Аз съм в шах.Ето нещо от един друг форум,в който пиша доста често...и форума е за фехтовка,и храта там си правят гаргара с всички "езотерични" истории..та:
Dear All,
Something happened this evening that has totally freaked me out, so let me share it with you. It's only just happened, so it's virtually word for word in my brain as I type this.
Me and my son, Marcus, who is four in June, were lying in bed watching the Godzilla movie - the one with Matthew Broderick and all the CGI.
Anyway, the bit where they go to the Tahitian Islands comes on, and Marcus says to me: "That looks like a nice place."
I answer: "Yes son, it's called Tahiti, and the sun shines there all year."
He then says: "Can we go there?"
I say: "Yes, one day. It's very far away."
He then says: "Will we go when the world changes?"
That takes me aback somewhat. I answer: "When the world changes? What will change the world?"
He answers: "Itself."
I am getting pretty spooked at this point, so I ask: "How will it change itself?"
And he says: "It will be fire from the sky and everything will be burned up."
Totally freaked, I then ask: "Who told you this? Was it mummy? Did you see it on TV?"
And he says: "No. IT TOLD ME."
I need a stiff drink right now.
Драги всички
Тази вечер се случи нещо,което тотално ме психира,за това нека го споделя с вас.Стана току що и ми е в ума буквално дума по дума
Аз и синът ми Маркус,който ще стане на четири през Юни,лежахме и гледахме Годзила-онзи с Матю Бродерик и всичките компютърни ефекти
Както и да е...частта къдетоте отивата на островите Таити Маркус ми казва: Тов аизглежда като хубаво място
Аз отговарям: Да синко,казва се Таити, ицяла година там грее слънце
ПОсле той пита:"Може ли да отидем?
Казвам: "Да,един ден.Много е далеч"
После той казва:"Ще отидем ли когато светът се промени?"
Това малко ме стъписва.Отговарям:"Когато с епромени светът?Какво ще промени светът?"
ТОй отговаря:"Сам себе си"
Вече съм доста стреснат до тук,за това питам: "Как ще се промени сам"
И той казва: "Ще има огън в небето и всичко ще бъд еизгорено!
Абсолютно изплашен питам:Кой ти го каза това?Мама ли? ПО телевизията ли го гледа?
И той казва"Не,той ми каза"
Имам нужда от силно питие сега