Автор Тема: Какво може да стане през 2012 г.  (Прочетена 181479 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Eltimir

• Пишещ
  • Публикации: 519
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #90 -: Март 01, 2007, 20:12:28 pm »
Така са се представили: "Ние сме хората, които стоят зад възникването на Исляма". Следващите им действия показаха, че са сериозни, а не е някаква измишльотина. Само ще припомня, че миналата година бях в Дубай по тяхна покана и на техни разноски. Идеята да посетя Франция четири години преди това също бе тяхна. Едва преди няколко месеца научих името на човека, инициатор за тези пътувания: Осин. Не знам чак толкова много много.
Преди десетина дни получих съобщение, че наш представител,  с посредничеството на персите заминава за Централна Америка, където според неговите думи отива, за да се разходи из техните планини. Това е, което мога да кажа ОФИЦИАЛНО. Знам само, че те, а не нашият човек, и не персите са инициатор за срещата. Неофициално до края на този месец очаквам повече подробности.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #91 -: Март 01, 2007, 20:36:26 pm »
Да си призная даже и като идея не ми е минавала през главата, че може да имаме нещо общо с маите. И твърде странно ми е(меко казано), че те стоят зад исляма. Още повече, че изобщо пък не виждам която и да е религия като някакъв определящ фактор за 2012г.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Eltimir

• Пишещ
« Отговор #92 -: Март 01, 2007, 20:47:39 pm »
Не, изобщо не твърдя, че имаме нещо общо с Маите, и че те стоят зад създаването на Исляма. Твърдя, че представители на различни древни религии търсят път едни към други. И ако забелязвате, говоря не за мюсюлмани, а за Перси. Ако някой не знае, емирите на Дубай, например са Перси, а не араби по произход. Нали помните фразата "Совите не са това, което са"? От устата на един такъв Перс чух мнението, че според тях, по тяхна преценка турците не са никакви мюсюлмани, и че те, турците изобщо не познават същността на Исляма като религия.
Но Ислямът е твърде късен, не желая да го коментирам. Като говоря за Перси, имам предвид най-вече Зороастризма, който в Иран е още жив. Достатъчно жив. Един от нашите, когото в своите текстове наричам Зент Бурджан преди няколко години ходи в Иран, по тяхна покана и на тяхни разноски. Та съзнавам какво говоря.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #93 -: Март 01, 2007, 20:59:55 pm »
Бях чел, че в тамошните планини на Южна Америка понякога се появявали страни хора, които събирали провизии и после пак изчезвали. Беше от един материал, в който се говореше за възможността древна цивилизация да се е подслонила под земята и от време на време отделни нейни представители излизали на повърхността. Ще е добре да се проучи този въпрос, ако има възможност.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #94 -: Март 01, 2007, 22:07:06 pm »
Мда, добре ще е, но и Елтимир ще каже после какво е станало, надявам се..
А колкото до връзката ни с маите, ами че ние имаме едни и същи корени с тях - само дето знанията за това упорито се замитат под килима..
Знае се, че докато Западния свят разиграва игрите си на секс и надмощие, на Изток се готви една езотерична революция, която скоро ще усетим многозначително ясно.. Хората там не си губят времето с празни приказки, а говорят открито за чувствата и мислите си - добра основа за развитие на духа на Заратустра..  ;)

musica universalis

Неактивен Eltimir

• Пишещ
« Отговор #95 -: Март 01, 2007, 22:24:46 pm »
По въпроса за възраждането на коренните американски народи четете Патрик Бюкенън, бивш съветник на президента Роналд Рейгън. В САЩ са доста уплашени от това възраждане. А за общите неща, има ги все пак. Вижте тази предколумбова фигурка. Не прилича на индианска, май. Със североамериканските също имаме някои общи неща. На езика на Лакота, например, Върховното Божество се нарича Танака. Дълга тема. Хубаво е, че са се сетили за нас.

zahary

• Гост
« Отговор #96 -: Март 19, 2007, 10:28:05 am »
Вижте, всичко което по един или друг начин засяга вероятни събития през 2012 година са изкуствено съставени програми за унищожение. Поне аз смятам, че в главата на един трезвомислещ човек такива не бива да има. Дори при богомилите е имало едно правило: "Искайте светлина, но първо изгонете мрака от душите си".
Явлението, което някои наричат "'Страшният Съд" представлява състояние на готовност на човешката душа да се слее с нейния прародител- Духа!!! За целта обаче се изисква тя да повдигне своята вибрация на мислене и поведение, да се освободи от своите страсти... Друг начин не съществува. Дори сега планетата да бъде обгърната в огън, ще останат ЖИВИ САМО ТЕЗИ, КОИТО ОТГОВАРЯТ НА ВИБРАЦИЯТА НА СТИХИЯТА НА ОГЪНЯ- АЛХИМИЧНИЯТ АЗОТ НА ХЕРМЕТИСТИТЕ, ФИЛОСОФСКИЯТ КАМЪК НА АЛХИМИЦИТЕ, СВЕЩЕНАТА РОЗА НА РОЗЕНКРОЙЦЕРИТЕ, ТОЗИ- СЪЩИЯТ ОГЪН, ПОДАРЕН НЯКОГА НА ХОРАТА ОТ ПРОМЕТЕЙ-     БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ!
Така че приятели, мисля си , не си струва на човек да робува на програми, и то не негативни такива......
Страшният Съд е в душата на човека, той е онзи СВЕЩЕН ДЖИХАД, за който говори Мохамед и всички духовни Учители и пророци през вековете.

Неактивен Gabaro

• Четящ
  • *
  • Публикации: 245
  • Джангър тайфа "Тенеке ханъм"
« Отговор #97 -: Март 19, 2007, 11:48:14 am »
След всички тези религиозни нещица, които си написал "приятелю" реших да се замисля и... не виждам/усещам никакъв страшен съд в душата си, нито дори и помен от "божествена любов".
Това за синхрона на вибрациите добре, но да свързваш огъня с божествена любов според мен е доста наивно. Дори и да имаше някакъв Бог, то като гледам какво става по света, той е най-неблагодарното херувимче, което съм" виждал". Така че, моля спести си религиозните зарибявания.
През 2012 няма да стане нищо, поради простата причина, че толкова се говори за това, че в крайна сметка хората сами програмираха отменянето на каквото и събитие да е било заложено по default. Така че, сори, ама няма да видим нищо божествено или апокалиптично тази година. Ако на някой му се гледа все пак - има си мостове, може да скочите с бънджи. Ако не друго адреналина ви ще скочи на достатъчно високо ниво, за да усетите горе-долу какво би представлявал един "Judgement Day" за вас.
[/U

zahary

• Гост
« Отговор #98 -: Март 19, 2007, 12:21:08 pm »
Нищо от написаното от мен по-горе не е в синхрон с никоя от съществуващите религии! Лично аз не считам себе си за религиозен човек и не желая да бъда свързван с тези, имащи отношение към създаването на нови религии. Никой от зарибителите на религии не е получил този Божествен огън, за който говоря. Нито пък са го получили  тези, които не го търсят.
Това е основната причина поради която Философският Камък стои все още скрит и ще стои и занапред.
Не съм твърдял никъде че през 20012 год. ще се случи нещо необикновено. Не се интересувам от външното проявление на страховете на определени хора....
Думата ми беше за неща, лежащи в чисто морален,вътрешен план.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #99 -: Април 26, 2007, 12:20:51 pm »
Аз съм в шах.Ето нещо от един друг форум,в който пиша доста често...и форума е за фехтовка,и храта там си правят гаргара с всички "езотерични" истории..та:
Dear All,

Something happened this evening that has totally freaked me out, so let me share it with you. It's only just happened, so it's virtually word for word in my brain as I type this.

Me and my son, Marcus, who is four in June, were lying in bed watching the Godzilla movie - the one with Matthew Broderick and all the CGI.

Anyway, the bit where they go to the Tahitian Islands comes on, and Marcus says to me: "That looks like a nice place."

I answer: "Yes son, it's called Tahiti, and the sun shines there all year."

He then says: "Can we go there?"

I say: "Yes, one day. It's very far away."

He then says: "Will we go when the world changes?"

That takes me aback somewhat. I answer: "When the world changes? What will change the world?"

He answers: "Itself."

I am getting pretty spooked at this point, so I ask: "How will it change itself?"

And he says: "It will be fire from the sky and everything will be burned up."

Totally freaked, I then ask: "Who told you this? Was it mummy? Did you see it on TV?"

And he says: "No. IT TOLD ME."

I need a stiff drink right now.

Драги всички
Тази вечер се случи нещо,което тотално ме психира,за това нека го споделя с вас.Стана току що и ми е в ума буквално дума по дума
 Аз и синът ми Маркус,който ще стане на четири през Юни,лежахме и гледахме Годзила-онзи с Матю Бродерик и всичките компютърни ефекти
 Както и да е...частта къдетоте отивата на островите Таити Маркус ми казва: Тов аизглежда като хубаво място
Аз отговарям: Да синко,казва се Таити, ицяла година там грее слънце
ПОсле той пита:"Може ли да отидем?
Казвам: "Да,един ден.Много е далеч"
После той казва:"Ще отидем ли когато светът се промени?"
Това малко ме стъписва.Отговарям:"Когато с епромени светът?Какво ще промени светът?"
ТОй отговаря:"Сам себе си"
Вече съм доста стреснат до тук,за това питам: "Как ще се промени сам"
И той казва: "Ще има огън в небето и всичко ще бъд еизгорено!
Абсолютно изплашен питам:Кой ти го каза това?Мама ли? ПО телевизията ли го гледа?

И той казва"Не,той ми каза"
Имам нужда от силно питие сега
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #100 -: Април 26, 2007, 12:32:02 pm »
Добре, че са тези деца-индиго и кристални, защото на нас, възрастните, никой не вярва   :P

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #101 -: Април 26, 2007, 13:32:25 pm »
Method - Tical 2000 - Judgement Day (1999) - Perfect World.mp3

[Dialogue]
First, they dropped the bomb
Then came the disease
Then death
This our world
Your world, my world
I like this world!

Изобщо много разочаровани ще останете :)
Нищо доборо няма да излезе наяве, да времето се забързва, но не за да се пробудят хора, да се премине на друго ниво на съзнание и т.н., а за да си изсърбаме попарата по скоро :-X
Добрите пророчества не се збъдват - има си "хора" които се грижат за това ;)

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #102 -: Април 26, 2007, 14:01:38 pm »
Колкото по-скоро си изсърбаме попарката, толкова по-скоро ще настъпи промяната в съзнанието  ;)   И забързването на времето не е нищо друго, освен подканяне за попарката   :P

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #103 -: Април 26, 2007, 14:45:30 pm »
Така е ама да не ни дойдат прекалено големи глътките ;)
Има хора които мислят като нас - абстрактно, извън нагалсения модел или просто с малко повече въображение, но те са малко. (не се изразих добре  :D)
Пример: познавам много хора, които дори немогат да си изфантазират един свят без пари.
Когато отворим "дискусията", заменят думата "пари" с друго търговско действие - размяна.
Дори и в собственото си въображение, са затворени от невидими прегради които ги дърпат назад към системата.
Именно този начин на мислене ще попречи на всичко това за 2012.
Светът е такъв какъвто си го направиш сам ! Няма 2ма души видели еднакви неща, няма 2ма души с една и съща съдба.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #104 -: Април 26, 2007, 15:34:31 pm »
Това, което ще стане 2012г. (а може и по-рано, както вече се прокрадват такива мнения)-то ще се случи така или иначе, независимо какво мислят хората, защото не е от планетарно значение, а от вселенско.
За другото си прав  :)

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
7513 Прегледи
Последна публикация Юни 22, 2008, 13:30:31 pm
от ton
102 Отговора
73293 Прегледи
Последна публикация Август 09, 2009, 23:54:17 pm
от marhs