Автор Тема: Какво може да стане през 2012 г.  (Прочетена 178858 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 368
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #75 -: Февруари 28, 2007, 16:51:28 pm »
Аз съм с Извънземния тука! Е гати светлите сили в Стария Завет!
Ясно, че Ванга е права за светлите същества (макар, че в тоя форум има и хора дето може да ти се подсмихнат като им говориш за тях) ама това не значи, че няма и тъмни. Те не са тъмни всъщност, щото могат да се явяват и съвсем светли пред хората, та не се заблуждавай толкоз. Както казах и Ванга често не е била на ясно какво точно е виждала, също като Нострадамус. А и кой ти каза, че каквото става е от бога, а каквото става не е. Ти толкова ли си велик, че да знаеш точно кое е от бога. Аз пък ще ти кажа, че всичко е от БОГ - добро, лошо, правилно, грешно. Да не мислиш, че лошото не влиза в големия план, а. Най-малкото как ще знаеш, че има добро, ако нямаш срещуположното за сравнение. Да не мислиш, че БОГ просто така се е объркал и е оставил лошото случайно да същесвувам, макар, че би трябвало да може да го елеминира от раз, бидейки толкова велик. Петее, не всичко е толкоз просто, колкото си го мислиш, не е толкова просто и колкото ние си го мислим.

Между другото, Танграта, гледната ти точка за греховете е доста модерна. Прав си, игрите са грях, гледането на тв е грях, чакай да видим какво още, а да - слушането на радио, четенето на любовни, фантастични, изобщо развлекателни романи, какво още?? Абе, май всичко което ти създава за известно време определена различна реалност!!! Ей, верно бе, то и сънищата излязоха огромен грях, мале!!!! Всички сме грешницииии, ще горим в адааааааааааа!!!!  ;D ;D ;D Вие с Петеее, в коя семинария сте завършили бе, алооооооооооо?!!!
Виж на игри не играя, не съм някой вманиачен геймър, ама ТВ гледам от време на време и определено прочитам някоя друга книжка, случва ми се и да слушам радио. А на вас фанатиците много ви поздрави! Аз ви казвам, че грехове няма, това са измислици на светата ви църквица, има начин на живот. Там където отиваме после всички ще сме равни, просто тия дето са живели по-зле и са вършили злини тука ще им отнеме повече време да натрупат скорост отвъд, щото, ако си мислите, че веднага след смъртта попадате в рая, значи сте много заблудени и трябва малко да се поразтършувате из тоя форум и да прочетете някоя друга книжка. Или си мислехте, че и това е толкова просто - умираш и хоп в рая или ада.  :o

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #76 -: Февруари 28, 2007, 17:02:55 pm »
първо се извинявам за офтопика , вече прекалих  ;)

второ ако забелязваш мене не сме обсъждали. Не съм казвал, че съм безгрешен и прочее, чат ли си  ;)
ти ги твърдиш теа работи.

За грешките човешки използвах принципното понятие. Ти се хвана за 10 те божи заповеди, убиване, крадене и тн.

Подозирам, че не ти е лошо нивото, в сравнение с останалата съвременна  младеж, но повярвай, за да почнеш да светиш се иска много много повече.
Един пример: монасите от шао лин, а и от други места са тренирали по 10-12 часа на ден, и то жестоки тренировки. Живеели са във въздържание, не са ядяли месо  и т.н. и т.н.
Е ако го правиш това цял живот, и това се превърне начин на живот, може и да се доближиш до понятието "светец", което аз влагам. (но пак не всеки успява)
Ако ли не, значи говорим за различни неща и спора е безмислен.

И престани да повтаряш, че Баба Ванга не знаела какво вижда (като Нострадамус). Това са глупости  :P
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 368
« Отговор #77 -: Февруари 28, 2007, 17:13:58 pm »
Спокойно, не съм тръгнал да ставам светец. Знам, не съм като Ванга. Ясно е, че си хапвам месо. Всъщност истинската грешка дойде от това, че ти се хвана за думата грях, та аз се вързах. Вярно не съм чак в такова въздържание заживял, но за някои неща не ми и трябва да живея във въздържание, просто не изпитвам потребност. Примерно алкохола, дразня се като някой ми каже въздържател, абе от какво се въздържам, след като просто не изпитвам потребност да пия алкохол?? Извинявай, ако горе съм прозвучал груб, малко съм емоционален.

Неактивен Petee

• Четящ
  • *
  • Публикации: 109
« Отговор #78 -: Февруари 28, 2007, 17:31:50 pm »
DreamCatcher, прочети (отново) Стария Завет.
Ако си здрав откажи месото.
Ванга е знаела какво вижда както и ти знаеш, че в момента виждаш екран.
"Бог е любов" :)
Поздрави

Oberon

• Гост
« Отговор #79 -: Февруари 28, 2007, 18:29:36 pm »
Petee, това не е църковен форум, и тук са малко почитателите на Стария завет, който носи Истината хаха...
Когато се каже "топка" се има много неща предвид - има и медицинска топка, която е без въздух и тежи 7 кг. Има и тока за тенис на маса, която е 4 см диаметър и тежи няколко грама. От топка до топка, разликата е голяма.
Не бързай да отричаш всичко, смятайки, че щом си прочел/а Стария и Новя завет, знаеш исконните истини. Глупаво е.
Нека да не спорим за добронамерения Бог, защото и аз не смятам, че съм грешен, или че съм се родил с грехове, и ако повярвам в някого, ще бъда спасен. Моля, не прокламирай идеите си тук, отдавна ги знаем. Опитваме се да разберем другата страна на нещата.

Оберон

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #80 -: Февруари 28, 2007, 18:35:54 pm »
Все пак тука не е раздел религия и  не задълбавайте в тази посока, само искам да подчертая, че говорите за едни исъщи неща на различен език. Това което религията твърди в много свои различни религиозни източници на основните религиозни течения и това, което се изнася като информация тук по този въпрос, в карайна сметка е едно и също нещо - хилядолетен заговор срещу човешкият род и планетата с цел завоевание. Това е предрешен спор, защото на духовно ниво тази битка се води, но поради факта, че всичко е вече на практика решено като изход, просто времето е необходимо сега като линейно течащ период за земните жители за да се реорганизират /става дума за онези, които осъзнават всичко това, което се случва/ и желаещите да се избавят от този капан са подпомагани всячески от висшите Божествени сили, за да извършат този уникален преход. Отговорността действително е личностна и никой не може да упреква никого, ако не се развива духовно. Ако тънем в отчаяние, страхове и рани безпомощни състояния, фактически си поставяме непреодолими духовни прегради за обновление протичащо неусетно иначе в нас на всички нива. Целта е всеки човек, наистина проумяващ какво става да спре да се измъчва ама какво става, защо ствава това - онова >>> ами СТАВА, защото е такова каквото е - ДУХОВНА ВОЙНА, ЕНЕРГИЙНА  и вскаква, проявяваща се и на най-твяърдо материално ниво като невиждана агресия и насилие във всяка посока. Единственият изход от ситуацията за една личност е НЕПРЕОДОЛИМ от нищо стремеж към извисяване над твърдата, плътната материалност на нещата и духовна чистота, отхвърляне на егоистичното начало у нас, лично израстване. Разбирате ли, никой не може да помогне на друг в това - лично израства човек. Може само да му се даде начален тласък като знания, но всичко друго е организация на днешния живот от самата личност, смяна на моделите на мислене и ИЗВИСЯВАНЕ на духовното състояние. Някои хора си мислят, ч е е проява на слабост едва ли не ако са духовно чувствителни, но самата трансформация постепенно прави човека такъв, трептенето му се променя, същевременно става и непоколебим и  чист по отношение на живеенето си на територията на доброто - това е целта. Всичко друго се движи, охо и как още:) Само се организира, това донякъде ние го провокираме, но се задвижва на много висши нива и си е просто процес, който както и линейното време се развива.
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

da4I

• Гост
« Отговор #81 -: Февруари 28, 2007, 19:17:31 pm »
 Гледала съм филми те за Ванга чела съм книгите за нея и мисля че е виждала част от вероятното бъдаще,а като погледна сегашното ми то повечето от казаното става в момента.Ведин от филмите казаха че познавала до 70%иеядяля месо.Ако ги нямаше лошише какво щяхме да правим ние добрите сигурно щяхме да си издерем очите.

Неактивен Albinoni

• Пишещ
« Отговор #82 -: Февруари 28, 2007, 19:23:14 pm »
Ако ги нямаше лошише какво щяхме да правим ние добрите сигурно щяхме да си издерем очите.

Думичката "ако" няма място в реалността ни, има просто "Е" това което е :)
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен Eltimir

• Пишещ
  • Публикации: 519
« Отговор #83 -: Февруари 28, 2007, 20:20:19 pm »
Предполагам, че най-добрия отговор могат да го дадат самите маи. Ето цитат от писмо, което получих преди няколко дни: "Тия дни заминавам за Централна Америка на гости на един приятел от там. Тя е перподавател в университет и може би ще ходим из планините." До края на март очаквам да има отговор поне на част от въпросите.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #84 -: Февруари 28, 2007, 23:27:01 pm »

Смайващи знания и умения

И до днес например е загадка, защо маите са напуснали градовете си..? Каква е причината за гибелта на цивилизацията им..? От къде са дошли и чии потомци са..? Какво точно гласи предсказанието на мъдреците им, относно 23 декември 2012 година..? Как да се обяснят поразителните свойства на кристалния череп, намерен на едно от най-ранните места, които са обитавали..?
 Само в един от най-големите градове - Чичен-Ица има толкова впечатляващи обекти, за които съвременната наука няма обяснение. Там например, древните строители използвали при построяването на всяка пострoйка особен акустичен ефект, усилващ и най-тихите звуци. Двама души, единият от които е застанал в Северния храм, а другият - в Южния, намиращ се на 150 метра от него, могат да беседват съвсем спокойно, без да напрягат глас. При това никой друг, освен ако не е застанал до тях, не може да чуе разговора им. Главна забележителност на Чичен-Ица е пирамидата "Кукулкан" с височина 25 метра. Към храма на върха й водят четири широки стълби, всяка с 91 стъпала. Общият брой на стъпалата плюс платформата на на върха е 365 - т.е. броя на дните в годината. Това не е случайно съвпадение. Пирамидата е строго ориентирана спрямо четирите посоки на света. В резултат на тази изключителна точност на ориентация и особената й форма, два пъти в годината тайнствено явление смайва света. В дните на пролетното и есенното равноденствие, в определен час, засечен сякаш с хрономентър, на стъпалата на северната стълба се появява изображение на гигантската "Свещенна Змия", образувано от триъгълни светлини и сенки, което започва да пълзи бавно към основите на пирамидата. Това изумително зрелища продължава 3 часа и 22 минути. Ако пирамидата била обърната само на един градус в страни, тази удивителна игра на светлина и сенки, не би се появила никога. А това показва какви топогравски и астрономически знания са обладавали маите. В световните музеи са събрани множество скулптурни изображения на човешки черепи, изготвени от кварц. Произходът им е неизвестен, но всички са намерени в Мексико, Централна и Южна Америка т.е. там, където са процъфтявали древните цивилизации на ацтеки, маи и инки. Най-загадъчният екземпляр е черепът, намерен от Фредерик Мичел-Хеджис. Това е идеално копие на череп в естествена големина, тежащ 5 кг., 190 гр., изработен от цял къс планински кристал. Истинско чудо е, че до сега черепът не се е пръснал на парчета поради вътршните дефекти (множество жилки и мехурчета), които даже не са се отразили на повърхността - тя е идеално гладка. През 1970 год. черепа бил подложен на прецизен анализ в кристалофизическата лаборатория на фирмата "Hewlett-Packard". Изследванията показали, че е бил изработен, без да се отчита молекулярната симетрия на кристала и необикновенната му крехкост.
Следователно направата му не би могла да се осъществи даже с лазер, без да бъде разтрошен. Освен това, на повърхността му не била открита каквато и да е, даже микроскопична следа от инструмента, с който е бил направен. Учените заявили, че нито една съвременна технология, не може да създаде подобен предмет. Един от тях даже казал изумен: "Този дяволски череп, просто не би трябвало да съществува!" С този череп са свързани и други загадки. Твърди се, че притежава огромна магическа сила. Много хора твърдят, че при съприкосновение с него, усещат дълбоко въздействие върху съзнанието и имат видения. Освен това, той има и поразителни оптически свойства. В черепа и в очните кухини са поставени майсторски изработени лещи и призми. Скулите действат като съвременни оптични влакна и провеждат светлина от основата на черепа към очните кухини, където са разположени лещите. Ако бъде осветен, очите започват да светят ярко, а ако се насочи лъч светлина към основата на носа, целият череп започва да сияе, сякаш е обграден от ореол.
Маите достигнали недостижими висини в абстрактното математическо мислене. Използвали двадесетична бройна система, въвели знака "нула" много столетия преди Европа, използвали позиционна система за записване на цифрите, за което се досетили хиляда години преди това да бъде направено в Индия, а след това и в Европа. При тези знания, те оперирали с безкрайно големи величини. Интересно е, че в един техен текст е записана началната дата на появяване на човешкия род - 5041738 г. пр. Хр. В градовете Тикал, Копан, Паленке, Чичен_Ица, както и в други градове маите провеждали астрономически наблюдения от каменните си обсерватории. Разчетите, които правели жреците от тези обсерватории, били поразителни. Календарът на маите, независимо от древния си произход, бил изключително точен. По съвременни изчисления, годината има 365,2422 дни. Според маите е имала 365,2420 дни. Разликата е две десетохилядни! При това изчислението е направено преди хиляди години, без съвременни уреди. Според учените, за да се направи толкова точен календар, трябва да се наблюдава и записва движението на планетите в продължение на около 10000 години!
Според хронологията на маите, съвременната епоха е започнала на 12 август 3114 г. пр. Хр. и ще завърши на 23 декември 2012 г. и тогава трябва да настъпи обновление на света - новото му раждане.

http://aldarrose.bravejournal.com/entry/19084
musica universalis

Неактивен Albinoni

• Пишещ
« Отговор #85 -: Март 01, 2007, 01:49:52 am »
Ultra, това е фантастично!!! Благодая ти за тази статия :-*

Oberon

• Гост
« Отговор #86 -: Март 01, 2007, 16:31:41 pm »
Цитат
"Според хронологията на маите, съвременната епоха е започнала на 12 август 3114 г. пр. Хр. и ще завърши на 23 декември 2012 г. и тогава трябва да настъпи обновление на света - новото му раждане."

Според маите, на 23.12.2012 настъпва края на Петата раса, съответно на Петия свят или на Петото Слънце. Намеква се за Шестата раса обаче...
« Последна редакция: Март 01, 2007, 16:44:00 pm от Alien »

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #87 -: Март 01, 2007, 17:51:36 pm »
Може ли който разбира от астология да публикува статия или друго инфо, за прехода. Сега ли беше епохата на водолея, и коя е следващата, и какви ще бъдат разликите. Или може би никой не знае колко и как точно ще повлияе промяната в астрологичен аспект на хората.
Според мен тоя преход погледнат от астрологична гледна точка е най-сигурното нещо за което можем да се хванем.

До колко е сигурно, че точно сега ще стане прехода между расите и защо? Може това да е само предположение на маите, заради астрологическия преход. Кой друг говори за минаване към 6-та раса, май Блаватска, Дънов и Рьорих ако не се лъжа. Бтв аз съм много зле с помнене на фактология, нито пък съм чел книги от горните, така че се извинявам ако има нещо неточно.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Eltimir

• Пишещ
  • Публикации: 519
« Отговор #88 -: Март 01, 2007, 18:19:45 pm »
Може би е най-разумно да изчакаме мнението на самите Маи. Те от своя страна също много се интересуват от нас, Българите. Очаквам отговорът да се получи не по-късно от края на този месец, а има вероятност да дойде и по-рано. Само ще добавя, че от известно време текат разговори между представители на най-древните религии, съществували при човека. Едни от тях са "хората, които стоят зад възникването на Исляма", както сами определят себе си. Ще спомена само едно име. Осин. Арабин, френски гражданин. Доколкото ми е известно, в момента се е преместил да живее в Швейцария. Ще бъда искрено признателен на всеки, който ми даде повече сведения за този загадъчен човек.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #89 -: Март 01, 2007, 20:03:31 pm »
Двете най-стари религии-това ще рече, че едната е тенгрианството, а другата?  И кои хора стоят зад възникването на исляма?  Маите защо се интересуват от нас, това има ли нещо общо с 2012г. ?
Не мисли като човек!-Крион

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
6962 Прегледи
Последна публикация Юни 22, 2008, 13:30:31 pm
от ton
102 Отговора
62482 Прегледи
Последна публикация Август 09, 2009, 23:54:17 pm
от marhs
2012 г.