Автор Тема: Има ли разлики между контактьори и светци?  (Прочетена 2661 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен forum111

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 67
Без да обиждам мохамедани, будисти и т.н се спрях на една християнка живяла 5 века след Христа. За нея ще Ви разкажа във втората част от темата.
Вие сами си направете изводите каква е разликата между  контактьори и светци. Колкото и невероятно да Ви се струва. В християнската библия също има хора, които могат да левитират, четат мисли и изминавали километри за минути. Но Вие сами ще намерите нейното житие. 100% сигурен съм.
 
ЧАСТ първа:
Има много контактьори. Масата от тях имат много пари. Ама като казвам много имам предвид страшно много. Много от тях освен да пишат с химикал не правят друго. Ще Ви разкажа за най-известния контактьори. Макар, че много хора не го приемат за контактьори. Той лично приема себе си като ВТОРИ ХРИСТОС или ако трябва да бъда по-точен като преродения  св. пророк Илия , който бил взет жив на небето, за да може по времето на антихриста да се изправи пред него и умре.
Много в този форум няма да са съгласни, че той е най-великия контактьори, който е без една ръка. Той е! Няма друг. Вече се сетихте, за кого става дума. Същия се срещал с хора от ПЛЕЯДИТЕ. Снимал с камера и фото апарат летящи чинии и извънземни. Летящи чинии, които нямат сенки и 99% са заснети до едно и също дърво. ЯВНО плеяданците харесват това дърво. Позаинтересувайте се малко ако не сте запознати. Автобиографията е му е безкрайна, спорна и т.н.
Да да сетихте се това е БИЛИ Майер. Ако не сте се сетили почетете малко и гледайте филмите му. Които и до ден днешен никой не знае как точно ги е правил без CGI по негово време. Да не забравяме, че СВЕТОВНАТА война е спечелена благодарение на математиците и един мега голям компютър, който в реално време разшифровал текстовете на немската военна клика. Германия имала специална машина, който кодирала текстовете ... Без повече отклонения.
Според мен човека има много проблеми. Толкова много, че на дали ще му стигнат и 5 живота, за да се справи стях. Понеже много лесно една малка и невинна лъжа става голяма. В следващия момент лъжата може да прерастне до нещо толкова голямо, че да и изпуснеш края. Най-важното, което трябва да запомните за този човек е че са го командвали тайни служби, които и днес командват света и ще наложат Новия СВЕТОВЕН Ред.

Втора част:
Ако първата част Ви се е сторила хаотична, то в тази съвсем ще се заплетете. Тази част не обяснява, а по-скоро привлича вниманието. Така, че сами да се заинтересувате и да прочетете от край до край Нейното ЖИТИЕ. Затова и по-долу написаното са кратки откъси от житието на св. преподобна Мария Египетска.


... Зосима се учудил, че отшелницата употребява изрази от Св. Писание и я запитал, дали е учила някога псалмите и Библията. Тя се усмихнала и рекла: "Откакто преминах река Йордан, не съм видяла никакъв друг човек освен твоето лице днес. А Библия не съм учила, нито съм слушала да я четат и пеят, обаче самото слово Божие е живо и действено и вразумява човека" (Евр. 4:12).

...Зосима узнал, че се е поминала същия ден, когато се причастила със Светите Тайни. Това било на 1 април 530 година. Само за няколко часа тя преминала разстояние, което той изминал за 20 дни.

...Като казала това, тя вдигнала очите си към небето и дълго се молила безмълвно. Навел глава, Зосима също стоял в безмълвие. Когато подигнал очи, той с почуда и смущение видял, че отшелницата се е отделила от земята, стояла във въздуха и продължавала да се моли. Страх обзел благочестивия старец. Той паднал на земята, обливал се в сълзи и повтарял само: "Господи, помилуй". В страха си той помислил, че пред него стои и се моли не жив човек, а привидение. Тогава чул гласа на отшелницата:
– Защо, отче Зосиме, те смущават такива мисли? Аз не съм дух, а грешна жена....аз, която бях дълго време послушница на дявола? Срамувам се да разказвам за своя живот – отговорила му отшелницата. – Но аз ще ти разкрия делата си, за да разбереш, с колко срам е изпълнена душата ми

... родена в Египет. Когато бях на дванадесет години, избягах от бащиния дом и отидох да живея в Александрия. Сред съблазните на големия и разкошен град аз изгубих своето девство и се отдадох на лекомислен и порочен живот.

...Беше ми весело сред шумната и многолюдна тълпа. През всичкото време на пътуването по море аз съблазнявах моите спътници с безсрамното си поведение. О, човече Божий! Кой език би могъл да изкаже, и кое ухо би могло да слуша порочните дела, които извърших на кораба?

...Трудно е да ти разкажа, какво съм преживяла в тази пустиня. Страх ме е да споменавам за грешните помисли, които ме измъчваха като люти зверове 17 години...

 ...Преминал вече средата на житейския си път на земята, когато бил на 53 години, той бил смутен от странна мисъл: "Има ли на земята монах, който би могъл да ми покаже такива подвизи и добродетели, които аз да не съм извършил? Ще се намери ли в пустинята човек, който да е извършил повече от това, което съм извършил аз>? Когато мислел това, явил му се ангел Господен и казал: "О, Зосиме, досега се подвизаваше добре и премина похвално постническия подвиг. Има обаче много по-големи подвизи 6т тия, които ти си извършил. Ако искаш да узнаеш, още какви пътища за спасение има, отиди в манастира, който е близко до р. Йордан".

.... Вървял 20 дни навътре в пустинята. Веднъж през време на молитва – било 12 часа през деня – Зосима забелязал с голямо учудване в далечината човек. Зарадван, той започнал да вика непознатия, но оня, като чул гласа на Зосима, започнал бързо да се отдалечава. Старецът тръгнал подире му, но не могъл да го настигне. Като дошъл до един пресъхнал поток, той със всички сили извикал към непознатия: "Защо бягаш от мене, грешния старец? Спри се! Благослови ме и се помоли за мен". Той чул отговор: "Отче Зосиме, аз не мога да дойда при тебе. Ако искаш да ме благословиш, хвърли ми горната си дреха. Аз съм гола жена, защото облеклото ми отдавна е изгнило в тая пустиня". Зосима бил удивен от това, че отшелницата знае неговото име.« Последна редакция: Юли 22, 2009, 22:37:37 pm от forum111 »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27