Имам подозрения за един познат, ама все още нямам момент в който да му кажа отиди и се изследвай на аура камера - може да си индиго човек.
Да отиде при Деян Колев, ако се разберат, ще го изкара индигов. Ама само ако слуша. ;D
Шегувам се де, или пък не, знам ли.

Не разбирам от технологии и от аури, но това, което те снимат не е ли всъщност външния слой на аурата (преработен по някакъв си начин техен), който отговаря за емоциите, чувствата и тн в момента, който се сменя сравнително бързо и лесно. Примерно днес е зелен,защото си в кондиция и искаш да помогнеш на някой, утре е, червен като те ядосат на работа.
Малко може би е неуместно да питам колко от пишещите тук биха се определили за новите хора, защото едва ли биха се разкрили, че са такива, дори и да се осъзнават за различни. Би ми било интересно да прочета, ако някой има смелост да сподели как вижда света след като са му определили, чрез аурата, че е част от еволюцията 
Забелязала съм, че повечето се надуват и после спльохват рязко. Всеки път когато има изкуствено надуване, се очаква да последва и рязко спльохване.
Всички са част от еволюцията, без значение от аурата.
Това, че някой е индигов/кристален/диамантен не го прави по-ценен и полезен на еволюцията. Важно е кой как борави със собственото си съществуване и доколко е пожелал да се събуди (но все пак и пътищата/проявленията на хората са много различни, да не забравяме).