Автор Тема: Многоизмерни или паралелни преживявания  (Прочетена 141027 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен A познай кой

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
Re:Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #345 -: Май 04, 2009, 17:35:25 pm »
Аз имам много многозимерни преживявания ,но всички са предимно свързани с припомняне на сънищата.
...и нека Силата бъде с теб. Аз ще се завърна ;) Дано през 2012 всички умрем.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #346 -: Май 04, 2009, 23:33:27 pm »
Разкажи някои...?
musica universalis

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #347 -: Май 05, 2009, 00:10:34 am »
Аз ще разкажа някой свой  :P Но първо трябва увод.

Като цяло съм забелязал, че ми се случват някакви по-особени неща изключително когато съм в полу-съзнателно състояние.Също така съм забелязал, че ми се засилват и нормалните пси-способности.

Винаги, когато съм след нощна смяна и се возя в транспорта към вкъщи, съм нито заспал, нито буден...главата ми постоянно клюмва и постоянно я вдигам отново.
В такова състояние мислите ми се сбъдват много бързо.Визуализациите ми дават резултат, привличам вниманието на хората, за които си мисля и тн.
Иначе, ако съм наспан и в нормално състояние, съм ГОЛА ВОДА !

Веднъж бях много зле, не бях спал въобще, и отидох на дневна смяна.
Скрих се в съблекалнята да подремна 2-3 часа, преди да е станал навал в хотела.
Събудих се по някое време.Излязох от съблекалнята.Беше късен следобед.Не се учудих, че никой не ме е потърсил...Отидох на мястото,където трябва да съм, срещнах се с колегите, с които бях на смяна.

И изведнъж се стреснах, подскочих целия и се озовах в съблекалнята - някой беше влязал да се преоблича.
Засипах го с въпроси кой е той.Питах го къде се намираме, защото си нямах и представа.
Колегата ми много се стресна и се наложи да ми обяснава каква ми е длъжността, от колко верме работя тук и тн!

Започнах да включвам малко по малко...но чувството за време не можех да го преодолея.
Съблекалнята е на минусов етаж.Качих се бързо нагоре, за да видя какво време беше.Не само, че не беше късен следобед, а не беше и есен - беше затопляща се лятна сутрин.И бях спал само 15 мин.

Бях напълно бодър и енергичен.Страшно объркан и донякъде изплашен.Беше ме обзело чувството, че не може да съм на по-грешно място и в по-грешен момент.Имах чувството, че нищо не е както трябва и съм напълно откъснат от смисъла на каквото и да е съществуване в обстоятелствата, които са пред мен.Не трябваше да е лято, а есен.Не трябваше да е 8 часа, а 17...Тези колеги не трябваше да са те, а трябваше да са съвсем други хора ! И тогава си дадох сметка, че до преди минута аз знаех всичко за хората от миналото обстоятелство...а сега не ги познавах.

Всъщност никога не бях виждал лицата им.А можех да се закълна, че допреди мигове знаех имената им, биографиите им, всичко.Излизаше така, че са напълно измислени личности, чиито лица не съм виждал никога, но са ми спомен.
Идеше ми да се разплача дори, защото имаше нещо много магнетично в онова, което сънувах.

Но имах ли избор? Това беше моята реалност.И бях хванат в нея яко.

Неактивен UpsideDown

• Четящ
  • *
  • Публикации: 228
Re:Многоизмерни или паралелни преживявани
« Отговор #348 -: Май 05, 2009, 00:30:24 am »
Когато пренатовариш мозъка с физическа/психическа активност и/или дълго време без сън, всички дразнещи и ненужни неща, които минават през него изчезват. Комбинацията на трите е най-ефективна и ако съумееш да не си легнеш на минутата, когато усетиш подобно състояние, може да наблюдаваш съвсем различно "аз".

Втората част от поста ти се отнася по скоро за временно изключване и когато си се съвзел, не си успял да загрееш на време. Не ми прилича на многоизмерно или паралелно преживяване.
« Последна редакция: Май 05, 2009, 00:32:08 am от UpsideDown »

Неактивен A познай кой

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
« Отговор #349 -: Май 05, 2009, 12:19:06 pm »
При мен тези преживявания са от един и същ тип.Сънувам места ,който ми се струват доста познати и близки.Като се събудя аз непомня нищо докато не се случи дадено събитие или момент когато си припмням в детаили съня.
...и нека Силата бъде с теб. Аз ще се завърна ;) Дано през 2012 всички умрем.

Неактивен ketix

• Четящ
  • *
  • Публикации: 84
« Отговор #350 -: Май 12, 2009, 22:14:03 pm »
Напоследък доста често ми се случва когато сънувам да попадам в "реалност" където "познавам" хора така сякаш ги познавам цял живот и си спомням за тях така всякаш цял живот съм бил с тях, ситуациите които изживявам на сън не будят ни най-малко съмнение за достоверност. Все едно пак съм си аз , но съм изживял един напълно различен живот. При това не един а няколко различни. Като се събудя съответно  съм много озадачен откъде идват тези преживявания. Четах някъде че това са едни от  симптомите на промяна на тялото и днк-то. Потърсих и за други и намерих доста , които съвпадат при мен като това за събуждането за малко между 2 и 5 през нощта по няколко пъти за около 30 секунди .

Waking at night between 2 and 4 a.m.  As you progress, waking at 5 a.m. Much is going on in your dream state. You can't be there for long lengths of time and need a break. This is also the "cleansing and releasing" hour. You are in more than one dimension at a time, and going back and forth as part of the transition You are experiencing different dimenions as you transition, all according to how sensitive you are and how you are wired.You are in a higher vibration and your energies are no longer in alignment. You are being "pushed" to move forward.....to "be" and create the New. In addition, you may feel like staying home or just being alone as much of everything "out there" no longer matches the higher vibration of YOU.A sudden disappearance of friends, activities, habits, jobs and residences. You are evolving beyond what you used to be, and these people and surroundings no longer match your vibration. The New will soon arrive and feel so-o-o-o much better!A wanting to go Home, as if everything is OVER and you don't belong here anymore. We are returning to Source. Everything IS over. (But many of us are staying to experience and create the New World). Also, our old plans for coming have been completed.

Та на някого да му се е случвало нещо подобно ?

не става думи за минали животи, а за действително едновременно съществувавене в различни измерения, времена и светове, оригналния човек около 10% от населението на земята или около 5000 българи в момента имат многоизмерно енергиино и физическо съществуваване, отделните части влизат в контакт с цялото, поради глобалните процеси на промяна, най-старите съзнания може да имат хиляди разпръснати части, относително еднаквите по лесно влизат в комуникация, може би 20-30 се отнасят до живот на земята при най-старите съзнания.
« Последна редакция: Май 12, 2009, 22:14:50 pm от ketix »

Неактивен WhiteRider

• Пишещ
  • Публикации: 518
  • *terrafim*
« Отговор #351 -: Май 13, 2009, 00:56:40 am »
от къде ги вадиш тези заключения?
кой е оргиналният човек? 10% от българите по мои сметки са около 600 000, а не 5000. ако всичко се случва едновременно и всички измерения са в една и съща точка, значи разглеждаш себе си като цялостност, тогава как могат да съществуват фрагменти (за тях може да се говори, само ако не можеш да възприемеш всичко като едно) - ти смесваш два напълно различни погледа към реалността.

Неактивен ketix

• Четящ
  • *
Re:Многоизмерни или паралелни преживявани
« Отговор #352 -: Май 13, 2009, 01:03:29 am »
Казах 10% от населението на земята, и около 5000 българи. Оригинален човек е просто човек с физическа форма, енергийно тяло, съзнание и душа, повечето хора са копия нямат съзнание и душа. Те са градината на тъмните сили, плевели, които излъчват енергия с определена ниска вибрация, умират, размножават се и само толкова.
« Последна редакция: Май 13, 2009, 01:10:21 am от Mirotvorec »

Неактивен WhiteRider

• Пишещ
  • *terrafim*
« Отговор #353 -: Май 13, 2009, 01:07:01 am »
хм, все още не разбирам шегата. понякога бавно загрявам вицовете...

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #354 -: Май 13, 2009, 17:12:41 pm »

Цитат
Оригинален човек е просто човек с физическа форма, енергийно тяло, съзнание и душа, повечето хора са копия нямат съзнание и душа. Те са градината на тъмните сили, плевели, които излъчват енергия с определена ниска вибрация, умират, размножават се и само толкова.

Това има ли някаква връзка с термина "органични портали"
http://forum.xnetbg.com/index.php?topic=7041.0   или тези "копия" са нещо друго ? Защото поне от статията за порталите се споменава 50% от общото население.

Неактивен WhiteRider

• Пишещ
  • *terrafim*
« Отговор #355 -: Май 13, 2009, 18:37:04 pm »
Alien, а статията е вярна, защото...?

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #356 -: Май 13, 2009, 20:09:18 pm »
Не казвам че е вярна а търся съпоставка  ;)понеже се говори за нещо подобно.

Неактивен ketix

• Четящ
  • *
« Отговор #357 -: Май 13, 2009, 21:46:47 pm »

Цитат
Оригинален човек е просто човек с физическа форма, енергийно тяло, съзнание и душа, повечето хора са копия нямат съзнание и душа. Те са градината на тъмните сили, плевели, които излъчват енергия с определена ниска вибрация, умират, размножават се и само толкова.

Това има ли някаква връзка с термина "органични портали"
http://forum.xnetbg.com/index.php?topic=7041.0   или тези "копия" са нещо друго ? Защото поне от статията за порталите се споменава 50% от общото население.

по принцип масовото население на земята си е чисто просто протоплазмени единици, имат най-много енергийно тяло, четох статията за ОП-тата, виждат ми се по скоро частни случаи. Но всяка протоплазмена единица, бидейки лишена от съзнание и душа може да бъде обладана от всякави тъмни сили, така
става точно ОП.

....междудругото прочетох и другите статии, намирам, че този които иска да унищожи слънцето, за да донесе свобода на хората, е точно ОП.   
....направо се изумих от някои неща в другите статии и те ми изглеждат писани от ОП, мислех да не сте сбъркали превода, на после видях, че цели пасажи са си точно в този контекст.
« Последна редакция: Май 13, 2009, 21:47:51 pm от ketix »

Неактивен merulious

• Пишещ
  • Публикации: 548
« Отговор #358 -: Май 14, 2009, 09:47:44 am »
Чакайте, че тука нещо ме фана параноята... ???
Как така само 10% са хора, пък другите даже нямат съзнание?! Разбира се, движейки се по родните улици, често- често се натъкваме точно на таквизи индивиди, ама все пак... Какъв смисъл има тогава да съществуват? И какви са критериите (и кой ги определя) за разпознаване на това кой е човек(заспал или буден) и кой не е? Нали имало голям наплив за инкарнации на Земята? Не е ли т`ва загуба на материал? :)
И друго- пишете "хората", "те", ами вие къде сте, какви сте? Аз лично отдавна си реших, че не съм човек  ;D laugh обаче какво съм точно, не ми е много ясно.
...water can flow, and water can crash...

Неактивен ELSINOR

• Четящ
  • *
  • Публикации: 29
« Отговор #359 -: Май 29, 2009, 11:57:09 am »
МАЙ ТЪМНИТЕ СА МНОГО АКТИВНИ НАПОСЛЕДЪК.МНОГО НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ Е РАЗПОСТРАНЕНА ПО ЗЕМЯТА.АГРЕСИЯТА ЗАВЛАДЯВА ЦЕЛИЯ СВЯТ С МНОГО БЪРЗИ ТЕМПОВЕ.ВРЪЗКАТА СЪС СВЕТЛИНАТА Е ЗАТРУДНЕНА МАКСИМАЛНО.НА ВСЕКИ ОПИТ ДА ДОСТИГАНА ДО ХАРМОНИЯ С ЦЯЛОТО МИ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ДОРИ И НА ФИЗИЧЕСКО НИВО.НЕ ЗНАМ КАКВО СЕ СЛУЧВА НО НЕ Е НА ХУБАВО.
ДАНО НЕ СЪМ ПРАВА.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27