Автор Тема: Многоизмерни или паралелни преживявания  (Прочетена 141152 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

d3-1ng

• Гост
Re: Кодиран сън
« Отговор #255 -: Юни 02, 2007, 15:53:56 pm »
В моя сън(този който споменах - други подобни съм нямал), гласа беше сякаш моя, чувах го телепатично. Мъжки беше гласа, и мисля че беше моят глас.. Цифрите бяха с черен цвят, на бели листи - леко груби и не много старир но не и нови.
« Последна редакция: Юни 02, 2007, 15:55:45 pm от d3-1ng »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #256 -: Юни 02, 2007, 16:36:05 pm »
Разбира се въпросът ми не беше просто от празно любопитство  :)  d3-1ng, радвам се, ако не грешиш, мисля, че истинската ти същност се опитва да ти подскаже нещо, което ще ти бъде от полза.
Mystic, при теб...абе имай си едно наум  ;)  Всичко , което виждаш и чуваш може да е една постановка. Целта може да е най-различна, но най-често е да те обърка, да те излъже ... ей такива работи  :) Ласкателствата и похвалите - особено внимание към тях!
Знаеш, че при мен всичко е само усещания, дано да се бъркам!
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Fiery

• Пишещ
  • Публикации: 543
« Отговор #257 -: Юни 02, 2007, 19:57:33 pm »
Още един въпрос тогава - и за Mystic също (само сравнявам с моите впечатления :)): Гласа, които се "чува" всъщност мъжки ли е или женски..или безполов. И чува ли се или е по-скоро телепатично внушение?

Тина , ти какво правиш с информацията, която събираш ? А би ли споделила   с  хората , които добронамерено ти отговарят ,тези "свои впечатления "?

Моля те да ни разкажеш!
« Последна редакция: Юни 04, 2007, 11:04:47 am от H. »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен iti

• Четящ
  • *
  • Публикации: 123
« Отговор #258 -: Юни 12, 2007, 15:13:16 pm »
Хора, с потребителя d3-1ng се разговорихме в по-лесни комуникации - чат.
Там решихме да пробваме това:

01
01
101
11
01
01
1
01

Сега взехме числата от първа и втора колонка и се получи за първа колонка: 00110010, а за втора 110111 1, а от трета колонка взехме едното число и го сложихме на мястото на празното поле, така че да стане: 11011111.
Декодирано означава: 2ß - 2 бета? От гръцката азбука!

d3-1ng сподели, че знае това "Аз съм Алфа и Омега, Аз съм Първия и Последния, Аз съм Началото и Края!" Добре!

Той това е чувал в съня, честно казано ме побиха леки тръпки.

Бета е втората буква, това значи ли, че сме в началото? Алфа е началото, а бета е на второ място...

Помогнете с каквото можете, дайте някакви идеи за разчитането на 2 по бета? Какво значи това, два пъти по-бързо идва това време, че сме двама или?

Ама вие голяма работа сте отвъртели  ;D... Обаче цялата история ми се струва като да търсиш под вола теле. Съмнително е информационните технологии да имат нещо общо със сънищата... Вярно, че ASCII таблицата е доста основопалагаща при компютрите, но надали този стандарт се е разпрострял извън тях ;)... Иначе мога да ти помогна като ти кажа, че 11011111 = DF = 223, което всъщност е част от символите за чертане и представлява горно квадратче. Алфа и бета са след това. Освен това, говори ли ти нещо charset.  Символите след 127 се наричат разширени и могат да се използват за някакви специфични цели. Като поместване на чужда азбука. По Windows-1251, се пада буквата "Я". Ако си надъхан, можеш да пробваш да търсиш и по Unicode, един символ там се кодира с два байта. Въпреки че методът ти с това подреждане и попълване на празни места изглежда напълно безсмислен, след като нататък е имало други числа...

WhiteRider... твоето поне изглежда интересно, но не е еднозначно. Осен това как си обяснявате 01. Защо не е просто 1? В информатиката двете представляват едно и също.

Иначе съм сънувал, че някой ми дава един наръч с листа. По тях писано, писано... някакви чертежи на планетни траектори. Нищо не запомних. Как ли и да стане... Освен това съм сънувал, че чакам за аудиенция при някакъв свещенник ли беше, мъдрец ли... в някаква свещенна сграда. Носеше се някаква интересна музика в помещението дето бях. По-интересното беше, че наистина чувах и то не като с физическите си уши. Повикаха ме, аз застанах до него и той почна да ми говори нещо. Постепенно обаче започнах да си усещам положението на тялото, въпреки че сънувам. Съответно добих усещането, че съм парализиран и се събудих доста паникжосан, защото подобно нещо не ми се е случвало нито преди, нито после. От цялата история съм запомнил само, че нещо щяло да стане ( с мен ли, попринцип ли...) юни... или пък юли беше. Само дето не знам коя година  ;D. Също съм сънувал, че стоя с някакъв... или по-точно нещо... някъде в пространството до Земята  и я гледаме отстрани. То пак ми говори нещо... аз пак не помня почти нищо. Само темата на разговора беше за водата на планетата, океаните и някакви проблеми свързано с това. Имало нещо много важно свързано с тях...

Тия сънища и доста други странни, но на по-друга тематика, обаче са преди години. Сега спя като умрял. И да не са били мои фантазии, явно е станало ясно, че съм трагичен случай... :-X. d3-1ng, как си ги запомнил тия числа, направо ти се чудя...
Да се опитате да разберете Муад' Диб, без да познавате неговите смъртни врагове, харконите, е все ед

Неактивен iti

• Четящ
  • *
Re: Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #259 -: Юни 12, 2007, 15:23:48 pm »
Между другото, някой от тук присъстващите да е сънувал едно тъмно нищо което идва на Земята. Трудно е да се обясни точно какво представлява... Малко като Ланголиерите, но без тях самите  ::)
Да се опитате да разберете Муад' Диб, без да познавате неговите смъртни врагове, харконите, е все ед

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #260 -: Юни 12, 2007, 17:40:54 pm »
Когато четох за Ланголиерите, наистина се поизплаших. Кинг го описва, все едно е истина...А когато започнах "Слънчевото куче", е тогава брах наистина голям страх и я зарязах на половина:)

Не съм санувал такава чернота, но снощи сънувах как самолет се забива с муцуната надолу в земята, следва иначе красива експлозия, но за съжаление баща ми и сестра ми умрях :(((((

In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #261 -: Юни 13, 2007, 08:00:09 am »
"Слънчевото куче"? Тва пак на Кинг ли е?

Иначе наскоро сънувах атомки и извънземни...бая страшнички сънищща си бяха...
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Mystic

• Четящ
  • *
  • Публикации: 169
« Отговор #262 -: Юни 13, 2007, 10:00:53 am »
Не съм санувал такава чернота, но снощи сънувах как самолет се забива с муцуната надолу в земята, следва иначе красива експлозия, но за съжаление баща ми и сестра ми умрях :(((((
Извинявай за любопитството,но би ли казал повече подробности от съня ти?Разбира се ако помниш повече,но в случая е важно дали е имало останали оцелели и какво сте правили.Пилота оцеля ли? После ще ти кажа ,какво е означавал сънят ти.Сън като този е свързан с раждането ти. ;)

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #263 -: Юни 13, 2007, 10:10:13 am »
Ами помня само, че бях на хубава зелена поляна, когато се обърнах настрани и видях този самолет как се забива в земята, летейки право с пилотската кабина напред. Пилота едва ли е оцелял, като се замисля. Тогава осъзнах, че баща ми и сестра ми са били вътре ( сестрата е в 7-ия месец сега ), и са умрели и те. Само това помня...

п.с "Слънчевото куче" е на Кинг от четирилогията "Четири след полунощ". Ако ще си говорим за Кинг, най-много се впечатлих от "Дългата разходка" - прочетох я за една нощ....
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #264 -: Юни 13, 2007, 18:10:11 pm »
Между другото, някой от тук присъстващите да е сънувал едно тъмно нищо което идва на Земята. Трудно е да се обясни точно какво представлява... Малко като Ланголиерите, но без тях самите  ::)
точно преди млако сънувах такова...тъмно черно и бъблбукащо.Ланголиери нямаше,обаче имаше едни сенки...
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен iti

• Четящ
  • *
« Отговор #265 -: Юни 17, 2007, 20:29:40 pm »
Не, без самите ланголиери. Само същия ефект... на изяждане. Може би прилича до някъде на черна вода. Движи се обаче със сигурност. Разпространява се във всички посоки. Главното е усещането което имаш от него. Че ще бъдеш унищожен ако то достигне до теб. Обикновено има много хора които бягат и се опитват да се спасят. Винаги съм го сънувал на различни места - някакъв храм, огромна магистрала, в подземни убежища и канали.

Често като малък съм сънувал подобни сънища, които меко казано могат да се нарекат кошмари. Присъства някаква зла сила, която няма форма, а целта й е да те изплаши. Имаше примерно един сън който често ми се повтаряше. Слизам по тесен коридор дълбоко в земята. Има светли стени, осветлението идва от факла. Знам, че вървя към нещо - една врата. И колкото повече се приближавам, толкова присъствието на злата сила се увеличава. Няколко пъти съм се будил преди да отворя вратата. Но май в един от последните пъти когато го сънувах, я отворих и влязох. В стаята имаше нещо, но не разбрах точно какво. Нещо беше скрито - артефакт някакъв може би...

Абе ако си помнех по-добре сънищата ... Стивън Кинг ряпа да яде...  ;D

Hera

• Гост
« Отговор #266 -: Юни 27, 2007, 11:32:29 am »
Здравейте,
не искам сега да споменавам сънищата си, но цялата моя "история" с откриването натози прекрасен форум, регистрацията ми и първото ми писане сякаш ми е познато отнякъде  ::)

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #267 -: Август 10, 2007, 00:36:03 am »
Това за черното съм го споменавал преди, аз съм сънувал подобно нещо. Сънувах, че бях на село през лятото и стоях с няколко момчета на едно игрище до някаква футболна врата и нещо спорехме или обсъждахме. Над селото е баирът и както си седяхме извъднъж чух някакъв тътен който идваше като чели из под земята, поне така се усещаше, после прерастна в грохот и всички се обърнахме към хълма и тогава го видях, беше черно и се разпростираше навсякъде, "лазеше" по небето и се разсейваше като мастило във вода, само, че без да избледнява. Не знам какво беше, но вътрешно усещах неописуем ужас и буквално се втрещих, преди да стигне до нас се събудих много уплашен и с ясен спомен, за всичко което сънувах. Само веднъж съм се плашил повече докато "спя", разказвал съм.

Последното което сънувах и си спомням беше, че стоя с близки хора и гледаме нощното небе по което преминават две комети една след друга или на това приличаха, но май, че бяха без опашки не помня добре. Първата беше много по - ярка и ние ги наблюдавахме как преминават. В един момент, обаче като стигнаха точно пред мен на небето първата рязко и силно намали блясъкът си, след това рязко смени посоката на летежа си и с огромна скорост се насои към мен. Докато успея да се огледам и да викна "Помощ", т'ва нещо се стовари върху мен и ме утрепа, само мен, въпреки, че наоколо имаше и други хора. Умрях, в следващият момент, обаче се сепвам в съня си и се оказва, че не съм мъртъв и като, че ли всичко е било сън. Тогава се оглеждам в леглото и видях на стената мой некролог. После съня свърши понеже не си спомням друго.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

observer

• Гост
« Отговор #268 -: Септември 04, 2007, 00:14:28 am »
Здравейте, и аз имах един много ярък сън за "черното" преди години. Сигурно има 10 години оттогава - смятайте, колко ме е впечатлил, за да го помня. Тогава дори го оформих като НФ-разказ със заглавие "Пътешествие в Страната на синия цвят". Така се казваше в съня мястото, за където пътувахме няколко души - студенти, аз и мои приятели, в една голяма ретро-кола. Тръгнахме за тази страна, както се тръгва на пикник. Там всичко беше в нюанси на синьото. Беше много красив сън: на индиговото нощно небе светеха съзвездията. Абсолютно щастие и красота. Беше нещо подобно:

Сънят беше като филм - последователен и по-своему логичен: всичко случващо се имаше известна на мен причина и не ставаше просто така. Ние, студентите, носехме имена на древногръцки богове, от типа на Афродита, Атина, Хермес...Тези бяха имената ни от "земния" свят, където всички останали също имаха имена от древногръцката митология: познати, съседи, близки. Като в романа на Стругацки "Второто нашествие на марсианците".
Пристигнахме там, закъдето бяхме тръгнали. Посрещнаха ни доброжелателни същества: сини джуджета, елфи...
И точно когато ни беше най-хубаво, по земята плъзнаха едни черни петна, като разлят мазут. Те не просто бяха черни, но и излъчваха черна, "лоша" енергия. Ставаха все повече и повече. Скачах между тях, както се скача между локви. И не просто зацапваха пейзажа, а го изяждаха. Изпитвах голямо съчувствие към застрашената от злото Синя страна и се чудех как да й помогна. Някой каза, че ще се отървем от тях, като всички заедно излъчим чувство на любов. Може да звучи банално, но в съня напълно се вживях в сюжета и съвсем не ми звучеше банално.
« Последна редакция: Септември 04, 2007, 00:25:38 am от observer »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #269 -: Септември 04, 2007, 08:46:51 am »
Цитат
Някой каза, че ще се отървем от тях, като всички заедно излъчим чувство на любов.
И...успяхте ли?
Не мисли като човек!-Крион

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27