Автор Тема: 666 през един друг поглед  (Прочетена 73090 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
Относно: 666 през един друг поглед
« Отговор #90 -: Март 13, 2008, 15:47:50 pm »
Magnolia,може и да му липсва завършеност,но твоя ориентир е само и единствено Библията.Само че за мен тя е дяволската книга,щото ако я нямаше,то и въображението на хората нямаше да е толкова разпалено и да се стигне до тук.Сложили име на компютъра "Звяра"!Говорят ми ,че ако съм христианка не трябвa да приемам чипа, иначе съм от другите едва ли не.На какво ти прилича?Ами да имат много здраве-не вярвам в тази книга,но и чип не бих си сложила.

Това на къде води моя ориентир едва ли е важно,след като някой там решил,че нещата трябва да се приемат буквално.
Ааа, не само ..Иначе нямаше да чета и тук. ;)
Сещам се, че има йоги, които лежат заровени с десетилетия,като поддържат на минимално ниво жизнените си функции. Тях пророчествата наистина не ги касаят, защото ще ги проспят така или иначе..И чип няма да видят. :)
« Последна редакция: Март 13, 2008, 15:50:59 pm от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #91 -: Март 13, 2008, 23:04:11 pm »
Чакайте малко! Нека първо изясним дали 666 е Орфеево число. Става ли?

Неактивен Тук и сега

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 253
« Отговор #92 -: Март 15, 2008, 02:21:15 am »
Тина,аз чакам и ровия за Орфей.Но тук намерих нещо за откровението на Йоан,което няма как да не пусна: ;)

“И видях звяр, който излизаше от морето и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони и на главите му богохулни имена. И звярът, който видях, приличаше на леопард и краката му бяха като крака на мечка, устата му като уста на лъв; и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт.”
В библейските пророчества зверовете са символ на царства, роговете - на царе.
Звярът, видян от Йоан да излиза от морето, прилича на събирателен образ на царствата-зверове, описани в седмата глава от книгата на Даниил. Във видение Даниил вижда как от морето излизат четири големи зверове: първият е като лъв (Вавилон), вторият - като мечка (Мидо-Персия), третият - като леопард (световната елинистична империя на Александър Македонски) и четвъртият - много по-различен от предишните три - ужасен и плашещ (Рим). Според Даниил четвъртото царство - Рим, е управлявано в последната си фаза от “малкия рог”. “... в тоя рог имаше очи като човешки очи и уста, които говореха надменно... Той ще говори думи против Всевишния, ще изтощава светиите на Всевишния...”
Видението на Йоан продължава: “И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра... И даде му се да говори и с устата си горделиво и богохулно; даде му се още власт да действа четиридесет и два месеца. И отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, па и ония, които живеят на небесата. И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ”.
Когато Йоан получи това видение, римската империя е била на върха на мощта си. Заточен на остров Патмос, той е преживял преследване от тази империя. Излизащият от морето звяр несъмнено е напомнил на Йоан за четвъртия страшен звяр от видението на Даниил. Той едва ли се е съмнявал, че това е символ на Рим. Йоан не е доживял да види падането на Римската империя. Не е знаел нищо за новата сила, която щеше да я измести.
“И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки, а говореше като змей. Той упражняваше всичката власт на първия звяр в неговото присъствие и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла.”
Вторият звяр оказва влияние по целия свят. На външен вид той е християнски, а всъщност води християнството до отстъпничество. От пророчеството се разбира, че става въпрос за световно религиозно явление, характеризиращо се с вършене на чудеса и отдаване на почит на звяра, възстановяващ се от смъртоносната рана.
“И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.”
Установяването на образ на звяра е една от последните стъпки целият свят да бъде доведен до поклонение пред антихриста. За звяра е нещо обичайно да прилага сила, други думи, да разчита на помощта на държавните власти за въвеждане на религиозни закони.
Апокалиптичната картина за световна диктатура подсказва, че принципите на религиозната свобода ще бъдат изоставени. Това не изглежда много вероятно сега, но както бе казано по-рано, за много кратко време, изправени пред някаква опасност, правителствата могат да намерят основание за драстично ограничаване на човешките права и свободи. Може би сме по-близо до диктатура, отколкото си представяме. Виденията от библейската книга “Откровение” показват съвсем ясно, че светът се движи в тази посока.
“И позволи му се да даде дишане на звяровия образ, така щото звяровият образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на звяровия образ.”
Историята се повтаря! На приятелите на Даниил в древния Вавилон бе наредено да се поклонят пред един образ в полето Дура. Книгата “Откровение” посочва, че това ще бъде повторено във времето на съвременния “Вавилон”. Образът е различен, системата е по-изтънчена, но много по-заблуждаваща. Принципът е същият: човешки заповеди налагат на хората да нарушават Божиите заповеди - вместо да се покланят на Бога, да се покланят на звяра и на неговия образ.

Неактивен Тук и сега

• Малко Писал
  • **
« Отговор #93 -: Март 15, 2008, 12:34:56 pm »
Цитат
27. Откровението на Св. Апостол Йоан, съдържащо Посланията Христови до Църквите в Мала-Азия (Мизия, Лидия и Фригия, всичките влизащи в територията на Голяма Тракия) (Corpus Apostolicum) ... 247

H.,или някой,който има книгата,"Тракийски послания",моля да постнетe от книгата въпросното откровение..Аз в момента не мога да я изтегля,но опитвам.

Възраждането на Вавилон(не че не се знае:):
http://novred.narod.ru/evrovavilon/EU_vavilon2.htm
« Последна редакция: Март 15, 2008, 13:58:35 pm от Тук и сега »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #94 -: Март 15, 2008, 16:07:32 pm »
Ето, можеш да си дръпнеш книгата оттук.
« Последна редакция: Март 15, 2008, 20:21:40 pm от Alien »

Неактивен Тук и сега

• Малко Писал
  • **
« Отговор #95 -: Март 15, 2008, 17:12:34 pm »
Благодаря ти.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #96 -: Март 15, 2008, 23:27:51 pm »
Малко за 666 от страна на Орфизма - не че е важно, но може би...

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,584.15.html

Неактивен deja_vu

• Четящ
  • *
  • Публикации: 8
« Отговор #97 -: Август 04, 2008, 14:44:16 pm »
Тази теория чували ли сте я http://www.av1611.org/666.html Въпреки, че май не е вярна
Всичко е едно и едното е всичко!

Неактивен Спорт-Здраве3

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
  • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
« Отговор #98 -: Ноември 18, 2008, 16:15:52 pm »
А пък аз мисля,че звярът е човека.Ние сме зверове и нашата партида на хибридизиране е 666.Тоест,в тетрадките на извънземната администрация ние сме под числото 666.
Просто в последните дни ще има събиитя вероятно,и който приеме това число,сиреч който се възприеме като поданник на администрацията,вече няма да може да се откъсне от нея - чип може би или подобно.

"...числото на звяра,защото е човешко число/число на човек..." от ясно по-ясно.Просто "звяра" е човекът,погледнат под различна перспектива.
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

Неактивен хадзапи

• Пишещ
  • Публикации: 808
« Отговор #99 -: Ноември 27, 2008, 11:24:43 am »
Преди три дена видях автомобил с номер 666666. Явно собственика е имал желание да кара с такъв двойно щастлив номер.

Неактивен Iris

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #100 -: Ноември 27, 2008, 11:41:42 am »
Аз пък не знам защо се сетих за осемнадесетата масонска степен - Суверенен принц на Розата и Кръста; ама наистина не знам. 666 е 18, а последното е число на страдание. Розата и Кръстът, и двете съдържат подобна идея като символи. Цветът на розата е висшето аз, душата, която неизбежно преминава през страданията за да разцъфне; също Слънцето. Интересно, че в нумерологията, сборът на цифрите в магическия квадрат на Слънцето е 666.
« Последна редакция: Ноември 27, 2008, 11:44:39 am от Iris »

Неактивен alfaom

• Четящ
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #101 -: Януари 28, 2009, 18:47:29 pm »
Числото 666 при работа с махало и снимка /радиестезия/ се откриват починали хора.Ако го обърнем обратно ,плюс снимка ,се разглеждат успехите на личността от снимката, за в бъдеще.

Неактивен хадзапи

• Пишещ
  • Публикации: 808
Re:666 през един друг поглед
« Отговор #102 -: Март 11, 2009, 16:17:31 pm »
За разлика от убежденията на хората, че числото 666 е свързано с Дявола, във Вселената този символ има съвсем друго значение. С него се обозначават планетите, които имат висшия потенциал да съхраняват, развиват и използват силата на мисълта, енергиите от трето ниво и стойностите на висшата информационна клетка. Земята е такава планета, но това все още не е осъзнато от хората. Древните са знаели тази истина и са казвали, че ако се злоупотреби с тази даденост и се използва неправомерно, ще настъпят жестоки катаклизми. Така постепенно, с времето, е останала заплахата, крайният резултат, а истинския божествен смисъл на числото 666, е забравен. Ето защо сега числото 666 сега се свързва с всичко лошо, с Дявола, както го наричат хората.

От Милан Миланов
« Последна редакция: Март 11, 2009, 20:06:49 pm от хадзапи »

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #103 -: Март 11, 2009, 19:52:11 pm »
Еее, а Аз си мислех че е било числото на Венера,а  е станало лошо с похристиянчването, когато всичко езическо е обърнато на лошо...
А и май имаше нещо общо и с Нерон, малко от по-рано и един пожар...явно съм бил в дълбоока заблуда. Знаех си че някъде дълбоко всъщност древнитре са записали,че "С него се обозначават планетите, които имат висшия потенциал да съхраняват, развиват и използват силата на мисълта, енергиите от трето ниво и стойностите на висшата информационна клетка"...
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен panthea

• Четящ
  • *
  • Публикации: 26
« Отговор #104 -: Април 03, 2009, 19:17:42 pm »
Такам.. според мен числото не е от толкова важно, колкото значението, което му се влага. Ох, не го казах като хората. :D Имах предвид, че тези, които насаждат цифрите "666" и "Звяра" в ежедневието ни вярват, че то носи силата, която на тях им е нужда. За тях е например символ на злото и/или тяхната цел - контрол над света. Не е важен точно обекта, който носи тази символика. Но ако, както мисля аз, масоните, илюминати и прочие седят зад тези неща - те нали произлизат от тамплиерите, създадени по време на Кръстоностните походи.. и тн. ,значи вярват в посланията на Библията, не е важно дали е така или не, важното е, че те го вярват и това по никакъв начин не ги спира ,нито помага на нас.
Това е мойта теорийка.. може да е напълно грешна, обачее.. си е моя!  ;D :D

Яяяя хвърлете един поглед и тука:

16. "И той ще направи, щото всички малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челото им."

Добре, ами, ако тоя белег вече е даден?
Според мен е - погледнете своя телефон, калкулатор, дори на клавиатурата на компютъра, какво виждамее..

1     2     3

4     5     6

7     8     9

*     0     #

Освен това масово хората са десничари - държат уредите с дясна ръка, а за телефоните - поставяме ги много близо до челата си..
Дайте да смятаме ся.. по редове, диагонали и на кръст:
1+2+3=6
4+5+6=15 => 1+5=6
7+8+9=24 => 2+4=6
7+5+3=15 => 1+5=6
1+5+9=15 => 1+5=6
2+5+8=15 => 1+5=6

А, какво получаваме - дабъл 666..  >:(

Може да сте го забелязали вече, може и да не сте, аз само го отбелязвам, ще ми е интересно вашето мнение.. поне няма да ме сметнете за луда като си изказвам теориите  :D ...надявам се  ::)

Поздрави! :]
Първата вода, която тече в сухото легло на реката, никога не достига до морето, тя потъва в почва

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27