Автор Тема: Многоизмерни или паралелни преживявания  (Прочетена 141055 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен darena.666

• Четящ
  • *
  • Публикации: 39
Re:Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #360 -: Май 29, 2009, 12:18:01 pm »
Здравей!Аз от скоро чета тези теми,но винаги съм знаела,че "совите не са това,което са".Затова ми е интересно,и се радвам че и други хора мислят различно,или просто задават въпроси.

Неактивен Sasho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 90
Един сън
« Отговор #361 -: Юни 26, 2009, 19:58:19 pm »
Наскоро имах един доста интересен сън. Не се чувствах добре и си бях легнал към 15:30. Сънувах, че съм си при наще и се разкарвам из апартамента. Изведнъж скочих 20см и щом паднах си счупих врата и умрях. Изкочих си от тялото и станах дух. Майка ми доста се притесни и извика линейка, а аз се опитвах да и кажа, че вече съм мъртъв и няма смисъл, но нали съм дух и тя не ме вижда и чува. Започвам да и пиша писма и така се разбирахме. Вечерях си с наще спах си, но тайничко се надявах да стане нещо интересно, да дойде некъв ангел да ме прибере, да мога да летя и всекви други неща, но нищо не ставаше. С времето ми беше все по трудно да пиша и много трудно се разбирахме... стана си гадно.
В общи линии това е съня. Също това беше един от най-реалните ми сънища.

Сега като се замислям това е един философски сън. Понеже аз си живея с мисълта, че смъртта е само началото, но дали е наистина началото или края?
Живея си ежедневието малко скучно и не си давам много зор, защото нали 2012 рептилите ще се покажат, ще се въплатим в незнамсикое измерение и ще си правим каквото си искаме. След 2012 ще кажат, че ще е 2018 и така през 6 години.
Веднага започвам списъка "100 неща, които да направя преди да умра" и вече ще си живея в 3та плътнност, така както и в 10та   

Неактивен aldonea

• Пишещ
  • Публикации: 520
  • От всичко достатъчно!
« Отговор #362 -: Юли 28, 2009, 11:41:24 am »
Казах 10% от населението на земята, и около 5000 българи. Оригинален човек е просто човек с физическа форма, енергийно тяло, съзнание и душа, повечето хора са копия нямат съзнание и душа. Те са градината на тъмните сили, плевели, които излъчват енергия с определена ниска вибрация, умират, размножават се и само толкова.
  :) Съгласна съм с теб ,че е много нисък %-та на живите същества обитаващи планетата и в частност в България.
В подкрепа на твоите думи ще ви подсетя , че в България са се родили доста световно известни мъдри същества(няма нужда да споменавам имена). С начина си на живот и случаите в които са показвали възможностите си те са ни оставили ясни доказателства, че малкото живи хора на планетата(у нас) пребивават не само тук в нашите 4 измерения. ;) А даже владеят и телепортацията. :-X
БОЛКАТА Е НАЙ-ДОБРИЯТ УЧИТЕЛ!!!

Неактивен LCD22

• Четящ
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #363 -: Август 02, 2009, 01:06:16 am »
Напоследък доста често ми се случва когато сънувам да попадам в "реалност" където "познавам" хора така сякаш ги познавам цял живот и си спомням за тях така всякаш цял живот съм бил с тях, ситуациите които изживявам на сън не будят ни най-малко съмнение за достоверност. Все едно пак съм си аз , но съм изживял един напълно различен живот. При това не един а няколко различни. Като се събудя съответно  съм много озадачен откъде идват тези преживявания. Четах някъде че това са едни от  симптомите на промяна на тялото и днк-то. Потърсих и за други и намерих доста , които съвпадат при мен като това за събуждането за малко между 2 и 5 през нощта по няколко пъти за около 30 секунди .
Та на някого да му се е случвало нещо подобно ?
Струва ми се, че това е началото на "дебата" по тази тема и тъй като имам много дълъг стаж в съновиденията, мога със сигурност да твърдя, че те могат да бъдат както спомен за минал живот, така и за паралено или дори бъдещо прераждане. Не е лесно да се ориентираш, но при мене имаше много "подсказки".
  Тези от минали прераждания се появяват ретроспективно /от най-близкия назад във времето/. Повтарят се многократно и не можеш да ги забравиш. Когато осъзнаеш посланието се появява следващият "сън". Тъй като лично аз ги сънувах още в детството си, а то беше във времето на соц.реализма, уверявам ви, че по никакъв начин не можеше и дума да става за връзка с нещо прочетено или видяно, което да ги е предизвикало. Освен това вече имам възможност да проверя някои факти, а други още тогава бяха многозначителни. Например в "живота си" в Средновековна Франция присъствах на сватба и на сутринта много ясно помнех френските думите за зет и снаха. Не знаех френски, нито някой от близките ми, нямах и досег с френскоезична среда. Потърсих франкофон, но отговорът който ми даде не ме задоволи  (в съвременния фр. булка/снаха е "belle fille", а зет - "beau fils") - онези думи не бяха съставни и звучаха различно. По-късно разбрах, че съществуват старофренските думи "bru" и "gendre", които се употребяват само в литературата и са идентични с "моите"... Имаше и много други съвпадения, но това са лични неща и едва ли са ви интересни. Интересното е, че стигнах до Началото, минавайки през Македонската империя, през Атлантида, през Двуречието...
 Сънят е различен, когато трябва да се прехвърлиш в друго измерение - много ясен, но еднократен и тогава себеусещането е друго, отговорностите и възможностите са други. Бързаш, за да приключиш и съзнаваш, че си там "за малко". Всъщност, може би ако е само "посещение", ще е по-спокойно.
 А сънят за бъдещето е нещо като "Междузвездни войни", забавно, наситено, но непознато. Познаваш само себе си, другите ги осъзнаваш.
    По-различни са "многоизмерните или паралелни преживявания" - при мен те се случват наяве, в повечето случаи спонтанно, но могат и да се предизвикат при голямо психическо или физическо натоварване и свръхконцентрация, когато подсъзнанието остане свободно. Тогава можеш да се погледнеш отстрани, или да усетиш какво ще се случи след известен период от време, или да се пренесеш в друга точка на Земята или в пространството. Да си призная, не ползвам никакви "практики" за това, просто така съм родена. Не зная и дали съм "живо същество", но зная, че винаги съм се чувствала неразбрана, с различна ценностна система, а от доста години насам имам много натрапчиво усещане, че на Земята живеят две различни раси, които нямат нищо общо помежду си. Аз със сигурност принадлежа към една от тях, а вие от кои сте?  Имате ли много "квадратни приятели" /т.е. удобни за вместване в матрицата/, които натрапчиво ви търсят и ревниво следят всяко ваше действие? Имате ли доброжелатели, които ви учат на това, което знаете по-добре от тях? Имате ли близки, които непрекъснато предизвикват гняв у вас или колеги, които ви имитират и крадат идеите ви и за отплата са "снизходителни" с вас? Е, честито, може би сте от изчезващия вид - 10% на земята и около 5000 в България! Аз съм от динозаврите!  8)

Неактивен xnet_user

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 315
« Отговор #364 -: Август 02, 2009, 17:15:52 pm »
Едната раса е от ГМ поколение на Адам и Ева, другата е от преди това.

Българите са от втората.

Неактивен Mothman

• Четящ
  • *
  • Публикации: 54
  • Отвори ума, сърцето и душата си!
« Отговор #365 -: Август 15, 2009, 19:15:26 pm »
Напоследък доста често сънувам (да не кажа всеки ден :) ), че съм на пътешествие с мои приятели по света и посещаваме много и най-ралични страни - Индия, Унгария, Иран, но те нямат нищо общо с действителните такива, които се намират на нашата си версия на Земята. Най-фрапантната разлика беше, че на мястото в съня ми, което трябва да е Иран, нямаше ислямски режим и имаше остатъци от египетски гробници и пирамиди! :o Много странно! Чудя се дали това са просто различни места из Астрала или пък попадам на други много подобни версии на Земята, на които просто историята се е развила по малко по-различен начин от нашата тук и сега.  :-X
Истината е винаги пред очите ти, стига само да не си ги затворил за нея! ;)

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #366 -: Септември 29, 2009, 23:31:35 pm »
   Здравейте,
   1995г лежах в болница и берях душа. Лекарите се чудели какво ме държи още жив. През четвъртият ден имах видение, не сън. "И зкачих стълбите към личен състав на управлението без патерици на собствените си крака. Когато влязох и поисках да бъде изчислен трудовия стаж за пенсиониране ми казаха, че не ми достигат пет дни. Помолиха ме да донеса кутия бонбони, пакетче кафе и да извикам прекият си началник. Направих го и оправихме надниците на зелено. Шефа каза: "Три дни ОТБ последният ден не се влиза, а за един ден да го обличаме на си струва - оправете надниците!"
    Усетих побутване и чух глас: "В съзнание е да премерим кръвното" видението изчезна. Отворих очи жена ми плачеше - казах й: Жена няма да умра, нито ще ми отрежат кракът - няма дори да куцам - стига си циврила и пак се унесох, тогава видях един от водачите ми, който ме попита: "Хареса ли ти видението - ще се сбъдне!
    След като излязох от болницата всичко се случи точно както във видението - даже думите на шефа бяха същите; кафето; бонбоните; петте дни - всичко. 
    Едни смятат, че съм бил в бъдещето, други, че съм бил окуражен. Не знам как да го разбирам, а въпросите са много и си признавам, че теоретично не съм подготвен да си отговоря сам. С уважение ???     
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен SiriusAngel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 170
  • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
« Отговор #367 -: Октомври 18, 2009, 14:31:27 pm »
Относно  - Cenestelle напълно подкрепям какво казва.

Аз нямам приятели и не ме интересуват простотийките на колегите или кой каква кола си купил или какъв телефон е последният или къде ще ходя да си направя ноктите или каквито и да било простотийки. Най-смешното е че тия хора ме мислят точно за извънземна, която е изолирана, винаги чете и принтира разни неща на български език.Хей, простотията е велика около мен.Не мога да ги виня
защото те са още материалистите от старото време и не искат да израстнат.Има да се прераждат кой знае колко милиона години.

Относно dreams - да ви кажа аз от няколко години имам невероятни странни сънища.

Един от тях съм сигурна че не беше сън.
Лежах в една тъмна зала на операционна маса и само една лампа над мен светеше а до мен седеше едно малко извънземно, което оставаше последният инструмен на малката си масичка срещу нея. Казвам го в женски род защото знаех че е female.

Когато тя видя че аз бях в съзнание се изплаши и аз се върнах обратно в нашето времево измерение.Отворих очи и видях себе си обратно в леглото.Спомени нямам какво са правели, но това което усещах бях сигурна че са работели по мен.
Много пъти съм се събуждала с белези по ръцете и зад коляното.На китката. Белга е 3 дупчици в триъгълна форма.Минават ми след втория ден.Странно?
Какво мислите?

:unknown: :unknown: :unknown:
« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 15:20:24 pm от Alien »
Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

Неактивен meander

• Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
  • Мухата влиза само в отворена уста.
« Отговор #368 -: Октомври 23, 2009, 20:09:48 pm »
Цитат
Казах 10% от населението на земята, и около 5000 българи. Оригинален човек е просто човек с физическа форма, енергийно тяло, съзнание и душа, повечето хора са копия нямат съзнание и душа. Те са градината на тъмните сили, плевели, които излъчват енергия с определена ниска вибрация, умират, размножават се и само толкова.
                                                                         Здравей Ketix                                                                   Ако може само да допълня че тези копия са както празни стомни и оригиналните хора ги пълнят с знания енергия и всичко което човек може да постигне.Тоест оригиналните хора биват ограбвани на всякакво ниво за да не се развиват,защото живота се развива а не еволюира,еманципира-тези двете са в нарушение на законите за земята,живота и вселената.А когато си ограбван на всякакво ниво ти не се развиваш а стоиш на едно място,а тези които се възползват от тебе чрез еволюцията те местят там кадето им трябваш да работиш.За да си върнеш живота помага истината и несъгласието.А съгласието ни се взема на съм чрез не наши съновидения(защото сънищата са лични и неприкосновенни)и когато ние се съгласим с съновидението те вече са ни взели авторските права на това което правим за си свършим работата в живота и правят каквото си поискат с резултатите от нашия труд.Тези съновидения ни ги налагат нощно време или както вие пишете между 2-4 часа даже има случаи когато го правят към 8 сутринта.За да се предпазите е необходимо да кажете истината за това какво мислите по въпроса и вашето несъгласие и протеста ви за тези манипулации.Ако ви се чува гласа ще престана и ще пробват енергийно въздействие което е явно.Но винаги е валидна вашата свонб одно воля.Живи и здрави. :drinks:                                              И едно предупреждение не медитирайте и не използвайте техники за въздействие на енергийното ви тяло,това води до тежки нарушенияна енергийното тяло и няма оправяне.Вие носите отговорносъ за материалното и енергийното си тела са мо вие и никой друг.Материалното и енергийното ви тела са само по едно както ги оставите така ще се преродите .
« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 20:34:04 pm от meander »
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен lightworker

• Четящ
  • *
  • Публикации: 155
« Отговор #369 -: Октомври 26, 2009, 11:57:31 am »
Цитат
И едно предупреждение не медитирайте и не използвайте техники за въздействие на енергийното ви тяло,това води до тежки нарушенияна енергийното тяло и няма оправяне.

Tова твърдение от личен опит ли е, или си го прочел някъде? Ако е от личен опит, моля те сподели как стигна до този извод (имам предвид апела ти да не се въздейства върху енергийното тяло. За медитацията съм съгласна.)!
Как би ме посъветвал да действам, ако в астрала ме нападат (нападат енергийното ми тяло). Да не се лекувам ли т.е. да не използвам техника за възстановяването му?
Как би обяснил практикуването на йога? То включва също въздействие на енергийното тяло.

Неактивен Iris

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #370 -: Октомври 26, 2009, 16:57:13 pm »
Има и опасни техники на медитация, но това не значи, че всяка медитация е такава. Например опасни са опитите за събуждане на кундалини или за стимулиране на определени чакри. Но това всъщност не е целта на медитацията и не е същинската медитация. С дихателни упражнения (пранаяма) споменатите резултати могат да се постигнат много по-лесно. Тези резултати най-вероятно обаче също ще са предимно отрицателни.

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #371 -: Октомври 26, 2009, 19:33:25 pm »
    Привет,
    В нас са съчетани три тела които можем да осъзнаваме:
    Физическо - Онова което виждаме и можем да мачкаме, тровим, да се гаврим с него!
    Астрално - Тяло в което се генерират чуствата и емоциите!
    Ментално - Тялото на мислите ни.
    Е как да стане тава енергиино изолиране за което се говори по-горе. То е невъзможно. Всяка мисъл е енергиино влияние. Не се изказвайте неподготвени (meander)
    "И едно предупреждение не медитирайте и не използвайте техники за въздействие на енергийното ви тяло,това води до тежки нарушенияна енергийното тяло и няма оправяне." - чиста глупост

Ирис единствената опасна медитация е онази медитация, която не е собразена с темпото което може да понесе физическото тяло.
       lightworker: "Как би ме посъветвал да действам, ако в астрала ме нападат (нападат енергийното ми тяло). Да не се лекувам ли т.е. да не използвам техника за възстановяването му? "
       Ще споделя личния си опит. Преди доста време имах същите проблеми отървах се по следния начин: Гледах негативната същност в очите и я питах: С какво мога да ТИ помогна!!!! Това ме отърва. Опитвал съм много начини и за мен този е най-ефикасния!!   С уважение!

"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен meander

• Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
  • Мухата влиза само в отворена уста.
« Отговор #372 -: Октомври 28, 2009, 13:22:02 pm »
lightworker и митко Извинявайте но не бъркайте медитацията със съзерцанието има голяма тразлика.Всяко въздействие на енергийното тяло ви вреди защото го насилвате да еволюира а живота е развитие,За да ви е по ясно материалното тяло и енергийното тяло имат честота на вибрации които в живота вие не усещате как се променят,а когато медитирате вие ги насилвате да променят честотите си което е опасно и за двете ви тела.Да не забравяме и закона за противодействието-на всяко действие има равно противодействие.А за действие се смята всяко сторено по ваше желание действие,и ако това действие породено от вас е неправилно си има последствия и уроци.Не насилвайте живота с вашите желания а правете това което ви е необходимо. И lightworker като не искаш да те нападат не ходи в астрала,щом те нападат значи не си се развила достатъчно(т.е. вибрациите ти не са за там и ти си в нарушение на законите на земята,живота и вселената).Оставете всичко да се развива от самосебе си така няма да усетите даже кога сте се променили(вибрациите).Всичко бързат да достигнат до силата но ГОСПОГ НА БОДЛИВА КРАВА РОГА НЕ ДАВА.Всеки народ си има своите знания за живота защото пътя е всеки сам ,всяко семейство само и всеки народ сам да извърви пътя на знанието. Няма как да го извървите с чужди техники знания или каквото и да е.А това което всички бъркат е че всеки сам си намира знанията но заедно с народа си като работи задружно с другите.Живи и здрави. ;D
« Последна редакция: Декември 17, 2009, 17:22:44 pm от meander »
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
Re:Многоизмерни или паралелни преживявани
« Отговор #373 -: Октомври 28, 2009, 14:08:58 pm »
Очевидно, след като съм достигнал до определена информация, след като съм развил любопитството към нея и след като съм достатъчно любопитен, за да имам волята да я изпробвам на практика...

Това означава...

...че съм готов да правя това, което ми е хрумнало.

Защото ако моите фини тела не бяха готови за определено нещо, те нямаше да привлекат съответната информация.Въобще любопитството ми за дадена сфера нямаше да занимава съзнанието ми.

Защото всичките ти тела вкупом - това си ти и това е твоето мислене(не казвам съзнание, казвам мислене).

Защото един от вселенските закони гласи, че
Цялата информация за всичко винаги е навсякъде.Въпросът не е да я откриеш - човек плува в нея, плува в цялата информация във Вселената.Въпросът е кога ще отвориш шлюза в съзнанието си, през който определена част от нея да нахлуе в теб и да достигне до вниманието ти.

Тоест, когато не си достатъчно развит и когато не си съвместим с дадена информация, ти няма да й предоставяш достъп до вниманието ти, но тя винаги ще е около теб, чакаща да станеш съвместим с нея, за да премине през избирателанта ти пропускливост.

Което ще рече, че човек е ВИНАГИ съвместим със своите мисли.

И така, това, което казваш, всъщност е призив към НЕРАЗВИТИЕ И ЛЕТАРГИЯ.Замисли се малко и стига обърквал хората.
« Последна редакция: Октомври 29, 2009, 17:33:50 pm от Mirotvorec »

Неактивен DReaMeR

• Четящ
  • *
  • Публикации: 20
« Отговор #374 -: Февруари 09, 2010, 19:27:33 pm »
Здравейте искам да споделя нещо незнам дали е за тука, но не исках да правя нова тема.Преди 2 седмици помагах на фотограф за селектиране на най-добрите снимки  за да ги показваме в галерия. Гледах 4 дена към 7-8 часа на ден само снимки на лаптопа.На 4 ден към  1 часа сутринта затворих лаптопа на масата и легнах да спа на канапето, лаптопа беше на около 2 метра от мене и кабелите бяха от другата страна.Сънувах че преглеждам снимки  пак на лаптопа, но много по бързо като правих всичко което което съм правил тези 4 дена към 3 часа се събудих, когато чух звука на компютура ми че влиза в линдоус.И са чудя дали не съм му повлиял с мойте мисли. Звучи ми странно но друго обяснение не мога да си дам, защото той е с юпс и невярвам да се включил от токов удар.
In this world, is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27