Автор Тема: Какво може да стане през 2012 г.  (Прочетена 178829 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #120 -: Май 06, 2009, 18:22:48 pm »
Не, не отричам аурата, не отричам и фотографирането и.

Не отричам съществуването на атлантите (не го и твърдя)

Но не ми харесват точни числа от типа - атлантите били цивилизация от 2 милиарда.
Също и този пси-лазер, дето убивал злото в зародиш. (Виж '*')
Това просто не почива на никакви духовни, или каквито и да е други принципи. Писано от човек, дето явно си няма хал хабер нито от наука, нито пък от духовност и езотерика.

'*'
 (И защо пък трябва да се казва точно лазер? Защо да не е фазер, или пък мазер, или пък кайзер, или шмайзер? Знаете ли, че като изобретил Айнщайн лазера, го кръстил всъщност "мазер". А защо са го прекръстили на лазер, и кой, нямам идея. Но това си остава просто име на устройство, измислено от човек, което излъчва светлинни лъчи по права линия.)

От всичко най-много съм скептичен, когато има дори и най-малката неистина в текст. Или един автор говори 100% истина, или лъже. Няма средно.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #121 -: Май 06, 2009, 18:30:58 pm »
Цитат
Или един автор говори 100% истина, или лъже. Няма средно.

Е аз по този повод доста съм писал и не съм съгласен с това твърдение. Може да пише 90% истина и 10% много важни лъжи - може да е точно обратното или каквато си искаш друга конфигурация. То това е и основата на дезинформацията - когатом искаш да прикриеш нещо го изваждаш на показ заедно с още една камара небивалици и след това истинните факти придобиват същия статут защото са в един "кюп". Освен това някой може да не ти казва истината умишлено или просто до определено ниво да му стигат познанията (или това което са му позволили да знае) и той да си мисли че е "истина" а всъщност да е само част. Така че варианти има много.

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
« Отговор #122 -: Май 07, 2009, 04:02:14 am »
Да, чел съм твоята теория. Но все пак трябва да се добави, че освен че е възможно истината да е примесена с лъжа, възможно е и да е 100% лъжа.

И освен съзнателна манипулация (на истина с лъжа), възможно е някой просто да си тегли локуми, ей така за спорт. Тогава той няма да има никаква изгода от манипулации или от вкарването на истини и лъжи. Единствена изгода има да си направи кефа и да излъже сума народ. (Евентуално ако продава книги, може да е за да изкара някой лев/рубла). Може да е просто човек с богато въображение. Може и всичко, което е писал да си го е изфантазирал.

Значи специално за извънземните и древните цивилизации не знам как е. Но при езотериката и духовните работи няма омесване на истина с лъжа. Или някой е истински или е фалшив.

Как може да имате доверие на някой, ако сте го уличили в явна и преднамерена лъжа!?
Аз туй наистина не мога да си го обясня.
Дори и да говори 10% истина, и всъщност атлантите да са ползвали лазери за да трепят злото, тоя факт мен колко по-духовен ще ме направи точно? Помага ли ми нещо конкретно?
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен ThreeFaces

• Четящ
  • *
  • Публикации: 137
  • Omnia ab Uno
« Отговор #123 -: Май 07, 2009, 04:31:00 am »
Tangrata_ дано въпросите ти дотук не са реторични и някой наистина да се наеме да отговори, че и мен ме вълнуват. ???

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #124 -: Май 07, 2009, 18:04:05 pm »
Цитат
Но при езотериката и духовните работи няма омесване на истина с лъжа. Или някой е истински или е фалшив.

Тук също не мога да се съглася  ;) А и не случайно на места след думата езотерика слагам в скоби - (тайното знание) или знание което притежават малък кръг хора и не е общоизвестно, защото това е значението на думата  ;).Много хора асоциират думата езотерика с нещо малко по-различно.Оттук идва и връзката с конспирациите (заговорите) защото знаещите нещо което другите не знаят могат да използват това предимство за да ги манипулират.При езотериката е пълно с лъжи и дезинформация точно толкова колкото и във всяка друга сфера защото езотериката обхваща всички сфери на познанието.И там също има "частични истини" които се ползват за да привличат съмишленици за определени "каузи".
« Последна редакция: Май 07, 2009, 18:05:01 pm от Alien »

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
« Отговор #125 -: Май 07, 2009, 18:26:32 pm »
Tangrata

Езотеризмът и фантастиката са неписаните неща на нещата, които могат да бъдат разбрани и доказани само ако сам се сблъшкаш с тях.
  Трудно и недостъпно е всяко усилие да обясниш нещо на някого ако той се е затворил изцяло в материалното си битие на съзнанието като ОП/ограничените портали и хората без души/.
  Друг прост пример ще  ти дам -Как можеш на едно дете на 10 години да обясниш квантовата теория? Колко време ще му е необходимо да те разбере, ако то все още не може да пише...1...2...15...50..години и т.н.ако се труди упорито може и един ден от него да излезе някой гений...а може би ще му трябват още няколко живота...докато постигне успехите ,  които желае.
  Така е и с езотеричното скрито знание, което можеш да плучиш само ако чисто отвориш душата си и съзнанието ти бъде напълно освободено от материалните егоистични ергони на битието.
  Първо трябва да имаш вътрешно усещане и интуиция, усет за нещата,чиста мисъл и съзнание.След това нещата сами ще дойдат при тебе без да ги търсиш и ще разбереш за себе си истината без да имаш нужда от специалист.
  Само че забравих да ти кажа че трябва и доста да четеш по темата-в процеса на четене ще ти се разясняват мистериите,които си преживял или други описват и тогава няма да имаш съмнения за себе си -другите ако искат да ти вярват ти ще бъдеш наясно с нещата!
  Както ти казваш по горе- Как може да вярваш на някого дори и да казва истината, естествено съмняваш се във всичко в пресата, телевизията,приятелите ти...дори и в самия себе си.Това , което ти се поднася като информация ти приемаш като дезинформация и обратното дезинформацията за истинската информация.Колко объркващо нали?
  Не збравяй, че човешките закони нямат нищо общо с космичните.
  Ако за теб е нещо разумно и логично, то за тях може да бъде чисто безумие.Самият човек е създаден биологично програмиран с цел да се държи в космично невежество до момента когато сам не еволюира от материално-битовото си съзнание и осъзнае космичната си принадлежност и част от творението.Мисълта ражда материята и всичко във Вселената е ментално.
  Така,че няма за какво да се чудиш, освободи се от материалното си мислене и житейски барикади както пеперудата се освобождава от пашкулът си и тогава няма да имаш никакви съмнения за това, което става около теб .
Тогава с лекота ще отсяваш доброто от злото,вярното от невярното...ще сканираш аурата на човекът също като атлантите ;)и ще разменяш космична информация с универсумът, злото ще минава през теб като призрак през стена без да бъдеш засегнат :)

Само,че внимавай трябва да си много чист иначе може да потънеш като АТЛАНТИДА ;)

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
« Отговор #126 -: Май 07, 2009, 19:04:13 pm »
А на теб кой точно ти каза, Z-..., че съм затворен в материалното си битие!?
Може би много по-малко от теб, кой знае ...
Кажи ми, как го премери? Кажи ми и защо аз не се наемам да давам такива оценки за хората; дори за тези, които познавам и най-вече за тези, които не познавам.

Имаш тук там някои верни идеи, определено копирани от някъде, например за това, че трябва лично да се сблъскаш с това, което ще те развива, а също и, че трябва да си много чист, също и че трябва да си отворен към знанието, защото иначе няма да ти стигне времето.

Но!

Аз не споря за всичко това. Говоря за това, че има книги, които са добри и си заслужават, има и книги, които са пълна фантасмагория.
Не е задължително и да четеш много. Аз съм чел навремето, достатъчно колкото трябва. Имал съм късмета да прочета правилните книги и да попадна на правилните хора. Не всеки май го има обаче, и наистина съжалявам за някои хора, заради кашата в която са се оплели.

Пиша, уж да внеса яснота, но никакъв ефект. Очевидните неща се отричат, и фанатизма си знае своето. Мисленето се смята за тесногръдие, Ограничен Портал, или пък материалистичност. А  ненаучната фантастика, тип фентъзи се смята за езотерика.

Пиша си и с някой, който е с 32 мнения, но очевидно е врял и кипял в "езотериката" и борави свободно с термини като Ограничени Портали  и други подобни. Дали фалшив ник, или нов ентусиаст прочел някоя книга, кой знае ...

Та да повторим. Ти си мислиш, че си езотеричен, а аз съм затворен в материалното си битие. А може и да е точно обратното. Кой може да каже?

Така и не разбрах, кое по-точно при мен смяташ за "материално мислене"? Аз не смятам, че имам такова.

Само заради факта, че не гълтам с пълни шепи и отворено гърло откровената помия, която се сипе и се представя за "езотерична"?
Хората се различават от прасетата заради наличието на вкус ...
Едните поглъщат квото им падне, а другите което си преценят. Аз си преценям от кои да съм.

Да се повторя, не отричам ни най-малко силата на мисълта, менталното сътворение на света, аурите, чакрите, духовното развитие и тн и тн.
Но не виждам и какво общо имат с ОП, Атлантите, Рептилиите, или пък пси-лазерите. Не виждам и защо трябва да ги приемам, че да почна да виждам аури. Какво общо имат Атлантите с тая работа?

Неактивен Z-931

• Пишещ
« Отговор #127 -: Май 07, 2009, 21:22:05 pm »
Танграта

Сега накратко, че в момента не разполагам с много време.
Първо нямах впредвид теб ,че си ОП...или...т.н.описвах принципно нещата,  как стоят с много хора , с които и ти сигурно си се срещал в животът на които наистина са им далечни и чужди тези неща/извинявай и не бъди толкова чувствителен/Това с копирането на нещата звучи много тъпо, използувам терминология, която е най-разбираема и близка до потртебителите на този форум, а расъждавам и коментирам на база преживяно, прочетено и доказано поне лично за мен.
 Ти понякога напълно отричаш нещата смяташ ги за помия...или нещо такова както бе по отгоре казал...,,Тази тема трябва да се вмъкне в подфорум Езотерична фантастика,, това говори,че наистина си много далеч от нещата или искаш да изчерпиш нужната ти информация в ролята ти на невеж.Кое от двете? Представи ни твоята теза и познание? Ако толкова много си на ти с нещата разкажи ни ти нещо аз само казах моето мнение ,,АЗ ЗНАМ, ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАМ,, ти претендираш ,че си много напред в нещата освети ни за да ти вярваме!

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
« Отговор #128 -: Май 07, 2009, 23:31:34 pm »
Сега, и аз накратко ...
Не съм се ни най-малко засегнал. Просто поставих въпроси, които евентуално ти не си поставяш. Т.е. опитвам се да те накарам да мислиш (повече). На въпросите ми не отговори ...

Моята гледна точка върху нещата е трудно да вкарам в една тема и няколко поста. Освен това не знам дали му е мястото. Това са лични неща.
Освен това навремето един човек, от който научих много неща ми беше казал "Не хвърляйте бисерите на свинете!" (разбира се тука нямам предвид никой конкретно) но мисълта ми е, не знам докъде имам право да говоря. Има и друго. Дори и да говоря, нещата които са най-ценни, са съответно най-безинтересни за масата   ("езотерици"). Буквално влиза през едното ухо и излиза през другото (дори без да кънти).

Цитат
Ти понякога напълно отричаш нещата смяташ ги за помия...или нещо такова както бе по отгоре казал...,,Тази тема трябва да се вмъкне в подфорум Езотерична фантастика,, това говори,че наистина си много далеч от нещата или искаш да изчерпиш нужната ти информация в ролята ти на невеж.Кое от двете?
На това ще се повторя, или може би ще се потретя и подесетя:

Кое те кара да мислиш, че само защото отричам Анунаките, Нананаките, Онанаките и всякакви др. под. означава, че съм много "далече" от нещата?

Кое те кара да мислиш, че ти знаеш истината, а пък аз не я знам?

Чел ли си Йогананда, Ричард Бах, Урсула Ле Гуин, Лао Дзе? Ако да, какво мислиш по въпроса, ако не, прочети ако ти се занимава, но недей дава прибързани квалификации за света около тебе.

Всъщност също писах, но май не разбра, квалификации не се дават. На никого, за нищо и по никакъв повод. Особено пък ако човек има някакви претенции, че е тръгнал по някакви "пътища". Дори и ако си най-големия нинджа или гуру или какъвто и да е, и всяка дума ти е истина.

Т.е. дори да беше прав (а ти не си), самия факт, че съдиш кой е ограничен и кой не, означава, образно казано, че "истината" ти нищо не струва.

И как така става, че хем твърдиш, че знаеш че нищо не знаеш, хем знаеш "истината" (за атлантида и тн)? Имаш ли последно ясна позиция?

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #129 -: Май 08, 2009, 14:55:54 pm »
Танграта, защо някой трябва да е чел нещо или някой друг, за да класифицира света около себе си? Нима Лао Дзъ е чел някой, за да му обясни света? Нима хората нямат усещането и чувствителността да си обяснят света около тях? Да, било вярно или невярно. Всичко се свежда до идеята на електронната музика - всеки си я разбира както си иска, щото няма думи. Аз съм чел например Урсула ЛеГуин и много ми допада, да не кажа направо, че все едно чета истина, а не фентъзи. Но дали е права? Това е нейното виждане. Ричард Бах е малко ( много ) отнесен, иначе е добър.

Script for a jester's tear....
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
« Отговор #130 -: Май 08, 2009, 18:33:13 pm »
Разбира се, че няма нужда да четеш. Просто не се изразих добре.

Определено мисълта ми беше нещо от сорта - ако не можеш да достигнеш сам до истината,  и се налага да четеш, прочети поне и класиката и тогава приказвай; а не след първата рептилска книжка да си помислиш, че си разбрал всичко за света около тебе.

Също както и след някоя книжка за нинджи едва ли си разбрал същността на БИ.

Сега дали Бах е отвеян ... Аз съм имал периоди от живота си, където ми е бил като религия. Имал съм и други периоди, където съм го смятал за захаросано хахо, с неговата любов и прочеее. А после съм имал балансирани периоди, където съм си мислел, че е доста прав за някои неща.

Има и един момент, че човек пречупва дадена книга и автор спрямо моментното си разбиране. Ако някои твои бариери ти пречат да разбереш част от света около тебе (например защо не получаваш нещо или пък защо нямаш достатъчно гаджета), то това не е недостатък в книгите на Бах.
Просто даден проблем има много аспекти за оправяне и една книга сама по себе си не може да даде отговор и цялостно решение.

Ключовото при Бах за мен си остава неговия безкраен позитивизъм. Това е двигател, който движи много мощно.
Разбира се от теб зависи дали няма да се заблудиш относно посоката.
Но дори грешна посока не е толкова фатално, защото събираш опит. Особено ако се осъзнаеш навреме.

При всичките автори, които цитирах общото е това - вяра в цялостта на нещата, баланс и позитивизъм, спокойствие и оптимизъм.

Другото общо - никой не говори за правителства, извънземни, края на света, анунаките, сивите, зелените, гущерите и не знам кои още.

Света е добър такъв, какъвто е. Приемането му е път нагоре.
А колкото повече вярваш в някакви бъдещи апокалипсиси, рептили, мептили и всякакви други твари, както и в тяхната негативна роля, толкова повече се разделяш със своята духовност (дори и малкото, дето я има). И ставаш едно нещастно същество.
Всичката тая олелия, дето се създава не е нищо хубаво. Вярата в лошото не е хубаво. И тя вреди главно на вярващия.
« Последна редакция: Май 08, 2009, 18:36:30 pm от Tangrata_ »

Неактивен WhiteRider

• Пишещ
  • Публикации: 518
  • *terrafim*
« Отговор #131 -: Май 08, 2009, 20:40:54 pm »
Тангра, това, което описваш е езотериката, която аз познавам. другото са страшни приказки за край огъня ;) не е езотерика, не е нищо, което води до нещо съществено, освен до това да ти внуши, че си пионка в нечия чужда игра. в езотериката, която познавам, дори зная какъв вид изкривяване е конспиративното мислене :)

stiver

• Гост
« Отговор #132 -: Май 09, 2009, 02:40:33 am »
Може да не е никак езотерично това, което си мисля, но все пак имам сериозни опасения, че нещо лошо може наистина да се случи през 2012. Знаете ли защо? Защото когато Юнг е писал за колективното несъзнавано, той май е имал предвид нещо много реално.

Вие знаете какво е стигмата.

Стигмата е симптом на хистерията. Тя придобива определени форми и очертания под влиянието или на силна нравствена емоция, или на религиозен делириум.

Мисля, че нашият свят наистина става истеричен напоследък. Всички тези войни, натрупващият се стрес, политически и финансови кризи и т.н. сякаш водят колективното ни съзнание към някаква колективна форма на хистерия. Накрая тя може да се прояви съвсем обективно и материално на планетата ни като планетарна стигмата във формата на внезапни природни катаклизми и фатални обществени катастрофи. Затова мисля, че пророчества като 2012 са много опасни. Те не ни помагат по никакъв начин, а само засилват състоянието на делириум, докато накрая нашето колективна психика може да "избие чивията". Не защото предсказанието е било вярно, а защото нашето колективно несъзнавано ще се стреми да го реализира за да осъществи очакванията си. Мисля, че сега е много важно да се измести фокуса на хората към нещо по-продуктивно.

Сега си спомних нещо. Веднъж някой попитал Папа Йоан Павел (може би той е бил): "Хората казват, че скоро Христос ще се върне. Какво трябва да правим до тогава?" Папа Йоан Павел помислил за момент и отговорил: "Ами... занимавайте се с нещо." Според мен, в контекста и на 2012 този съвет е много мъдър. Нали и езотериците казват, че мислите са неща и имат силата да се материализират ако са достатъчно интензивни.
« Последна редакция: Май 09, 2009, 10:45:21 am от stiver »

Неактивен Z-931

• Пишещ
« Отговор #133 -: Май 09, 2009, 17:32:01 pm »
Сега, и аз накратко ...
Не съм се ни най-малко засегнал. Просто поставих въпроси, които евентуално ти не си поставяш. Т.е. опитвам се да те накарам да мислиш (повече). На въпросите ми не отговори ...

Моята гледна точка върху нещата е трудно да вкарам в една тема и няколко поста. Освен това не знам дали му е мястото. Това са лични неща.
Освен това навремето един човек, от който научих много неща ми беше казал "Не хвърляйте бисерите на свинете!" (разбира се тука нямам предвид никой конкретно) но мисълта ми е, не знам докъде имам право да говоря. Има и друго. Дори и да говоря, нещата които са най-ценни, са съответно най-безинтересни за масата   ("езотерици"). Буквално влиза през едното ухо и излиза през другото (дори без да кънти).

Цитат
Ти понякога напълно отричаш нещата смяташ ги за помия...или нещо такова както бе по отгоре казал...,,Тази тема трябва да се вмъкне в подфорум Езотерична фантастика,, това говори,че наистина си много далеч от нещата или искаш да изчерпиш нужната ти информация в ролята ти на невеж.Кое от двете?
На това ще се повторя, или може би ще се потретя и подесетя:

Кое те кара да мислиш, че само защото отричам Анунаките, Нананаките, Онанаките и всякакви др. под. означава, че съм много "далече" от нещата?

Кое те кара да мислиш, че ти знаеш истината, а пък аз не я знам?

Чел ли си Йогананда, Ричард Бах, Урсула Ле Гуин, Лао Дзе? Ако да, какво мислиш по въпроса, ако не, прочети ако ти се занимава, но недей дава прибързани квалификации за света около тебе.

Всъщност също писах, но май не разбра, квалификации не се дават. На никого, за нищо и по никакъв повод. Особено пък ако човек има някакви претенции, че е тръгнал по някакви "пътища". Дори и ако си най-големия нинджа или гуру или какъвто и да е, и всяка дума ти е истина.

Т.е. дори да беше прав (а ти не си), самия факт, че съдиш кой е ограничен и кой не, означава, образно казано, че "истината" ти нищо не струва.

И как така става, че хем твърдиш, че знаеш че нищо не знаеш, хем знаеш "истината" (за атлантида и тн)? Имаш ли последно ясна позиция?

Tangrata

Първо да започна от Атлантида.Никъде по горе не виждам да твърдя 100 процента ,че знам истината за Атлантида.Базирам се на исторически данни и факти, които ме карат да се съмнявам в много неща, а също и на езотерични такива.
  Какво имам  впредвид Платон първи описва историята за този митичен континент разказан му от неговия дядо като приказка или легенда, че Атлантите в началото били съвършенни или богоподобни същества, езотеричното познание било нещо най обикновенно и достъпно за тях,  религиите не съществували, хората живеели щастливо и свободно, докат не се появили такива групички на , които явно им станало скучно от божествения живот и решили да поекспериментират с познанието.
  Атлантите постигнали високо технологично развитие, но упаднали духовно/нещо,което се наблюдава и днес в нашето общество/,владеели природните стихии, провеждали свирепи експерименти на турболенция...и какво ли още не -това естествено ги погубило.
  Според някои източници Атлантите дошли на Земята преди 50 000 години и били наричани Елохими или  Анунаки, които създали днешния човек  чрез генетични манипулации и поставили началото на петата коренна раса.
  Това дали Анунаките са Атланти не мога да твърдя, тъй като според някои окултни теории първите шест материка от Атлантида са потънали преди около 850 000 години , а последният за който говорим потъва преди около 11 000г така, че може истинските Атланти да са много по  стари от Анунаките макар и все още неуплътнени в материята...Кой знае?
  Конкретно фактите ,които ме карат да се съмнявам в някои неща къде точно е  била Атлантида и защо все още учените ни я търсят, като тя се знае къде е.Още след падането на Клеопатра от власт в Египет 30г пр.н.е. и превземането на Египет от римляните картата на Атлантида е изнесена в Рим, където и до днес се съхранява.През 16 век немският свещеник-йезуит публкува книга в ,която включва репродукция на древната Египетска карта от Атлантида.
  Това значи ,че Атлантида се знае точно къде е и Ватикана притежава част от това познание ,което са притежавали Атлантите и продължава да го търси.
 По описанията на Платон  част от територията на Атлантида се е простирала по нашите земи.Това се знае и от тайните общества и се крие от масите за да служи на някои интереси...за да нямаме история, древност...култура.
  Пример: Мой познат преди време ми разказа следният случай-Искали ли са да започнат археологичски разкопки на древна римска крепост в града  и е трябвало да искат разрешение от Ватикана :(естествено не са им разрешили.
 Все едно жителите на острв Тамбукту да искат разрешение от местните власти на България за да направят там някакви си разкопки и да установят историческото си минало или Египет при археологични разкопки да искат разрешение от Саудитска Арабия или Зимбабве :o
  Всичко това се прави с цел  да бъде заличено историческото минало на един цял народ или цивилизация.Мога още много примери да изброя ,но се откланям от темата...2012
 Сега да ти отговоря и на въпросите конкретно отправени към мен;
1.Относно дали си далеч или близко до нещата или аз съм далеч или близко до нещата ще ти отговоря, че никой не може да ти отговори на този въпрос,защото истината, която за теб е истина за мен може да си бъде чиста измислица, както и обратното моята истина да си е чиста измислица за теб .Спор няма!
2.Не съм нито гуру нито нинджа ,не съм и в осмата сфера, а съм само един човек ,който мохе да мисли и разсъждава от позицията на собствените си познания ,мисли и преживявания,  а не под диктовката на някое гуру.
 Ти сам казваш по горе ,че незнаеш до къде имаш право да говориш-това ме навежда на мисълта ,че този който ти подава информация те контролира напълно т.е.това не са твоите мисли,това не са твоите тези и решения, това не твоят вътрешен глас, което е наистина опасно-ти откъде си сигурен ,че той ти подава правилната информация?
 Затова се опитах по горе да те накарам да мислиш и чувстваш нещата от позицията на твоето вътрешно съзерцание, усет и интуиция .Да не допускаш чужди сили да контролират съзнанието ти,защото както спомена W.Rider по отгоре могат да те превърнат само  в една пионка в играта.
3.Що се отнася до Лао Дзе...и т.н....източни религии, езотеричен будизъм ...
Бахвагита...и т.н.преди години доста четях научих много неща ,но не те точно  ми ракриха истината./Блаватска бе тази ,която ми отвори очите и разкри истината за този космичен цирк, който се разиграва и ние хората сме главните артисти  в него без да подозираме. На база мои лчни преживявания.От нея разбрах езотеричният смисъл на творението, а Дейвид Айк  потвърди практичското му приложение.

Какво бе космичното послание на хадзапи с тези статии, които пусна за 2012..
Ако човекът не евоюлира, към по дробо с мислите си и делата......и фермерите не спрат производсството си на :) :) :) :) :) :) :) ще ни последва гибелта на Атлантида!Земята е претърпяла много катаклизми и това няма да бъде нито първият нито последният....от нас самите зависи дали можем да направим нещо по въпросът.
НЕ МОЖЕМ ДА СПРЕМ ЗЛОТО БЕЗ ДА ЕВОЮЛИРА ДОБРОТО!
« Последна редакция: Май 09, 2009, 20:56:40 pm от H. »

Неактивен WhiteRider

• Пишещ
  • Публикации: 518
  • *terrafim*
« Отговор #134 -: Май 09, 2009, 19:21:14 pm »
Колективното несъзнателно няма сила повече. 30 посветени (в живота съвсем обикновени хора) успяха да предизвикат огромна енергийна промяна преди 15 години, като това се равняваше на 2 милиарда човека от пред-изпитателното ниво (тези, които са тук само, за да дишат и да се плодят и не могат да променят сами и йота от живота си). към днешна дата има няколко хиляди, които могат да предизвикат огромна промяна, така че, сорри - вашият страх не се котира повече.

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
6962 Прегледи
Последна публикация Юни 22, 2008, 13:30:31 pm
от ton
102 Отговора
62480 Прегледи
Последна публикация Август 09, 2009, 23:54:17 pm
от marhs
2012 г.

Започната от H. « 1 2 ... 90 91 » Езотерика