Напоследък доста често ми се случва когато сънувам да попадам в "реалност" където "познавам" хора така сякаш ги познавам цял живот и си спомням за тях така всякаш цял живот съм бил с тях, ситуациите които изживявам на сън не будят ни най-малко съмнение за достоверност. Все едно пак съм си аз , но съм изживял един напълно различен живот. При това не един а няколко различни. Като се събудя съответно съм много озадачен откъде идват тези преживявания. Четах някъде че това са едни от симптомите на промяна на тялото и днк-то. Потърсих и за други и намерих доста , които съвпадат при мен като това за събуждането за малко между 2 и 5 през нощта по няколко пъти за около 30 секунди .
Та на някого да му се е случвало нещо подобно ?
Струва ми се, че това е началото на "дебата" по тази тема и тъй като имам много дълъг стаж в съновиденията, мога със сигурност да твърдя, че те могат да бъдат както спомен за
минал живот, така и за паралено или дори бъдещо прераждане. Не е лесно да се ориентираш, но при мене имаше много "подсказки".
Тези от минали прераждания се появяват ретроспективно /от най-близкия назад във времето/. Повтарят се многократно и не можеш да ги забравиш. Когато осъзнаеш посланието се появява следващият "сън". Тъй като лично аз ги сънувах още в детството си, а то беше във времето на соц.реализма, уверявам ви, че по никакъв начин не можеше и дума да става за връзка с нещо прочетено или видяно, което да ги е предизвикало. Освен това вече имам възможност да проверя някои факти, а други още тогава бяха многозначителни. Например в "живота си" в Средновековна Франция присъствах на сватба и на сутринта много ясно помнех френските думите за зет и снаха. Не знаех френски, нито някой от близките ми, нямах и досег с френскоезична среда. Потърсих франкофон, но отговорът който ми даде не ме задоволи (в съвременния фр. булка/снаха е "belle fille", а зет - "beau fils") - онези думи не бяха съставни и звучаха различно. По-късно разбрах, че съществуват старофренските думи "bru" и "gendre", които се употребяват само в литературата и са идентични с "моите"... Имаше и много други съвпадения, но това са лични неща и едва ли са ви интересни. Интересното е, че стигнах до Началото, минавайки през Македонската империя, през Атлантида, през Двуречието...
Сънят е различен, когато трябва да се прехвърлиш в друго измерение - много ясен, но еднократен и тогава себеусещането е друго, отговорностите и възможностите са други. Бързаш, за да приключиш и съзнаваш, че си там "за малко". Всъщност, може би ако е само "посещение", ще е по-спокойно.
А сънят за бъдещето е нещо като "Междузвездни войни", забавно, наситено, но непознато. Познаваш само себе си, другите ги осъзнаваш.
По-различни са "многоизмерните или паралелни преживявания" - при мен те се случват наяве, в повечето случаи спонтанно, но могат и да се предизвикат при голямо психическо или физическо натоварване и свръхконцентрация, когато подсъзнанието остане свободно. Тогава можеш да се погледнеш отстрани, или да усетиш какво ще се случи след известен период от време, или да се пренесеш в друга точка на Земята или в пространството. Да си призная, не ползвам никакви "практики" за това, просто така съм родена. Не зная и дали съм "живо същество", но зная, че винаги съм се чувствала неразбрана, с различна ценностна система, а от доста години насам имам много натрапчиво усещане, че на Земята живеят две различни раси, които нямат нищо общо помежду си. Аз със сигурност принадлежа към една от тях, а вие от кои сте? Имате ли много "квадратни приятели" /т.е. удобни за вместване в матрицата/, които натрапчиво ви търсят и ревниво следят всяко ваше действие? Имате ли доброжелатели, които ви учат на това, което знаете по-добре от тях? Имате ли близки, които непрекъснато предизвикват гняв у вас или колеги, които ви имитират и крадат идеите ви и за отплата са "снизходителни" с вас? Е, честито, може би сте от изчезващия вид - 10% на земята и около 5000 в България! Аз съм от динозаврите!