Автор Тема: 666 през един друг поглед  (Прочетена 73144 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Re:666 през един друг поглед
« Отговор #105 -: Април 03, 2009, 21:00:42 pm »

1     2     3

4     5     6

7     8     9

*     0     #

Освен това масово хората са десничари - държат уредите с дясна ръка, а за телефоните - поставяме ги много близо до челата си..
Дайте да смятаме ся.. по редове, диагонали и на кръст:
1+2+3=6
4+5+6=15 => 1+5=6
7+8+9=24 => 2+4=6
7+5+3=15 => 1+5=6
1+5+9=15 => 1+5=6
2+5+8=15 => 1+5=6

А, какво получаваме - дабъл 666..  >:(

O Небеса... Пак ли...!!  ;D

Неактивен panthea

• Четящ
  • *
  • Публикации: 26
« Отговор #106 -: Април 03, 2009, 21:35:20 pm »
..Това е мойта теорийка.. може да е напълно грешна, обачее.. си е моя!  ;D :D

.. поне няма да ме сметнете за луда като си изказвам теориите  :D ...надявам се  ::)

..Поздрави! :]

;) ..Мх, с надеждата си останах.
А иначе защо "пак"? Разясни моля. :) Ако разискването по тази тема е приключило, се извинявам. Просто исказвам мнение.  :P
Първата вода, която тече в сухото легло на реката, никога не достига до морето, тя потъва в почва

Неактивен bogoizbrania

• Пишещ
  • Публикации: 919
  • Homo Supermenos!
    • Олтар на непознатия Бог
« Отговор #107 -: Април 03, 2009, 23:20:36 pm »
Това с подредбата на числата на телефона е наистина оригинално, но не разбирам как е свързано със числото 666.
Освен това точно този текст в Библията е неправилна интерпретация, числото на човека за когото се говори е числото 6. както виждаме от телефонната клавиатура.
Историята на трите шестици е погрежно преформатирана препратка на Евангелие от Йоан глава 6 стих 66, където се говори за идването на отстъплението. Но и тази грешка на печатарите и коректорите от времето на еразъм може да не е случайна.
Soli Deo Gloria!

Неактивен panthea

• Четящ
  • *
  • Публикации: 26
« Отговор #108 -: Април 04, 2009, 00:38:54 am »
Това с подредбата на числата на телефона е наистина оригинално, но не разбирам как е свързано със числото 666.

16. "И той ще направи, щото всички малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челото им."

17. "Та никой да не може да купува, нито да продава, освен ония, който има тоя белег, или името на Звяра, или числото на името му!" /пак материалната зависимост, а и ако се замислите, малко е трудно в нашето съвремие да се справяме без тези уреди.. да купуваме, продаваме.. всичко..Освен това нали се смята, че кодът, с който човек ще управлява ресурсите си и тн. след чипирането ще започва с 666.. освен това за мен важен фактор е и онзи компютър в Брюксел, как пък такава случайност, че точно Beast-Звяр да се казва.. да бе, нищо особено... съвпадение.. та това е само един компютър съхраняващ база данни с осемнадесет-цифрени номера, кодиращи човечеството. Какво толкова!.. ;D /

Така го интерпретирам аз, не че се водя по Библията или каквото и да било и нямам лично мнение... просто на това се опирам в случая.

btw, знаете ли един интересен факт - Радиото за пръв път е било пуснато на честота 666. :]

И последно - не казвам, че твърдението ми е вярно или грешно... просто го има и аз го изразявам. :] Peace!  ;)
Първата вода, която тече в сухото легло на реката, никога не достига до морето, тя потъва в почва

Неактивен WhiteRider

• Пишещ
  • Публикации: 518
  • *terrafim*
« Отговор #109 -: Април 14, 2009, 19:46:44 pm »
моето мнение по цялата тема е, че много отдавна ние сме били подведени, че трябва да вярваме в това, за да го направим вярно - битката между светлината и тъмнината, поробване, ад, дяволи. тъмнината няма собствена реалност, а ние й придаваме такава чрез вярата си.

Неактивен JG

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 408
« Отговор #110 -: Юни 27, 2009, 02:49:12 am »
Числото 666 е дадено в Библията, а това означава, че отговорът е пак там.  Ще разгледаме стиховете като въпроси на които трябва да намерим отговори.
И така, да разсъждаваме!

Въпрос №1 ???

Отк. 13:1 И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.

Отговор: №1 :)
Отк. 17:9 Ето разумното значение на това : Седемте глави са седем хълма, на които седи жената;
Отк. 17:10 те са и седмина царе, от които  петимата паднаха, и единият сега е, а другият още не е дошъл, и когато дойде, трябва само  малко да постои;
Отк. 17:11 и звярът, който беше и го няма, той е осмият цар , който е от седемте, и отива в погибел;

( това е написано по време на великия Рим- който е Шестата империя властвала над Израел – в Библията всичко се разглежда спрямо Юдеите, тези народи които не са имали отношения с този народ, все едно, че не съществуват) ;)
 и в този случай царете са Богохулни империи властвали над тъй наречения, Божи народ
1. Египет, 2. Асирия, 3. Вавилон, 4. Мидоперсия , 5. Гръко-Македония, 6. Рим, 7.Папски - Рим,    8. Звяр- 666 >:(

Отк. 17:12 и десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт , но за един час получават власт като царе заедно със звяра;
 :o
Иоана 8:32 и ще познаете истината и истината ще ви направи свободни.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #111 -: Юни 27, 2009, 08:18:29 am »
С тези цитати от Библията започваш все по-вече да ме "радваш", но кажи ми кои са тези "седем хълма, на които седи жената"?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен JG

• Малко Писал
  • **
« Отговор #112 -: Юни 27, 2009, 14:18:38 pm »
Става въпрос за град построен на 7 хълма  ???
По нататък ще се опитаме да разберем кой е този град.
Извинявам се на ако можех щях да обесня със стихове от Кама Сутра но там числата са други  :)

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #113 -: Юни 27, 2009, 16:37:32 pm »
Аа-а-а-а, не бягай от въпроса, че вече стават и по-вече.
1.Коя е жената?
2.Как така една жена ще седи на 7 хълма?
3.Каква връзка има всичко това с едно число 666?
И не ми цитирай, а го кажи с думи прости, придържайки се към настоящата тема.  ;)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #114 -: Юни 27, 2009, 17:32:38 pm »
JG, тук много обичаме да цитират от Библията ;D Ама ако си останеш с цитатите, прощавай ама и аз ще ти скоча :)
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен JG

• Малко Писал
  • **
« Отговор #115 -: Юни 27, 2009, 18:22:37 pm »
Вие сте големи симпатяги   :D
по нашия край има една поговорка „ Хем боли, хем сърби”
искате да ви обясня математиката без да използвам числа :(

добре ще ви отговоря на въпросите без да използвам цитати, а тогава няма ли да ме питате на какво основание ви давам такива отговори :-\

жена означава църква
вода означава множества народи и езици събрани на едно място
рог означава цар
дреха означава характер
 и така на татък
Е как една жена може да стои на седем хълма?
Само тогава когато тази жена е църква която властва в един голям град построен на седем хълма който влияе на управлението на 10 царе във една гъсто населена област в която се говорят множество различни езици а не като в САЩ да речем където се говори тъй да се каже само един език и не е чак толкова гъсто населен.
 това добре ли е няма нито един цитат е браво на мен

За момента се сещам за два такива града но единия не отговаря на останалите условия
кои са тези градове ще ми кажете вие няма да ви давам всичко на готово я, че и на всичкото отгоре недоволни ;)

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
« Отговор #116 -: Юни 27, 2009, 18:57:43 pm »
RIM LI E? ;)

Неактивен Vanesa_

• Четящ
  • *
  • Публикации: 110
Св. Августин благодари на Бога, че не му е вменил отговорността за неговите сънища. Несъзнаваното е

Неактивен JG

• Малко Писал
  • **
« Отговор #118 -: Юни 27, 2009, 22:17:08 pm »
 И Истамбул, но нямам намерение да казвам нещо без да го докажем дали аджаба е така или само си чешем езиците  :D

Неактивен remalyks

• Четящ
  • *
  • Публикации: 199
  • in/at/on 11
    • 11
« Отговор #119 -: Юни 27, 2009, 22:22:27 pm »
Истамбул?!
11

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27