твърде далеч, той постепенно завладява волята на човека - не само се храни от него, но започва да го управлява и получава пълна власт над физическата обвивка. Тогава мафлокът и жертвата стават едно цяло - той става неин учител (свръх низш Аз), а ДУШАТА на човека (низшият Аз) е принуден да напусне тялото. И той приживе се превръща в мафлок (крайна степен на обсебване): притежава съзнанието на населяващите го мафлоци, а неговата собствена воля, съвест и човешки разум са изключени („раб Божий”). Такъв човек се отъждествява с физическото си тяло, не поема никаква отговорност, не вижда и не разбира кой го управлява. Обсебен е от страстите и пороците си, а безмилостните мафлоци непрекъснато го подтикват все по-активно и безотговорно да им служи. И няма да успее да се измъкне от властта им, докато те не изпият всичките му жизнени сили. При него протича процес на бърза деградация (инволюция), докато мафлоците, които използват обвивката на жертвата си, се развиват (еволюция). Често паразитите я тласкат към убийство и самоубийство.
След като изтощят някого, гладните астрални същности си търсят следващата жертва. Ако човекът има силна воля и не се поддава на своите слабости и вредни навици, той може да противостои на въздействието на паразитите. Тогава те са принудени да тръгнат на лов за по-податливи жертви, послушни на ненаситните им страсти.
Най-достъпни донори за мафлоците са пияниците и хората със слаба воля, склонни към рафинирани и извратени чувствени наслади: алкохолици, наркомани, токсикомани, пушачи, психично болни, както и склонните към похот и разврат във всичките му форми: онанисти, хомосексуалисти, лесбийки, проститутки, любители на стриптийза, „груповия секс”, садомазохизма и др. Обикновено край пияницата стои ужасно астрално същество - деградиращата ДУША на починал алкохолик. Чудовището с неутолима жажда изсмуква като прахосмукачка наситените с алкохолни изпарения жизнени сили на жертвата и ги поема в себе си, за да задоволи чрез тях страстта, която смъртта само е увеличила десетократно. Страданието и злобата на този мафлок са безкрайни, тъй като е обречен да ходи вечно жаден и никога да не задоволи желанията си.
Астралните същности често паразитират върху месоядните животни и малките на млекопитаещите, които сучат от майка си. Възрастните растителноядни животни, както и вегетарианците сред хората трудно се поддават на заразяване с мафлоци. И ако човечеството поне един път годишно колективно и добросъвестно пости в продължение на 49 дни (максималната продължителност на живота на един мафлок), ниските астрални слоеве ще се очистят от тях, защото за толкова време повечето ще измрат.
Ще отбележим, че така може да се обясни фактът, че низшите астрални същности особено се „развихрят” през Страстната седмица в края на християнските пости, през които са били принудени да водят полугладно съществуване. Много от тях, създадени в резултат от несъвършеното мислене и грубата психична дейност на хората, напускат онези, които добросъвестно са постили и са се молили.
Мафлоците могат да се прехвърлят от един заразен човек в друг чрез така нареченото „урочасване” - отрицателно енергийно-информационно въздействие. Има два вида уроки.
Първият е неумишлен енергийно-информационен удар, нанесен в резултат от неконтролиран изблик на емоции. Например, човек е в лошо настроение, скарал се е с някого, заразил се е с мафлок. Той започва да се тормози и в мозъка му се образува енергийна топка, която стои вътре. Колкото повече преживява, толкова по-голяма, плътна и твърда става тя. Изведнъж някой привлича вниманието му. Човекът се отпуска и поглежда да види кой го е разсеял от тъжните му мисли. При визуалния контакт възниква енергиен канал, по който топката прелита към новия обект, като „удря” и деформира аурата му. Мафлоците нахлуват в пробитата обвивка на жертвата и я заразяват.
Вторият вид урочасване е целенасочено енергийно-информационно въздействие на един човек върху друг. Например завистникът винаги е неудовлетворен, нещо все нему достига и тъй като не разбира причините за собствения си дискомфорт, го търси в материалните блага. Затова когато срещне някого, който е по-задоволен него, той изпитва силно енергийно-информационно привличане - образува се енергиен канал към другия човек. Енергийният „въртоп” на неговата неудовлетвореност започва да изсмуква силите на жертвата, докато не запълни празнотата, предизвикала дискомфорта. Обектът на завистта губи енергия, отслабва, защитната обвивка на биополето му се деформира и става податлива на заболявания. По този енергиен канал мафлоците припълзяват от нападателя към жертвата и я заразяват с отрицателните си качества, в случая - с недоволство, завист и др. Тъй като в нашия живот има доста неудовлетворени хора, това въздействие се среща много често и се нарича вампиризъм. Изходът е един - да се научим да се защитаваме енергийно и да се чистим от паразити.
Много хора си задават въпроса - защо такива форми на „живот” като мафлоците не се унищожават? Те са не само деградирали низши духове, но и бивш аспект от нас самите - астрални обвивки на наши предишни личности (свръх низши Аз-ове), които също участват в колективния разум. Това са онези части от нашия Аз, които са отслужили службата си при нашата СВРЪХСЪЩНОСТ и са станали ненужни за по-нататъшната еволюция на СЪЗНАНИЕТО. Те трябва постепенно да изчезнат сами, като се разпаднат на съставните си елементи. В същото време те са свършили добра работа в процеса на еволюцията, като са изкушавали хората и са проверявали духовната им зрелост - по този начин са участвали активно в естествения отбор при отглеждането на разума. Битието си има свои закони, според които жизнеспособното и съвършеното трябва да си
проправи път към Божествеността в сурова и безкомпромисна борба със злото във всичките му прояви. Низшите същности са зависими от висшите, които нерядко ги използват като оръдие за осъществяване на Божествения план.


Из "Вселенските Матрици" 2
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юни 08, 2006, 23:16:37 pm
ДОбре,добре.Има и глупости естествено.Най важното е да не забравяме да псуваме като ни се псува.Едно че се освобождаваме и второ че всичко негативно около нас си заминава
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: asdfghjkl в Юни 10, 2006, 01:37:59 am
Какво мислите за Space Serpents? Ония дзверове, които ги показваха на Secret Space?
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Tina в Юни 10, 2006, 02:24:20 am
 :(  :-[  :-\

Не мога да се съглася, че западните правителства се грижат за гражданите си. Например в Англия забраниха пушенето, което се е препоръчвало в Египет за опеределени болести, а разрешиха баровете да работят по 24 часа в момент когато най-висока смъртност в страната беше на деца които пият.

За мафлоците не съм толкова сигурна - първо защото от всички други неща ми се струва, че умрели души нямат силата да въздействат в нашия материален свят и второ - защото МАФЛОЦИТЕ СА ПРЕКАЛЕНО МНОГО в тази статия - всяко почесване по задника или пубертетска пъпка излиза, че е мафлок....  ;)

Автора обаче спекулира с неща, които ЖИВИЯ човек може да направи - да! - и това е енергията на завистта и омразата. Нека не забравяме, че силата на човека върви долу-горе така:

- физическо тяло
- Астрално (енергийно)
- Мисловно
- Чувствено - духовно

Нека да дам пример: Ако наистина мразите някого:
- 1 ниво - ще го нараните физически...резултата - временен....
- 2-ро ниво - ще му разконцентрирате енергията (ако сте в полето на аурата му). Резултата - временен, но може да се стигне до заболяване...
- 3-то ниво - ще му обсебите / промените мислите- резултата - много по-дълготраен.
- 4-то ниво - МОЖЕТЕ да го разрушите защото това е енргията която контролира вички други нива.

Така, че тези мафлоци, които нямат душа и нямат чувства - тоест не могат силно да мразят и обичат не могат нищо да направят, но живите могат.

Я да погледна Данте, че се пресетих нещо и пак ще пиша....
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юни 10, 2006, 02:31:41 am
Не мога да се съглася, че западните правителства се грижат за гражданите си. Например в Англия забраниха пушенето, което се е препоръчвало в Египет за опеределени болести, а разрешиха баровете да работят по 24 часа в момент когато най-висока смъртност в страната беше на деца които пият.

На 2-3 места има глупости - не им обръщайте внимание ;)

Това е една от глупостите ;)


За мафлоците не съм толкова сигурна - първо защото от всички други неща ми се струва, че умрели души нямат силата да въздействат в нашия материален свят и второ - защото МАФЛОЦИТЕ СА ПРЕКАЛЕНО МНОГО в тази статия - всяко почесване по задника или пубертетска пъпка излиза, че е мафлок....  ;)

Наблюдавай и ще ставаш все по-сигурна ;)


Автора обаче спекулира с неща, които ЖИВИЯ човек може да направи - да! - и това е енергията на завистта и омразата. Нека не забравяме, че силата на човека върви долу-горе така:

- физическо тяло
- Астрално (енергийно)
- Мисловно
- Чувствено - духовно

Нека да дам пример: Ако наистина мразите някого:
- 1 ниво - ще го нараните физически...резултата - временен....
- 2-ро ниво - ще му разконцентрирате енергията (ако сте в полето на аурата му). Резултата - временен, но може да се стигне до заболяване...
- 3-то ниво - ще му обсебите / промените мислите- резултата - много по-дълготраен.
- 4-то ниво - МОЖЕТЕ да го разрушите защото това е енргията която контролира вички други нива.

Нещата са наобратно. Всичко започва от енергийното ниво. Последната проява е на физическо. Както и всяка една болест е първо болест на енергийните тела и чак последно на физическото ;)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: asdfghjkl в Юни 10, 2006, 02:40:55 am
Ами аз май имам мафлок на Вишудха, защото постоянно ме тотмози бронхита. Някакви идеи от какво може да е и как да се оправя?
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юни 10, 2006, 03:04:34 am
Положи ръка на гърлото си и излъчи любов.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Tina в Юни 10, 2006, 03:16:33 am
Цитат
Нещата са наобратно. Всичко започва от енергийното ниво.

Точно де - или аз не се изразих правилно...... :(

Чувствата - душата е най-силна като енергия. Това дето го пишеш да се излъчи любов  еточно това - да се използва най-горното енергийно ниво...

А - сетих се откъде идва недоразумението. 8)

Аз споря за мафлоците тука, щото в статията се казва, че нямат душа или са души на умрели, които са деградирали. При което може да се спори дали изпбщо имат изградено енергийно, мисловно и душевно ниво. Самия факт, че действат на енергийното - значи са на енергийно (което контролира физическото - пъпки и прочие). Така че мисълта на всеки или по-скоро ЧУВСТВАТА са много по-силни от тях. Ти си 1000ь прав за любовта като начин да се отървем, ама все пак човека е прекалил с ТЕЗИ МАФЛОЦИ.  >:( >:( >:(
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: asdfghjkl в Юни 10, 2006, 03:28:41 am
Хорус, то не е гърлото, а дробовете, бронхита е там. И не съм убеден, че ще има ефект. Тина, човека може и да прекалил, но ти виж дзверовете във Secret Space и съм сигурен, че ще се замислиш дали е прекалил. ;)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юни 10, 2006, 03:44:36 am
Аз споря за мафлоците тука, щото в статията се казва, че нямат душа или са души на умрели, които са деградирали. При което може да се спори дали изпбщо имат изградено енергийно, мисловно и душевно ниво. Самия факт, че действат на енергийното - значи са на енергийно (което контролира физическото - пъпки и прочие). Така че мисълта на всеки или по-скоро ЧУВСТВАТА са много по-силни от тях. Ти си 1000ь прав за любовта като начин да се отървем, ама все пак човека е прекалил с ТЕЗИ МАФЛОЦИ.  >:( >:( >:(

Мисля че не са само души на умрели. Те са пратеници с по-висш господар. Имат енергийно тяло, дали (и колко) ще имат съзнание зависи - ясно пише. Чак да обвиняваме за тях пъпките - айде сега :) Къде пише така :) Иначе много от проблемите ни с телата ни се дължат на малфоци.


Хорус, то не е гърлото, а дробовете, бронхита е там. И не съм убеден, че ще има ефект.

Няма нещо, което любовта да не може да стори. НЯМА ;) Ако го направиш истински - резултата ще потресаващ. Основополагаща е вярата ти в себе си и това, което вършиш :) Без вяра няма да създадеш необходимият импулс, за да се излекуваш. Това важи за всичко и всички :)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Tina в Юни 10, 2006, 03:49:23 am
Цитат
виж дзверовете във Secret Space и съм сигурен, че ще се замислиш дали е прекалил.

Ма...МА МИА - отивам да си правя харикири...... :D

Я се стегнете!

Ние носим божествената искра в себе си - я не се депресирайте!

(Знам, че сме под постоянни атаки и знам, че е безкрайно трудно да се издържи...най-вече заради това, че не знаем откъде идват - влечугоподобните, Haarp, мафлоците или демоните, ама трябва да издържим. Аз отивам да си сложа чесън под възглавницата.... ;D)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юни 10, 2006, 03:53:00 am
Целта на тази статия е именно да ни извади от депресията, съня и да ни светне за някои неща :)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Mirotvorec в Юни 10, 2006, 08:49:54 am
Хорус, то не е гърлото, а дробовете, бронхита е там. И не съм убеден, че ще има ефект.
Ами най-напред - бъди убеден, че ти и само ти си господарят на тялото, което обитаваш. И тъй като си момченце, сложи си дясната ръка на гърдите с ясното намерение, че чрез нея ще въздействаш изцеляващо. Бъди убеден, че от невидимия свят ще ти помогнат с необходимата енергия, оцвети със звездно-искрящо зелено дланта и гърдите си и...това е.  :D
Ако дланта ти почне да тръпне-значи "номерът" действа.  ;D
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Alien в Юни 10, 2006, 10:26:27 am
Цитат
Затова е много важно зъбите да се лекуват своевременно, колкото може по-бързо да се пломбират (така се възпрепятства изтичането на енергия от органа) и да се прави всичко възможно да се запазва всеки зъб, дори ако стоматологът настоява да го извади.

Цитат
Когато зъбите им се развалят, ще ги напълним с метали, които да убият ума им и да откраднат бъдещето им.

Хорус тези 2 цитата са от различни статии, единия от сегашната тема  а другия от рептилската матрица ;)
Да забелязваш  някакво противоречие   :P  В статията от тази тема има много истини , но аз  имам някакво  вътрешно чувство за манипулация както го имах и в първата книга. Дори 1 % от  истината да е спестена може човек да остане  със съвсем други впечатления. В случая по мое мнение се цели  да бъдат обвинени някакви други сили които си ги има по принцип като мафлоците и да  се махне вниманието от Елита който е истинския проблем на хората. Не съм чел втората част на матриците но ми кажи там дали се споменава За Елита който ни управлява и какво е отношението на автора към него  ;D
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юни 10, 2006, 14:14:55 pm
Да има противоречие. Но нали от всеки материал взимаме само полезното и правилното ;) Вече сме се научили да отсяваме :)

Стига с този елит :) Много бъркаш според мен като вярваш че те са причината за проблемите ни :)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Юни 10, 2006, 19:58:08 pm
ДОбре,добре.Има и глупости естествено.Най важното е да не забравяме да псуваме като ни се псува.Едно че се освобождаваме и второ че всичко негативно около нас си заминава
Сигурен ли си?
А това, от което се освобождаваш къде отива? И какво прави?
Енергийния импулс е най-силен при излъчвателя.
И следва, че негативното не си заминава а го подсилваш. Защого когато му е**ш майката, не само неговата но и своята подлагаш на атака. И гадното е, че при твоята е много по-силно, поради сходствата в енергетиката (генетиката) в рода.
"На врага си, направи онова, което той неможе да направи - направи му добро."
"Аз мога да убия убиец, не за да спася себе си, а за да спася него от тежката му карма." - тибетски (будистки) монах.  :D
В Айкидо, с което съм запознат, няма противник а партниращ. Това е начина да се трансформира негативноста. Много техники, ако не и всички, са "заземяващи". Трансформират агресивноста в кротост, като предпазват атакувания и атакуващия.

За пломбите, може и да не се правят. Има случаи с поникване на трети комплект зъби. Ако все пак изборът е с тях - да не са от метал. Та дори едни обици, пръстен или колие, оказват неподозирано влияние на човека, прекаляващ и незнаещ кое, защо и как се прилага. В древността, жреците са носили определени предмети, поставяни пред определени центрове, за да се предпазят от евентуални атаки. А сега се поставят за избиване на комплекси и за подръжание на идолоизирани субекти.  ;)
От доста време призовавам, вместо "по дяволите", казвайте "за Бога". Елементарно но и фундаментално.
Ако не обърнем внимание на елементарните неща, какво да очакваме за по-висшите, по-сложни и отговорни?

Като стана дума за елита.... сетих се за едно наблюдение сред природата.
По върховете, ветровете са по-силни.
Вятър ги вее там от елита.  ;D
Каква полза от количеството знание, притежавано от тях, когато са го събрали в една кофа и изливайки го давят всичко?
По-добре да беше в лейка, с която да напояват... ;)

asdfghjkl,
за лечението със звездно-искрящо зелено си прав.
Искам да допълня, за да е ефективно.
Необходимо е да искаш, вярваш и очакваш. Триединство. ;)
Всеки иска, някои вярват, но по-малко са очакващите, че именно на тях ще им се случи.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: lubarski в Юни 13, 2006, 11:40:39 am
Браво много хубава тема, и още по хубави мнения.
Искам само да допълня ,че според холографската парадигма ние проектираме нашата реалност и за това се получава че няма по силно "оръжие" от човешкият мозък следователно и от съзнателни и подсъзнателни мисли. Не знам дали ги има тези "медузи" но мисля, човек вярва ли в нещо много силно то несъмнено става. Не мисля че за болестите са виновни тези мафлоци. Те (болестите) са в резултат на негативно мислене а за това не са виновни някакви невидими същества а самите хора които чрез обществото и финансовите инструменти са манипулирани по такъв начин че да направят завистта и финансовия просперитет най-важен. Всичко това го правят "онези"  които дърпат конците. Те генерират в нас омраза, завист, себелюбие алчност и т.н. все негативни емоции които прерастват в конфликти между нас.

пп: много вали в тоз Бургас вееее
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Geo в Юни 14, 2006, 23:51:36 pm
Тука се говори на различни езици. Един пише за мафлоците, които са енергийни тела без мисъл и душа, друг му "опонира", че всичко било в мисленето. Ами нали като си го помислиш, после то се проектира на енергийно ниво. И примерно става мафлок (може и да е, може и да не е, теоретично). За различни нива на съществуването говорите някои от вас и не се разбирате. Уточнете се ;-)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: asdfghjkl в Юни 26, 2006, 03:12:33 am
Мафлоците са следствие.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: AiKiDoKa в Юни 27, 2006, 22:36:32 pm
Дам,интересна тема,благодарско отново  ;)
Един въпрос: каква е разликата между хелминтите,като вид паразити и мафлоците?
Хелминтите се проявяват на физическо,а мафлоците на фино енергийно ниво?
Правилно ли разбирам... :-\Ама че гадни създания!
Напълно съгласна с Horus - единственият начин да предпазим себе си от "нашествието"
на мафлоците,е да излъчваме Любов.Любов и само Любов...
Най-напред вътре в самите нас и след това навън към всички около нас.
Така предпазваме себе си от подобен род енергийни нашествия и се обграждаме
с положително заредено енергийно поле.А за волята,както се споменава в статията,
какво мислите? ???
Смятате ли,че тя също играе ключова роля в изграждането на енергийна защита и
това обхваща ли и друг вид енергийни нападения?  :-\
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Дъвиан в Юни 29, 2006, 13:53:46 pm
Според мен тези тъй наречени мафлоци са просто душите на умрелите, които са водили порочен и престъпен живот. В техния свят могат да попаднат и наши починали роднини или приятели. В езотеричната традиция са известни като "ларви", "ейдолони", "камарупи". В Рим са били известни като "лемури", в Индия са им викали "пишачи" и са описани като демони в Пураните. Те обитават камалока - света на желанията. Не виждам смисъл човек да се занимава с тях. Мисълта и съзнанието трябва да се насочват към по-висшете светове, където обитават много по-възвисени същества. А тези по-нисшите трябва да ги обграждаме с Любов и Духовна подкрепа. Именно това целят молитвите при погребение, а и след това. Когато те са заобиколени с Любов от близките си същества това неминуемо памага за тяхното осъзнаване и те добиват представа за висшите нива над тяхното. А най-добрия начин е ние като хора да водим този живот, който няма да ни направи същите такива нисши астрални форми, като така хем ще повдигаме себе си, хем и съществата около нас - както физически, така и не-физически! Любовта побеждава всичко!
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юни 29, 2006, 18:53:40 pm
Коя любов:)? Към Бога или към Човека? Или към бирата:)?
ЛЮБОВТА МЕЖДУ ХОРАТА ПОБЕЖДАВА ВСИЧКО! ТОГАВА И БАТКО ЛУЦИ НЯМАШЕ ДА ГО ИМА, И ДА ПЛАШАТ ХОРАТА С НЕГО....
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юни 30, 2006, 09:17:02 am
Сигурен ли си?
А това, от което се освобождаваш къде отива? И какво прави?
Там откъдето е дошло,ако е външно,ако е вътрешно просто се разгражда.

И следва, че негативното не си заминава а го подсилваш. Защого когато му е**ш майката, не само неговата но и своята подлагаш на атака. И гадното е, че при твоята е много по-силно, поради сходствата в енергетиката (генетиката) в рода.

говориш като млад Уиканец.Ще се върне по-силно ако искаш да се върне по-силно.

"На врага си, направи онова, което той неможе да направи - направи му добро."
"Аз мога да убия убиец, не за да спася себе си, а за да спася него от тежката му карма." - тибетски (будистки) монах.  :D
При което и ти ще поемеш върху себе си тежка карма,а той ще има да я изкупва още един живот.А има ли той тежка карма,като убиец?Може би все пак е научил нещо от тоива убийство,може би то е било необходимо...


В Айкидо, с което съм запознат, няма противник а партниращ. Това е начина да се трансформира негативноста. Много техники, ако не и всички, са "заземяващи". Трансформират агресивноста в кротост, като предпазват атакувания и атакуващия.
ДОбре че при Smith&Wesson не е така ;D
От доста време призовавам, вместо "по дяволите", казвайте "за Бога". Елементарно но и фундаментално.
Ако не обърнем внимание на елементарните неща, какво да очакваме за по-висшите, по-сложни и отговорни?
Първо "по дяволите" е псувня.Псувните гонят споменатите в нея.И второ-"За Бога" нарушава една от заповедите-"Не споменавай името му напразно".Според мен тези тъй наречени мафлоци са просто душите на умрелите, които са водили порочен и престъпен живот. В техния свят могат да попаднат и наше починали роднини или приятели.
Душите на умрелите са заети с други неща-прераждане например.Това което остава е дух,отпечатък от дългото ти обитаване в едно тяло


Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юни 30, 2006, 10:42:38 am
В айкидото, с което и аз съм запознат, енергията на противника се обръща с/у него :)))) Има враг, противник, но майстора по айкидо по-скоро гледа на него като забавление. Морихей Уешиба, създателя на айкидо, за 7 секудни отнема меч от противника, не с голи ръце, а с една флейта в ръка:))) И през цялото време се усмихва:)))
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Дъвиан в Юни 30, 2006, 10:59:26 am
Душите на умрелите са заети с други неща-прераждане например.Това което остава е дух,отпечатък от дългото ти обитаване в едно тяло

Какво, значи ми викаш, че когато умре човек душата му не отива в астрала (Камалока), в най-лошия случай, така ли? Не мисля така. Казах как мисля - отива там и докато й дойде време за ново прераждане, понеже там няма време-пространствен континиум е без значение колко време е това, тя в замисимост от действията си в човешки облик търпи различни ситуации - ако е убиец ще страда и ще си представя отново и отново деянието на убийство, ако е била пияница примерно - ще търси пропаднали души за да пие енергията си от тях, и пр. Това не си го измислям аз, а го пише в книгите. А естествено, че когато може и е позволено да се прероди душата, тя го прави. От човешка гледна точка най-пропадналите се раждат най-бързо, защото те сами го желаят. Но може и по-възвишени души да дойдат по-бързо, ако имат важна работа на земята.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юни 30, 2006, 14:05:34 pm
Какво, значи ми викаш, че когато умре човек душата му не отива в астрала (Камалока), в най-лошия случай, така ли? Не мисля така. Казах как мисля - отива там и докато й дойде време за ново прераждане, понеже там няма време-пространствен континиум е без значение колко време е това, тя в замисимост от действията си в човешки облик търпи различни ситуации - ако е убиец ще страда и ще си представя отново и отново деянието на убийство, ако е била пияница примерно - ще търси пропаднали души за да пие енергията си от тях, и пр. Това не си го измислям аз, а го пише в книгите. А естествено, че когато може и е позволено да се прероди душата, тя го прави. От човешка гледна точка най-пропадналите се раждат най-бързо, защото те сами го желаят. Но може и по-възвишени души да дойдат по-бързо, ако имат важна работа на земята.
Отива,но не  есвързана с дадено място и т.н. Там също си имасвободна воля,его и т.н.Но това не са мафлоците.
Защо да страда ако е убиец?А пияница? Нали по назад се казваше че душата сама си създава ситуациите през които да премине.
 Не всичко го пише в книгите,а понякога пак там и много глупости пишат
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юни 30, 2006, 15:50:17 pm
Аз мисля, че Душата се преражда моментално ( от наша гледна точка ), но от нейна гледна точка стои известно време някъде. Именно затова могат да викат духове и тн. щуротии :) Не мисля, че ако някой е убиец, ще страда представяйки си как убива, или ако е пияниця, ще е надупчен и като пие ще тече от него и тн. Това са средновековни предтави ( "Ад" на Данте например, където ада на дървосекачите представляваше едно поле с дървета, ма тез дървета бяха душите им с формата на дървета и тн..)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Дъвиан в Юни 30, 2006, 17:20:27 pm
Аз мисля, че Душата се преражда моментално ( от наша гледна точка ), но от нейна гледна точка стои известно време някъде. Именно затова могат да викат духове и тн. щуротии :) Не мисля, че ако някой е убиец, ще страда представяйки си как убива, или ако е пияниця, ще е надупчен и като пие ще тече от него и тн. Това са средновековни предтави ( "Ад" на Данте например, където ада на дървосекачите представляваше едно поле с дървета, ма тез дървета бяха душите им с формата на дървета и тн..)

Така, вместо да говорим без да сме чели, по-добре да прочетем за да си говорим. Това, което говоря съм го чел и това са хора с доста по-развити способности от нас. Ето цитати от съвременни книги от последния век, а не от Средновековието:

"Престъпление, извършено на земята, оказва в бъдещия живот безкрайно разнообразни, но винаги изключително сериозни следствия. Установява се например, че в много случаи убиецът многократно мислено преповтаря престъплението и не може да се откъсне от сцената на своето ужасно дело."

"Пияниците са пример за хора от материален тип, които могат да бъдат удовлетворени само на физическото поле. Тази необуздана страст не намалява след смъртта, дори се усилва..."

"След смъртта хората с престъпни и срамни наклонности се събират на групи, обикалят местата, които са мърсили по-рано, и с дъха на развратни мисли и желания те правят атмосферата там още по-безнравствена...Често те обсебват душите на себеподобни земни хора и чрез телата им удовлетворяват своите желания."

Чарлз Ледбийтър, Живот след смъртта


"Някакъв човек, който извършил убийство и бил екзекутиран заради престъплението си, в Камалока преживявал отново и отново сцените на убийството и последвалите събития, като непрестанно повтарял чудовищната си постъпка и преминавал през ужасите на ареста и екзекуцията."

Ани Безант, Древната мъдрост


"Често се случва например човек, който е пушил много в земния си живот, да продължи да го прави и в отвъдното. Освен цигари, духовете материализират алкохол, наркотици или любимите си храни. Много от навиците са толкова силни, че душата ще преминава през тях отново и отново, докато ги изживее напълно."

Джеймс Ван Прааг, Докосване до небесата


"Тези души обикалят около старите сцени на своята земна деградация и често влияят върху някой от техния вид, който е под въздействието на алкохола и поради това е уязвим за подобни влияния. По този начин изживяват стария си живот отново и увеличават бруталността и деградацията на живия човек с помощта на своето влияние и връзката си с него."

Йоги Рамачарака, 14 урока по философия на йога и източен окултизъм


P.S. Именно затова и човек като знае тези неща, може да направи нещо по въпроса за себе си. Това цели и статията.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юни 30, 2006, 18:25:43 pm
Е хубаво де, като си четем за какво да си говорим? Аз нямам ли право на собствено мнение ???? В училище едно време много се нервирах, като трябваше да правим анализ на нещо, стихотворение например, аз винаги правех собствен анализ. Никога не съм чел критики по литература. И все бях обвиняван че не го правя, затова и имам 4ка хаха.
Това, дето ти го казах, съм го чел отдавна в едно книжле за афтърлайф, и ми се стори логично. М/у другото, думата "логика" в нашия форум е табу едва ли не :(((( Тук под "логика" се разбира прашасалия мозък на учения. Не е така. Не случайно Древните гърци са си поиграли с нея. Тук си говорим за Божествена логика, сякаш я разбираме. Ние сме хора и си имаме наша логика. Някой си мисли, че тя е неправилна и се чудя защо:(? За това ни окаяно положение не ни е виновна човешката логика, а именно страненето от логически свързани неща.....
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юни 30, 2006, 20:57:18 pm
Така, вместо да говорим без да сме чели, по-добре да прочетем за да си говорим. Това, което говоря съм го чел и това са хора с доста по-развити способности от нас. Ето цитати от съвременни книги от последния век, а не от Средновековието:
Няма  никаква гаранция че авторите на книгите говорят истината.Собствената преценка е по-важна

"Престъпление, извършено на земята, оказва в бъдещия живот безкрайно разнообразни, но винаги изключително сериозни следствия. Установява се например, че в много случаи убиецът многократно мислено преповтаря престъплението и не може да се откъсне от сцената на своето ужасно дело."
Ето първото доказателство че тея хора никак не са напред.
 Дефинирай ми престъпление.Освен това през различни преиоди и на различни места законите са били различни,както и идеите кое е правилн и кое не.ертвата може да има нуждата от убийството.Убиецът също.И от двете ситуации има какво да се научи.Ужасно е според едни,според други не е,дажем оже да мине за вкусно...Евтаназията убийство ли е?"Пияниците са пример за хора от материален тип, които могат да бъдат удовлетворени само на физическото поле. Тази необуздана страст не намалява след смъртта, дори се усилва..."
Само че този ефект може да се постигне не само с алкохола.Да не говорим че понякога изкуствено се създават ситуации с обучаваща цел.

"След смъртта хората с престъпни и срамни наклонности се събират на групи, обикалят местата, които са мърсили по-рано, и с дъха на развратни мисли и желания те правят атмосферата там още по-безнравствена...Често те обсебват душите на себеподобни земни хора и чрез телата им удовлетворяват своите желания."
Дефинирай престъпно.Дефинирай срамно.Моралът е относителен,такаче да говориш за развратни мисли е несъстоятелно.А да обсебиш нечие тяло далеч не е токлова лесно колкото звучи"Някакъв човек, който извършил убийство и бил екзекутиран заради престъплението си, в Камалока преживявал отново и отново сцените на убийството и последвалите събития, като непрестанно повтарял чудовищната си постъпка и преминавал през ужасите на ареста и екзекуцията."
А палачът? И ен ормално през един момент да повтаря тези събития,тъй като те са освободили огромно количество енергия и е нормално да те завлекат за известно време

"Често се случва например човек, който е пушил много в земния си живот, да продължи да го прави и в отвъдното. Освен цигари, духовете материализират алкохол, наркотици или любимите си храни. Много от навиците са толкова силни, че душата ще преминава през тях отново и отново, докато ги изживее напълно."

Ми при условие че отвъд можеп да си създадеш всичко без да имаш после здравословни проблеми...


"Тези души обикалят около старите сцени на своята земна деградация и често влияят върху някой от техния вид, който е под въздействието на алкохола и поради това е уязвим за подобни влияния. По този начин изживяват стария си живот отново и увеличават бруталността и деградацията на живия човек с помощта на своето влияние и връзката си с него."
Обикаля отпечатъкът на този човек,отпечатък завързан(anchored е понятието,ама...) за мястото заради огромното освобождаване на енергия,и заради това че отпечатъкът е по скоро без интелект и продължава да действа както едно време е действало тялото/

Йоги Рамачарака, 14 урока по философия на йога и източен окултизъм

P.S. Именоно затова и човек като знае тези неща, може да направи нещо по въпроса за себе си. Това цели и статията.
За тая вечер планирамд се почерпя с уиски послучай дипломирането и после да навлезна в медитацжия под влиянието на алкохола.Много е яко.

Аз мисля, че Душата се преражда моментално ( от наша гледна точка ), но от нейна гледна точка стои известно време някъде.
Аз също смятам че е по-скоро така.Естестявено ако избере да се прероди тая душа.

Е хубаво де, като си четем за какво да си говорим? Аз нямам ли право на собствено мнение ???? В училище едно време много се нервирах, като трябваше да правим анализ на нещо, стихотворение например, аз винаги правех собствен анализ. Никога не съм чел критики по литература. И все бях обвиняван че не го правя, затова и имам 4ка хаха.
И аз бях тъй,ама случихме на учителка :):)

Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Дъвиан в Юни 30, 2006, 21:08:59 pm
Gil-Galadh, нямам време да им отговарям тука, а и не се познаваме лично. Ако се видим ще пофилософстваме. Успехи. А иначе не спориш с мен, а спориш с авторите - не забравяй това ;)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юни 30, 2006, 21:28:43 pm
не забравям споко.Когато се обръщам към теб е защото ти си пуснал поста,не защото мнението ти непременно е такова.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Юли 03, 2006, 02:46:37 am
Явно е необходимо общуване на живо. Така, с белжки по дъската, едва ли ще се разберем, дори да мислим сходно.
Сигурен ли си?
А това, от което се освобождаваш къде отива? И какво прави?

Там откъдето е дошло,ако е външно,ако е вътрешно просто се разгражда.
...
говориш като млад Уиканец.Ще се върне по-силно ако искаш да се върне по-силно.
Уиканец? Би ли пояснил?
Винаги се връща там от където е дошло. По-силно е не само зависимо от твоето лично желание, а защото мозъците, до които е достигнало, го ретранслират и така увеличават сумарната му енергия.
По същата причина стореното добро се връща многокротно и по силно.
Закон, какво да се прави...

"На врага си, направи онова, което той неможе да направи - направи му добро."
"Аз мога да убия убиец, не за да спася себе си, а за да спася него от тежката му карма." - тибетски (будистки) монах.  :D

При което и ти ще поемеш върху себе си тежка карма,а той ще има да я изкупва още един живот.А има ли той тежка карма,като убиец?Може би все пак е научил нещо от тоива убийство,може би то е било необходимо...
За това питай монаха.  ;)
Първо "по дяволите" е псувня.Псувните гонят споменатите в нея.И второ-"За Бога" нарушава една от заповедите-"Не споменавай името му напразно"
За псувните си в грешка, равносилно е при кокю-хо да дадеш опора на атакуващия те.
Не знаех, че "за Бога" включва името на Бог. Следва ли, че "човек" е името на човека?

В айкидото, с което и аз съм запознат, енергията на противника се обръща с/у него :)))) Има враг, противник, но майстора по айкидо по-скоро гледа на него като забавление. Морихей Уешиба, създателя на айкидо, за 7 секудни отнема меч от противника, не с голи ръце, а с една флейта в ръка:))) И през цялото време се усмихва:)))
:(
Ако ти приемаш, че в Айкидо има противник, проблема си е твой (и на този от когото си го възприел)
Енергията на атакуващия партньор се ползва за омиротворяването му, не против него. Излишната енергия ползваш за собственото си усъвършенстване.
Шин-Шин-Тоицу Айкидо, ето защо се смее.  ;)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юли 03, 2006, 09:47:48 am
Бе така си е, ето защо няма съзтезания по айкидо, а само демонстрации :)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юли 03, 2006, 10:11:46 am
Уиканец? Би ли пояснил?
Винаги се връща там от където е дошло. По-силно е не само зависимо от твоето лично желание, а защото мозъците, до които е достигнало, го ретранслират и така увеличават сумарната му енергия.
По същата причина стореното добро се връща многокротно и по силно.
Закон, какво да се прави...
Уиканец-последовател на Уика.Щом Ти разбираш че се връща ще ти се връща.Ако не искаш,и ако си структурираш правилно нещата(тоест ти се явяваш център на ударна вълна например) няма да се връща,защото се явяваш център-висчко тръгва от теб навън.Ами интерферентните вълни-те са синхронизирани с твоята такава,която пък е синхронизирана с теб,съответно няма да ти направят нищо.Единственото което ще се случи е че след промяна системата на която влияеш ще се стреми към баланс т.е. ще се опитва да се нагоди към новото положение,но системата на която влияеш,не ти.
 Този "закон"  "всичко се връша" произлиза от илюзиите за добро и зло

За псувните си в грешка, равносилно е при кокю-хо да дадеш опора на атакуващия те.
Не знаех, че "за Бога" включва името на Бог. Следва ли, че "човек" е името на човека?
И с ужасяващо за самия него ликуване направи традиционния жест за отпъждане на демони.Седемхиляди теракотени средни пръстове щръкнаха към тавана
                                                                                       Т.Пратчет "Интересни времена"

Като казваш "за БОга",го призоваваш едоин вид
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Юли 04, 2006, 17:16:37 pm
Този "закон"  "всичко се връша" произлиза от илюзиите за добро и зло
Илюзия е също, че несъгласието с даден закон прекратява действието му. ;)
За интерферентните вълни може да си направиш експеримент. С каквито си искаш вълни, радио, акустични та дори и с водните вълнички в локвата на улицата.  ;)
Изпратената вълна, в случая при човека, енергизирана и кодирана според целта мисъл-форма, стига до мишената. Но не само до нея. Стига и до други точки в простронството и времето. Тези точки сами по себе си са енергийни торсионни вихри, всеки с различни характеристики.(Всичко е енергия ;)). Те също излъчват, а изпратената от теб вълна допълнително модулира тяхното излъчване. (честотно, времево, фазово и кодово модулиране) И точно поради синхронизираноста на излъчването се декодира получената вълна и интерферира в теб. Благодарение сходството между хората, се връщат няколко милиарда резултантни вълни.
Питай как озвучителите по концерти избягват микрофонията (интерференция)! От значение е и моща на акустичната система. Има и трикове там, но при сферичните вълните, които безпрепятствено излъчват другите хора няма как да се намесиш. Спектъра е толкова обширен, че кодирания отговор няма как да се филтрира пълноценно. От значение е не само мощността но и информацията.
Затова е казано:
"Не навреждай на никого. Нито с дело, нито с дума, нито дори с мисъл"
За ралика от електромагнетизма, във фините сфери подобните се привличат.
"Каквото повикало - такова се обадило."
"Каквото посееш - това ще пожънеш."
Известно е, че ние не сме само физика. Вероятно сме от малкото съзнателни веществено-полеви форми на живот, които още не са се самоопознали.(ако изобщо е възможно)
Ние сме многомерни (многоизмерни) и доста от неземните подозират за съществуването на непознати им у нас слоеве, но им е трудно да ги установят. Иначе да бяха предприели по конкретни действия. ;)
---
Разбира се, не е задължително да съм прав в разсъжденията си, но вероятноста си остава. ;D

Като казваш "за БОга",го призоваваш едоин вид
Следва ли, че като произнасям фразата "за Бога", влизам в резонанс с носителя на определението "Бог". Което е необходимо за да се получи взаимна връзка?
Ако е така, защо да не бива да ползвам нея а "по дяволите" може?
Хайде прецени кое е по-стойностно!
В кой влизаш в резонанс? От значение ли е?
Това е пример за неосъзнато психогенетично програмиране създадено от човека.
Произнасяне на самото понятие, те поставя в контакт с характеристиките носени от него, вменени му от човека.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юли 04, 2006, 18:13:06 pm
Илюзия е също, че несъгласието с даден закон прекратява действието му. ;)
Едно е да не с есъгласяваш с даден зкаон,друго е да го асъздаваш

За интерферентните вълни може да си направиш експеримент. С каквито си искаш вълни, радио, акустични та дори и с водните вълнички в локвата на улицата.  ;)
Изпратената вълна, в случая при човека, енергизирана и кодирана според целта мисъл-форма, стига до мишената. Но не само до нея. Стига и до други точки в простронството и времето. Тези точки сами по себе си са енергийни торсионни вихри, всеки с различни характеристики.(Всичко е енергия ;)). Те също излъчват, а изпратената от теб вълна допълнително модулира тяхното излъчване. (честотно, времево, фазово и кодово модулиране) И точно поради синхронизираноста на излъчването се декодира получената вълна и интерферира в теб. Благодарение сходството между хората, се връщат няколко милиарда резултантни вълни.
Нес евръщат няколко милиарда.Повечето се разсейват,още повече намаляват ако си използвал фокусирана вълна,а понеже носят характеристики,които са същите или много подобни на тези,които ти си изпратил,то те въобще не те засягат а само преминават през теб,и дори можеш да използваш това за да усилиш крайния ефект.
 А това да се връща е крайно неефикасен и доста енргоемък процес за постигане на баланс.Природата по-скоро с енаглася към новите събития,това е и причината честъо резултатът да не е точно това,което очакваш

Известно е, че ние не сме само физика. Вероятно сме от малкото съзнателни веществено-полеви форми на живот, които още не са се самоопознали.(ако изобщо е възможно)
Ние сме многомерни (многоизмерни) и доста от неземните подозират за съществуването на непознати им у нас слоеве, но им е трудно да ги установят. Иначе да бяха предприели по конкретни действия. ;)
но законите и начина по който действа всичко е физика,добре че имаме някакви възможности да и влияем


Следва ли, че като произнасям фразата "за Бога", влизам в резонанс с носителя на определението "Бог". Което е необходимо за да се получи взаимна връзка?
Ако е така, защо да не бива да ползвам нея а "по дяволите" може?
Защото "По дяволите" е псувня.Енергията и отпечатъкът и са на псувня=>гони споменатите
 Да влизаш в резонанс.друг е въпроса че в 99% е доста слаб и шефа няма да се появи сред гръм и мълнии във формата на горящ храст

Разбира се, не е задължително да съм прав в разсъжденията си, но вероятноста си остава. ;D
и аз така  ;D
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Юли 04, 2006, 18:56:54 pm
Едно е да не с есъгласяваш с даден зкаон,друго е да го асъздаваш
Закона се установява.
Да създаваш закон?!? Господи Gil-Galadh, признах те.  ;D
Нес евръщат няколко милиарда.Повечето се разсейват,още повече намаляват ако си използвал фокусирана вълна,а понеже носят характеристики,които са същите или много подобни на тези,които ти си изпратил,то те въобще не те засягат а само преминават през теб,и дори можеш да използваш това за да усилиш крайния ефект.
Може да се фокусира само чрез кодировката. Пространствено фокусиране при сферичното излъчване на толкова фините нива на които протича този процес, както е при човека, е невъзможно. Щом носят същите или подобни характеристики, като изпратените, неминуемо ще интерферират.
но законите и начина по който действа всичко е физика,добре че имаме някакви възможности да и влияем
За съжаление някои смятат че е само физика. :( Това, че влияем е факт.
А какво става с:
 "Всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодийствие"?
и
"Енергията не се губи, само променя вида си."
Защото "По дяволите" е псувня.Енергията и отпечатъкът и са на псувня=>гони споменатите
За да се случи процеса на гоненето е нужен контакт, реакция. За да има реакция все някакво сходство е налице. Това неминуемо води до интерференция.
За да видиш невидимия и неосезаем честотен спектър ползваш уреди, които трасформират честотата до възприемаема за сетивата ти.
Аз не бих си понижил честотните вибрации за да изгоня нещо си, или някой. Предпочитам да ги повиша и той ще ме пропусне (евентуално), или поне няма да ми се отрази сериозно ако не съм ги повишил повече от една степен (условно степенуване).
За да си взаимодействат една висока вибрация с по-ниска трябва да има кратност в честотите им.
Пример са взаимодействията на радиовълните с различни физически обекти. Зависи от кратноста на собствените им честоти.
Светлинните вълни са с по-висока вибрация, но са видими за нас поради наличието на сетивен сензор резониращ с тях. Ако липсваше нямаше да виждаме този спектър.
---
Така грешно и еретично мисля аз. ;D
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: anahata в Юли 04, 2006, 23:56:57 pm
Четейки за мъфлоците не се въздържах да се включа :)
Ако преди две години някой ми кажеше, че има такива същества, щях да му се изсмея. За пръв път открих и отстраних такова . . хайде да го нарека същество, от себе си. Беше започнала да ме тормози болка в кръста, за която не можех  да си помогна с никакви способи. И един ден като се сканирах внимателно, забелязах някаква черна подутина в проблемата област. Това, което "измъкнах",  много наподобяваше на черна дълга змия, загнездена в гръбначния ми стълб. Впоследствие съм откривала и отстранявала такива "същества" от енергийните тела и на други хора с различни оплаквания, за които медицината не можеше да им помогне. И тъй като не бях чувала, че ги наричат "мъфлоци" аз ги наричам и досега "енергийни паразити.
Трябва да ви предупредя, че при измъкването от мястото (органа), където са се загнездили, те всячески се опитват да се вмъкнат обратно и ако не успеят, се насочват към  лечителя. Така че внимавайте с тях - никак не са безобидни.
Повече по темата ще пиша в блога си - http://anahata.dir.bg
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юли 05, 2006, 09:02:11 am
От много години, от време на време сънувам един и същ сън - за нещо като червей, който се опитвам да извадя няйъде от мен и когато успея, и злобно се изсмея: Видя ли бе паразит !!!! Как те извадих ааа? ..и...то отново влиза в мен......
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юли 05, 2006, 09:56:29 am
Закона се установява.
Да създаваш закон?!? Господи Gil-Galadh, признах те.  ;D
Господ ми звучи добре като титла :)
Иначе във финия свят закони се и създават.Там нещата са строго индивидуални.
а като сме тръгнали с мъдростите:"Законите са за да се нарушават"


Може да се фокусира само чрез кодировката. Пространствено фокусиране при сферичното излъчване на толкова фините нива на които протича този процес, както е при човека, е невъзможно. Щом носят същите или подобни характеристики, като изпратените, неминуемо ще интерферират.
отеъд няма невъзможно,има недостатъчно развити възприятия
А какво става с:
 "Всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодийствие"?
и
"Енергията не се губи, само променя вида си."
Това го обясних май,но хайде пак-Системата се стреми към баланс по най-краткия и икономичен път възможно.
А да ми пуска на мен същото не е най-краткия път защото ще се създаде още дисбаланс.
ТОва което ще стане за д ас еполучи балансът е че в крайна сметка резултатът няма да е толкова силен колкото се очаква,именно заради съпротивлението
Защото "По дяволите" е псувня.Енергията и отпечатъкът и са на псувня=>гони споменатите

За да се случи процеса на гоненето е нужен контакт, реакция. За да има реакция все някакво сходство е налице. Това неминуемо води до интерференция.
За да видиш невидимия и неосезаем честотен спектър ползваш уреди, които трасформират честотата до възприемаема за сетивата ти.
Аз не бих си понижил честотните вибрации за да изгоня нещо си, или някой. Предпочитам да ги повиша и той ще ме пропусне (евентуално), или поне няма да ми се отрази сериозно ако не съм ги повишил повече от една степен (условно степенуване).
За да си взаимодействат една висока вибрация с по-ниска трябва да има кратност в честотите им.
Пример са взаимодействията на радиовълните с различни физически обекти. Зависи от кратноста на собствените им честоти.
Светлинните вълни са с по-висока вибрация, но са видими за нас поради наличието на сетивен сензор резониращ с тях. Ако липсваше нямаше да виждаме този спектър.
Най-добрите начини за гонене на гадинки са псувните и сеха,ако искаш смей се.Псувнята е освобождаване от "запасите" негативна енергия.А понеже гадинките се стремят към повече и по-високочестотна енергия ти ги гони с любов,таман ще  са доволни.
Така грешно и еретично мисля аз. ;D
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: ultrafutur в Юли 05, 2006, 11:24:24 am
Диалогът ви показва колко релативна е енергията и как всичко в нея зависи от начина на лично настройване на честотите. Все пак абсурдно е да се твърди че с псувни се гонят дяволчетата, а молитвите звучат богохулно...

anahata, сподели - как си успяла да прочистиш мафлоците в други хора, и продължаваш ли да го правиш и сега ?
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юли 05, 2006, 13:08:05 pm
за псувните е вярно че гонят.За молитвите,че звучи богохулно...стана дума за израза "За Бога" и как нарушава една от заповедите,беше по-скоро шеговито,ама виж яв какво прерастна
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Юли 05, 2006, 17:20:23 pm
Как ще изгониш муха? Като я замериш с изходеното изпражнение или като го почистиш?
Как ще изгониш хлебарките? Като разхвърлиш отпадъци из кухнята или като почистиш?
Как ще прогониш тъмнината? Като захлопнеш и последните кепенци или като пуснеш светлината?
Как ще прогониш лъжата? Като излъжеш лъжещия или като покажеш истината?
Как ще прогониш незнанието? Като го пропагандираш или като преподаваш наученото?
Как ще прогониш пчела? Като се нацапаш с мед ли?
Как ще прогониш жегата? Като запалиш огън ли?
...
За Бога, аз всичко правя в негово име защото съм част от него. Правя го, защото аз съм такъв, а не защото той го е поискал. Ако го правя поради негово желание а не мое, очаквайки от това определени последствия - това е търговия и поставяне под зависимост. Но за това е необходимо определено ниво на осъзнаване.
"Върви по дяволите" - много градивно и конструктивно пожелание, няма що.
При условие, че обичам и уважавам всички създания, аз не си позволявам своеволието да ги заразявам с психо-вируса на псувнята.
Това, че някои не са надживели емоционалните си изблици, не контролират първичните си първобитни инстинкти от типа "око за око, зъб за зъб" (подбуждани от онези любимци от междуизмерната "цепнатина") - това си е техен избор.
Не може да изхвърляш и разпространяваш нечистотии, очаквайки да не привлечеш хранещите се с тях. А за да проникнат в тебе, 100 % си осигурил нужната им среда и условия за съществуване.
Изхвърляш или даваш нещо, то е налице у тебе. Не може да изхвърлиш или дадеш нещо, което нямаш. Какво прави там? Кой го е пуснал? Кой го е създал? Отговорноста е лична.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юли 05, 2006, 23:17:28 pm
В интерес на истината е налице и у тебе,и у всеки,дори Боговете,просто е част от баланса.
Как ще изгониш муха? Като я замериш с изходеното изпражнение или като го почистиш?
Как ще изгониш хлебарките? Като разхвърлиш отпадъци из кухнята или като почистиш?
Как ще прогониш тъмнината? Като захлопнеш и последните кепенци или като пуснеш светлината?
Как ще прогониш лъжата? Като излъжеш лъжещия или като покажеш истината?
Как ще прогониш незнанието? Като го пропагандираш или като преподаваш наученото?
Как ще прогониш пчела? Като се нацапаш с мед ли?
Как ще прогониш жегата? Като запалиш огън ли?
Аз май споменах че гадините се хранят с хубавата високочестотна енергия,която излъчваш,и затова рязко освобождаване чрез една псувня и и м припарва под опашката.
 "Око за око,зъб за зъб' на едно по-дълбоко ниво представя баланса по един много добър начин
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Юли 06, 2006, 03:30:23 am
Аз май споменах че гадините се хранят с хубавата високочестотна енергия,която излъчваш...
Е те за това нема да се разберем. ;)
Май те е хванал вируса? Щом искаш лекувай се с псувни. Току ти олекне. ;D
"Око за око,зъб за зъб' <=> "Направи на врага си това, което той не може да ти направи - направи му добро."
В този спор-диалог, Аз бях до тук.
Оставям посятото да поникне.
Жътвата си е за Вас. :D
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юли 06, 2006, 19:26:08 pm
Аз май споменах че гадините се хранят с хубавата високочестотна енергия,която излъчваш,и затова рязко освобождаване чрез една псувня и и м припарва под опашката.
"Око за око,зъб за зъб' на едно по-дълбоко ниво представя баланса по един много добър начин

Това е комично.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юли 06, 2006, 23:22:20 pm
Това е комично.
защо?
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: ultrafutur в Юли 06, 2006, 23:54:42 pm
Защото гадините се хранят с нискочестотна енергия, излъчвана от псувните, перверзиите и реалните гадости ги възбуждат, а не ги отвращават.
Око за око - една отдавна остаряла схема на възмездие и отвръщане на удара с удар.
Подай другата си буза и ще надделееш...
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юли 07, 2006, 02:06:24 am
А знаеш ли откъде идва лафа за другата буза?
Гадините се стремят към повече и по-добра енергия.Лошата ги отблъсква.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юли 07, 2006, 02:39:31 am
Gil-Galadh стига си говорил глупости! Имам чувството че ги говориш нарочно, за да дразниш другите!
Целият този наплив от страх, войни, смърт, нискочакрен секс, напрежение, е за да храни Тъмните!
Отблъсква ги само високоенергийната честота!
За теб границите между двете същности са много размити! Престани да натрапваш грешното си мнение у всички! Псувай си и си излъчвай зло, за да прогонваш злото! Тук няма втори, който да мисли като теб!
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юли 07, 2006, 11:36:09 am
Gil-Galadh стига си говорил глупости! Имам чувството че ги говориш нарочно, за да дразниш другите!
Целият този наплив от страх, войни, смърт, нискочакрен секс, напрежение, е за да храни Тъмните!
Отблъсква ги само високоенергийната честота!
За теб границите между двете същности са много размити! Престани да натрапваш грешното си мнение у всички! Псувай си и си излъчвай зло, за да прогонваш злото! Тук няма втори, който да мисли като теб!
Не ги гховоря за да дразня другите.До всичко това съм постигнал чрез доста работа.И казвам че е тъпо да бием кучето със салама.Войните,смърта,напрежението са нещо напълно нормално за човешкия вид,не с ани необходими никакви илюминати и гадини отвъд за да съществуват те.
 А войната е момент,в който всичко у човека работи на макс,и енергията,която излъчва е възможно най-силоната,за това и същностите отвъд се кефят на войната.Секса,незавсимо без чувства или не,по пририода и инстинкт е свързан със създаването на живот,а за създаването му е необходима ОГРОМНА енергия.Познай кой дебне,и има интерес т много секс без цел.
  Границите между доброто и злото са ми размити,просто защото НЯМА добро и зло.Мисля че сме го говорили тук и вички са съгласни е всичко е илюзия.А че няма други дето мислят като мен.Това е ваш проблем,като бягате като дявол от тамян от магията,няма да знаете елементарни неща...
 А колкото до поговорката за другата буза,понеже нянам отговор на въпроса- В римската имеприя да удариш някого по едната буза се е смятало за знак на презрение,защото по този начин са удряли робите.Когато обърнеш и другата буза,казваш на противника "Смееш ли да ми удариш и другата буза,заслужаваш ли да ти начупя канчето или да си заминавам,щото си страхливец",а това съвпада с една друга мисъл на същия човек:Не мир,а меч нося.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юли 07, 2006, 11:51:29 am
Младежи, обяснете ми, след като истината е ЕДНА, как се получават такива конфронтации :)))? отговора е лесен: всеки си има собствена Вселена в която чуства и мисли по различен начин. Ето защо, когато спорите, не използвайте крайни изрази от сорта "стига си говорил глупости", освен ако за всички не е ясно, че някой говори глупости. Бъдете по-толерантни и използвайте изрази от сорта "аз мисля, че е по-скоро еди си как", "не мисля, че е така" и тн. Знаете, че благата дума има голяма сила. Тук не сме се събрали да си налагаме мнение, да разрушаваме нечии Вселени, А ИМЕННО ЗА ДА ГИ ОБОГАТЯВАМЕ. ЗАПОМНЕТЕ ГO!!!!

Oberon of Amber
Adept of Logrus
Regent of Tir-Na-Nogth
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юли 07, 2006, 13:22:17 pm
: всеки си има собствена Вселена в която чуства и мисли по различен начин.
така си е.Само дето се ядосах.Не е хубаво нещо това
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юли 07, 2006, 13:28:54 pm
Якооо :))))
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юли 07, 2006, 23:56:58 pm
Не ги гховоря за да дразня другите.До всичко това съм постигнал чрез доста работа.

Ох приятелю, много имаш да учиш още...
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юли 08, 2006, 00:46:06 am
Ох приятелю, много имаш да учиш още...
Мдаам.Не отричам.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Юли 09, 2006, 14:47:48 pm
Младежи, обяснете ми, след като истината е ЕДНА, как се получават такива конфронтации :)))? отговора е лесен: всеки си има собствена Вселена в която чуства и мисли по различен начин. Ето защо, когато спорите, не използвайте крайни изрази от сорта "стига си говорил глупости", освен ако за всички не е ясно, че някой говори глупости. Бъдете по-толерантни и използвайте изрази от сорта "аз мисля, че е по-скоро еди си как", "не мисля, че е така" и тн. Знаете, че благата дума има голяма сила. Тук не сме се събрали да си налагаме мнение, да разрушаваме нечии Вселени, А ИМЕННО ЗА ДА ГИ ОБОГАТЯВАМЕ. ЗАПОМНЕТЕ ГO!!!!
Съм за, и гласувам с всичките си крайници. ;)
А войната е момент,в който всичко у човека работи на макс,и енергията,която излъчва е възможно най-силоната,
Ако подчертаното е верно....как е с морала, етиката, любовта, духовноста, състраданието???
Необходимоста човек да познава всичко е единствената причина за наличието на това, което наричаме зло.
Секса,незавсимо без чувства или не,по пририода и инстинкт е свързан със създаването на живот,а за създаването му е необходима ОГРОМНА енергия.Познай кой дебне,и има интерес т много секс без цел.
 
Без чувства е идеалния начин за създаването на бездуховни или ниско-духовни същества.
Пример - животните - правят го по инстинкт. Резултата е липса на индивидуално себеосъзнаване. Дори при тях вече има наченки на индивидуалност, но има още време за повече.
  Границите между доброто и злото са ми размити,просто защото НЯМА добро и зло.Мисля че сме го говорили тук и вички са съгласни е всичко е илюзия.А че няма други дето мислят като мен.Това е ваш проблем,като бягате като дявол от тамян от магията,няма да знаете елементарни неща...
 
Размити са защото няма граници между несъществуващи обекти.
Магията?!?
"Познавай магията - избягвай магията" - Дао
Не мир,а меч нося.
Горките първобитни римляни. Колко са далече от японците:
"Меча даряващ живот" (или нещо от рода беше).
...
В моята Вселена аз съм твореца и зорко наблюдавам границите на безграничноста и, за да включа и Вашите Вселени в моята. Така ще осъзная и приема безграничноста като Наша.
Това, което правя е да ви дам пълно копие от себе си и да взема вашите пълни копия (ако ги дарите). Както е идеята във  "Времето е най-простото нещо"  ;D
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Eon в Юли 09, 2006, 14:58:16 pm
не сме се събрали да си налагаме мнение, да разрушаваме нечии Вселени, А ИМЕННО ЗА ДА ГИ ОБОГАТЯВАМЕ. ЗАПОМНЕТЕ ГO!!!!
Oberon of Amber

“Не искам да направя нещата по-добри. Искам да са повече: повече човешки същества, повече мечти, повече история, повече съзнание, повече страдание, повече радост, повече болест, повече мъка, повече възторг, повече еволюция, повече живот.”

“Размисли”, Джин Зенимура
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Юли 09, 2006, 15:05:51 pm
"Всичко в повече, е в повече.
Достатъчното е достатъчно.
Кой е критерия? Това се търси."
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: ---------- в Юли 10, 2006, 17:25:39 pm
Gil-Galadh наистина е достигнал завидно ниво в способността да говори глупости. Виждам, че се е поучил и от Legionarie в способността да упорства с глупостите си, да ги прокарва през цялата тема и да я разрушава също като демоните, на които е такъв голям почитател! Прозвището black mind наистина-наистина, много му подхожда... Така. Зло и Добро наистина не съществуват, Gil-Galadh, но това е в една по-висша реалност, където нито ти, нито аз сме влезли със земните си тела. Пръстите, които натискат клавиатурата тук, се намират в земната реалност и по отношение на хората в нея опозицията "добро-зло" съществува съществува съществува. Това се дава с учебна цел и предвид това изборът ти между едното и другото е съвсем способен да предизвиква последствия, макар те да не се разпростират към небесното.

Една друга опозиция, която на земята съществува само привидно за хората, е тази на "аз-неаз", "мене-другите". Тя също е въведена с учебна цел, за да може човекът да започне да се подготвя да действа като божество. В действителност всичките неща са едно и също нещо и никаква неделимост няма по между им. Колкото и да ми е отвратително, Gil-Galadh, ти и аз сме едно и също нещо и в това е оправданието да съм яростен от това, че някаква част от мен самия произвежда усилено фекалии и твърди, че това е полезно. Когато си се напсуваш наоколо, не правиш нищо друго, освен да си удариш шамара в собствената буза, поради простата причина, че онова, което пъдиш отсреща, си ти самият. Ето защо джайнистите например си слагат тензухена кърпа на устата - да не би да вдишат някоя мушица-посестрима, а на краката си връзват звънчета - да не стъпчат някоя хлебарчица... Добре е да се поучиш от тяхната смиреност и загриженост за всички - всъщност, те просто се грижат за себе си.
Да си много войнствен, силен и побеждаващ, е секси и сигурно ти се иска да бъдеш такъв в очите на околните. В това твое стремление обаче те моля да не се криеш зад паравана на магията, защото: първо, тя въобще не възпитава подобни идеали (освен в някои уродливи вариации на вещичарството) и второ, защото останалите посетители на Форума далеч не са толкова "боси" в тази област - ще изрекат ужасяващата формулировка по твой адрес: царят е гол!


И за да не бъде напълно offtopick казаното от мен, да напиша нещичко и по темата.

Всяка идея в нашето съзнание завихря енергии и ги насочва към осъществяване на своите цели и мултиплициране на своите матрици. Подобията привличат/пораждат подобия. При формирането на силни желания и особено при паралелното им формиране сред много хора, се зараждат стабилни структури на мисловна енергия, които на друго място нарекохме "егрегори", докато аз упорито назовавам "предразсъдъци". Това са устойчиви психически конструкции, които, за разлика от праведните мисления усукват психичната енергия по една крива, която зацикля в несъзнавани желания. Така мисълта се подчинява на несвои намерения, които я повличат под чужда воля. Последното свойство на тези устойчиви психически конструкции ги прави много полезни и предпочитани като средство от всеки, който иска да манипулира хората, да ги убърква, да ги поставя под зависимости. Рекламата например не е нищо друго, освен едно естетически оформено публично съобщение с такава цел. И когато в нашето съзнание се промушат някои от "котвите" на една такава устойчива конструкция, последната не само, че започва да смуче енергия от нас, но се стреми и да подчини нашите действия на собствената си логика и по този начин действа като вирус: конкурира схемата на действие на съзнанието и я замества със схема, която налага на съзнанието да работи за чужди нему цели. (Само за пояснение - "котвите", които споменахме преди секунда, са сигнали за съзнанието, които да го отвеждат към предписваната мисловна матрица: фирмени и търговски знаци, лого-изречения, музикални сигнали, жестове, елементи от модата и всякакви други такива.)

Устойчивите структури на съзнание могат да имат различна природа. В посочената по-горе тема ставаше дума за "социални" конструкции, където възпитанието, модата и прочея са установили някакъв стандартен предразсъдък и даденостите в обществото приучават хората или някаква група от тях да му се подчиняват, да се отъждествяват с него: метъли, будисти, социалисти, футболисти, сциентолози, рентиери, милионери, глигани, хулигани и шопи  :P Общото между всички тях е, че те се присъединяват към една стояща вън от тях самите матрица и започват несъзнателно да я подсилват, отдавайки й енергията си. Това е най-видимо на концерт и особено във футболните агитки, където феновете взаимно се подкрепят и се въодушевляват от многобройното море около себе си в същия цвят. Типично за социалната матрица е, че самата матрица не притежава свой собствен разум или съзнание, нито воля, а е сбор от утвърдените и ритуалистично повтаряни в обществото практики. Така се утъпкват пътеки на мисловно поведение, които в дадени среди се представят за истина и са задължителни: в съда адвокатът трябва да се приближи от дясната страна към съдията, а прокурорът - от лявата, въпреки, че на Справедливостта й дреме на оная работа от къде ще се приближава адвокатът и от къде - прокурорът! предразсъдъкът е, че това е правосъдие и това е редът; или, че така се прави, такава е практиката, та дори така е правилно!

Друга устойчива матрица, която действа почти на същия принцип, ще я наречем "вътрешно-психически предразсъдък (или егрегор - все тая!)". Механизмът на подчиняване на съзнанието е същият, но тук нямаме организираното престъпно въздействие от страна на обществото, което да наложи дадена матрица, или, поне това въздействие не е насочено пряко към формиране на конкретната матрица. Примерно, обществото ни налага предразсъдъка, че трябва да сме богати и в нашето съзнание тази воля се адаптира към съзнанието във вида на следния предразсъдък: това, което имам, е МНОГО ценно, неподражаемо скъпо и важно. Така се раждат например типичните вещомани, които са склонни да натоварят своите вещи с прекомерно голяма, обсебваща значимост. Разликата при психичната конструкция тук е само в това, че тя не е социална, "общо" споделена, а се поражда вътре в ума, в отговор на някакъв съществуващ проблем; чрез една самозаблуда проблемът се представя за решен, въпреки, че той всъщност въобще не е. Иначе, механизмът и на двете матрици е принципно един и същ.

Теоретично, а също и за нуждите на поместената в началото на темата статия, трябва да допуснем и още една схема. Това е възможността да съществува матрица, която обаче започва да проявява наченки на известна организмова самостоятелност. Тук се проявява най-пълният вариант на такива матрици за съзнанието, които могат да бъдат схванати като вируси. За вируса знаем, че той е "мъртъв" носител на генетична програма, която се носи "из въздуха" и при подходящи условия натоварва клетките, в които попада, със собственото си изпълнение. Психическите матрици от този вид "плуват из пространството" наоколо и в момента, в който намерят подходящо намагнетизирано за приемането им съзнание, се забождат в него. Такива матрици обикновено витаят около места, където по принцип са се осъществявали заложените в тях програми (разврат, страдания, също и обратното - омиротворение, подпомагане) и хората, които са били част от програмите, са натрупвали своите впечатления в пространството. Такива матрици, както се написа и в заглавната статия, могат да бъдат създавани и от по-висши по интелект създания и да бъдат впръсквани в пространството, за да действат. Разликата между тях и останалите матрици, както казахме, е в това, че тези матрици притежават определена организмова независимост. По този начин тези матрици не са просто следствие от една колективна, несъзнавана единност, но съществуват под формата на нисши същества, които имат свои потребности и способи, чрез които се удовлетворяват. Създаването на такова същество не е много трудно и по същество лошите магии на ниско ниво не са много далеч от това.

Разбирането на темата за ватриците е важно в две посоки. Първо, това ще доведе до изкристализирането на нов вид "психическа вирусология", където ясни ще станат много от манипулативните явления в обществото и това ще ни позволи да преодолеем хиляди от капаните на нашата глобална матрица (тук под "матрица" трябва да се разбере не просто кое да е конкретно заблуждение на хората, а целия порочен строй на действителността въобще). И второ, осъзнаването на този проблем ще насели до сега "празния въздух" около нас с толкова много присъствия, че считаните за случайни до този момент явления на емоционално състояние, безпричинни психофизически промени и състояния, веднъж за винаги ще намерят своето закономерно обяснение и науката ще направи още един тромав скок напред, към осмислянето на собствената си безнадеждност пред дверите на окултното знание.  :P
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юли 10, 2006, 17:41:31 pm
Флай, бих искал да се видим на по бира ( или сок че съм на хапове ся...), за да усетя яростта ти и да се опитам да я идентифицирам. Защото в теб определено се таи такава, приятелю. Като изключа "забележката" към Елфа, поста ти е много добър. Обаче има един проблем. Ако аз притежавам силата да дарявам живот ( не като мъж ),обаче използвам тази сила за да отнемам, къде е проблема? В силата или в мен? Зло и добро има и те са в крайния резултат. Добро е да посъдиш едно дърво, зло е спед 10 години да го резнеш. Доброто е градеж, злото е разруха. Обаче всичко е относително.
Не смятам че сме генетично програмирани, именно защото имаме свободна воля. Ако всички бяхме програмирани, щяхме да вършим еднакви неща, и намяаше да има нужда от частни затвори....
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: ---------- в Юли 10, 2006, 17:47:15 pm
...а къде е "доброто" и "злото" по отношение на засаденото и изкоренено след това дърво, ако гледаме през призмата на триста квинтилиона години  и създаването на много последователни слънчеви системи, тяхното еволюиране и изчезване, заедно с планетите вътре в тях и дърветата вътре в тях, за да дойде на мястото на всичко това нов космически прах и нови ситуации?
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юли 10, 2006, 18:35:16 pm
Gil-Galadh наистина е достигнал завидно ниво в способността да говори глупости. Виждам, че се е поучил и от Legionarie в способността да упорства с глупостите си, да ги прокарва през цялата тема и да я разрушава също като демоните, на които е такъв голям почитател!
Знаеш ли,за пореден път нападаш някой чрез не особено добри квалификации.А откъде реши че се кефя на демоните?

Прозвището black mind наистина-наистина, много му подхожда... Така. Зло и Добро наистина не съществуват, Gil-Galadh, но това е в една по-висша реалност, където нито ти, нито аз сме влезли със земните си тела. Пръстите, които натискат клавиатурата тук, се намират в земната реалност и по отношение на хората в нея опозицията "добро-зло" съществува съществува съществува. Това се дава с учебна цел и предвид това изборът ти между едното и другото е съвсем способен да предизвиква последствия, макар те да не се разпростират към небесното.
Знаехси аз,че хората ще харесат Блек Майнда,благодаря на мод-овете.
А към теб конкретно-евтаназията зло ли е или добро?А смъртната присъда?Два изключително тривиални примера.

Една друга опозиция, която на земята съществува само привидно за хората, е тази на "аз-неаз", "мене-другите". Тя също е въведена с учебна цел, за да може човекът да започне да се подготвя да действа като божество. В действителност всичките неща са едно и също нещо и никаква неделимост няма по между им. Колкото и да ми е отвратително, Gil-Galadh, ти и аз сме едно и също нещо и в това е оправданието да съм яростен от това, че някаква част от мен самия произвежда усилено фекалии и твърди, че това е полезно.
Бе,доколкото съм чел митове и легенди повечето божества са си доста егоистични.
Смятам че е доста глупаво да си яростен че нещата са такива каквито са,че имаш и тъмна страна.Честно казано звучиш ми като онея с чалмите дето ги дават по телевизията да плюят по израелците и ламериканците.
 А когато една част от теб отделя фекалии е добре,иначе се умира много неприятно.


Когато си се напсуваш наоколо, не правиш нищо друго, освен да си удариш шамара в собствената буза, поради простата причина, че онова, което пъдиш отсреща, си ти самият. Ето защо джайнистите например си слагат тензухена кърпа на устата - да не би да вдишат някоя мушица-посестрима, а на краката си връзват звънчета - да не стъпчат някоя хлебарчица... Добре е да се поучиш от тяхната смиреност и загриженост за всички - всъщност, те просто се грижат за себе си.
Прекален светец и богу не е драг.

Да си много войнствен, силен и побеждаващ, е секси и сигурно ти се иска да бъдеш такъв в очите на околните. В това твое стремление обаче те моля да не се криеш зад паравана на магията, защото: първо, тя въобще не възпитава подобни идеали (освен в някои уродливи вариации на вещичарството) и второ, защото останалите посетители на Форума далеч не са толкова "боси" в тази област - ще изрекат ужасяващата формулировка по твой адрес: царят е гол! [/size][/tt]
Царят е гол-Цар-владетел.Гол-голотата е символ на откритост,честност.Тоест ще бъда открит и далновиден владетел-На следващите избори знаете за кой да гласувате :)
 Харесва ми да съм силен и побеждаващ,но не държа непременно,борбата е по-важната за мен.А магията възпитава един основен и много добър идеал- да уважаваш себе си,да не с есъобразяваш с това,което ти казват и да търсиш сам.

Знаеш ли,адски се забавлявам когато ми се нахвърлят заради приказките,разкрива много за хората отсреща,и като бъдещ пси(харо)лог много обичам да го правя :)

праведните мисления усукват психичната енергия по една крива, която зацикля в несъзнавани желания. Така мисълта се подчинява на несвои намерения, които я повличат под чужда воля. Последното свойство на тези устойчиви психически конструкции ги прави много полезни и предпочитани като средство от всеки, който иска да манипулира хората, да ги убърква, да ги поставя под зависимости. Рекламата например не е нищо друго, освен едно естетически оформено публично съобщение с такава цел. И когато в нашето съзнание се промушат някои от "котвите" на една такава устойчива конструкция, последната не само, че започва да смуче енергия от нас, но се стреми и да подчини нашите действия на собствената си логика и по този начин действа като вирус: конкурира схемата на действие на съзнанието и я замества със схема, която налага на съзнанието да работи за чужди нему цели. (Само за пояснение - "котвите", които споменахме преди секунда, са сигнали за съзнанието, които да го отвеждат към предписваната мисловна матрица: фирмени и търговски знаци, лого-изречения, музикални сигнали, жестове, елементи от модата и всякакви други такива.
Виж тук съм много съгласен.Само че какво е праведно?

Устойчивите структури на съзнание могат да имат различна природа. В посочената по-горе тема ставаше дума за "социални" конструкции, където възпитанието, модата и прочея са установили някакъв стандартен предразсъдък и даденостите в обществото приучават хората или някаква група от тях да му се подчиняват, да се отъждествяват с него: метъли, будисти, социалисти, футболисти, сциентолози, рентиери, милионери, глигани, хулигани и шопи  :P Общото между всички тях е, че те се присъединяват към една стояща вън от тях самите матрица и започват несъзнателно да я подсилват, отдавайки й енергията си. Това е най-видимо на концерт и особено във футболните агитки, където феновете взаимно се подкрепят и се въодушевляват от многобройното море около себе си в същия цвят. Типично за социалната матрица е, че самата матрица не притежава свой собствен разум или съзнание, нито воля, а е сбор от утвърдените и ритуалистично повтаряни в обществото практики. Така се утъпкват пътеки на мисловно поведение, които в дадени среди се представят за истина и са задължителни: в съда адвокатът трябва да се приближи от дясната страна към съдията, а прокурорът - от лявата, въпреки, че на Справедливостта й дреме на оная работа от къде ще се приближава адвокатът и от къде - прокурорът! предразсъдъкът е, че това е правосъдие и това е редът; или, че така се прави, такава е практиката, та дори така е правилно!
Даам.Понякога  е учудващо къде хората са ритуализирали нещата.

Друга устойчива матрица, която действа почти на същия принцип, ще я наречем "вътрешно-психически предразсъдък (или егрегор - все тая!)". Механизмът на подчиняване на съзнанието е същият, но тук нямаме организираното престъпно въздействие от страна на обществото, което да наложи дадена матрица, или, поне това въздействие не е насочено пряко към формиране на конкретната матрица. Примерно, обществото ни налага предразсъдъка, че трябва да сме богати и в нашето съзнание тази воля се адаптира към съзнанието във вида на следния предразсъдък: това, което имам, е МНОГО ценно, неподражаемо скъпо и важно. Така се раждат например типичните вещомани, които са склонни да натоварят своите вещи с прекомерно голяма, обсебваща значимост. Разликата при психичната конструкция тук е само в това, че тя не е социална, "общо" споделена, а се поражда вътре в ума, в отговор на някакъв съществуващ проблем; чрез една самозаблуда проблемът се представя за решен, въпреки, че той всъщност въобще не е. Иначе, механизмът и на двете матрици е принципно един и същ.
Хубаво е че говориш срещу предразсъдъците.Всичко звучи много възвишено и духовно,но какво правиш ти за своите предразсъдъци.
 

Трябва д аизлизам сега.После ще довърша дисекцията :):):):):)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: ---------- в Юли 10, 2006, 18:42:36 pm
За двата тривиални примера (евтаназия и смъртна присъда); отговорът ми е също тривиален: зависи.  ;D
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Дъвиан в Юли 10, 2006, 22:12:55 pm
От нищо не зависи - убийството си е убийство, пък било то и на муха...
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юли 10, 2006, 22:37:19 pm
Убийството на мухите - приоритет на младите !!!!
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Юли 11, 2006, 05:56:41 am
Убийството на муха....
А аз днес убих няколко домата. :P
Май не схванахте какво ви казва flyDragon?
Или такова дълбоко вникване и кардинална промяна в отношението Ви къв Всемира е с повишена трудност?
На кой от вас му направи впечатление колко мравки стъпка по пътя си?
Някой запитал ли се е колко хора, животни и растения са загинали, за да можем ние с Вас сега да си цъкаме по клавиатурите?
Да flyDragon е рязък на моменти.
Но какво бихте сторили с дълбоко заспал приятел при пожар?
Ще го люлете нежно или ще го разтърсите здраво?
Но спящия може да си фантазира всичко (дори, че ругатните оправят работата) :-X
"Каквото повикало, това се обадило" - древна "глупотевина".
Евтаназия - ако приятеля ти се опърли на 90% при горе споменатия пожар, ти какво? Ще откликнеш на молбата му или ще морализаторстваш? - Зависи.
А като ти пострада коня, може да му прекратиш мъките?
Смъртната присъда - позволилия си да раздава смъртни присъди, ще му върнеш давания от него дар (смърт) или ще го затвориш, лишавайки го от правото му на свобода? А направете му добро на такъв човек. Но кое? Кокто той го разбира или както Вие? И тук зависи.
Тук е момента да напомня нещо, което често се забравя (дори от знаещите го):
Нищо не е случайно. Нищо не може да Ви се случи ако Вие не сте го избрали .
Противното твърдение е преекспониране на чувството за собствена значимост.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Юли 11, 2006, 06:20:26 am
Gil-Galadh, той не напада някого. Той напада част от себе си и го осъзнава.
Gil-Galadh, ти и аз сме едно и също нещо и в това е оправданието да съм яростен от това, че някаква част от мен самия произвежда усилено фекалии и твърди, че това е полезно. Когато си се напсуваш наоколо, не правиш нищо друго, освен да си удариш шамара в собствената буза, поради простата причина, че онова, което пъдиш отсреща, си ти самият. :P
Това, че Ти не приемаш реално разбирането му за Единство на Всичко - това Е Твое Право.
Това, че не разпознаваш в отсрещтния своето отражение - това Е Твое постижение.
....
В поста на Дракона имаше доста по-стйностни виждания.
За съжалиние се раздуха от някои само личните комплекси.
Абе момчета и момичета....как е възможно някой да ме обиди или ядоса, след като тези чувства са си мои???
С тах Аз се разпореждам. Не Драган или Петкан - Аз.
Всичко, което изпитвам си е мое чувство и отнощение. Никой не ми е виновен за тях.
Те са мой успех или провал, и ничий друг.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юли 11, 2006, 09:31:11 am
бе тъй като гледам нямам какво да дисектриам.Общо взето съм съгласен с останалото,което не коментирах...
Колкото до:
За двата тривиални примера (евтаназия и смъртна присъда); отговорът ми е също тривиален: зависи.  ;D
Именно-стигаме до тривиалния отговор че доброто и злото са твърде относителни понятия ;)
Gil-Galadh, той не напада някого. Той напада част от себе си и го осъзнава.
Това, че Ти не приемаш реално разбирането му за Единство на Всичко - това Е Твое Право.
Това, че не разпознаваш в отсрещтния своето отражение - това Е Твое постижение.
....
В поста на Дракона имаше доста по-стйностни виждания.
За съжалиние се раздуха от някои само личните комплекси.
Абе момчета и момичета....как е възможно някой да ме обиди или ядоса, след като тези чувства са си мои???
С тах Аз се разпореждам. Не Драган или Петкан - Аз.
Всичко, което изпитвам си е мое чувство и отнощение. Никой не ми е виновен за тях.
Те са мой успех или провал, и ничий друг.
Не  ми е проблема в изразяването на чувствата,а в слагането на квалификации,и макар че и аз съм го правил гледам да се ограничавам.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юли 11, 2006, 10:27:43 am
Да ви кажа...току-що убих една муха и се почуствах добре:")))
Както казва баща ми: Свободата на една муха свършва там, където започва моя нос.
Откачал съм понякога сутрин...спиш си най-сладко и оназ гад почва да ти каца по носа, устните, очите...отврат  >:( >:( >:( >:( >:(
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Дъвиан в Юли 11, 2006, 14:14:03 pm
Ами и аз съм "откачал" Оберон, но трябна малко мъдрост в отношението към света, и така дори една муха, която носи дискомфорт ще се превърне в сладка галеща животинка, която просто иска да те помилва, така както тя може...Така правиш Ада на Реалността в Рай за себе си, а може би той е такъв, но човек е заблуден от първичните си инстикти и светкавично проявили се, заслепяващи чувства. И именно защото се намираме в темата за психогенетичното програмиране създадено от човека, нима едно такова отношение къмв животното - едно напълно лично и индивидуално отношение към него, не може да се определи като вмъкване на някакво същество, или да го кажем - отрицателни мисли, енергии, чувства или нещо друго, нима няма едно такова вмъкване във всеки един от нас понякога, което ние да изразим в деструктивност, грубост, гняв и пр. подобни ежедневни афекти. Нима това е същността на човека - разрушителната, или ще кажеш - и двете са в човека, и разрушението и съзиданеието. А тогава, не е ли по-красиво съзиданието, сътворението на нещо красиво, добро, благородно...
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юли 11, 2006, 14:22:17 pm
Ами и аз съм "откачал" Оберон, но трябна малко мъдрост в отношението към света, и така дори една муха, която носи дискомфорт ще се превърне в сладка галеща животинка, която просто иска да те помилва, така както тя може...Така правиш Ада на Реалността в Рай за себе си, а може би той е такъв, но човек е заблуден от първичните си инстикти и светкавично проявили се, заслепяващи чувства. И именно защото се намираме в темата за психогенетичното програмиране създадено от човека, нима едно такова отношение къмв животното - едно напълно лично и индивидуално отношение към него, не може да се определи като вмъкване на някакво същество, или да го кажем - отрицателни мисли, енергии, чувства или нещо друго, нима няма едно такова вмъкване във всеки един от нас понякога, което ние да изразим в деструктивност, грубост, гняв и пр. подобни ежедневни афекти. Нима това е същността на човека - разрушителната, или ще кажеш - и двете са в човека, и разрушението и съзиданеието. А тогава, не е ли по-красиво съзиданието, сътворението на нещо красиво, добро, благородно...

Нямам нищо против мухата, не ме разбирай неправилно :) Нека си лази по мръсотиите, нека си каца където иска. Ако обаче тя перманентно ме дразни с присъствието си, аз съм в правото си да я изпъдя. Ок, правя го. Тя се връща пак, аз пак я пъдя...И така 1 час !!! Ако има и грам мозък ( а той е по-малко ), тя ще се махне. Но не го прави. Аз съм по-силния и я трепя. Нейн проблем.  8)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Дъвиан в Юли 11, 2006, 14:29:25 pm
Ако трябва, да дойда да я отведа, за да си на спокойствие :P :P ;D
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юли 11, 2006, 14:33:03 pm
Е нали ти казах че я убих:)))

За да не се стига дотам, Създателя е трябвало да помисли за това. Да и даде повече мозък. Нали творбите са Му съвършени? Хехе :))) Като вижда че ме дразни, да се разкара. Ако искаш да седя да ме хапят комари? Или с любов да гледам кърлежа дето ми пие кръвта? Айде няма нужда:))
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Дъвиан в Юли 11, 2006, 14:41:47 pm
Просто искам да кажа, че най-важното е в отношението ни към самите нас, както и към самият свят около нас. Точно защото ние хората населяваме и управляваме света, без ние да се променим света няма да се промени. Знаеш какво става, когато се отнасяш с любов към едно куче, коте, или растение - обичат те и те. Ами така е с по-малките животинчета. А ако някой възрази, че не можеш да обичаш пълчищата скакалци унищоващи полята, или плъховете преди векове, плъзнали из градовете, или някакъв друг подобен пример, и за това има отговор, и той че пак можеш да ги обичаш, и панацеята е в любовта на всички къмв тях, а не на двама-трима. Защото когато всички ги заобичат нещата ще се оправят, но това не е правено. Това не го е имало на земята - масово хората да се справят с проблемите посредством силата на Любовта. А ако се опита, ако се направи, или по-точната дума, ако се осъществи...Аз ще съм най-щастливия човек на земята, а вярвам не само аз :)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юли 11, 2006, 14:52:04 pm
Да, обаче говорим за муха, не за куче например. На кучето като му кажа: разкарай се:) и то се маха. Е, зимата едно ме ухапа, при все че съм изгледал сумати псета...
Искам да кажа, че няма как да подхождам с любов към една муха. Добре, погледни от другата страна - любов с обратен знак. Аз като я убивам я спасявам от съдбата и - да каца по лайната например:))) На нея това и е съдбата, знам. За нея е нормално да каца там, за мен не е нормално да казам там :)))
Абе...и без това се въдят с милиони, кво си хабим думите за мухите....
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: ---------- в Юли 11, 2006, 15:05:00 pm
А ти, Oberon , защо страдаш от предразсъдъка за непоколебима важност на собствената ти неприкосновеност? Какво й пука на една муха за някакъв си Oberon , неговото спокойствие и представата му за свобода? Или, в крайна сметка си готов да сведеш правото до това на по-силния?

Ако излезеш за малко от накърненото си его и се вгледаш в написаното от Дъвиан, ще усетиш нещо много важно...
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Oberon в Юли 11, 2006, 15:11:39 pm
Пич Флай, това което ми пише Дъвиън го знам много отдавна. Не страдам от такъв предразсъдък. Обаче мухата става нагла след 5-6 мои намека да си ходи. Ако дойде някой да ти краде в къщата, и ти му кажеш: аре бегай ве. Той се маха. След 2 дена пак идва. И така 10 дена. Ти кво правиш? Поглеждаш го с много любов и му казваш: Избери си нещо друже и си върви в мир? Мне мисля. Проблема не е в мен, а в мухата. Аз не нарушавам личната и свобода, не и казвам къде да лети и каца. Не и преча ....И да, готов съм да сведа правото на по-силния. Точка за мен за спора по мухата :)))
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Юли 11, 2006, 15:32:33 pm
Бтв. Правото на по-силния си е част от природата,напълно естествено,и за това създадено с цел.
 Ехх,Ницше,Ницше,за нищо ги нямат тея твоите идеи,колко по-напред щяхме да сме ако беше обратното
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Дъвиан в Юли 11, 2006, 15:36:26 pm
Ами да - човека е по-силен и трябва да се грижи за по-слабите и да не ги убива.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Mirotvorec в Юли 11, 2006, 22:14:12 pm
Гледайте сега каква мисъл ми мина... Оберон, можеш ли да предположиш поне за миг, че мухата не случайно те е събудила, точно в този ден и точно в този час? Невидимите за нас същества и сили, които се грижат за нашето съществуване, често използват най-невероятни начини, за да ни накарат да направим нещо, което ще ни бъде от полза.
Ако е трябвало да си буден в точно определено време, то какъв по-ефикасен начин от мухата, кацаща по лицето ти?  :D  И така, ако беше предположил, че това не е случайно, щеше да станеш, да се раздвижиш и мухата да изчезне, а съответно-да остане и жива.

Правото на по-силният....може би това е правото да поемеш по-голяма отговорност?
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: ---------- в Юли 12, 2006, 16:03:55 pm
Ехх,Ницше,Ницше,за нищо ги нямат тея твоите идеи,колко по-напред щяхме да сме ако беше обратното
Едно от нещата, които щяха да се случат, Gil-Galadh ,е ти да нямаш право на съществуване, защото един як гамен в автобуса щеше да се позабавлява с умъртвяването ти.

Ето ви и една статия по темата; силно религиозна, но все пак по темата...
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Юли 13, 2006, 21:03:14 pm
Не страдам от такъв предразсъдък. Обаче мухата става нагла след 5-6 мои намека да си ходи.
На това му викам даване на кфалификации.
Мухата ставала нагла... това тя ли ти го каза или ти си го втълпи? Това е предразсъдък - пред_разсъдък - много точна дума.
Мухите, комарите, кърлежите и други подобни "вредители", се навъртат около хора притежаващи вътрешен свят, който ги привлича.
Това са забелязали и ученици на Дънов - край него никога не са се въртели насекоми. Отговора му е бил, че това зависи от мислите, характера, изобщо от същността на човека.
А насекомите с благи и мазни думи не се саблуждават. :)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: asdfghjkl в Юли 14, 2006, 02:11:06 am
Ха, къде бил проблема. Да му мислите, и внимавайте какво ;)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Tina в Юли 14, 2006, 02:24:14 am
Жоро, извинявай, ама аз съм диагностицирана със Средиземноморска анемия (thessalemia) и имам червен картон, с който да го докажа! Задължиха ме да си го нося със шофьорската книжка, като живото-спасяващ. Това е специфичен ген който го има най-много на Бaлканите и в Сицилия, но в Западна Европа се посреща с червен картон (нещо като на Зизо последния... ;D)

Та моя Балкански ген е ненормален според Западна Европа (Англия, Германия, Скандинавските, Австрия и прочие), но е ген с който италианците се гордеят (е който го има от мафиотите извън Сицилия).

Нас не ни хапят комари, не ни заобикалят мухи...виж не знам за учителя, ама някои близки до мен хора твърдят, че гена ми е такъв, че комарите не смеят да ме хапнат, защото ще умрат.... ;D  :D  :D
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Юли 14, 2006, 02:29:44 am
Благо Даря, за полезната информация.
---<-@
;)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: asdfghjkl в Юли 14, 2006, 02:40:52 am
Еми той и баща ми е така. От ракията ли, от какво ли, като го ухапят и умират.

F**k the Colla
F**k the pizza
All we need is Slivovitza!
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Tina в Юли 14, 2006, 02:45:33 am
Еми той и баща ми е така. От ракията ли, от какво ли, като го ухапят и умират.

Нали написах вече - ОТ БАЛКАНСКИЯ НИ ГЕН Е, не от сливовицата - научно доказано - не ме карайте да ви сканирван червената си "генетична карта". Италианските доктори пък викат - супер -тези гени са най-издържливи на малария и бактерии.....
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Юли 19, 2006, 19:08:50 pm
Мръсният вход

Откъс от книгата на Ернст Мулдашев - "От кого сме произлезли?"


Да си представим, че шлосерът Н., който живее, да речем, в апартамент № 34 на шестия етаж на девететажен панелен блок, излиза сутрин от жилището си. Излиза в лошо настроение (съседът алкохолик на седмия етаж цяла нощ е „бучал") и заключва бронираната си врата с двадесетсантиметров гаражен ключ. Газейки фасове и шлюпки от семки, пристъпва към асансьора и натиска бутона, прогорен с угарка. Докато го чака, мрачно се взира в стените, уж не толкова отдавна боядисани с мръснозелена боя, но вече олющени и „художествено оформени" с думи като „х..." и „Fuck you". Става му студено, тъй като прозорецът вече цяла година е счупен. „Кой ли мерзавец го е строшил! И къде ли гледа жилищната комисия, все й е тая!" - мисли той.
Свежият ветрец донася траен мирис на помийна яма „Пак ли е задръстен сметопроводът? А и да не е, ще сипват покрай него. Ех, че народ! Живеем като в помия" - мисли шлосерът, подритва гнил домат и обилно се изплюва върху вратата на асансьора.
Отваря асансьора, влиза и натиска бутона за първия етаж, който също е пробит от цигара, стиска си носа, като се старае да не стъпи в локвата пикня, но вижда, че има и нещо по-сериозно. „Свине, а не хора! Пътувам като в тоалетна" - мисли шлосерът.
След като си дръпва лакета, прилепнал към дъвката на стената, той най-после излиза. Тегли тлъста псувня, с удоволствие вдишва с пълни гърди, но болезнено се спъва в някакъв сандък, оставен бог знае от кого. „Не хора, а твари" - измърморва, рита потрошената входна врата и излиза навън. Оглежда разсипания боклук и стъпва на тротоара. Заобикаля няколкото локви, образували се на местата на вечните ями в асфалта, поглежда към красивата девойка с гумени галоши, която стои до кално място, където би трябвало да има полянка, и към разхождащия се, отвратителен на вид пес с размери на теле. Песът започва да души шлосера и гръмко лае. „Джеси" - крещи девойката.
„Сигурно подушва миризмата на асансьора - мисли мъжът. — Ех че кучета са развъдили, като динозаври. Опасно е да се излиза на улицата, тези твари не само крака, но и з... ще ти отхапят."
По пътя към трамвайната спирка има канавка с прехвърлена над нея дъска. Когато е отгоре, шлосерът си казва: „Някакви перила да бяха измислили, може някой да падне. Колко ли пияни са се изръсили. Година вече не я заравят. Що за държава! Жалба ли да пиша?".
Мъжът преминава канавката, повдига крачолите си, почистени предишния ден, и тръгва с неестествена походка, стараейки се да не изцапа панталона си с рядката кал, размазана по асфалта на половин километър наоколо. Стигнал най-после до чист асфалт, той се опитва да махне калта от обувките си. След като оглежда панталона си, с удовлетворение си казва: „Само до кръста съм се изцапал. А стругарят Васка вчера дойде и мръсотията беше по ушите му. Що за народ! Като свине живеем в калта. Трудно ли е да се зарови канавката? Що за правителство!".
В очакване на трамвая Н. оглежда хората на спирката. Буца от злоба напира в гърлото му: „Тези сигурно с...т в асансьора и копаят канавки. Твари, а не хора."
След като блъска някого така, че да го заболи, шлосерът се пъха в трамвая. Вижда свободно място и бързичко се намества. До него застава старица с мрежичка в ръка. Той обръща глава и гледа през стъклото, сякаш мяркащите се пейзажи са му безкрайно интересни. „Тази пък развалина къде е тръгнала сутрин. По-добре да беше си седяла вкъщи. Народила пиянкаджии посранковци, които бъркат асансьора с тоалетна. А и уважение иска!".
Мъжът преминава през овехтялата въртележка на входа на завода и започва работа. Стиска в менгемето една заготовка и мрачно я обработва с пилата. „Ама защо я пиля? Заради тази заплата ли? Пиля си тук, а животът ми е кучешки."
Взема половинлитровия си буркан, отива в пушалнята, налива вода в него и пъха бързовара. Изпушва цигарата и пие чай от буркана. „Като последна отрепка пия чай. В пушалнята до тоалетната. Никаква грижа за работния човек! Да бяха ни купили поне ръбести чаши."
Надмогвайки себе си, шлосерът отива на работното си място и пили детайла. Настъпва време за обяд. „Дали да отида в стола. Ама докато чакаш на опашката, червата ти ще се скъсат. И готвачите всичките са крадльовци. Правят кюфтета от сланина и хляб, да бяха турили поне малко месо. Салатите вчерашни... Алуминиевите вилици са огънати като спирали. Работят същите твари като в нашия вход. Е, добре, ще вървя в пушалнята, ще си хапна сандвичите с чай. Ама трябва да ида в столовата, да си гепя една лъжица. Моята някакъв негодник я сви."
Шлосерът продължава мрачно да работи следобед, но спира и отива в тоалетната. „Ама че воня, по-зле от асансьора - мисли той, качвайки се върху чинията и измъквайки вестник от джоба си. — Всичко е зацапано, можеш ли да седнеш! Седиш като кокошка на пръта и работата е ясна, не улучваш целта. Поне тоалетна хартия да имаше, казват, във вестника канцерогени имало. Добре поне, че е безплатно! Че на гарата всички си плащат. А ако нямаш пари, да се н...ш ли? Ама че мастни работят там! Пред тях да се изтървеш, няма да те пуснат!"
Забравил да пусне водата, шлосерът излиза от тоалетната и продължава да пили. Настроението му е лошо, работата не върви. Измерва с шублер обработения детайл, съпоставя го с чертежа и установява, че е произвел натурален брак. Плюе на пода, спомня си мръсния вход, вонящия асансьор, канавката с прехвърлената дъска, половинлитровия буркан за чай, огънатата алуминиева вилица, платената тоалетна. „Ама да върви по дяволите тоя детайл. Ще отиде при ония твари. Нека тяхната машина да се троши с него, нека по-добре някакъв негодник да я ремонтира, отколкото да с...е в асансьора!"
След приключването на работния ден, стараейки се да си подобри настроението, той купува бутилка водка от магазина. Заедно със стругаря Васка и общия работник Колка търсят удобно място, за да ликвидират бутилката. „Казват, че в чужбина работните хора ходят в ресторанти. А при нас те са почти златни, а и на входа стоят едни чукове, няма да те пуснат."
Шлосерът, Васка и Колка изпиват заедно бутилката на един ъгъл. Добре наквасен, по пътя за вкъщи Н. стига до канавката с дъската, подхлъзва се на нея, пада на ръба и добре омазва с кал и без това изцапаните си панталони. Измъква се и проклинайки всичко, влиза във входа си. Тъмно е, някой е развил крушките, а асансьорът дълго не идва. „Коя ли кучка се вози в тази „пътуваща тоалетна". Ох, че зор имам, как да търпя до квартирата!"
Най-после вратата на асансьора се отваря. Шлосерът с удовлетворение отбелязва, че пикнята на пода вече е засъхнала, а по-сериозното нещо някой го е размазал. „Ами защо да търпя - казва си той, разкопчава се и пикае в асансьора. - Утре поне в собствената си урина ще бъда."Напълно разбираемо е, че шлосерът Н. през целия ден, като се започне от мръсния вход, е подложен на купчина отрицателни битови емоции. Над него надвисва негативната психична аура, която се отразява върху резултатите от работата му. В мащабите на страната това води до снижаване качествата на руската продукция. В резултат от негативната аура работникът започва да намира удовлетворение в пиенето и в това самият той да върши мръсотии. Разчита на правителството и народа, които са длъжни да му създадат достойни условия за живот и работа, въпреки че той лениво обработва детайла и няма да си мръдне пръста, за да оправи създалото се положение.
Преустройството би трябвало да започне не само с икономически проекти, но и така, че хората сами да си създават достойни условия за живот и да се самоуважават. Поне да бяхме взели пример от японците. Японският работник, независимо дали е шлосер, стругар или боклукчия, ходи на работа с костюм, бяла риза и вратовръзка. Горд е, че работи. Сменя костюма със специално облекло и върши всяка работа с удоволствие, защото уважава себе си и хората, за които я върши. След работа японците се преобличат и често отиват в ресторантчета (сравнително евтини), пият бира или саке и развеселени се връщат вкъщи. В Япония канавките се заравят същия ден. Никой дори и не си помисля да използва асансьорите като тоалетни. Над хората в Япония има позитивна психична аура.
Защо все пак президентът на Русия и правителството не предприемат мерки срещу негативната психична аура? Главната причина е, че те не само не разбират нейната роля, но и не забелязват причините, които я предизвикват. Например в Кремъл във всички тоалетни висят кърпи, които много отдавна са забранени от санитарните власти като преносители на инфекции. Депутатите и правителството си бършат в тях ръцете, а на тоалетните чинии се качват също като шлосера Н. Не навсякъде има тоалетна хартия, често вместо нея се използват разни проекти за постановления и т.н.
Един високопоставен субект в областта на градската архитектура имаше разкошен офис, чиято входна врата безобразно хлопаше, разтърсвайки всичко, но той дори не я забелязваше. Затова пък портиерката не дочуваше.
Министърът на културата никога не е убеждавал руските кинорежисьори, че не бива безкрайно да се изтъкват отрицателните моменти в живота, дори и да са правдиви, че не трябва постоянно да се показва реалистичната кал, че е необходимо да се избират високи и красиви актьори, а не къси мъжленца, облечени със сиви отвратителни пуловери. След като изгледа подобен филм, шлосерът Н. веднага ще види собствената си действителност, ще й се надсмее, но това само ще засили негативизма и безизходицата му. Трябва в определена степен да се взема пример от холивудските филми с тяхната превзетост и щастлив край.
Един от най-популярните руски вестници писа, че във връзка с идването в Москва на мага Копърфийлд, способен да изтрива сгради от лицето на земята, най-силното желание на московчани било това да е сградата на Държавната дума с всички депутати в нея. Шлосерът Н., след като прочете тези вестникарски редове, може би ще си помисли, че да се изтрият от лицето на земята народните избраници, означава в крайна сметка да се изтрие изобщо този народ. Все пак не бива постоянно да се хулят депутатите и да се показват в идиотски комичен план.
Негативната аура над Русия достигна апогея си при изборите за губернатор на Иркутск през 1997 г. За поста претендираха крадец, насилник и педераст. Вестниците оповестиха "достойнствата" на всеки от тях. Народът избра крадеца. Очевидно краденето е изглеждало „по-привлекателна" черта в сравнение с насилието и хомосексуализма.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: ---------- в Юли 20, 2006, 11:32:44 am
И все пак, не холивудската напудреност трябва да ви бъде еталон, а старата ви, класическа руска култура, от чиято висока нравственост и художествена дълбочина целият духовен свят се възхищава!

Иначе, Horus е прав - всичко си правим сами и подобрение от никъде другаде няма да дойде, освен от нашите лични намерения, окъпани в действеност и инициативност. Защо не нарисуваш нещо красиво на стената? Ще го одраскат? - нищо, пак нарисувай!
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Tina в Септември 27, 2006, 10:37:47 am
Приятел ми прати връзка към този сайт и обяснението на една снимка. Може би това е свързано с дискутираните тук мафлоци, наричани в другия сайт ЛАРВИ.

http://www.chudesa.net/forum/viewtopic.php?p=5094#5094 (http://www.chudesa.net/forum/viewtopic.php?p=5094#5094)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Дъвиан в Септември 27, 2006, 11:04:09 am
Хе, много интересно и много полезно. И аз на едно място ги нарекох ларви и аз по принцип така си ги наричам. За съжаление мисля, че почти всички хора имаме подобни ларви за едно или друго нещо, но тук става въпрос за порок от рода на тютюнопушене, алкохолизъм и сексуални извращения. Хубаво е да ги няма и е хубаво да се намалят. Чистота на душата и тялото. Всички се борим. Бих казал, че срамът и погнусата от подобни неща може да бъде изцелителен. Нека всеки види какво става около нас и с нас от другия свят.
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Септември 27, 2006, 11:07:06 am
За жалост нищо общо.Това си е обикновен "ефект" причинен от бавното затваряне на обектива
ето две подобни.
http://www.masud.co.uk/blog/hello/217/998/640/blurred3.jpg (http://www.masud.co.uk/blog/hello/217/998/640/blurred3.jpg)
http://chezmew.smugmug.com/gallery/13707 (http://chezmew.smugmug.com/gallery/13707)
А тоя форум е култов.Оправи ми се настроението
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Дъвиан в Септември 27, 2006, 11:11:45 am
Може и така да е. По-важното е да видим ценното в подобни неща и да си направим изводи - за себе си!
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Септември 27, 2006, 11:31:30 am
ценното в случая е че смехът е много полезен.
 
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Tina в Септември 28, 2006, 00:09:01 am
Цитат
А тоя форум е култов.

какво имаш впредвид?
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Септември 28, 2006, 00:21:34 am
Ми рядко можеш да видиш на едно място толкова зомбирани хора.
 А тая Селена  е такъв вамп,че нямам думи.
За жалост не успях да се удържа и дори там се заядох-поглени темата към която си дала линк-тая със снимките
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Tina в Септември 28, 2006, 00:59:46 am
Погледнах темата...добре си се справил!!!! :D :D :D
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: ---------- в Септември 28, 2006, 11:12:16 am
Gil-Galadh x 10 !
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Септември 28, 2006, 22:13:49 pm
Нее,аз съм в Шок,и тая жена се има за духовно извисена...дори Очакването я надминава в пъти
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: asdfghjkl в Септември 29, 2006, 00:18:59 am
Добрия, стар, Очакване, защо ненацели техния форум вместо нашия? Много по - добре би се получило, тази Селена направо ме отвращава с отношението си към хората, които не подкрепят тезите и. Щом се държи така в интернет пространството не искам да си представям каква е на живо. Разни хора, разни...
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Tina в Септември 29, 2006, 01:46:25 am
Да - върнах се да разгледам сайта. Много е арогантна нали?

А защо всеки там се нарича Маг? Това ли е модерно сега? Или просто е "другата" страна на монетата на психо-зомбирането?
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Септември 29, 2006, 09:44:35 am
... Много е арогантна нали?....
"Арогантна" е много смекчено определение. Тя, която като модератор изисква толерантност и писане без нападки, напада при първа "среща".
Дори забелязах, че изтъква за снимките "Тази, на която съм аз, е правена лично от Елена Вакуленко, а останалите са ни изпратени просто от клиенти - но всички са правени от дигитален апарат"
Баба Ленчи, която срещу солидно заплащане (за около2000$ споменаваха) е давала съвети на депутати за масово въздействие сред хората?
Същата Елена, която гравитираше около психофашиста Золотов?
Съпер магове, няма що.....

А с това "клиенти" ми напомни за землячката ми... Маг Сибила ;)
На тези ценоразписа им е "само" 40лв.  :P
До сега не знаех, че Маг е професия?!?
Е, да са Живин и Здравин дето ме научиха.....;)
Титла: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: GNOSTIC в Септември 29, 2006, 11:11:08 am
Че не са магове не са.
Да не би при тях маг да е съкращение на магьосник? Много претенциозно! Но те и магьосници не са - сигурно е, че са предимно  фокусници! ;D
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: SCLover в Април 20, 2007, 01:37:22 am
Цитат
Малко хора осъзнават колко негативно се отразява неприличната реч върху човешкото здраве и съдба. Страдат преди всичко зъбите, венците и цялата уста, тъй като когато човек ругае, псува и злослови, той създава отрицателна енергия в устната си кухина....в сегашния си живот често ще страда от остри респираторни заболявания, възпаления на венците (пародонтоза)....

Добре, да прадположим, че човек страда от парадонтоза и в същото време ругае и фъфли като говори. В един момент, ако той започне да говори отчетливо и ясно, спре псувните, ще му мине ли парадонтозата?

Цитат
Учените са установили, че ако някой ви се кара или ви ругае продължително време, върху вас се оказва силно негативно въздействие, еквивалентно на радиоактивно облъчване с мощност 50 хиляди рентгена (смъртоносната доза за човека е 600 рентгена). В такава ситуация сте се озовали в отрицателното пространство и ставате жертва на обитателите на низшите светове (мафлоците). Те се хранят с жизнената ви енергия и унищожават фините ви тела. На физическо ниво това се проявява като безразличие, апатия, мързел, синдром на хроничната преумора, депресия и опити за самоубийство.
Шеговитият и привидно „безобиден” израз „По дяволите” програмира човека за болести, страдания и разорение, тъй като го изпраща в „черна яма” или „в гроба”.

Рядко, но ми се е случвало - някой да ми вика и ми се кара. Наистина, колкото по - продължителна е караницата, толкова по - зле се чувствам след това. После ми се лежи, нямам желание за нищо. В такива моменти, какво да правя за да се защитя, кой е най - разумният начин по който да реагирам. Едва ли е да реагирам на лошото със зло? Да мълча смирено ли? Или пък да изляза от стаята?  :-\ А ако не мога да напусна мястото, примерно - шефа вика?
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: ultrafutur в Април 20, 2007, 08:46:45 am
Добре, да прадположим, че човек страда от парадонтоза и в същото време ругае и фъфли като говори. В един момент, ако той започне да говори отчетливо и ясно, спре псувните, ще му мине ли парадонтозата?

Да, разбира се че ще му мине. Когато се премахне истинската причина за болестта, тя изчезва "като по чудо" ...

Рядко, но ми се е случвало - някой да ми вика и ми се кара. Наистина, колкото по - продължителна е караницата, толкова по - зле се чувствам след това. После ми се лежи, нямам желание за нищо. В такива моменти, какво да правя за да се защитя, кой е най - разумният начин по който да реагирам. Едва ли е да реагирам на лошото със зло? Да мълча смирено ли? Или пък да изляза от стаята?  :-\ А ако не мога да напусна мястото, примерно - шефа вика?


При такова мощно изтичане / пропадане на енергията, най-добре е да напуснеш мястото, но не физически, а така да се каже "психически"... да не си там, въпреки че тялото ти присъства. От такава дистанция ще можеш да видиш цялата илюзорност на 3-измерните ни проблемчета, и да си възвърнеш бързо загубената енергия...

 :)
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Април 26, 2007, 11:49:16 am
ако те застигат ей така без нищо може да имаш проблеми със сърцето,да те облъчват със ултразвук или да е нещо чисто психическо.Така или иначе страхът е полезен механизъм малко или много предпазващ човека...важното е да свикнеш да го приемаш като предупреждение,а не да се бориш с него...
а и както казва Сюзън: "Не се плаши,ядосвай се!" :)
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: P.E.A.C.E. в Април 26, 2007, 14:49:22 pm
Днеска пак си пуснах "новините" по СиЕнЕн :)
Лари Кинг на живо май беше (нз дали така се казва), направи ми впечатление следното:
Нали знаете как един хипнотизатор никога не мига, та въпросният гост на "шоуто" мигаше по 3 пъти на всяка дума !
Не преувеличавам изобщо, беше ненормално странно, говореше с един монотонен глас и не спираше да мига, все едно се ошитваше да се "събуди" от някакъв сън, но напразно...
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: milenski в Април 26, 2007, 15:20:53 pm
Може пък тик да е имал човекът :)

Някъде бях чела, че когато човек започне да мига много, това е признак, че лъже.
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: P.E.A.C.E. в Април 26, 2007, 15:26:27 pm
Може пък тик да е имал човекът :)

Някъде бях чела, че когато човек започне да мига много, това е признак, че лъже.
Пффф той пича направо са съдра да лъже  ;D ;D ;D
Говореха как това шоу вече 50 години интервюира извести личности и позволява на хората да научат това което ги интересува, отразява действителността, как подкрепя моралните ценности, имаше нещо за как семейстовоте е най-важно и тем подобни.
В действителнотс предаването е супер малумно и противоположното на това :) , как да не лъже въпросния индивид :)

Иначе друга ми е мисълта, все едно не искаше да ги казва тези неща, но нещо го караше да го прави.
Пък водещия, Лари ли беше нз ... Камерата го снима така, ч е главата му е приведена леко надолу, все едно като ти говори те гледа отгоре и има някаква "словестна власт" над теб  :-\
Пък самото му изражение направо ми прилича на извънземно с маска и грим  :D ;D ;D
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Mirotvorec в Април 26, 2007, 15:29:40 pm
Някъде бях чела, че когато човек започне да мига много, това е признак, че лъже.
....или прекалената осветеност около него му пречи на очите   ;D
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Mystic в Май 10, 2007, 01:19:07 am
Искам да попитам нещо и ако не му е тук мястото може да ме приместите или да изтриете поста,но много ми е наложително да получа отговор.В цялата тема се говори за лаври и мафлоци и каквито са там entitys,а някой да знае нещо за нематериалните названието им започваше с В?
Благодаря за темата,много е интересна и благодарение на нея разбрах,че и аз съм се освободила от мафлоци или нещо подобно. ::)
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Gil-Galadh в Май 10, 2007, 09:14:41 am
Воладори? Те при Карлос Кастанеда ги има...общо взето неговият вариант на егрегори,мафлоци и тям подобни
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Mystic в Май 10, 2007, 10:33:33 am
Воладори? Те при Карлос Кастанеда ги има...общо взето неговият вариант на егрегори,мафлоци и тям подобни
Благодаря ти !Точно така се казваха,но и аз имах усещането,че става въпрос за едни и същи неща.
А сега да обясня и защо питам.Имаше един известен период в,в който звех да усещам,че нещо ми източва енергията.Спях много неспокойно и през ноща много често си правих риалити чек и все търсех нещо из стаята.Усещането беше за присъствие на нещо от което понягока ме е страх.В повечето случаи се чувствах все едно нещо се опитва да ми окупира тялото или ме дърпа за главата(там където е фунтанелата).След няколко месеца положението стана непоносимо и се събуждах изтощена колкото и дълго да съм спала.Не беше само физически,но и в ежедневието нищо не вървеше и ставаше от лошо по-лошо. :( Тъй като се интересувам от Фън Шуй първото нещо което направих една сутрин,беше да проверя с компаса в каква точно посока ми е сложено леглото.Оказа се,че главата ми сочи север,което за мен с моята рожденна дата и елемент е six kiling (не знам как да го преведа на бг това)
Това е най-негативната посока за мен и след справка с учебника и всички други помагала реших да си сложа леглото да сочи североизток.Тази посока е благоприятна за здравето ми.Не ме спря това,че леглото трябва да стои на ъгъл и изглежда доста странно по този начин в стаята.Зад главата си имам ъглова етажерка на,която съм подредила някои неща,като купа с кристали,кристален лотус,кристален глобус,3 статуйки на смеещия се Буда и една на медетиращ Буда.Също така имам един медальон,който е на червена връвчица и е с метално топче,нарича се майан бол и служи за протекция.Вечер като го свалям го оставям на етажерката зад главата си.Постарах се да подредя в спалнята си всичко според изискванията на Фън Шуй и какво се случва първата нощ като лягам..... Пак спах неспокойно,но само половината нощ.Точно преди да се събудя имах доста странен експириънс,който ми се раясни благодарение на прочетеното тук и един приятел.Сънувам,че ме сърби ужасно главата и започвам да се чеша,ама много жестоко.В един момент си поглеждам дясната ръка и виждам в нея една черна топка,голяма колкото ми е голяма шепата.Заглеждам се в тази топка и с ужас установявам,че е пълна с гадинки и мърда.Червеи,буболечки,бръмбъри и какво ли още не.Самата топка беше под парче кожа от скалпа ми,но кожата беше все едно се е олющила,точно така както като изгориш лятото на морето.Захвърлих топката настрани и отидох в бянаята да си мия главата с шампоан против пърхут.Продължавах да усещам този сърбеж,но и болка на мястото от където съм изтръгнала тази черна топка от главата си(фунтанелата).Събудих се моментално,плачеща и усещаща всичко това и на физическо ниво.Направих същото,като в съня си и си измих главата.Не се чувствах комфортно през целия ден,гледката от съня не ми излизаше от главата и изпитвах ужасна погнуса. :( Няколко нощи след това отново усетих присъствието им и пак имах усещането за дърпане на главата.Много се ядосах и честно казано ги напсувах(не псувам) с надеждата да се махнат.После започнах да си казвам молитвата ''Отче Наш"',но нещо все едно ми каза :''Няма смисъл!''.Тогава това което интуитивно направих,беше да се успокоя напълно и им се изсмях,както Нио направи в Матрицата(не знам защо асоциацията беше моментална).И за мое голямо учудване изчезнаха на секундата.Не са ме притеснявали от тогава,мина повече от месец.В мометна се възстановявам енергийно и последния уикенд,който мина ми се спеше почти постояно.Все още не знам каква е била причината да ги привлека,но си спомням какво ми каза приятелят ми,когато споделих за този сън.Каза,че били 4-ри на брой и всяка нощ ме приканвали да изляза от тялото си,не съм била аз тази,която го прави,а те са ме дърпали.Моето усещане беше същото.Също така каза да не изпитвам никаква емоция и ако ги виждам само да ги наблюдавам.Щели да си тръгнат,но това зависело от мен.Надявам се да съм се справила!!! :-[
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Mirotvorec в Май 10, 2007, 11:14:09 am
Дали няма да е добре да се отървеш от статуйките на Буда...   :-\   Усещане само .... може и да греша. Всъщност колко са на брой?
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Mystic в Май 10, 2007, 20:14:26 pm
Дали няма да е добре да се отървеш от статуйките на Буда...   :-\   Усещане само .... може и да греша. Всъщност колко са на брой?
4-ри са на брой.3 смеещи се Буда и един медитиращ.Сега и аз се замислих и май имаш право.Ще ги махна и ще видя какъв ще е резултата. :) Аз тези същества ги усещам и докато не спя. :( Много често тропат по пода за да ми привлекат вниманието,но аз не им обръщам внимание дори и тогава.Предполагам,че е така,защото живея сама. :-\
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Mirotvorec в Май 10, 2007, 23:44:41 pm
Ще ми бъде интересно да споделиш след ... една седмица да речем, какъв е ефектът.   :P
Титла: Re: Отг: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Fiery в Юли 10, 2007, 20:37:39 pm
От нищо не зависи - убийството си е убийство, пък било то и на муха...


  :-*
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Mirotvorec в Юли 10, 2007, 22:21:43 pm
Това клипче ми напомни за един филм, в който Буда превърна стрелите, летящи към него в листенца.

Сетих се и за една реплика на моя позната, скоро беше - не е добре просто да унищожиш лошото, защото на негово място се появява два пъти по-лошо,  а да го трансформираш в добро.
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Joro Velev в Юли 12, 2007, 03:40:12 am
   Това ми напомни за:
"Направи на врага си това, което той не може да направи за теб!
Направи му добро!"

   Но, ... за истинското приложение е нужно съответното осъзнаване.
   Ако се подходи буквалистки, врага е спечелил....и следва, че пак си му сторил добро но на елементарно ниско ниво.
   "Ключа за бараката" е в осъзнаването.
Титла: Относно: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Февруари 23, 2008, 20:00:07 pm
От abovetopsecret.com 8)
Титла: Re:Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: aldonea в Август 06, 2009, 13:20:29 pm
От нищо не зависи - убийството си е убийство, пък било то и на муха...
  :-*

  :) Да клипчето ми напомни,че когато забележим проблема и особенно ,ако се опитаме да се борим с него, той(проблема) набира сила ,мултиплицира се и става значим! Накажи проблема с безразличие!  ;)Опитвали ли сте???
Титла: Re:Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Tangrata_ в Август 06, 2009, 17:08:01 pm
Ами те щраусите и те така правят.
Заравят главата и забравят за проблема.


А интересно дали сте пробвали с разрешаване на проблема?
Титла: Re:Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: topteglo в Август 13, 2009, 22:30:04 pm
Гледах наскоро част от конференция за НЛО и там показаха случаи на снимани извънземни в инфрачервения сектор.
Та колкото до мафлоците- те би трябвало да са навсякъде около нас.
И ако са видими в инфрачервения спектър както твърди онзи барон дето ги снимал, то и ние бихме могли лесно да ги засечем. Всеки който има камера с нощем режим би трябвало да може да ги гледа. Аз имам такава камера ама досега не съм видел никаква медуза или някаква астрална същност. Според мен може да се виждат в този спектър само при определени условия. Ама то и духовете могат да се виждат без специални приспособления при определени условия.
Титла: Re:Психогенетично програмиране създадено
Публикувано от: Magnolia в Август 13, 2009, 22:41:39 pm
В статията за мафлоците пишеше, че и камера "Полароид" върши същата работа. Може да се пробва.
Ха, какво се сетих сега. Имаше един изпращял образ по телевизията едно време, който говореше за егология. Не съм наясно с неговите схеми, но си спомням, че ставаше дума за някакви червени белези в тилната област, а хората , които интервюираше изглеждаха с много лабилна психика. Дали това явление не може да се обясни с с мафлоци и  подобни?! :unknown:

Между другото ако се пусне търсачка с "мафлок", "мафлоци", не излиза много материал. А на английски как  да задам търсене? Може би Еленко ще каже. ;)
Титла: Re:Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: hung в Септември 24, 2009, 22:22:39 pm
Приятели, според вас мафлоците могат ли да крадат материални неща?
Изчезна ми любимата книга и малко парички. Знам че има такива енергии вкъщи, днес ще взема мерки да ги успокоя, защото стават много нахални.
Титла: Re:Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: H. в Септември 24, 2009, 23:13:48 pm
Приятели, според вас мафлоците могат ли да крадат материални неща?
Изчезна ми любимата книга и малко парички. Знам че има такива енергии вкъщи, днес ще взема мерки да ги успокоя, защото стават много нахални.

Тема (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,5362.0.html) във форума от 2005 г. :)
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: SiriusAngel в Ноември 21, 2009, 12:44:35 pm
Дали няма да е добре да се отървеш от статуйките на Буда...   :-\   Усещане само .... може и да греша. Всъщност колко са на брой?

Относно Буда съм запозната.
Смещите Буда са 6 на брой и ги имах!
Искам да ви кажа че наистина имат енергя тези статуйки. На мен ми действатха добре и то много!
Първо те трябва да бъдат подарени.
Когато се сложат в къщата трябва да сочат с лице към вратата.
Ако не ти донесат късмет те трябва да бъдат премахнати незабавно!
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: SiriusAngel в Ноември 21, 2009, 13:07:14 pm
Това клипче ми напомни за един филм, в който Буда превърна стрелите, летящи към него в листенца.

Сетих се и за една реплика на моя позната, скоро беше - не е добре просто да унищожиш лошото, защото на негово място се появява два пъти по-лошо,  а да го трансформираш в добро.

 :)
Много ми хареса. Има логика и то голяма в тези думи.
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено 
Публикувано от: cassio в Април 15, 2010, 11:21:46 am
Има логика, но се получава, че "лошото е неунищожимо" в такъв случай. Как точно се "трансформира лошото в добро"? И ВСЯКО Лошо ли може да претърпи подобна трансформация?
Както и, как е станало лошо? Според мен трябва да се тръгне от по-назад, а не след като вече е лошо. Обичам причините, следствията всеки може да ги предположи, и все един ще нацели. Но да си причина за нещо или да я провокираш, това вече е magic  :)
Титла: Re:Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: why now в Април 15, 2010, 11:34:07 am
Ами те щраусите и те така правят.
Заравят главата и забравят за проблема.


А интересно дали сте пробвали с разрешаване на проблема?

Още по-интересно е дали като пробваш да го решиш,но се окаже невъзможно /защото предполагам ще признаете,че има и независещи от нас неща/ тогава как трябва да се постъпи? :)
Титла: Re:Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Monolith в Октомври 03, 2011, 17:24:38 pm
Рейтинговата система на Zamunda (http://zamunda.net/) също е повлияна от негативен meme (http://en.wikipedia.org/wiki/Meme). За тези, които не знаят, ето как изглежда там най-високата оценка за даден торент:

(Вие гласувахте за този торент с "5 - ЖЕСТОКО!")
Титла: Re:Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: MayaY в Декември 26, 2011, 11:56:34 am
Съгласни ли сте с долното твърдение, ако "да" или "не" защо?

В цялата съвкупност от прераждания водещият принцип е - ПСИХОсоматичен(съзнанието определя материята)! Но във времевия период на едно отделно прераждане го има и обратния закон СОМАТОпсихичния. В рамките на едно отделно прераждане действат и двата закона психосоматичен и соматопсихичен при всеки в различна степен и елементи.......а не както е модерно да се говори напоследък че всичко е само психосоматично, тоест че силата на мисълта и вярата можели да променят всичко!
 
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Princess_Deja в Юни 28, 2012, 00:58:01 am
Понеже не харесвам безнадежните, безизходните и прекалено апокалиптични или стресиращи информирани предупреждения, намерих нещо, което ми се струва "начин", за справяне и контрол с определено невидимо, но въздействащо ни влияние на съзнанието. Т.е. всяко нещо създадено от човек само от него може да се контролира или насочи в благоприятна и здравословна посока.

theory of ironic mental control processes

Цитат

... Вегнер, професор в Университета на Вирджиния, нарича теорията на ироничните психични процеси за контрол. Докато една част от мозъка ни търси да "отвлече  вниманието ни от" (буквално е "разруши")  нежелано знание/познание, друга се опитва да го провери и да се увери, че няма да се "натрапи" като мисъл-табу (догма, предразсъдък- по мое тълкуване).
Обикновено първата система(част) - наречена "умишлен/съзнателен работен процес" - работи в тандем с втората, наречена "ироничен монитор".
 По време на стрес, обаче, "работния процес"  може да бъде овладян от това негово (второ) допълнение, с което привежда и поднася, всички неща, които желаем съзнателно (с последствия).
Решението, казва Вегнер, е да се опитваме да контролираме мислите си, особено когато сме под стрес. По-добре, казва той, е да променя вашата среда, за да се създаде настроение или мисли, които искате.
"Ако аз съм депресиран и се опитвам да мисля, весели мисли, почти със сигурност ще се проваля", казва Вегнер. "Но ако отида на парти и съм заобиколен от хора, смеещи се и говорещи,  няма да е толкова трудно да се чувствате щастливи."


Цитат
Psychologist Daniel Wegner, Ph.D., says that the effort to restrict thought is itself to blame: "Trying to control your mind can produce the very state you are trying to avoid."
Such perversity may be the product of what Wegner, a professor at the University of Virginia, calls the theory of ironic mental control processes. While one part of our brain searches for a distraction from unwanted cognitions, another checks to make sure that the taboo thought isn't intruding. Usually, the first system--called the "intentional operating process"--works in tandem with the second, dubbed the "ironic monitor." During times of stress, however, the operating process may be overpowered by its complement, bringing all the things we don't want to think about into consciousness.
The solution, says Wegner, is to give up trying to control your thoughts, especially when you're under stress. Better, he says, to alter your environment to create the mood or thoughts you want. "If I'm depressed, sitting by myself and trying to think cheerful thoughts will almost certainly fail," says Wegner. "But if I go to a party and I'm surrounded by people laughing and talking, it won't be so difficult to feel happy.

source: http://humanourb.tripod.com/id1.html (като отворите страницата "скролвате" надолу, и има една снимка с изсъхнало дърво, под нея е текста-цитат от по-горе)


Има и по-научно и изчерпателно обяснение на теорията в: http://en.wikipedia.org/wiki/Ironic_process_theory

с интересна препратка към филма "Inception" and ... Don`t think of a pink elephant  :)


Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: x_name41 в Юни 28, 2012, 01:32:38 am
Цитатът, който ви се струва като начин за справяне със различни предизвикателства за съзнанието посочва, че според професор Вегнер във мозъкът едва ли не се обработват мислите и мисълформите, което не е вярно поради това, че те се обработват на ментално (душевно) ниво а мозъкът е нещо инструмент който се управлява от съзнанието (както космонавта облича костюм така и душата облича тялото със всичките контролни органи (уреди) за управление намиращи се вътре) и втората грешка е, че не би било коректно както посочва професорът, когато сме депресирани да сме заобиколени от весела компания тъй-като това би довело в повечето случаи до излишен дискомфорт или дисхармония впредвид коренно противоположните ситуации.
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: Princess_Deja в Юни 29, 2012, 15:20:30 pm
Може би по-внимателно трябва да прочетеш като "психолог" написаното и тогава ще е по-ясно това, което е написал самият психолог, а не хирург или невролог.
Човекът ненапразно си е нарекъл теорията "theory of ironic mental control processes". Ако искаше да акцентира върху дейността и функцията на мозъка като анатомичен и физиологичен орган, щеше да използава думата за "мозък"- brain.

Trying to control your mind can produce the very state you are trying to avoid.

т.е. по примера с абстрахирането, защо би било по-продуктивно.
Депресираният човек не намира нищо интригуващо в заобикалящия го свят и живота си. Да вземем ...  популярен и известен рок-певец. Признат с групата си. Материално осигурен. Едва ли има нещо, което да не може да си позволи, вкл. любов на конкретна непозната. Някакъв малък Бог. Каквото пожелае го има, каквото се захване му се отдава. Прави песни, свири, пее... на пръв поглед живот мечта.
Тук интересни са две неща: 1. В каква степен психогенетично се е (само) програмирал и е успял добре да се разположи в матрицата. На добро място, с всички възможни бонуси и предимства; 2. Има ли проблеми някакви? Щастлив ли е , нещастен или депресиран, но достатъчно съобразителен да не го споделя или да иска помощ, а да си стои в къщи, за да не се додрепесира на някой купон сред хора?
Моментът да си стои в къщи върши работа, до момента, в който филмите и сериалите му писнат, книгите са му скучни, разни социални мрежи ... просто го дразнят и отегчават ... има куче, което разхожда от време на време. Но то не говори.
И в един момент се оказва, че иска просто да излезе сред хора. Мислите и съзнанието му не са капсулирани около неговия живот. В която капсула е буквално като затворник, който се блъска в стените от спомени, провалени надежди, изгубени копнежи неосъществени желания.. и тишина,  в която единствено усеща собствените си отчаяни мисли.
И отива на рожден ден на ... съседката, ей така щото й свършил леда и два стола да занесе. И се заговаря с някакви хора около него и установява, че вече не е в капсулата. А мислите му са в съвсем други посоки. От един разговор са се провокирали хубави спомени. От друг забравени хубави лудости. От трети възможност, която е имал, но сега или утре може да провери за нея отново... и така още много знаци.

Казано синтезирано. Все едно имаш един телевизор. Как би се чувствал по-добре? Дълго време да гледаш само една програма само с едни герои черно-бял, или да имаш още няколко канала и да си гледаш различни предавания, с различни хора- весели, тъжни, без значение, просто разнообразни?
Титла: Re: Психогенетично програмиране създадено от човека
Публикувано от: mitrashki в Септември 09, 2017, 00:49:50 am
Извинете но не съм съгласен че всичко е генетично. Всичко има закономерност редува се хубаво със лошо. Както противоположностите се привличат.Вярно има и изключения.Които са силни по дух могат да пробиват по лесно. Както има една поговорка " Защо търкалящия камък не хваща бурени " За мен които иска да се развива и да върви напред не обръща внимание на дребните пречки колкото и големи да са те. Аз например ПРИДОБИХ малко нестандартни умения които искам да ги споделя със някои които се счита за силен и иска да се доразвие. Умея по специален начин да влия на хората и да ги сканирам в реално време и на живо. Със цел лечение. За тази цел бих могъл да науча някои доктор които иска да се развива или без значение кои. Във процеса на обучение ще се усаваршенстват нещата